Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy kreatywnych osób!

Maja..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę, nie róbcie mi syfu w temacie. Jest to temat dla osób, które chcą podjąć współpracę, nie jest to temat do oceny serwera czy mojej osoby.

Nie będę już odpowiadać na poszczególne posty. Jeśli chcecie o czymś ze mną porozmawiać ewentualnie wyjaśnić swojego bana to zapraszam do prywatnego kontaktu.

Zmieniam się ja, zmienia się administracja i zmienia się serwer. Z większością, która tu się wypowiada negatywnie na mój temat miałam styczność kilka miesięcy temu jak nie rok więc nie mówcie jaka jestem aktualnie skoro nie macie nawet ku temu podstaw. Nie interesuje mnie to co macie do napisania na mój temat. Osoby, które teraz mają ze mną kontaktu nie narzekają więc dla mnie to się liczy.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Poszukiwanie osób ale bez specjalnych informacji (trzeba się chyba prosić)
Co do komentarzy heh... czytając najadłem się popcornem. 

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano
35 minut temu, Infactor napisał:

Poszukiwanie osób ale bez specjalnych informacji (trzeba się chyba prosić)
Co do komentarzy heh... czytając najadłem się popcornem. 

Bez specjalnych informacji? Nie rozumiem. Jest wyraźnie napisane kogo poszukujemy, co oferujemy. Jeśli ktoś jest zainteresowany to odzywa się do mnie i wtedy dogadujemy konkrety. Temat służy do zachęcenia i podjęcia współpracy, nie jest to publikacja serwera więc nie wiem co jeszcze mogłabym umieścić w ofercie. To super, że się najadłeś, na zdrowie.

Opublikowano
12 minut temu, Maja.. napisał:

Bez specjalnych informacji? Nie rozumiem. Jest wyraźnie napisane kogo poszukujemy, co oferujemy. Jeśli ktoś jest zainteresowany to odzywa się do mnie i wtedy dogadujemy konkrety. Temat służy do zachęcenia i podjęcia współpracy, nie jest to publikacja serwera więc nie wiem co jeszcze mogłabym umieścić w ofercie. To super, że się najadłeś, na zdrowie.

I mean:
Administratorów - serwera tak?
Grafików - Co mają tworzyć... ikony czy strony? (specjalizacja)
O darczyńców nie pytam bo to oczywiste że o sponsoring chodzi, natomiast reszty nie rozumeim.
To jest tak samo jakbym szukał muzyka do studia, nie podając jakiego i w czym ma się specjalizować. 
Popraw mnie jeśli jestem źle (if im wrong) 

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano
5 minut temu, Infactor napisał:

I mean:
Administratorów - serwera tak?
Grafików - Co mają tworzyć... ikony czy strony? (specjalizacja)
O darczyńców nie pytam bo to oczywiste że o sponsoring chodzi, natomiast reszty nie rozumeim.
To jest tak samo jakbym szukał muzyka do studia, nie podając jakiego i w czym ma się specjalizować. 
Popraw mnie jeśli jestem źle (if im wrong) 

Co do administratorów - temat jest w dziale TeamSpeak'a więc raczej logiczne, że administracji "serwera". 

Jeśli chodzi o grafików to pole manewru jest bardzo duże bo nie poszukujemy odnośnie jednej kategorii - dlatego nie chciałam ograniczać pisząc co mają konkretnie robić. Stąd też nazwa temat "osób kreatywnych". 

No i co do darczyńców to tak jak napisałeś - nie muszę tłumaczyć. :)

Po to również podałam kontakt do siebie żeby ktoś mógł dopytać, ustalić lub dogadać się ze mną. 

Opublikowano

Nie polecam :^)

Po wejściu na TeamSpeak, odrazu zostałem zbanowany ponieważ miałem nick: "Lolek" który nosze już większy niż ten "LoLeK"(noł nejm)

Dostałem bana z powodem "Zmień nick" za co powinienem tylko dostać ostrzezenie żeby zmienić nazwe..

Opublikowano
1 minutę temu, Casual napisał:

Nie polecam :^)

Po wejściu na TeamSpeak, odrazu zostałem zbanowany ponieważ miałem nick: "Lolek" który nosze już większy niż ten "LoLeK"(noł nejm)

Dostałem bana z powodem "Zmień nick" za co powinienem tylko dostać ostrzezenie żeby zmienić nazwe..

Cześć Patryk! :) Nie rozumiem jak można nie polecać projektu ze względu na bana. Zresztą nie wiem czego szukasz w ofercie współpracy skoro pełnisz rolę technika.

