Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlteriaMT2 [Medium/Hard]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, SzalonaRuda napisał:

"

Dodaliśmy także opcję zdobycia Darmowych Smoczych Monet.

Nie ma tego na innych serwerach co jest bardzo przykro"

No to dobre info, Ashia jest pierwszym serwerem który to wprowadził ^.^

No to ciekawe bo Alteria miała to 12 miesięcy temu, a Lastivia 30 miesięcy temu. 

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aż ciśnie się na klawiaturę jedno wielkie "XD". W kwietniu vestios, w czerwcu alteria, obstawiam że w sierpniu kolejny serwer i jakoś nie uwierzę w słowa "ostatni projekt". Odradzam grę na serwerze, no chyba że szukacie czegoś na miesiąc. 

Opublikowano

dużo bugów, opłaca się grać ? Ile ludzi online ?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano
Przed chwilą, BuzkaYANGI napisał:

Nie oplaca sie Był bug na Ap ludzie maja od chu ja metali/perelek/zmianek i tak dalej 

Jak ktos chce moge dodać ss Filmik z dnia 28 czerwca 

https://scr.hu/ZX9YDP

https://scr.hu/rgJe0V

https://scr.hu/m7ZDM1

dawaj filmik 

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Jest wiele więcej takich bugów :)

Brak Administracji serwera
Pełno Bugów
Brak administracji forum
0 Pomocy po zgłoszeniu błędu
Nikogo nie ma , nie ma komu zgłosić na tsie dostajesz bana bo nie zgłosiłeś.

serwer to EASY/MEDIUM !!!

Dostałem perma, za bugowanie yangów :P , chciałem zgłosić bug ale nie było komu haha

Sam wydalem na isa, kupiłem przedmitoy i niektórych nie dostałem nikt mi nie pomógł jeden z postów o pomoc został usunięty.

Był konkurs na FP: POLUB POST I SKOMENTUJ ORAZ POLUB FP automatyczne wysylanie kodow, 90% osob go nie dostalo tlumaczeniem bylo ze mamy zablokowane wysylanie wiadomosci hahah

Ludzie bugowali PEŁNO AP i nikt bana nie dostał haha.

Mam filmik z bugowania jak punkty dodawało kupujesz za 20 a sprzedajesz za 50

55 minut temu, BuzkaYANGI napisał:

Ej KŁAMCA SHAGGY PISAŁ ŻE NI MA BUGA !!!!!!!!

http://i.imgur.com/H57EN14.png

Opublikowano
7 godzin temu, sztokulaaa napisał:

Jest wiele więcej takich bugów :)

Brak Administracji serwera
Pełno Bugów
Brak administracji forum
0 Pomocy po zgłoszeniu błędu
Nikogo nie ma , nie ma komu zgłosić na tsie dostajesz bana bo nie zgłosiłeś.

serwer to EASY/MEDIUM !!!

Dostałem perma, za bugowanie yangów :P , chciałem zgłosić bug ale nie było komu haha

Sam wydalem na isa, kupiłem przedmitoy i niektórych nie dostałem nikt mi nie pomógł jeden z postów o pomoc został usunięty.

Był konkurs na FP: POLUB POST I SKOMENTUJ ORAZ POLUB FP automatyczne wysylanie kodow, 90% osob go nie dostalo tlumaczeniem bylo ze mamy zablokowane wysylanie wiadomosci hahah

Ludzie bugowali PEŁNO AP i nikt bana nie dostał haha.

Mam filmik z bugowania jak punkty dodawało kupujesz za 20 a sprzedajesz za 50

Ej KŁAMCA SHAGGY PISAŁ ŻE NI MA BUGA !!!!!!!!

http://i.imgur.com/H57EN14.png

A tak pisał na prywatnej wiadomości że ma jeszcze 2 osoby w ekipie xd. Bajka i kłamstwa. Czyli serwer zakłamany. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Nie polecam, wystarczy spojrzeć na jego dwa ostatnie serwery. Totalne olewanie graczy, ignorowanie pytań i problemów. Niech was nie zwiedzie duża liczba odpowiedzi - wszystko to podbijanie tematu. Radzę zajrzeć do jego tematów.

Opublikowano

Powiem tak, wszyscy płaczą na tym MPC a moi gracze są bardzo zadowoleni.

Elegancko pyka sobie ponad 400 graczy, zbliżamy się powoli do 500.

Wszystko idzie po mojej myśli i niebawem wlatujemy z reklamą na YT.

Ludzie są bardzo zadowoleni z serwera, błędów zostało dosłownie kilka do poprawy i cały czas odbywają się aktualizację.

Wbijajcie śmiało bo warto. Nie słuchajcie nawet ludzi wyżej bo na serwerze jestem prawie cały czas i gracze mogą to potwierdzić.

