Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mertial.pl [Medium]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, Metanabol... napisał:

Ile online? bo tak wbilem popatrzeć to mimo takiej wyjebanej " reklamy " w m1 pustki nawet z shopami offline 

nikt nie ma jeszzce co wystawiac :v

Tak to spoty byly zajechane w najlepsze

Opublikowano

Wczoraj pod wieczór Charlie mówił, że jest 1273 graczy. 

Dużo ludzi wchodzi (w sumie to chyba najwięcej) późną godziną, bo liczy na to, że będą już wolne spoty i metki. 

Opublikowano
50 minut temu, OlsonxPompa napisał:

Jak sb radzi BM w expie bez IS? Da rade bez buffa ew jak inne klasy?

Bez is to tak średnio bym powiedział, dużo spędzonego czasu przy eq i byś brał po pare grupek. Buff Ci się przyda ;))

PS. Fajnie jak by zapisywały się ustawienia w opcjach gry na zawsze.

obraz.png

Opublikowano
3 minuty temu, Emmanuels napisał:

Bez is to tak średnio bym powiedział, dużo spędzonego czasu przy eq i byś brał po pare grupek. Buff Ci się przyda ;))

PS. Fajnie jak by zapisywały się ustawienia w opcjach gry na zawsze.

Tak, już na becie to zauważyłam, ale wypadło mi z głowy. Przekażę chłopakom ;)

LutUbw5.png

Opublikowano

Ile tu % na drop orkowej mapy jest? Bo zdążyłem w pt sobie i dla buffki lvl wyexpić xD

I czy na pewno to leci z faarBF1.png ? Po 2x juz roski uzywalem i nadal nic. 

#Edit. Po jakichś 50 minutach poleciała 1 mapka.. Jeszcze tylko 9.. A to jest 1 biolog.

obraz.png

Opublikowano

@Emmanuelsna forum (xd) jest temat z poprawkami, które zostaną wprowadzone podczas przerwy technicznej. Jest to między innymi zwiększenie dropu mapek do pierwszego biola.

LutUbw5.png

Opublikowano
Dnia 3.07.2017 o 09:23, LoveTherapy napisał:

Nie muszę brać pieniędzy od rodziców, nie wiem w ogóle po co ich w to mieszasz. Nie chodziło mi nawet o słowo "szacunek". Co do hajsu to jeżeli potrzebujesz na leczenie tego upośledzenia to daj dane do konta w banku to Ci przeleje, może w końcu lekarze Ci pomogą. A co do zakładów to ja nie potrzebuje ich zawierać w Internecie i się atencjować xD Hajs wolę przeznaczyć na przyjemności, rodzinę, czy kolejnego Itariusa, który padnie po miesiecu xD chyba naprawdę Cię to boli, że ktoś stawia serwer w dobrym stanie technicznym i coś na nim zarobi. Na chlebek Ci brakuje dlatego taki chytry jestes?

"Najwidoczniej przy każdym jak serwery padały w ciągu 30dni ;') Jakby nie był nudne to by gracze zostawali a serwery by stały"

Doinformuj się najpierw, a potem wbijaj hejtowac. Co drugi serwer w zapowiedziach należy już do Azooma? To niezły hajs zgarnie w te wakacje:/ @True990 liczę na kapuczino:)

~

A tak na marginesie Ty się zajmowałeś forum Barii? Tej pierwszej? To typie nie pisz do mnie "amebo", skoro płakałes mi na gg, że sobie z czymś poradzić nie możesz i użytkownicy mają Cię za gówno xD

Czekam na screeny z GG <3 z czym sobie nie potrafiłem poradzić ahh <3 Nie potrzebuje hajsu od rodziców a tym bardziej twoich, bo nie daje się czegoś czego się nie ma ;') Co ma mnie boleć... ile stał serwera Siela mi powiedz... stał to chodzi mi oto, że było te +300 osób mi chodzi ;)

Dnia 3.07.2017 o 10:14, RAvOO napisał:

Jak padaly w ciagu 30 dni to ty chyba o Dreikonie nie szyszales pierdolcu

Ile stała 2 odsłona Dreikona? :) Ulepki w IS'ie -.- na prawdę serwer w CHUJ DOBRY ahh... 1 odsłona była spoko :) Grałem, aż potem była cofka i czekałem 5 miesięcy na zwrot SM xDDD

Dnia 3.07.2017 o 12:19, Lova napisał:

Wait whaaaaaaat? xD

Nie znam całej otoczki z przeszłości Twojej, Algidy i Ironii, ale wiem jedno. Nie ma nic wspólnego z Mertialem, więc te śmieszne i naciągane komentarze pozostaw dla siebie pls, bo wprowadzasz niepotrzebny i nieprawdziwy ferment. Nie wiem czy wiesz, ale nie znając twórczej przeszłości Azuma (a komentując ją tutaj), kompromitujesz się przed ludźmi. Chyba, że zależy Ci, by zostać jeszcze większym pajacem ;)

#topic

Serwer po starcie ma się wyśmienicie! Nic, tylko grać, zapraszamy !

Ahh... no widzisz :) Jak pewna osoba na serwerze Argentus faworyzuje gildie swoją na forum itd. oraz się wywyższa chociaż bez Algade była by niczym... w sumie nadal jest :) Bo jest tylko tej osoby przydupasem... i potem to mówi kim ona to nie jest to mi się śmiać chce xDD i to nie tylko ja jestem taki dla niej :) Bo takich osób jest sporoooo... nawet na serwerze Mertial cisną Algade i Ironie co jest śmieszne xDD Mogę dostać nawet range "Pajac MPCForum" ;') Wiesz gdzie jam m zdanie innych? A tym bardziej w internecie -.- po prostu ma swoje zdanie które wyrażam a jak komuś się nie podoba to może nie czytać lub po prostu mnie zablokować i nie będzie widział tych postów... MPCForum jest jest publiczne, temat jest dla każdego otwarty, więc mogę w nim pisać co chce i o kim chce... praktycznie ;') Jest związane z serwerem i to wystarczy... a jak komuś się nie podoba to co pisze lub ma po prostu ból dupy to napisałem wyżej co może poradzić... Jeśli Azoom przyjmuje taki osoby do Administracji to już jakby sobie u mnie minimalnie zdanie wyrobił... no to tyle pozdrawiam....

Dnia 3.07.2017 o 12:29, malagamax napisał:

Coś Ci nie pykło, 0 wiadomości na temat, 1000 hejtu. ;) 

Nazw jego serwerów nawet wymienić nie potrafisz ;] 

Kolejny gracz typu "Nostradamus"

Zapraszam wszystkich co nie chcą zmieniać serwera po miesiącu ! <3

Nie wiem o kim mówisz z tym Nostradamus :v ale fajnie xDD Co mam odpisać na wiadomości typu "Wypierdalaj itd." nosz kur.. xD Kogo serwerów Siela? W dupie mam jego twórczość a na serwerach Azooma to grałem w sumie tylko na Dreikon S1 dopóki nie zrobili cofki, a na S2 nie grałem bo jakoś się gorzej grało ;')

23 godziny temu, Sielu napisał:

to twoj jedyny argument ty spierdolino umyslowa? takim serwerem nauczylem sie wiecej niz ty smieciu nauczysz sie przez caly swoj marny zywot.

tfu muted.

I to mi się podoba xD wyzywaj więcej <3 Co się nauczyłeś? xD Otworzyć serwer na miesiąc -.- moje serwery hamachi parę lat temu stały dłużej xDDD oj ;* boliiiiii coo ;3 tfu. lof ju

W sumie... możecie spinać dupy itd. do mnie... nie wiem co ludzie mają za nudne życie, że muszą się w internecie wyzywać xDD i dowartościowywać ^^ (PS. ja nie wyzywałem nikogo, bo zaraz pewnie będzie, że ja się dowartościowuje)... śmieszne jest takie zachowanie i takie łykanie prowokacji u ludzi ^^ 

Opublikowano
1 godzinę temu, xAdr1an napisał:

