Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy kreatywnych osób!

Maja..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. 

Mam świadomość, że poleje się fala hejtów na moją osobę czy sam serwer. Wiem, że większa ilość osób z forum ma u mnie bana. Dlatego na wstępie powiem, że jest to temat tylko i wyłącznie dla osób, które chcą uczestniczyć w projekcie. Na żadne prowokujące posty nie zamierzam odpowiadać. 

dtkGhdG.png

W imieniu całej administracji Unlimited oświadczam, że poszukujemy osób kreatywnych oraz dobrze zorganizowanych. 

Przychodzimy dzisiaj z ofertą dla osób, które mają trochę wolnego czasu, chcą uczestniczyć w miarę dobrze zrobionym projekcie. 

Kogo poszukujemy? 

❃ Administratorów ❃

❃ Grafików ❃

❃ Darczyńców ❃

❃ Serwerów ❃

❃ Gildii ❃

Co oferujemy?

❃ Zgraną ekipę ❃

❃ Fajną atmosferę ❃

❃ Sporo zabaw oraz eventów ❃

Jeśli ktoś jest chętny do współpracy to zapraszam do zapoznania się z poniższymi formami kontaktu.

Formy kontaktu:

Gadu Gadu: 63054206

Email: [email protected]

TeamSpeak 3: Unlimited-TS3.PL

Telegram: @banasz

Grafikę wykonał @Konkol00

Za co bardzo dziękuję. 

* Temat został stworzony tylko po to by dać możliwość dołączenia do naszej ekipy. Nikogo nie zmuszamy oraz nie nakłaniamy do formy kontaktu z nami. Dodatkowo owy post jest stworzony do pewnej formy testu jak przyjmie się tekst oraz grafika. Wszelkie uwagi dotyczące samej prezentacji oraz oferty są mile widziane i na pewno zostaną rozpatrzone. 

Pozdrawiamy, skład Unlimited-TS3.PL

Opublikowano
33 minuty temu, Maja.. napisał:

❃ Zgraną ekipę ❃

❃ Fajną atmosferę ❃

❃ Sporo zabaw oraz eventów ❃

1. Tak!

2. Tak!
3. Tak!

Miałem przyjemność współpracować z właścicielką i mogę z czystym sercem polecić ów serwer. 

Opublikowano

Unlimited-TS3 to serwer na bardzo wysokim poziomie.
Maja bardzo dobrze pilnuje tam porządku, aby nic się niechcianego działo.
Oprawa graficzna serwera bardzo mi się podoba, jak i ułożenie kanałów.
Administracja jest na wysokim poziomie doświadczenia i starają się o dobro użytkowników.
Jest tam nawet bardzo dużo eventów każdej kategorii.
Serwer godny polecenia, ponieważ byłem w administracji i było bardzo mile jak u rodziny.
Pozdrawiam.

Opublikowano

Niestety mam u ciebie Maju bloka. 

Ale jednak mogę polecić ze względu że Maja wie co robi oraz rozwija swój projekt do coraz wyższego poziomu. Życzę powodzenia ;)

Opublikowano

Serwer, który miał 5x mass ban i to nazywasz "profesjonalna administracje"? Dodatkowo, jesteś tak profesjonalna, że dałaś swojemu przyjacielowi UID na którym posiadałaś rangę Właściciela. xD 

Osoby wyżej, które się wypowiedzieli są to twoje dupoliski z twojego śmiesznego forum. xD 

Opublikowano
33 minuty temu, Lukass napisał:

Serwer, który miał 5x mass ban i to nazywasz "profesjonalna administracje"? Dodatkowo, jesteś tak profesjonalna, że dałaś swojemu przyjacielowi UID na którym posiadałaś rangę Właściciela. xD 

Osoby wyżej, które się wypowiedzieli są to twoje dupoliski z twojego śmiesznego forum. xD 