Mniejsza, co do bana zaraz Ci go zdejmę - nie ma problemu, a administrator dostanie upomnienie. Jednak proszę Cię o zmianę nicku gdybyś jeszcze kiedykolwiek wszedł na serwer ponieważ w naszym regulaminie jest zabronione podszywanie się pod inną administrację i chociaż masz mniejsze literki to w dalszym ciągu przy jego wejściu dodaje mu cyferkę "1". 

Cytat

3. Zabrania się używania nicków Administracji, innych użytkowników, oraz "TeamSpeakUser", tyczy się to również prefixów/suffixów używanych przez określone grupy (Administracje, klany, grupy specjalne) np. [ Właściciel ], [ #WOWOWNIKI ], [ Friend ]

Pozdrawiam. 

Opublikowano
Przed chwilą, Maja.. napisał:

Cześć Patryk! :) Nie rozumiem jak można nie polecać projektu ze względu na bana. Zresztą nie wiem czego szukasz w ofercie współpracy skoro pełnisz rolę technika.

Mniejsza, co do bana zaraz Ci go zdejmę - nie ma problemu, a administrator dostanie upomnienie. Jednak proszę Cię o zmianę nicku gdybyś jeszcze kiedykolwiek wszedł na serwer ponieważ w naszym regulaminie jest zabronione podszywanie się pod inną administrację i chociaż masz mniejsze literki to w dalszym ciągu przy jego wejściu dodaje mu cyferkę "1". 

Pozdrawiam. 

Tak, nie polecam ponieważ piszesz "Profesjonalna Administracja" a to nie było "profesjonalne" posunięcie :)

Elo

Opublikowano
7 minut temu, Maja.. napisał:

Pozdrawiam. 

I o tym właśnie mówiłem pisząc o hipokryzji.

Casual stosuje swój nick od kilku lat, a Ty wprowadzająć jakichś nołnejmów czy fejków udajesz że masz tak profesjonalną i zgraną Ekipe.

Łazisz po tym forum jakbyś święta była, a sama popełniasz błędy - zamiast się jednak do nich przyznać, zamiatasz sprawę pod dywan i jeszcze zrzucisz na użytkownika, tak jak to zrobiłaś i tym razem.

To jest też Twój problem, bo Ty odpowiadasz za to co robi Twoja administracja - tak samo jak ja odpowiadam za moją, ty odpowiadasz za swoją - pamiętasz jak kiedyś tak bardzo chciałaś to udowodnić? :)

Brak kompetencji, odpowiedzialności za projekt.

Beka. Warnuj se jak chcesz, bo wiem że lubisz, ulży Ci może :D 

Polecam z całego serduszka ta Panią jeśli ktoś nie ma co robić <3 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
19 minut temu, Pantoflarzek napisał:

Casual stosuje swój nick od kilku lat, a Ty wprowadzająć jakichś nołnejmów czy fejków udajesz że masz tak profesjonalną i zgraną Ekipe.

Łazisz po tym forum jakbyś święta była, a sama popełniasz błędy - zamiast się jednak do nich przyznać, zamiatasz sprawę pod dywan i jeszcze zrzucisz na użytkownika, tak jak to zrobiłaś i tym razem.

To jest też Twój problem, bo Ty odpowiadasz za to co robi Twoja administracja - tak samo jak ja odpowiadam za moją, ty odpowiadasz za swoją - pamiętasz jak kiedyś tak bardzo chciałaś to udowodnić? :)

Przecież jasno napisałam, że był to błąd i administrator został upomniany. Wiem, że odpowiadam za swoich administratorów dlatego wyciągnęłam konsekwencję. Lolek ma kilka lat, jasne ale z tego co wiem mój administrator też od kilku lat ma ten nick. Jednak myślę, że fakt wyciągnięcia konsekwencji sprawia, że biorę na siebie odpowiedzialność popełnionych czynów. I nie życzę sobie abyś nazywał moich administratorów "nołnejmów" bo ja nie wchodzę w Twoją prezentację i nie obrażam Twoich ludzi. Dodam, że już napisałeś jedną opinię w moim temacie i właściwie teraz powtórzyłeś połowę swojej wypowiedzi. Nie dziwię się, że napisałeś post gdyż wyżej wymieniony człowiek jest u Ciebie technikiem.