Czekam na screeny z GG <3 z czym sobie nie potrafiłem poradzić ahh <3 Nie potrzebuje hajsu od rodziców a tym bardziej twoich, bo nie daje się czegoś czego się nie ma ;') Co ma mnie boleć... ile stał serwera Siela mi powiedz... stał to chodzi mi oto, że było te +300 osób mi chodzi ;)

Ile stała 2 odsłona Dreikona? :) Ulepki w IS'ie -.- na prawdę serwer w CHUJ DOBRY ahh... 1 odsłona była spoko :) Grałem, aż potem była cofka i czekałem 5 miesięcy na zwrot SM xDDD

Ahh... no widzisz :) Jak pewna osoba na serwerze Argentus faworyzuje gildie swoją na forum itd. oraz się wywyższa chociaż bez Algade była by niczym... w sumie nadal jest :) Bo jest tylko tej osoby przydupasem... i potem to mówi kim ona to nie jest to mi się śmiać chce xDD i to nie tylko ja jestem taki dla niej :) Bo takich osób jest sporoooo... nawet na serwerze Mertial cisną Algade i Ironie co jest śmieszne xDD Mogę dostać nawet range "Pajac MPCForum" ;') Wiesz gdzie jam m zdanie innych? A tym bardziej w internecie -.- po prostu ma swoje zdanie które wyrażam a jak komuś się nie podoba to może nie czytać lub po prostu mnie zablokować i nie będzie widział tych postów... MPCForum jest jest publiczne, temat jest dla każdego otwarty, więc mogę w nim pisać co chce i o kim chce... praktycznie ;') Jest związane z serwerem i to wystarczy... a jak komuś się nie podoba to co pisze lub ma po prostu ból dupy to napisałem wyżej co może poradzić... Jeśli Azoom przyjmuje taki osoby do Administracji to już jakby sobie u mnie minimalnie zdanie wyrobił... no to tyle pozdrawiam....

Nie wiem o kim mówisz z tym Nostradamus :v ale fajnie xDD Co mam odpisać na wiadomości typu "Wypierdalaj itd." nosz kur.. xD Kogo serwerów Siela? W dupie mam jego twórczość a na serwerach Azooma to grałem w sumie tylko na Dreikon S1 dopóki nie zrobili cofki, a na S2 nie grałem bo jakoś się gorzej grało ;')

I to mi się podoba xD wyzywaj więcej <3 Co się nauczyłeś? xD Otworzyć serwer na miesiąc -.- moje serwery hamachi parę lat temu stały dłużej xDDD oj ;* boliiiiii coo ;3 tfu. lof ju

W sumie... możecie spinać dupy itd. do mnie... nie wiem co ludzie mają za nudne życie, że muszą się w internecie wyzywać xDD i dowartościowywać ^^ (PS. ja nie wyzywałem nikogo, bo zaraz pewnie będzie, że ja się dowartościowuje)... śmieszne jest takie zachowanie i takie łykanie prowokacji u ludzi ^^ 

Nie wiem czy ty jestes przypierdolony czy ty tak na serio

Moze Dreikon z serwerami surka ci sie pierdoli nie wiem. Sa rozne odmiany debilizmu ale ty rozpierdalasz kazdego w tej dziedzinie

Jak Dreikon 30 dni stal maxymalnie to ja nie wiem gdzie miesiacami gralem pewnie z Globalnym mi sie pojebalo 

W ogole to wez wyjdz z tego tematu i sie tu nie udzielaj bo robisz z siebie posmiewisko

Jedyne co osiagasz to podbijasz im temat co sprawia ze wiecej osob tutaj wbije wiec spoko luzik

Co do tego serwera

Pogralem troche wam powiem i jak bylem dobrej mysli to tak juz nie jestem

Jak Dreikon byl sztos eloelo100%!!11ONE!1 to ten serwer juz nie

Opublikowano
58 minut temu, Lova napisał:

@Emmanuelsna forum (xd) jest temat z poprawkami, które zostaną wprowadzone podczas przerwy technicznej. Jest to między innymi zwiększenie dropu mapek do pierwszego biola.