Cześć Łukaszu. Widzę, że masz pewne niedomówienia. Co do massbanów były równe 2. Co do UID to nic nie dałam, a wziął sobie sam, nie przyjaciel, a chłopak, z którym byłam pół roku. :) Miał bardzo blisko do mnie bo kilka kilometrów od miejsca zamieszkania więc ciężko nie było. Co do osób wyżej, nie wiem czy masz świadomość ale kilku ma nawet swoje projekty więc nie nazwałabym ich "dupoliskami" bo z niektórymi nawet nie mam jakiegokolwiek kontaktu. Jeśli chodzi o wyżej wymienione sytuacje - cóż każdemu zdarza się popełnić błąd, a nawet kilka błędów. Co z tego? Człowiek uczy się całe życie. Ważne, że się podnoszę walczę dalej o swój projekt, a to chyba najważniejsze. Bardzo mi miło, że poświęciłeś chwilę czasu aby zajrzeć do tematu. A może chcesz podjąć współpracę? Wszelkich informacji mogę Ci udzielić na komunikatorach podanych w temacie. 

Pozdrawiam cieplutko. 

Opublikowano
2 minuty temu, Maja.. napisał:

Cześć Łukaszu. Widzę, że masz pewne niedomówienia. Co do massbanów były równe 2. Co do UID to nic nie dałam, a wziął sobie sam, nie przyjaciel, a chłopak, z którym byłam pół roku. :) Miał bardzo blisko do mnie bo kilka kilometrów od miejsca zamieszkania więc ciężko nie było. Co do osób wyżej, nie wiem czy masz świadomość ale kilku ma nawet swoje projektu więc nie nazwałabym ich "dupoliskami" bo z niektórymi nawet nie mam jakiegokolwiek kontaktu. Jeśli chodzi o wyżej wymienione sytuacje - cóż każdemu zdarza się popełnić błąd, a nawet kilka błędów. Co z tego? Człowiek uczy się całe życie. Ważne, że się podnoszę i staram się walczyć dalej o swój projekt, a to chyba najważniejsze. Bardzo mi miło, że poświęciłeś chwilę czasu aby zajrzeć do tematu. A może chcesz podjąć współpracę? Wszelkich informacji mogę Ci udzielić na komunikatorach podanych w temacie. 

Pozdrawiam cieplutko. 

Nie oszukuj się sama siebie bo sama wiesz ile ich było a piszesz, że 2. Byłem zapraszany wielokrotnie i ludzie chcieli mi pokazać jak Twój serwer pada, lecz mnie to za bardzo nie interesowało bo sam osobiście nie lubię jak ktoś komuś przeszkadza w prowadzeniu serwera. Co można zauważyć na przykładzie xFatala, który dostał perma za oszukiwanie użytkowników tego forum a nagle robi drugie konto + zakłada temat o takiej samej tematyce i pojawia się jako nowy użytkownik. Trochę odbiegłem od tematu ale to przykład. Mówisz, że to był Twój chłopak, który mieszkał blisko Ciebie i nie było problemów pobrać sobie UID? Całkiem inną wersje słyszałem :) A dokładnie taką, że dałaś przyjacielowi UID, żeby nadał sobie rangi jakie tam chce. Jednakże Ty nie do końca przemyślałaś co zrobiłaś. Co dodo błędu to tak. Każdy popełnia błędy i sam osobiście paru ich doświadczyłem, lecz nie na taką skale jak massban.

Odnośnie osób, które wypowiedziały się wyżej to co z tego, że mają własne projekty? Każdy wie, że kochają Cię za te brzydkie pixele i podlizują się Tobie. Nie oszukujmy się :) 

Podjąć współpracę? Hahahahhaha, nie dzięki! Możesz pomarzyć :) 

Opublikowano
5 minut temu, Lukass napisał:

Nie oszukuj się sama siebie bo sama wiesz ile ich było a piszesz, że 2. Byłem zapraszany wielokrotnie i ludzie chcieli mi pokazać jak Twój serwer pada, lecz mnie to za bardzo nie interesowało bo sam osobiście nie lubię jak ktoś komuś przeszkadza w prowadzeniu serwera. Co można zauważyć na przykładzie xFatala, który dostał perma za oszukiwanie użytkowników tego forum a nagle robi drugie konto + zakłada temat o takiej samej tematyce i pojawia się jako nowy użytkownik. Trochę odbiegłem od tematu ale to przykład. Mówisz, że to był Twój chłopak, który mieszkał blisko Ciebie i nie było problemów pobrać sobie UID? Całkiem inną wersje słyszałem :) A dokładnie taką, że dałaś przyjacielowi UID, żeby nadał sobie rangi jakie tam chce. Jednakże Ty nie do końca przemyślałaś co zrobiłaś. Co dodo błędu to tak. Każdy popełnia błędy i sam osobiście paru ich doświadczyłem, lecz nie na taką skale jak massban.

Odnośnie osób, które wypowiedziały się wyżej to co z tego, że mają własne projekty? Każdy wie, że kochają Cię za te brzydkie pixele i podlizują się Tobie. Nie oszukujmy się :) 

Podjąć współpracę? Hahahahhaha, nie dzięki! Możesz pomarzyć :) 

Co do UID, jesteś źle doinformowany, jak już czegoś chcesz się dowiedzieć, to pytaj osób za to odpowiedzialnych, keppo.

Serwery może i swoje za sobą ma, pomimo faktu, że osoba na czele robi wielu ludziom po górkę, prowadzi swój projekt z pełnym zapałem. Ma w sobie sporo motywacji i determinacji. Jednakże wiele osób już się na niej przejechało, osobiście sam serwer można polecić, osoby  za niego odpowiedzialne; już nie. 

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano
1 godzinę temu, Elevate napisał:

Co do UID, jesteś źle doinformowany, jak już czegoś chcesz się dowiedzieć, to pytaj osób za to odpowiedzialnych, keppo.

Serwery może i swoje za sobą ma, pomimo faktu, że osoba na czele robi wielu ludziom po górkę, prowadzi swój projekt z pełnym zapałem. Ma w sobie sporo motywacji i determinacji. Jednakże wiele osób już się na niej przejechało, osobiście sam serwer można polecić, osoby  za niego odpowiedzialne; już nie. 

Cześć Marcin. Swoją drogą dziękuję za komplementy. Jednak odniosę się do pewnej części Twojej wypowiedzi mianowicie "przejechało się na niej", nie wiem czy jesteś odpowiednią osobą, która powinna takie rzeczy pisać, jeśli dobrze wiemy kto w naszej relacji zawinił. Prosisz mnie prywatnie abym nie podejmowała tematu o Tobie, o tym co zrobiłeś i o Twoim prywatnym życiu, a Ty w tym momencie co robisz? Proszę bardzo, jeśli zarzucasz mi, że kilka osób się na mnie przejechało to możesz napisać kto i w jaki sposób. Jestem w stanie odpowiedzieć na wszystko dlaczego się zachowałam wobec kogoś w taki jak nie inny sposób. Zazwyczaj odpowiadałam chamstwem za chamstwo jednak od kilku tygodni zaczyna to po mnie spływać i lata mi to co ludzie na mój temat mówią i piszą. Nauczyłam się tego między innymi dzięki Tobie, dziękuję. 

Opublikowano
13 godzin temu, Maja.. napisał:

Cześć Marcin. Fajnie, że wpadłeś. Swoją drogą dziękuję za komplementy. Jednak odniosę się do pewnej części Twojej wypowiedzi mianowicie "przejechało się na niej", nie wiem czy jesteś odpowiednią osobą, która powinna takie rzeczy pisać, jeśli dobrze wiemy kto w naszej relacji zawinił. Prosisz mnie prywatnie abym nie podejmowała tematu o Tobie, o tym co zrobiłeś i o Twoim prywatnym życiu, a Ty w tym momencie co robisz? Proszę bardzo, jeśli zarzucasz mi, że kilka osób się na mnie przejechało to możesz napisać kto i w jaki sposób. Jestem w stanie odpowiedzieć na wszystko dlaczego się zachowałam wobec kogoś w taki jak nie inny sposób. Zazwyczaj odpowiadałam chamstwem za chamstwo jednak od kilku tygodni zaczyna to po mnie spływać i lata mi to co ludzie na mój temat mówią i piszą. Nauczyłam się tego między innymi dzięki Tobie, dziękuję. 

