Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, PelnoSyfu napisał:

Na prezke wyjebałeś grube $$$, serwer miesięcznik, graczy wbije 100 i zamknie bo czego się spodziewać po takim gównem. Toć można wbić na raviee lub na balmore i odpicowanko od fubu dostać.

Odpicowanko to Ci mózgu powinni zrobić. Jaki miesięcznik skoro deneris stoi od 13 stycznia i nadal jest online? xD

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydał grube hajsy bo je ma, bynajmniej nie ciągnie od matki jak 99% serwerów tutaj na prezentacji tylko zapierdala na budowie by mieć wszystko opłacone 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
13 minut temu, muchomor321 napisał:

Wydał grube hajsy bo je ma, bynajmniej nie ciągnie od matki jak 99% serwerów tutaj na prezentacji tylko zapierdala na budowie by mieć wszystko opłacone 

Pojebany?

Opublikowano
Dnia 24.07.2017 o 19:30, Fret12345 napisał:

Mało ci serwerów pvp na rynku?

W sumie możesz je wymienić

26 minut temu, Fret12345 napisał:

Odpicowanko to Ci mózgu powinni zrobić. Jaki miesięcznik skoro deneris stoi od 13 stycznia i nadal jest online? xD

za multi nie jest perm ?

Opublikowano
1 minutę temu, Lajk™ napisał:

W sumie możesz je wymienić

za multi nie jest perm ?

Jak to jakie serwery np revastia ^^

Leć dalej ukrywaj się w team, bo hajs sam się nie zarobi co nie lajk aka Mario? xD

Opublikowano
4 minuty temu, Fret12345 napisał:

Jak to jakie serwery np revastia ^^

Leć dalej ukrywaj się w team, bo hajs sam się nie zarobi co nie lajk aka Mario? xD

Jasne Fret Aka Perserga, zapomniałeś jeszcze o Exetym i Khedim w teamie, Surku jako sponsorze i hmm no nie pamiętam już :/ 

Wpadne na starcik sobie popykać, Powodzenia

Opublikowano
3 minuty temu, Lajk™ napisał:

Jasne Fret Aka Perserga

Wpadne na starcik sobie popykać, Powodzenia

847bZWP.jpg

lJXNWp4.jpg

iMLTP3i.jpg

Lajku internet pamięta :)

Co do serwera to polecam i 1 sierpnia gramy :D

Opublikowano

Może idź zadaj to pytanie np. ludziom z firmy gameforge ;) dlaczego np. włączyli Tasmanie jak mają inne mniej ludne serwery.

Deneris dalej będzie rozwijany o to już ty się nie martw, każdego gracza traktujemy na wagę złota.

Opublikowano
9 godzin temu, ParadiseMC napisał:

Może idź zadaj to pytanie np. ludziom z firmy gameforge ;) dlaczego np. włączyli Tasmanie jak mają inne mniej ludne serwery.

Deneris dalej będzie rozwijany o to już ty się nie martw, każdego gracza traktujemy na wagę złota.

Taka odpowiedź mówi że chcesz więcej zarobić xD

Opublikowano

taki serwer stworzyć to nie problem, nie polecam bo padnie szybko max 3 miechy xD 

Opublikowano
2 godziny temu, BezProcentów napisał:

Taka odpowiedź mówi że chcesz więcej zarobić xD

O zarobkach akurat nic nie mów bo w zbyt wiele swoich projektów włożyłem więcej pieniędzy jak zyskałem więc cicho sza! :) po prostu chcemy powiększać swoje horyzonty - nigdzie nie ma napisane że nie mogę mieć 2 serwerów.

1 godzinę temu, lujek1232 napisał:

taki serwer stworzyć to nie problem, nie polecam bo padnie szybko max 3 miechy xD 

To stwórz a później komentuj bo takich ludzi jak ty mówiących co problem co nie problem jest jak mrówek a prawda taka że każdy z tych mrówek nic nie zrobił ma tylko duże usta :P więc przykro mi ale nie łykam tego bo ten projekt szykuje od kilku grubych miesięcy, a padniesz to ty po tym jak wypijesz 2 piwa ;) żaden z moich projektów nie ma w planach ani padać ani być wyłączany.

Opublikowano
30 minut temu, ParadiseMC napisał:

O zarobkach akurat nic nie mów bo w zbyt wiele swoich projektów włożyłem więcej pieniędzy jak zyskałem więc cicho sza! :) po prostu chcemy powiększać swoje horyzonty - nigdzie nie ma napisane że nie mogę mieć 2 serwerów.