Jakie to poprawki jeszcze będą? Możesz napisać tutaj, bo nie mam wglądu na forum :) 

Szkoda że dopiero teraz zwiększacie drop map, niektórzy skupywali albo dropili po kilka godzin w tym i ja. 

Serwer całkiem spoko, ja osobiście spodziewałem się czegoś lepszego. 

Opublikowano

@xAdr1an ale ty debil jesteś :D Dreikon s1 stał w chuj długo... w chuj. S2 znacznie krócej to fakt ale 30 dni to ty się uczyłeś dodawać 2 + 2 ... Grało się na nim znacnzie gorzej niż na S1 ale na pewno nie padł po 30 dniach :D A swoje serwery hamachi na których pewnie grałeś z mobami z m2 w PT gówno kogo obchodzą skoro ... nikt o nich nie słyszał :D

Nie podoba mi się ten serwer. Od jakiegoś czasu ciągle tylko mediumy i hardy. Nic z głową, nic sensownego. W weekend startują easy i tam na pewno wpadnę. Tutaj podziękuję. Dobranoc. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Lova napisał:

Fajnie jak byście dali prezke jednak na mpc albo inny hosting dla osob ktorzy nie korzystaja z forum lub nie maja do niego dostepu. A co do poprawek to to samo dawajcie listy zmian/poprawek na mpc/fp. 

obraz.png

Opublikowano
53 minuty temu, RAvOO napisał:

Nie wiem czy ty jestes przypierdolony czy ty tak na serio

Moze Dreikon z serwerami surka ci sie pierdoli nie wiem. Sa rozne odmiany debilizmu ale ty rozpierdalasz kazdego w tej dziedzinie

Jak Dreikon 30 dni stal maxymalnie to ja nie wiem gdzie miesiacami gralem pewnie z Globalnym mi sie pojebalo 

W ogole to wez wyjdz z tego tematu i sie tu nie udzielaj bo robisz z siebie posmiewisko

Jedyne co osiagasz to podbijasz im temat co sprawia ze wiecej osob tutaj wbije wiec spoko luzik

Co do tego serwera

Pogralem troche wam powiem i jak bylem dobrej mysli to tak juz nie jestem

Jak Dreikon byl sztos eloelo100%!!11ONE!1 to ten serwer juz nie

Płacz <3 Gdzie napisałem, że konkretnie Dreikon stał 30 dni? :) Czytanie ze zrozumieniem trudna sprawa... rozumiem ale jak jesteś błaznem i robisz z siebie debila bo rozpierdalasz każdego w tej dziedzinie to fajnie masz xD Jprdl. co za rak :v no ja w reklamie pomagam myślisz, że czemu pisze -.- Co za łeb c: Pośmiewisko to robisz z siebie łykając prowokacje jak tania dziwka :) a w temacie sobie zostanę BO GŁĘBOKO W DUPIE MAM TWOJE ZDANIE I CIEBIE :) Jak i wszystkich w sumie na tym forum... wyjątki się znajdą... Swoje żale wylewaj tutaj \__/ w Afryce będą mieli wtedy co pić itd.

Opublikowano
1 godzinę temu, xAdr1an napisał:

Płacz <3 Gdzie napisałem, że konkretnie Dreikon stał 30 dni? :) Czytanie ze zrozumieniem trudna sprawa... rozumiem ale jak jesteś błaznem i robisz z siebie debila bo rozpierdalasz każdego w tej dziedzinie to fajnie masz xD Jprdl. co za rak :v no ja w reklamie pomagam myślisz, że czemu pisze -.- Co za łeb c: Pośmiewisko to robisz z siebie łykając prowokacje jak tania dziwka :) a w temacie sobie zostanę BO GŁĘBOKO W DUPIE MAM TWOJE ZDANIE I CIEBIE :) Jak i wszystkich w sumie na tym forum... wyjątki się znajdą... Swoje żale wylewaj tutaj \__/ w Afryce będą mieli wtedy co pić itd.

>Byc przyjebany

>inni maja racje

>okurwa.exe

>corobic.rar

>napisze ze Prowo 

>mamy 2k17 przecie sie uda

''Gdzie Napisalem, ze konkternie Dreikon stal 30 dni?''

