Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, malec11 napisał:

Dzieciaku ty nawet podstawowych slow nie potrafisz napisac (ZAMKNA) a za stawianie serwerow sie zabierasz. A przepraszam serwerami tego nie mozna nazwac, to sa stojace kloce bez jakichkolwiek graczy. Piszesz ze na denerisie bylo wiecej niz 300 online :D chyba wliczajac moby. Poza tym mozna zobaczyc na yt, oczywiscie twoich filmikach, bo nikt inny nie chcial reklamowac tego syfu jaka byla aktywnosc na chacie i ile bylo shopow. Na dodatek wszystkie spoty byly wolne, metkow od groma. To co niby robili gracze? Chyba zwiedzali mapy, poza m1 oczywiscie, bo tam byly pustki. Wiec przestan wciskac mi tu kit jaki to deneris nie byl popularny, bo kurwa nie byl i ten twoj nowy smieszny serwerek tez nie bedzie. 

A ty podludziu sklej tam wary i wypierdalaj do zabki robic za 4zl/h, a nie wyzywasz bez zadnych argumentow.

Jedynie Ty możesz pracować w żabce, bo ja zarabiam dużo więcej, a lizusem możesz nazwać kogoś innego, bo nikomu nie liże dupe, a jak widze takich raków jak Ty to japierdole jezu zmiłuj się nad takimi komentarzami jak Twoje.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
11 godzin temu, malec11 napisał:

Dzieciaku ty nawet podstawowych slow nie potrafisz napisac (ZAMKNA) a za stawianie serwerow sie zabierasz. A przepraszam serwerami tego nie mozna nazwac, to sa stojace kloce bez jakichkolwiek graczy. Piszesz ze na denerisie bylo wiecej niz 300 online :D chyba wliczajac moby. Poza tym mozna zobaczyc na yt, oczywiscie twoich filmikach, bo nikt inny nie chcial reklamowac tego syfu jaka byla aktywnosc na chacie i ile bylo shopow. Na dodatek wszystkie spoty byly wolne, metkow od groma. To co niby robili gracze? Chyba zwiedzali mapy, poza m1 oczywiscie, bo tam byly pustki. Wiec przestan wciskac mi tu kit jaki to deneris nie byl popularny, bo kurwa nie byl i ten twoj nowy smieszny serwerek tez nie bedzie.

Po 1. Mieszkam w UK od 13 lat i będę mówił jak chce a nie jak mi mówi 13 latek który szuka wrażeń w prezentacji serwerów Metin2. Kup sobie Redsa w żabce i dużo lepiej wyjdziesz bo masz jakieś nieopanowane emocje do siebie i brak dystansu z tego co widzę. Nie chce mówić kto tu jest gorszy bo za to ty się już zabierasz więc sklej sobie usta taśmą grzecznie i przestań siać ferment bo robisz z siebie tutaj ofiarę - co jest naprawdę przykre, A i naprawdę przyznajesz się do takiego błędu życiowego jak to że nie masz życia i starasz biegać się po mapach i liczyć graczy serwerom? Ja ci nie wciskam kitu bo ja licznika online nie dałem ;) to ty się bawisz we wróżbitę tutaj i podajesz liczby których nikt nie policzy bez wejścia do bazy danych. To ty tu przychodzisz z tymi swoimi pseudo wyzwyskami i to ty jak na razie potrzebujesz tutaj pomocy jakiejś naprawdę bo ja nie wiem czy ja mam płakać czy śmiać się jak czytam to co ty piszesz, już odpowiedziałem sobie na pytanie po co to robisz ale myślę że zatrzymam to dla siebie bo przykro mi z tego powodu, mam nadzieję że się u ciebie poprawi wszystko i zaczerpniesz trochę świeżego powietrza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

14. Zapowiedzi serwerów, które mają już publikację zostaną zamknięte i przeniesione do działu "Archiwum Prezentacji Serwerów".

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...