Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna prezentacja, ramki mi się spodobały. ^^

Ale strasznie dziwnie podchodzicie do tego.

Niby coś innego niż powielane systemy jest, ale nie przekonuje mnie to.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
7 godzin temu, EddiGaming napisał:

Czym ten serwer różni się od podstawowego harda bez żadnych udoskonaleń? Czysty gotowiec..

Chyba nie zrozumiałeś zapowiedzi.

Chcą powrócić ze starymi czasami metin2. No i bardzo dobrze. :)
Niech próbują! W wolnym czasie i ja zawitam. Oczywiście jak wszystko wypali i się nie poddadzą. 

Powodzenia! 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Możecie przestać pod zapowiedzią mi robić burdel? bo to tak jakby iść pisać gameforgowi że wypuszcza już 150 serwer metina, offtopujecie korzyscią nabijania sobie postów i brak wam jest szacunku do innych, bo takie zachowanie jest skandaliczne moim zdaniem, dziękuje.

Opublikowano

Hardy się robią znów popularne, wszystko spoko, ale musisz mieć coś unikatowego aby zachęcić potencjalnych graczy do grania u Was, a na dzisiejsze standardy serwer musi posiadać system sklepów offline, szarfy, system kostiumów broni i takie duperele, ale i tak powodzenia.

Opublikowano

co do szczegółów i dodatków to cały czas pracujemy nad nimi, serwer jest gotowy do startu owszem aczkolwiek mamy jeszcze czas na drobne innowacje - pomysłów nam nie zabraknie, sklepów offline, szarf, systemów kostiumów broni nie będzie bo nie otwieramy cyrku czym jest dzisiejszy metin tylko chcemy przywrócić erę tego za czym było najwięcej tęsknoty - ja ze swojej strony daje i będę dawał 100%

Opublikowano
Dnia 18.07.2017 o 15:55, ParadiseMC napisał:

@Up ciekawe bo ludzie mi piszą że ciągle brakuje hardów :D

brakuje bo kazdy ktory wychodzi jest chujowy

cos jak ten

Opublikowano

Woah jesteś coś w stylu prorokiem illuminati który pracuje dla doritos? :haha nie zagrał na serwerze a ocenia książkę po okładce ;) dla cb dodam jeszcze to że cały czas pracuje nad serwerem i nie dodaje wszystkiego do prezentacji aby nie psuć całej niespodzianki.

Jak się nie podoba zawsze możesz iść na serwer gdzie masz szaliki(szarfy) i inne dzikie węże które raczej nie pasują do wojowników i prawdziwej bitwy tylko do walki lalusiów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zobaczymy jak to będzie na starcie,ale będziecie mieli dość sporego rywala, życzę powodzenia, wejdę na start. Ile będzie kosztować is do expa żeby zacząć start porządnie ?

Opublikowano

Haha o ku*wa kolejne gówno od paradise . Nie polecam !!!! 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano
Dnia 19.07.2017 o 17:19, Sheila^^ napisał:

Hardy się robią znów popularne, wszystko spoko, ale musisz mieć coś unikatowego aby zachęcić potencjalnych graczy do grania u Was, a na dzisiejsze standardy serwer musi posiadać system sklepów offline, szarfy, system kostiumów broni i takie duperele, ale i tak powodzenia.

Na pewno od ciebie tego nie kupi.

Skoro to ma być serwer z 2k10 to co ty dajesz za propozycje <lol>

Serwer polecam ze względu na właściciela i zawitam.

Opublikowano
6 godzin temu, Aratchor napisał:

Jakie bonusy daje fryz i kostium ? Będzie możliwość kupna za psc ? I kiedy będzie można zobaczyć ceny sm xD

Kostiumy nie dają bonusów i raczej nie będą :) nie zależy nam na ich dużej sprzedaży tylko na tym aby w grze osoba z kostiumem a osoba w zbroji miała taką samą szansę, bo kostiumy w metinie to już nie klasyka dlatego tak to zrobiliśmy, gdyby Kostiumy miały bonusy to byśmy je opisali w Item-Shop tak jak resztę.

6 godzin temu, Ni0sz3K napisał:

Zobaczymy jak to będzie na starcie,ale będziecie mieli dość sporego rywala, życzę powodzenia, wejdę na start. Ile będzie kosztować is do expa żeby zacząć start porządnie ?

Ceny przedmiotów w Item-Shop są już ustalone natomiast ceny kupna samych SM to będzie coś w okolicach 10-11 PLN za 100 SM, przy kupnie większej ilości SM możliwe że taniej, dokładnie 31-1 Sierpnia będzie napisane w Item-Shop.

6 godzin temu, Sorex. napisał:

Haha o ku*wa kolejne gówno od paradise . Nie polecam !!!! 

kolejny prorok się znalazł :D - nie zagrałeś nie oceniaj po okładce, bo dałem z siebie 110% tworząc ten serwer i zadbałem o każdy najmniejszy szczegół, nawet drop jest bardzo przybliżony do 2010-2011r z lekkimi dodatkami.

g***no to się robi do kibelka a nie na prezentacjach ludziom, bo trzeba tutaj jakąś kulture reprezentować, w realu np. na giełdzie krzycząc "g**no" został byś wyproszony w trybie NOW.