Wiem, że masz wiele zdolności graficznych, jeśli chciałbyś to możesz podjąć współprace z moim projektem jako grafik, serdecznie zapraszam. :) Chyba wiesz co oferuję i co mogę dać w zamian, jeśli nie to zapraszam do kontaktu przez komunikatory wymienione wyżej. 

Każdy zrobił źle. Faktem jest to, że moja wina była cięższa, aczkolwiek nikt nie jest bez winy. Rozmawiam tutaj i gdy ktoś pyta na temat Twojej osoby publicznej, nie prywatnej. Czy nie jestem odpowiednią osobą? Tak samo jak Ty, mogę posiadać opinię publiczną na Twój temat, która swoją drogą nie jest najgorsza, jak w sumie możesz to zauważyć. Tu nie chodzi o tłumaczenie się. Wiele osób przejechało się na Tobie, na mnie, na Jarku, Januszu itp. Wyraziłem swoją szczerą i obiektywną opinię.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Zapraszam serwer według mnie najlepszy w Polsce. Super zorganizowana administracja , jasne zasady , częste eventy , miła atmosfera. Polecam gorąco.

Opublikowano

Oczywiście serwer można polecić, chociaż było parę niemiłych sytuacji.

Za siedzenie na poczekalni dostawałem bany, chyba coś było nie tak z twoją administracją :)

Opublikowano
4 minuty temu, Kalambur99 napisał:

Oczywiście serwer można polecić, chociaż było parę niemiłych sytuacji.

Za siedzenie na poczekalni dostawałem bany, chyba coś było nie tak z twoją administracją :)

Możliwe, od kilku miesięcy zmienia się administracja, planujemy sporo zmian odnośnie serwera i zarządzania nim oraz chcemy zmienić całą szatę graficzną.  Jeśli w dalszym ciągu masz bana zapraszam do skontaktowania się ze mną przez jakikolwiek komunikator powyżej wymieniony, a z przyjemnością wyjaśnię sytuację ewentualnie dam Ci unbana. Dziękuję ślicznie za miłe słowa. :)

Pozdrawiam. 

Opublikowano

"Niezwykła integracja" - ja nie wątpię.

Nie zrozum mojego postu jako hejt, lecz skoro kiedyś sama oferowałaś "prawdę" na mój temat, nie oczekuj że pozostanę dłużny :)

Maju, mówisz o pewnych osobach z tego forum że są złe, nie ufasz im, pisałaś mi nawet kiedyś że mam na pewne osoby uważać. Czemu więc niektóre z tych osób mają u Ciebie rangę Friend i kanał? Beka. 

Serwer jak serwer, każdy próbuje stworzyć coś swojego, ale szczyt hypokryzji chyba już dawno został osiągnięty.

Polecam do współpracy jeśli chodzi o grafiki, ewentualnie strefy - tu nie można nic zarzucić.

Żadnych prywatnych sytuacji, spraw swojego projektu czy innych rzeczy bym jednak z tą panią nie omawiał bo jak już nie raz pokazała potrafi przekręcić przeciwko tej osobie.

Pozdrawiam cieplutko życze sukcesów. Oby plebs był z Tobą <3 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
45 minut temu, Pantoflarzek napisał:

"Niezwykła integracja" - ja nie wątpię.

Nie zrozum mojego postu jako hejt, lecz skoro kiedyś sama oferowałaś "prawdę" na mój temat, nie oczekuj że pozostanę dłużny :)

Maju, mówisz o pewnych osobach z tego forum że są złe, nie ufasz im, pisałaś mi nawet kiedyś że mam na pewne osoby uważać. Czemu więc niektóre z tych osób mają u Ciebie rangę Friend i kanał? Beka. 