Pozwole sobie cos skopiowac

''Najwidoczniej przy każdym jak serwery padały w ciągu 30dni ;') Jakby nie był nudne to by gracze zostawali a serwery by stały :)''

Czytanie tego co sie pisze i rozumienie tego trudna sprawa... rozumiem ze jestes blaznem i robisz z siebie debila bo rozpierdalasz kazdego w tej dziedzinie to fajnie masz (pozwolilem sobie przerobic troche twoj tekst)

Jprdl. co za rak

Opowiadaj. Co zrobiles w ten zaoszczedzony czas piszac Jprdl zamiast ja pierdole?

Gleboko w dupie to masz pracie swojego ojca ale w to nie wnikam dlatego to pomine

Ogolnie czego sie spodziewac po kims kto przeszedl 3 aborcje i dalej zyje kek

Co do serwa to w prezce wygladalo fajnie jak juz mowilem

Ale w praktyce jest go Gowno w kolorowym worku

Zrob ktos jakis fajny easy/medium bo same hardy/medium ostatnio

Opublikowano
1 godzinę temu, RAvOO napisał:

>Byc przyjebany

>inni maja racje

>okurwa.exe

>corobic.rar

>napisze ze Prowo 

>mamy 2k17 przecie sie uda

''Gdzie Napisalem, ze konkternie Dreikon stal 30 dni?''

Pozwole sobie cos skopiowac

''Najwidoczniej przy każdym jak serwery padały w ciągu 30dni ;') Jakby nie był nudne to by gracze zostawali a serwery by stały :)''

Czytanie tego co sie pisze i rozumienie tego trudna sprawa... rozumiem ze jestes blaznem i robisz z siebie debila bo rozpierdalasz kazdego w tej dziedzinie to fajnie masz (pozwolilem sobie przerobic troche twoj tekst)

Jprdl. co za rak

Opowiadaj. Co zrobiles w ten zaoszczedzony czas piszac Jprdl zamiast ja pierdole?

Gleboko w dupie to masz pracie swojego ojca ale w to nie wnikam dlatego to pomine

Ogolnie czego sie spodziewac po kims kto przeszedl 3 aborcje i dalej zyje kek

Co do serwa to w prezce wygladalo fajnie jak juz mowilem

Ale w praktyce jest go Gowno w kolorowym worku

Zrob ktos jakis fajny easy/medium bo same hardy/medium ostatnio

XDDD nie no na prawdę... nie mam RZYCIA, nie odchodzę od kompa, nie mam znajomych, dziewczyny i SPECJALNIE SIĘ SPINAM W NECIE BY BYĆ FAJNY I ANONIMOWY nosz kurwa... płacze xDD  Ty masz racje? xD Ale ty przy jebany jesteś xDDD o kur** :D No prowo łykaj jak pelikan ;*

Ale ty jesteś dorosły hoho ale się uśmiałem... dowartościowałeś się pisząc "Gleboko w dupie to masz pracie swojego ojca ale w to nie wnikam dlatego to pomine"? xD haha weź... dorośnij a wtedy pisz z ludźmi bo jeśli ty się uważasz za dorosłego i coś piszesz o rodzicach by się dowartościowywać xD i myśląc, że kogoś to poruszy to musisz mieć nie źle sterowniki w głowie pojebane xDD 3 aborcje przeszedłem kurde jak ja wyjątkowy chyba :D Niezniszczalny :D "Znalazł sposób by prze RZyć aborcje. Dzieci którym się nie udało go nie nawidzą" kappa -.- wymyślisz coś innowacyjnego i w sumie śmiesznego, a nie teksty którymi ja to się w podstawówce dissowałem? Owszem. Jesteś błaznem itd. już idź płacz ale pamiętaj... TUTAJ --> \__/ by dzieci z Afryki miały co pić :v hehehehehe

@AntyWarn

A jakieś raty i degradacja Administracji Forum to kiedy?

Opublikowano
1 minutę temu, xAdr1an napisał:

@AntyWarn

Raty 2 dni po starcie? Daj ludziom się trochę zmęczyć i porobić misje.
Degradacja jak przestaniesz być hipokrytą i pisać o ludziach rzeczy, o których nie masz pojęcia.
Nie zabłysnąłeś.. po raz kolejny na tym forum.
Bez odbioru.