32 minuty temu, Casual napisał:

Tak, nie polecam ponieważ piszesz "Profesjonalna Administracja" a to nie było "profesjonalne" posunięcie :)

Elo

Jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy. Profesjonalna administracja - napisałam o większości i myślę, że nie ma co oceniać administracji z 30 osób po jednej. Jednak szanuję Twoją "obiektywną" opinię. 

Pozdrawiam cieplutko obu Panów. 

Opublikowano
Przed chwilą, Maja.. napisał:

Przecież jasno napisałam, że był to błąd i administrator został upomniany. Wiem, że odpowiadam za swoich administratorów dlatego wyciągnęłam konsekwencję. Lolek ma kilka lat, jasne ale z tego co wiem mój administrator też od kilku lat ma ten nick. Jednak myślę, że fakt wyciągnięcia konsekwencji sprawia, że biorę na siebie odpowiedzialność popełnionych czynów. I nie życzę sobie abyś nazywał moich administratorów "nołnejmów" bo ja nie wchodzę w Twoją prezentację i nie obrażam Twoich ludzi. Dodam, że już napisałeś jedną opinię w moim temacie i właściwie teraz powtórzyłeś połowę swojej wypowiedzi. Nie dziwię się, że napisałeś post gdyż wyżej wymieniony człowiek jest u Ciebie technikiem. Adamie odpuść już sobie.

Jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy. Profesjonalna administracja - napisałam o większości i myślę, że nie ma co oceniać administracji z 30 osób po jednej. Jednak szanuję Twoją "obiektywną" opinię. 

Pozdrawiam cieplutko obu Panów. 

Tak jestem technikiem u niego, ale co ma to do tego tematu? Pozdrawiam :*

Opublikowano

Osobicie nie polecam. Została mi zabrana ranga etc. z powodu "poszukiwań sponsorów", nie dostałem nawet żadnej informacji co do tego. Nagle wyrzucili mnie z grup na fb i odebrali grupe serwerową. No kto tak robi? 

Fajnie by było jak przed tym bym się dowiedział, że lece z waszego "projektu"

Wyśmiana Ty jak i twoja cała "profesjonalna" Administracja.

Opublikowano
10 godzin temu, Casual napisał:

Tak jestem technikiem u niego, ale co ma to do tego tematu? Pozdrawiam :*

Też bym Cię zbanował ponieważ jesteś niedojebany jak ta reszta ferajny (hakier tim).

11 godzin temu, Pantoflarzek napisał:

I pisze to osoba która miała lulka na posadzie roota (awans w 2 min), serdecznie pozdrawiam iksde. 

Opublikowano

"Poszukujemy kreatywnych osób!" Nazwa tematu chyba trochę nie udana, raczej polecałbym zmienić na "Poszukujemy kreatywnych lizudupów i konfidentów" chociaż czy mając już tylu pucybutów na serwerze serio Majka jeszcze ci za mało, no chyba że nikt ci już tego grubego dupska lizać nie chce to zastępstwa szukasz.

Oczywiście nie polecam serwera głównie przez administrację i jej nieprofesjonalne zachowanie np taka Majka co każe nagrywać rozmowy gdzie padają zdania o ddosach żeby gadać jacy to ci ludzie nie źli a z drugiej strony jej admin/lizodup Konkol biega do PioRuna żeby hurty atakował , co z tym już problemu nie masz?

#4NTY-CEBULA

#4NTY-HIPOKRYZJA

Opublikowano

Wydaje mi się że temacik musisz zamknąć ^.^ Bo ktoś tu stracił Właściciela na wwłasnym serwerku xD

Opublikowano

Oj jak mi przykro Maju :( Miałaś swój projekt a nawet nic nie umiałaś tam zrobić, ze wszystkim do Matexa latałaś lub huntera XDDDD

Opublikowano
Dnia 6.08.2017 o 12:46, Patryyś napisał:

Oj jak mi przykro Maju :( Miałaś swój projekt a nawet nic nie umiałaś tam zrobić, ze wszystkim do Matexa latałaś lub huntera XDDDD

Najlepsze w tym jest to iż to w ogóle nie był jej projekt a jedynie była jego twarzą która w dodatku zamiast wyrabiać dobrą opinię serwerowi doprowadziła do stanu gdzie większość ludzi mówiła źle i krytycznie o unlimited tylko przez jej osobę i jej przydupasów. Dobrze że ktoś wreszcie odsuną tą niekompetentną osobę od projektu który teraz nie posiadając już balastu za który robiła 120 kilowa tusza byłej właścicielki będzie mógł się rozwinąć. 

Poza tym podobno z majki taki dobry mod, a tematu jakoś nie zamknie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...