Serwer jak serwer, każdy próbuje stworzyć coś swojego, ale szczyt hypokryzji chyba już dawno został osiągnięty.

Polecam do współpracy jeśli chodzi o grafiki, ewentualnie strefy - tu nie można nic zarzucić.

Żadnych prywatnych sytuacji, spraw swojego projektu czy innych rzeczy bym jednak z tą panią nie omawiał bo jak już nie raz pokazała potrafi przekręcić przeciwko tej osobie.

Pozdrawiam cieplutko życze sukcesów. Oby plebs był z Tobą <3 

Cześć. Zacznę od początku pisałam kiedyś o pewnych osobach ale wychodzę z założenia, że ludzie się zmieniają i każdy zasługuję na drugą szansę. Nie wiem o jakich osobach mówisz ponieważ w mojej strefie Friend głównie znajdują się osoby, z którymi nie miałam wcześniej kontaktu, a już na pewno nie miały z Tobą nic współnego. Nie wiem dlaczego piszesz, że mój serwer osiągnął szczyt "hypokryzji" (hipokryzji) skoro jest to nieliczny serwer, który się nie reklamuje po innych serwerach i nie wymusza aby ludzie na nim siedzieli. Prywatnych spraw? Nie wiem czy i kiedy Ci rzekomo zawiniłam bo jak jeszcze mieliśmy kontakt to raczej starałam się działać na korzyść Twojego serwera, a potem miałam tam perma. Zresztą, bardzo wiele osób ze mną współpracuje od kilku lat czy miesięcy, mają swoje projekty - pomagam im czy doradzam i jakoś nie mieli ze mną nieprzyjemności. Myślę, że to jak potoczy się relacja zależy od dwóch stron. Dlatego pamiętaj, że Ty też masz to i owo za uszami. Mówisz o hipokryzji? A jak nazwiesz to, że nazywasz "plebsem" ludzi, których kompletnie nie znasz i nie miałeś nigdy z nimi do czynienia? W każdym razie dziękuję, że wpadłeś. Jakbyś jeszcze coś chciał wyjaśnić to zapraszam na komunikatory powyżej wymienione.

Pozdrawiam również. 

Opublikowano
27 minut temu, Maja.. napisał:

Cześć. Zacznę od początku pisałam kiedyś o pewnych osobach ale wychodzę z założenia, że ludzie się zmieniają i każdy zasługuję na drugą szansę. Nie wiem o jakich osobach mówisz ponieważ w mojej strefie Friend głównie znajdują się osoby, z którymi nie miałam wcześniej kontaktu, a już na pewno nie miały z Tobą nic współnego. Nie wiem dlaczego piszesz, że mój serwer osiągnął szczyt "hypokryzji" (hipokryzji) skoro jest to nieliczny serwer, który się nie reklamuje po innych serwerach i nie wymusza aby ludzie na nim siedzieli. Prywatnych spraw? Nie wiem czy i kiedy Ci rzekomo zawiniłam bo jak jeszcze mieliśmy kontakt to raczej starałam się działać na korzyść Twojego serwera, a potem miałam tam perma. Zresztą, bardzo wiele osób ze mną współpracuje od kilku lat czy miesięcy, mają swoje projekty - pomagam im czy doradzam i jakoś nie mieli ze mną nieprzyjemności. Myślę, że to jak potoczy się relacja zależy od dwóch stron. Dlatego pamiętaj, że Ty też masz to i owo za uszami. Mówisz o hipokryzji? A jak nazwiesz to, że nazywasz "plebsem" ludzi, których kompletnie nie znasz i nie miałeś nigdy z nimi do czynienia? W każdym razie dziękuję, że wpadłeś. Jakbyś jeszcze coś chciał wyjaśnić to zapraszam na komunikatory powyżej wymienione.

Pozdrawiam również. 

Nie opisuj mi historii życia. Nie potrzebuje tego do szczęścia, nie musze jej znać.