Opublikowano
2 godziny temu, xAdr1an napisał:

XDDD nie no na prawdę... nie mam RZYCIA, nie odchodzę od kompa, nie mam znajomych, dziewczyny i SPECJALNIE SIĘ SPINAM W NECIE BY BYĆ FAJNY I ANONIMOWY nosz kurwa... płacze xDD  Ty masz racje? xD Ale ty przy jebany jesteś xDDD o kur** :D No prowo łykaj jak pelikan ;*

Ale ty jesteś dorosły hoho ale się uśmiałem... dowartościowałeś się pisząc "Gleboko w dupie to masz pracie swojego ojca ale w to nie wnikam dlatego to pomine"? xD haha weź... dorośnij a wtedy pisz z ludźmi bo jeśli ty się uważasz za dorosłego i coś piszesz o rodzicach by się dowartościowywać xD i myśląc, że kogoś to poruszy to musisz mieć nie źle sterowniki w głowie pojebane xDD 3 aborcje przeszedłem kurde jak ja wyjątkowy chyba :D Niezniszczalny :D "Znalazł sposób by prze RZyć aborcje. Dzieci którym się nie udało go nie nawidzą" kappa -.- wymyślisz coś innowacyjnego i w sumie śmiesznego, a nie teksty którymi ja to się w podstawówce dissowałem? Owszem. Jesteś błaznem itd. już idź płacz ale pamiętaj... TUTAJ --> \__/ by dzieci z Afryki miały co pić :v hehehehehe

@AntyWarn

XDDDDD

Teraz nie wiem czy ty piszesz te ''RZyc'' jako ze ''napisze z bledem bedzie SMIESZNIE HAHAHAHAHAHXDDDDDDDD' czy jako to ze nie umiesz czytac bo tam pisze ''przezyc'' co jest napisane poprawnie

wieRZ to jesZt barCo smieRZne x DDDDDDD

Napierdol wiecej tych emotek jescze to bedzie ciekawiej

LYKAJ JAK PELIKAN HURRRDURRR

Zapomnialem ze bycie debilem w 2k17 mozna wytlumaczyc jako PROWO wiec sorry memory

Jak napiszesz cos na co da sie normalnie odpowiedziec to poodpowiadam narazie przeczekam

@Chujnieantywarnboadminizagladajatutajraznatydzien

Opublikowano

@Emmanuelszacytuję: 

Pierwsze zmiany i poprawki jakie wprowadzimy na serwer to:
	- Skrócono czas respu Lykosa z 20 minut na 10 minut,
	- Obrażenia Orków zostały zmniejszone o 15% i ich HP o 10%,
	- Poprawiono Błogosławieństwo Smoka i Pomoc Smoka (dają tyle ile jest na nich napisane),
	- Życie Boga Smoków zostało lekko zwiększone (na Max poziomie dawało 9%, a teraz 11%),
	- Usunięto resp potworów z Metinów w Leśnej Krainie,
	- Poprawiono teksturę Zbroi na Surę Lv 18,
	- Dodano opisy do misji w panelu (CTRL + Q),
	- Poprawiono Wojowników z Toporem na Tanaki w M1 (niektóre osoby potrafiło kickać),
	- Odblokowano wystawianie na sklep Zwojów Egzorcyzmu i Zaczarowań Przedmiotu,
	- Poprawiono niektóre komunikaty,
	- Zablokowano możliwość wystawiania sklepów w Miastach Drugich,
	- Usunięto kamyki z Miast Pierwszych, które blokowały,
	- Poprawiono bardzo rzadki błąd (jeśli kupujemy przedmiot z IS ma wbudowany inny bonus),
	- Odblokowano możliwość wkładania przetopów Niebiańskich Łez do Pasa,
	- Zablokowano możliwość zapraszania do gildii osób z innego królestwa,
	- Usunięcie ustawiania się automatycznych log gildii (restart aktualnych log także),
	- Dodano pierwsze "LEKARSTWO" na odbugowanie systemu Rang w Miastach Pierwszych i Drugich (zobaczymy czy działa),
	- Zwiększono drop Orkowych Map o 50% od poprzedniej wartości (0,4 było, 0,6 jest),
	- Dodano dodatkowy resp Leśnego Metina (tylko 1 sztuke). 