To stwórz a później komentuj bo takich ludzi jak ty mówiących co problem co nie problem jest jak mrówek a prawda taka że każdy z tych mrówek nic nie zrobił ma tylko duże usta :P więc przykro mi ale nie łykam tego bo ten projekt szykuje od kilku grubych miesięcy, a padniesz to ty po tym jak wypijesz 2 piwa ;) żaden z moich projektów nie ma w planach ani padać ani być wyłączany.

nie ma jak obrażać kogoś kto wyraził opinię :P ale jak wypali i będzie sporo ludzi to wbiję :)

Opublikowano
32 minuty temu, ParadiseMC napisał:

No rozumiem, pamiętaj że nawet jak deneris stoi 5 miesięcy to da się go rozkręcić, trochę kreatywności :D

Powodzenia :)

Opublikowano

Mówisz że padnie po max. 3 miechach - czyli wróżysz mu źle - to nie opinia tylko bawisz się w proroka albo we wróżbitę macieja z polsatu, już władca świata metina MPCforum mówił o moim poprzednim serwerze że daje mu max 1-2 tygodnie i padnie a stoi już 7 miesięcy i dalej są na niego plany i dalej będzie stał.

Wypalić? wypali! i będzie stał bardzo bardzo długo to na pewno ;) natomiast twoim błędem jest to że w twoim przekonaniu wypalenie serwera to 1231231231 osób online, a dla mnie to ukończenie go i zadbanie o każdy szczegół.

Opublikowano
1 minutę temu, ParadiseMC napisał:

Mówisz że padnie po max. 3 miechach - czyli wróżysz mu źle - to nie opinia tylko bawisz się w proroka albo we wróżbitę macieja z polsatu, już władca świata metina MPCforum mówił o moim poprzednim serwerze że daje mu max 1-2 tygodnie i padnie a stoi już 7 miesięcy i dalej są na niego plany i dalej będzie stał.

Wypalić? wypali! i będzie stał bardzo bardzo długo to na pewno ;) natomiast twoim błędem jest to że w twoim przekonaniu wypalenie serwera to 1231231231 osób online, a dla mnie to ukończenie go i zadbanie o każdy szczegół.

Torreadory itd stały nie długo, jak wbije te 500 online to wbije :) no nic powodzonka :P

Opublikowano
1 godzinę temu, ParadiseMC napisał:

Nie rozumiem dlaczego chwalisz sie tym denerisem. Co z tego ze stoi 7 miesiecy skoro nikt na nim nie gra? Nawet na starcie nie bylo 300 online... to co mowiac teraz, moze z 20? 

Opublikowano
1 godzinę temu, lujek1232 napisał:

Torreadory itd stały nie długo, jak wbije te 500 online to wbije :) no nic powodzonka :P

Po 1. Torreador nie był tylko moim serwerem i nie padł z mojej winy :) to po pierwsze, więc wytykanie go jest nie na miejscu.

52 minuty temu, malec11 napisał:

Nie rozumiem dlaczego chwalisz sie tym denerisem. Co z tego ze stoi 7 miesiecy skoro nikt na nim nie gra? Nawet na starcie nie bylo 300 online... to co mowiac teraz, moze z 20? 

Pokaż mi post gdzie się czymś chwale? bo zaraz wyjdę z siebie jak jeszcze raz taki post poziomu 0 zobaczę :) A to że ma mało graczy w obecnej chwili nie znaczy nic ponieważ liczba graczy się ciągle zmienia i tego nie bierzesz pod uwagę, potrafisz tylko krytykować ale użyć myślenia już chyba nie, Na starcie było więcej jak ta liczba którą podajesz ;) a po 2 nie dawaliśmy licznika online więc przestań wprowadzać ludzi ślepo w błąd bo jeszcze sobie pomyślą kim ty to nie jesteś że wiesz ile czego było jak licznika nie było., to ile teraz gra to jest nasz interes nie twój, my stawiamy na profesjonalizm i na długo stojące serwery a to co wybiorą gracze już zależy od nich, jak lubią być dymani na easy serwerach które padają to niech tam idą, a takie wytykanie innym czego to wielko mocne easy nie mają hardom jest jak buracstwo i cebulacstwo więc proszę przestać reprezentować poziom 0 w tej prezentacji i zanim cokolwiek napiszesz przemyśl to 50x.

