Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mertial.pl [Medium]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kut2DyO.png

START: 01.07.2017 20:00

Jak wszystkim wiadomo MPCForum nie działa w ostatnich czasach najlepiej, dlatego żeby uniknąć problemów z przeglądaniem prezentacji odsyłamy Was na nasze forum.

http://forum.mertial.pl/index.php?/topic/92-mertial-kraina-pe%C5%82na-fantazji/

Facebook

https://www.facebook.com/mertialpl/

Weryfikacja #1

IYA3GUC.png

Weryfikacja #2

lS35719.png

pIOuQ29.png

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NqOvsbS.png

Z ogromną przyjemnością informujemy, że już teraz startujemy z pierwszym konkursem na forum.

Okazje do konkursu są dwie, pierwszą z nich i tą ważniejszą, jest to, że zbliżamy się do startu! Natomiast drugą jest przekroczenie progu 200 zarejestrowanych użytkowników!(Oby tak dalej.)

Konkursik podzielony jest na trzy kategorie, a w każdej będą trzy miejsca dla Was, wszystko będzie objęte odpowiednio ustalonymi zasadami.

Poniżej przedstawimy Wam kategorie konkursu.

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału i zgarnięcia nagród!

Link do konkursu - http://forum.mertial.pl/index.php?/topic/148-konkurs-1-z-administracją-mertialpl/

Serdecznie zapraszamy bo już wkrótce start :D

Tak ofensywnie wbiję jako pościk promujący konkurs :D

Opublikowano

Serwer sztos :D Mnóstwo systemów do odkrycia, także na nudę chyba nie można narzekać :D

Jedyne co na becie mnie przeraziło, to % na ulepszenie, 10/20 % na +8 czy tam 9, no, ale zobaczymy xD

Opublikowano

Pomimo, iż wolę łatwiejsze serwery, to po pograniu na becie i zorientowaniu się co do serwera - zagram i polecam jak najbardziej serwerek :)

Opublikowano

Na becie było spoko , ale to serwer nie dla mnie za dużo tego wszystkiego :D

Ale powodzenia 

Opublikowano
3 minuty temu, Fanatic2 napisał:

zagram jak bedzie duzo ludzi macie jakas reklame?

Pod prezentacją serwera na forum True wrzuca filmiki youtuberów, zobacz sobie :)

LutUbw5.png

Opublikowano

Przejrzałem prezentację i chyba warto spróbować. Mimo iż nie lubię mordęgi i tracić masy czasu na grę, to zagram na relaksie, bo aktualnie nie ma nawet gdzie się odprężyć. Mnie tylko ciekawi, co upchaliście do IS i jak wielki bonus on daje tym, którzy go zakupią? 

Opublikowano

Po pierwsze serwer True a on robi serwery dla kasy a potem padają jak muchy jak poprzedni siela. Serwer nie ma nic nadzwyczajnego a najepane dużo śmieci to nie dla mnie. Osobiście nie polecam i nie zagram za dużo śmieci ale powodzenia życzę :). Stawiam max miesiąc i padnie jak ich poprzedni Bethia..... Pozdrawiam

Opublikowano
2 minuty temu, SpokoAdi :) napisał:

Po pierwsze serwer True a on robi serwery dla kasy a potem padają jak muchy jak poprzedni siela. Serwer nie ma nic nadzwyczajnego a najepane dużo śmieci to nie dla mnie. Osobiście nie polecam i nie zagram za dużo śmieci ale powodzenia życzę :). Stawiam max miesiąc i padnie jak ich poprzedni Bethia..... Pozdrawiam

Bethia była innego team'u, a True to tylko sponsor - nie tworzy serwerów. Aaale spoko, szanuję, każdy ma inne oczekiwania :p

LutUbw5.png

Opublikowano
3 minuty temu, Lova napisał:

Bethia była innego team'u, a True to tylko sponsor - nie tworzy serwerów. Aaale spoko, szanuję, każdy ma inne oczekiwania :p

Wyraziłem swoje zdanie a mam do tego prawo :). Nie polecam bo to jeden i ten sam syf bo true i nie ważne jaka administracja ale medium to syf padający jak mucha ... :D Nie polecam ale powodzonka życzę

Opublikowano
6 godzin temu, Peppe napisał:

Serwer sztos :D Mnóstwo systemów do odkrycia, także na nudę chyba nie można narzekać :D

Jedyne co na becie mnie przeraziło, to % na ulepszenie, 10/20 % na +8 czy tam 9, no, ale zobaczymy xD

Co Ci po systemach jak rozgrywka leży i kwiczy? Czekam tylko na tych Polaczków co oczekują czegoś " wow " a skończą grę zanim wyjdą z m2 :D 

True jak tam semeria? 

Opublikowano

Dalej mnie ciekawi ile tak właściwie IS kosztuje... 3 dzień się próbuję dowiedzieć ile kosztuje kostium fryzura itp. do EXP'a i do PVP i DALEJ administracja nie chce udzielić tej odpowiedzi.

Opublikowano
22 minuty temu, Metanabol... napisał:

Co Ci po systemach jak rozgrywka leży i kwiczy? Czekam tylko na tych Polaczków co oczekują czegoś " wow " a skończą grę zanim wyjdą z m2 :D 

True jak tam semeria? 

A bo ja wiem jak to nie mój serwer? :D

@Kinia. Tu masz jakieś pytanie o swój serwer :>

Pozdrawiam,

True :)

Opublikowano

Ej pany mam dla was ciekawostke!

True to SPONOSR

Magia nie? Mnie tez zamurowalo do dzis nie moge sie pozbierac

Ogolnie wbije z szacunku do Dreikona
Elo

Opublikowano
5 minut temu, RAvOO napisał:

Ej pany mam dla was ciekawostke!

True to SPONOSR

Magia nie? Mnie tez zamurowalo do dzis nie moge sie pozbierac

Ogolnie wbije z szacunku do Dreikona
Elo

No sponsor i chyba pod kątem reklamy jest dobrze @RAvOO?

Kiedyś wbijałeś z szacunku do mnie, smutno mi trochę :D

Powodzenia :D 

Opublikowano

Serwer wydaje się zajebisty lecz obawiam się ze trochę przedobrzyliście ;) za dużo dupereli itp. Ale zawitam zobaczyć na start. TS'A jakiegoś posiadacie bo nigdzie nie jest podany?.

Opublikowano
9 minut temu, _Robak napisał:

Serwer wydaje się zajebisty lecz obawiam się ze trochę przedobrzyliście ;) za dużo dupereli itp. Ale zawitam zobaczyć na start. TS'A jakiegoś posiadacie bo nigdzie nie jest podany?.

Na forum serwera w prawym górnym rogu jest przekierowanie na ts 

Screenshot_3.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Nicoll napisał:

Na forum serwera w prawym górnym rogu jest przekierowanie na ts 

Screenshot_3.jpg

Ja tego nie mam nie wiem dlaczego być moze dlatego ze nie mam konta mozesz podać IP ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...