Opublikowano
16 godzin temu, Ironia. napisał:

Raty 2 dni po starcie? Daj ludziom się trochę zmęczyć i porobić misje.
Degradacja jak przestaniesz być hipokrytą i pisać o ludziach rzeczy, o których nie masz pojęcia.
Nie zabłysnąłeś.. po raz kolejny na tym forum.
Bez odbioru.

Ty zabłysnęłaś pewnymi zdjęciami z przed 2 lat ;* Opowiedz mi... czym zabłysnęłaś? Lizać 4 litery Algade byś miała gdzie kol wiek range? Bez niego jesteś nikim :) nadal jesteś... i tyle ode mnie w twoją marną stronę... ahh ;-;

14 godzin temu, RAvOO napisał:

XDDDDD

Teraz nie wiem czy ty piszesz te ''RZyc'' jako ze ''napisze z bledem bedzie SMIESZNIE HAHAHAHAHAHXDDDDDDDD' czy jako to ze nie umiesz czytac bo tam pisze ''przezyc'' co jest napisane poprawnie

wieRZ to jesZt barCo smieRZne x DDDDDDD

Napierdol wiecej tych emotek jescze to bedzie ciekawiej

LYKAJ JAK PELIKAN HURRRDURRR

Zapomnialem ze bycie debilem w 2k17 mozna wytlumaczyc jako PROWO wiec sorry memory

Jak napiszesz cos na co da sie normalnie odpowiedziec to poodpowiadam narazie przeczekam

@Chujnieantywarnboadminizagladajatutajraznatydzien

No tak... robisz z siebie debila... którym jesteś :) Zachowujesz się jak dziecko wtrącając w to moją rodzinę, rodziców. Spytałem się czy się dowartościowałeś w tym swoim marnym nędznym życiu... jak napisałem wyżej... nie mam co robić itd. nie bawię się w Ciebie... nie siedzę w domu 24/7 i szukam tekstów z neta by zabłyszczeć a tak naprawdę jestem dla każdego szmatą w życiu realnym xdd pewnie cie bili w gimnazjum teraz w podstawówce do której wrócisz w wrześniu to w internecie chcesz powyzywać po rodzicach... taki poziom prezentujesz... jak wydoroślejesz i zaczniesz cisnąć mnie by się dowartościować a nie wtrącać w to rodziców to pogadamy amebo :) Jebnij baranka w ścianę czy coś może pomoże... nie testowałem, ale słyszałem, że pomaga. Strzała kastracie ^^ Nie zniżam się do twojego poziomu... przykre a takie prawdziwe... Bye synku ^^

A jak chcesz się spotkać w realu to zapraszam do mnie..

Racibórz 47-400 ;') Z chęcią pogadam z tobą w 4 oczy :) Tylko przyjedź... a nie jak 1AAA z kolegami od roku do mnie jadą i przyjechać nie potrafią -.-

Opublikowano

@xAdr1anno właśnie o takim sianiu fermentu mówię. Znamy się z Pawłem od 5 lat i nie muszę mu nic lizać, żeby sam brał mnie do pomocy przy forach i w sumie się nie dziwię. Sama wolałabym wziąć do pomocy przy projekcie osobę, którą znam w realu i której mogę zaufać niż takiego kandydata łapanego z rekrutacji jakim raz byłeś np. Ty i do tej pory boli Cię, że się nie dostałeś na kid moda. Lizać to Ty mi lizałeś jak chciałeś go dostać, a potem wyszła Ci słoma z butów. Wzmianki o zdjęciu nie skomentuję, bo nawet nie wiem o co może Ci chodzić, chyba pomyliłeś mnie z kimś innym. Jeżeli nie zamierzasz się odnieść już do serwera, a tylko łapać rozgłos pod tematem i prowokować to lepiej wyjdź gdzieś do strefy pogaduszki albo pojedynki na to kto wyjdzie na większego palanta w internecie i się z kimś tyraj, bo to nie jest temat od tego, żeby się słownie przepychać z jakimiś osobami odnośnie innego projektu i swoich problemów życiowych.