Opublikowano

A wbiję :D i tak się nudzę może nie zmarnuje czasu :) 

Opublikowano
16 minut temu, lujek1232 napisał:

A wbiję :D i tak się nudzę może nie zmarnuje czasu :) 

Zmarnujesz :<

Co do serwera to obecnie nie ma szans. Na s1 <deneris> 10 online... na starcie 200 online, a co mowiac teraz gdy ma wyjsc sporo ciekawych hardow, do ktorych ten skopiowany kotlet nie ma zadnego podejscia. Poza tym jezeli chcecie grac w metina singleplayer i byc dymani przez administratora, ktory nawet nie potrafi napisac poprawnie slow to smialo wbijajcie. Osobiscie nie wbije i ze wszystkich sil bede negowal ten syf, aby przejechalo sie po nim jak najmniej graczy.

1 godzinę temu, ParadiseMC napisał:

buracstwo i cebulacstwo 

xD

Opublikowano
3 minuty temu, malec11 napisał:

Co do serwera to obecnie nie ma szans. Na s1 <deneris> 10 online... na starcie 200 online, a co mowiac teraz gdy ma wyjsc sporo ciekawych hardow, do ktorych ten skopiowany kotlet nie ma zadnego podejscia. Poza tym jezeli chcecie grac w metina singleplayer i byc dymani przez administratora, ktory nawet nie potrafi napisac poprawnie slow to smialo wbijajcie. Osobiscie nie wbije i ze wszystkich sil bede negowal ten syf, aby przejechalo sie po nim jak najmniej graczy.

xD

weź zamknij ryj, bo czytać się nie da mądralo.

Opublikowano
6 minut temu, malec11 napisał:

xD

Po 1. Nie udawaj Boga bo prorokować tutaj nikomu nie będziesz i mówić komu ani czemu co ile ma szans, bo powiem ci że za takie gadanie przy mnie w realu, jakieś prorokowanie co ile ma szans zamkną bym cie w domu z psycholami, jak będę chciał wiedzieć ile mój serwer będzie miał graczy to zadzwonię do Wróżbity Macieja na Polsacie.

Po 2. Muszę powtórzyć.... a nie lubię się powtarzać... więc słuchaj uważnie - ja na swoich serwerach nie daję liczników online - więc nie wiesz ile było online więc nie strugaj tu mądrali bo ci to nie wychodzi w dodatku.

Opublikowano
7 minut temu, ParadiseMC napisał:

Po 1. Nie udawaj Boga bo prorokować tutaj nikomu nie będziesz i mówić komu ani czemu co ile ma szans, bo powiem ci że za takie gadanie przy mnie w realu, jakieś prorokowanie co ile ma szans zamkną bym cie w domu z psycholami, jak będę chciał wiedzieć ile mój serwer będzie miał graczy to zadzwonię do Wróżbity Macieja na Polsacie.

Po 2. Muszę powtórzyć.... a nie lubię się powtarzać... więc słuchaj uważnie - ja na swoich serwerach nie daję liczników online - więc nie wiesz ile było online więc nie strugaj tu mądrali bo ci to nie wychodzi w dodatku.

Dzieciaku ty nawet podstawowych slow nie potrafisz napisac (ZAMKNA) a za stawianie serwerow sie zabierasz. A przepraszam serwerami tego nie mozna nazwac, to sa stojace kloce bez jakichkolwiek graczy. Piszesz ze na denerisie bylo wiecej niz 300 online :D chyba wliczajac moby. Poza tym mozna zobaczyc na yt, oczywiscie twoich filmikach, bo nikt inny nie chcial reklamowac tego syfu jaka byla aktywnosc na chacie i ile bylo shopow. Na dodatek wszystkie spoty byly wolne, metkow od groma. To co niby robili gracze? Chyba zwiedzali mapy, poza m1 oczywiscie, bo tam byly pustki. Wiec przestan wciskac mi tu kit jaki to deneris nie byl popularny, bo kurwa nie byl i ten twoj nowy smieszny serwerek tez nie bedzie. 

32 minuty temu, Fret12345 napisał:

weź zamknij ryj, bo czytać się nie da mądralo.

A ty podludziu sklej tam wary i wypierdalaj do zabki robic za 4zl/h, a nie wyzywasz bez zadnych argumentow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...