Kocham gdy grozi mi osoba która swego czasu uznała, że wie więcej o moim projekcie i jego kulisach niż ja sam. Życiowe.

Co do tych osób, również nie wątpię. Dobrze wiesz o kim mówię, nie udawaj że dopadła Cie utrata pamięci w takim stopniu że nie pamiętasz co się działo wokół tej osoby jeszcze parę tygodni temu i jak to ostrzegałaś mnie przed tą osobą. Kolegów Ci dobierać nie będę, zastanawiałbym się jednak nad osobą która mówi jedno, robi drugie a z jej zachowań wyjdzie trzecie, ot tyle.

Plebs to nawiazanie to Twojej wypowiedzi u mnie na teamspeaku, jeśli masz problem z pamięcią mogę screena znów pokazać, chciałem jednak tego uniknąć.

Nie pochlebiaj sobie, że aż tyle zrobiłaś, każdy pracuje na swój sukces i zaczynanie wątku mojego serwera w temacie twojego jest niepoważne. 

Tak czy siak, tak jak wspomniałem (nie wiem czy ominęła Cie ta część wypowiedzi czy specjalnie ją ominęłaś aby skupić się na ponownym oczernianiu) polecam tą panią jeśli chodzi o grafiki i strefy / znajomość aplikacji frontendowej oraz permisji. Reszte każdy sam sobie dopowie.

Pisz se co chcesz, więcej odpisywać nie będe, chciałem tylko obiektywnie podzielić sie opinią, lecz widać i ze zrozumieniem tego, niektórzy mają problem.

Pozdrawiam cieplutko, życzę sukcesów.

P.S szacunek do projektu mam tylko ze względu na jedną osobę w Administracji, lecz na pewno nie jest to Twoja zasługa :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Pasjonat
Opublikowano

Nie Polecam, mass bany były i będą dalej dopóki nie rozda identyfikatorów komu innemu, który to już mass ban był 6? może się nauczysz że się identyfikatorów nie rozdaje, a tym bardziej jak nie znasz owej osoby, jestem ciekaw komu teraz rozdasz identyfikator swój :), jeszcze raz nie polecam owego serwera, a także współpracy.

Opublikowano

Co wy macie z tymi 6 massbanami?
Były 2 massbany.
1 - Nadanie permisji przez stronę. (exploit)
2 - UID.

Co do współpracy tak jak napisał @Pantoflarzekz serwerem dobrze się współpracuje jeżeli chodzi o grafikę/strefę i na tym się kończy.

Co do "Profesjonalnej administracji" jeżeli uważasz ,że gdy siedzę na pogaduchach z administracją sobie pogadać, nagle wbija admin ze swoim kolegą i po dłuższej chwili kolega zaczyna mnie wyzywać to nic się nie dzieje. Lecz gdy ja mu coś odpowiem dostaję upomnienie, a potem bana to jest chyba coś nie halo.
Nie mówiłem tego nigdy tobie bo raczej nic byś z tym nie zrobiła bo raczej traktujesz mnie tam jako intruza ;p.
Pewnie zapytasz się mnie kiedy to było i kto to był to od razu ci mówię ,że nie pamiętam ale miało coś takie miejsce.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

@badkiller685 Z tego co wiem to były 2 mass bany i gadasz głupoty po 2 ) Zajmij się swoim serwerkiem bo widzę że tam o powiadomienie o crack licencji wywala a podobno slotówka i nie na cracku 3 ) Zajmij się swoją administracją bo dostać perma od YouSee za to że jestem od Devangera , i przestań siebie uważać za niewiadomo jakiego hakjera bonzo bo tym swoim stresserkiem za 5 dolarków dużo nie robisz ;)

Opublikowano

Bardzo dobry serwer polecam.

Administracja na najwyższym poziomie.

Maja jak zawsze pomocna.

Ciekawe eventy.

Kontakt na pewno szybszy niż to forum.

Ostatnio się troszkę posypało ale troszkę szpachli i się trzyma :)

Polecam `xFatal

Pij rozważnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...