Przypominam o otwartej rekrutacji na Moderatora Forum oraz Grafika!
Wczoraj zakończyliśmy konkurs forum #1, oczekujcie wkrótce kolejnych atrakcji. :-)

Opublikowano
2 godziny temu, xAdr1an napisał:

Ty zabłysnęłaś pewnymi zdjęciami z przed 2 lat ;* Opowiedz mi... czym zabłysnęłaś? Lizać 4 litery Algade byś miała gdzie kol wiek range? Bez niego jesteś nikim :) nadal jesteś... i tyle ode mnie w twoją marną stronę... ahh ;-;

No tak... robisz z siebie debila... którym jesteś :) Zachowujesz się jak dziecko wtrącając w to moją rodzinę, rodziców. Spytałem się czy się dowartościowałeś w tym swoim marnym nędznym życiu... jak napisałem wyżej... nie mam co robić itd. nie bawię się w Ciebie... nie siedzę w domu 24/7 i szukam tekstów z neta by zabłyszczeć a tak naprawdę jestem dla każdego szmatą w życiu realnym xdd pewnie cie bili w gimnazjum teraz w podstawówce do której wrócisz w wrześniu to w internecie chcesz powyzywać po rodzicach... taki poziom prezentujesz... jak wydoroślejesz i zaczniesz cisnąć mnie by się dowartościować a nie wtrącać w to rodziców to pogadamy amebo :) Jebnij baranka w ścianę czy coś może pomoże... nie testowałem, ale słyszałem, że pomaga. Strzała kastracie ^^ Nie zniżam się do twojego poziomu... przykre a takie prawdziwe... Bye synku ^^

A jak chcesz się spotkać w realu to zapraszam do mnie..

Racibórz 47-400 ;') Z chęcią pogadam z tobą w 4 oczy :) Tylko przyjedź... a nie jak 1AAA z kolegami od roku do mnie jadą i przyjechać nie potrafią -.-

X D 

Jak bede chciec to wtrace i sobie twoich sasiadow bo mi wolno. No skoro odpowiedzialem ci po 2godzinach na tamto to na 100% siedze w domu 24/7 i lurkuje neta. 100%legitnoscam

>Pewnie cie bili w gimnazjum

>nie siedze w domu 24/7 i szukam tekstow z neta

Pick one

''Jak wydoroslejesz''

Luzik arnuzik ja cie wyzwalem z 3 razy gdzie ty mnie z 50 ale to ja mam dorasnac 100%legitnoscam

Panie skoro twierdzisz ze wracam do pdst. to powinienem i tekstami sie wycofac nie?

(w sumie zwyzywalem ci rodzicow Fest100%ultramegahiperultramocno bo wiesz. Stary cie wali. Ciebie ten tekst w ogole sie nie tyczy i nie jest skierowany do ciebie dlatego sorrymemorym8it'sam8m8r88/8)

STRZALA KASTRACIE!!!!!ONNONONNOONONEONEONEONE111!!!oneone!E!!!!!111

>Nie znizam sie do twojego poziomu

>Strzala Kastracie/MarneNedzneZycie/JestemSzmata/Spotkajsiewrealukurwamacleoelel

Pick one

Ogolnie gdyby nie to ze Inny kraj (i szkoda w sumie na bilet byloby troche na browca czy cos) to moze moze

Niech ci bozia w emotkach doplaci

Takim schludnym zakonczeniem postanawiam zakonczyc konwersacje.

Izeli bedziesz chciec dokonczyc zapraszam na PW (tak zwana Prywatna Wiadomosc) 

Iz temat ten jest przez nas zasmiecany (w sumie to bumpa robimy kek)

Zycze ci owocnego wspanialego zycia jakie posiadasz

Maja rekrutacje na Forum. Lec moze cie przyjma (kek)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...