5 godzin temu, Fret12345 napisał:

Na pewno od ciebie tego nie kupi.

Skoro to ma być serwer z 2k10 to co ty dajesz za propozycje <lol>

Serwer polecam ze względu na właściciela i zawitam.

Dziękuje, Pozdrawiam :)

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja. (:

Podoba mi się pomysł z odwzorowaniem "dawnego" metina, nie lubię tych wszystkich nowości typu alchemia. Wolałabym jednak podobny serwer w wersji chociażby medium - na granie na serwerze hard jestem trochę zbyt leniwa. Niemniej jednak jeśli serwer postoi i będzie miał się dobrze, zawitam.

Powodzenia!

Opublikowano

Nie ma już starego metina, nie będzie i jego czas przeminął. Ludzie stworzyli atmosferę tej gry, nie sama gra. Nie przywrócisz dawnej gry która przeminęła lata temu. To tak jakbyś chciał przywrócić dinozaury, każdy wie jakie były niesamowite ale to już tylko historia. Nie mam ci za złe że tworzysz serwer, tylko chce uświadomić że idziesz z nadzieją do ludzi których już nie ma i nie stworzą dawnej atmosfery. 

Opublikowano

Jakieś smuty walisz :) jakoś stare dyskoteki są dalej modne :D

Masz dziwne świato-poglądy, To że ty tak twierdzisz to nie znaczy że komuś się bardziej nie spodoba mój serwer od serwera z dodatkami który już nie jest według nas Metinem tylko placem zabaw dla dzieci :) nie możesz powiedzieć co przeminęło bo powtórzę to już po raz 3 w tej prezentacji - nie jesteś prorokiem - dalej znajdują się ludzie grający na prawdziwych klasykach i ostatnio to zauważyłem, jedyne czego brak to porządnej administracji takiemu serwerowi, chociaż tak szczerze to nie wiem czy mogę nazwać to już serwerem tylko może nową grą, bo dzisiejszy metin nie przypomina już takich klasyków.

Nie idę z żadną nadzieją tylko stawiam grę to po pierwsze.

Po 2 to że ludzie stworzyli atmosfere nie znaczy że twórcy gry się do tego nie przyczynili, bo bez wspaniałej gry nie było by i ludzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Brakuje hardów, ale dobrych hardów. 

Jeżeli nie postawisz na naprawdę dobra reklamę to niestety się z tym projektem nie wybijesz. 

Nie przepadam za hardami, więc raczej na tym się nie pojawię ale życzę powodzenia. 

Będziesz planował jakieś aktualizacje w przyszłości? (chodzi mi tu głównie o lvl) 

Opublikowano

podwyższenia lvlu na pewno nie będzie :) chce tego klasyka zachować na bardzo długi tak aby za rok jak ktoś zatęskni za takim hardem przyjdzie na tego właśnie harda, nie będziemy go rozwijali pod względem nowych map, max lvla czy też nowego ekwipunku.

to Niestety z tym projektem się nie wybijesz - widzę że w prezentacji sami prorocy :D 

Opublikowano

Moge sobie dać rekę uciąć że lepiej by wyszedł zwykły serwer easy PvP. Ludzie by wbili, szybko zrobili eq i pobawili sie walcząc zw sobą. Tworząc w prosty i miły sposób eq z max bonami. Jedynie do urozmaicenia dałbym bonusy do kupowania za yang ? na jakiś okres czasu, które kosztowały by wiecej niż samo wejscie na serwer. W jeden dzień moge dla ludzi taki serwer postawić na hamachi. Ktoś chce się przekonać ?

Opublikowano
3 godziny temu, 2StronaMT2PL napisał:

Moge sobie dać rekę uciąć że lepiej by wyszedł zwykły serwer easy PvP. Ludzie by wbili, szybko zrobili eq i pobawili sie walcząc zw sobą. Tworząc w prosty i miły sposób eq z max bonami. Jedynie do urozmaicenia dałbym bonusy do kupowania za yang ? na jakiś okres czasu, które kosztowały by wiecej niż samo wejscie na serwer. W jeden dzień moge dla ludzi taki serwer postawić na hamachi. Ktoś chce się przekonać ?

A czego nie rozumiesz w tym że nie robię serwera pod łatwy zysk w który będę miał i tak wywalone i tak? robie serwer taki jaki uwielbiam najbardziej czyli klasyczny bardzo dopracowany HARD - Pozatym to co ty postawisz to będzie gotowiec na którym na pewno nie będzie odwzorowany drop z PL'a, drop ze szkatułek, dokładny exp, yang i dokładne szczegóły - bo nie widziałem jeszcze żadnego gotowca który tak ma w 100% dlatego tworze własne pliki. - nie mam po co cie kompromitować więc sobie odpuść i mojego i twojego czasu.

Opublikowano
Dnia 22.07.2017 o 13:08, 2StronaMT2PL napisał:

Mało ci serwerów pvp na rynku?

Opublikowano

Na prezke wyjebałeś grube $$$, serwer miesięcznik, graczy wbije 100 i zamknie bo czego się spodziewać po takim gównem. Toć można wbić na raviee lub na balmore i odpicowanko od fubu dostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...