8yc8qu.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, BuzkaYANGI napisał:

wlasnie przez takie serwery mpc forum padlo 

Dalej promować gówno 

MPC padło przez gówno techników którzy nie potrafią IPB skonfigurować XDDD

Opublikowano
2 godziny temu, ŚlimaG napisał:

MPC padło przez gówno techników którzy nie potrafią IPB skonfigurować XDDD

ty wgl nic nie potrafisz pelno bugow sobie wymyslasz i dopisujesz administarcje ktora nie istnieje co za cymbal yebany wez ty sie za kupowanie ksiazek na wrzesien a nie sie za serwer bierzesz o ktorym gowno pojecia masz co miesiac serwer ty mozesz robic za pomoc kuchenna a surek kucharz oboje sie nadajecie na zmywak yebane kotlety nic wiecej pelno bugow gracze wymienaija a ten cymbal pi3rdoli ze nic nie ma porazka jakas sie podneicasz ze 400 graczy a to dopier ostart a za tydzien bedziesz ty i tych dwoch adminow ktorych sobie uroiles xD 

Opublikowano
10 godzin temu, Kinow napisał:

ty wgl nic nie potrafisz pelno bugow sobie wymyslasz i dopisujesz administarcje ktora nie istnieje co za cymbal yebany wez ty sie za kupowanie ksiazek na wrzesien a nie sie za serwer bierzesz o ktorym gowno pojecia masz co miesiac serwer ty mozesz robic za pomoc kuchenna a surek kucharz oboje sie nadajecie na zmywak yebane kotlety nic wiecej pelno bugow gracze wymienaija a ten cymbal pi3rdoli ze nic nie ma porazka jakas sie podneicasz ze 400 graczy a to dopier ostart a za tydzien bedziesz ty i tych dwoch adminow ktorych sobie uroiles xD 

No coś jeszcze masz mi do powiedzenia? Bo wczoraj już 550 online <3

Opublikowano

331 Online na chwilę obecną :)

Wakacje xD

Kodów SM - które miał otrzymać każdy na PW po spełnieniu warunków, nie otrzymało 90% osób xD

Sztuczna reklama, obiecanki, że będzie z 700 online, że SM dostanie się po spełnieniu warunków, a aktualnie to serwer chyli się ale ku 70 Online.

No serwer godny polecenia.

Żart.

Jedno słowo, które określa serwer - Gówno.

Opublikowano
Dnia 30.06.2017 o 19:52, Mikis246810 napisał:

331 Online na chwilę obecną :)

Wakacje xD

Kodów SM - które miał otrzymać każdy na PW po spełnieniu warunków, nie otrzymało 90% osób xD

Sztuczna reklama, obiecanki, że będzie z 700 online, że SM dostanie się po spełnieniu warunków, a aktualnie to serwer chyli się ale ku 70 Online.

No serwer godny polecenia.

Żart.

Jedno słowo, które określa serwer - Gówno.

Coś jeszcze chcesz mi powiedzieć?

fm59nl.jpg

Opublikowano
Dnia 2.07.2017 o 12:09, ŚlimaG napisał:

Coś jeszcze chcesz mi powiedzieć?

fm59nl.jpg

XDDDD

Liczba sklepów offline ukazuje według Ciebie liczbe ludzi online? XDDDD

Opublikowano
23 minuty temu, Mikis246810 napisał:

XDDDD

Liczba sklepów offline ukazuje według Ciebie liczbe ludzi online? XDDDD

Powiem wam szczerze tak wszedłem dzisiaj na serwer pograłem chwilkę i pozwolę sobie wyrazić opinie :D A więc , graczy jest strasznie mało możliwe że o tej 10 godzinie to norma sklepów natomiast jest dużo ale to tylko sklepy a nie gracze . Praktycznie nikt w m1 się nie bije z tego co widziałem. Pograłem trochę i powiem jak by to był easy to chętnie bym został ale nie chce mi się dropić tych ku. Nudne to i monotonne także jak ktoś lubie Hardy to polecam .  Mi osobiście nie przypadł serwer do Gustu a;e wszedłem pograłem i wyraziłem swoje zdanie. Nie Polecam jak ktoś lubie easy

Opublikowano
19 godzin temu, SpokoAdi :) napisał:

Powiem wam szczerze tak wszedłem dzisiaj na serwer pograłem chwilkę i pozwolę sobie wyrazić opinie :D A więc , graczy jest strasznie mało możliwe że o tej 10 godzinie to norma sklepów natomiast jest dużo ale to tylko sklepy a nie gracze . Praktycznie nikt w m1 się nie bije z tego co widziałem. Pograłem trochę i powiem jak by to był easy to chętnie bym został ale nie chce mi się dropić tych ku. Nudne to i monotonne także jak ktoś lubie Hardy to polecam .  Mi osobiście nie przypadł serwer do Gustu a;e wszedłem pograłem i wyraziłem swoje zdanie. Nie Polecam jak ktoś lubie easy

Tylko, że ktoś te sklepy wystawia. Licznik graczy online znajduje się nad czatem i jest w 100% prawdziwy.

Ludzie... Jak mówicie, że sklepów jest dużo, a nie ma graczy to coś mi się dzieje :/

33fcild.jpg

Zapraszam, na serwerze w szczycie ponad 500 graczy online.

Opublikowano
1 godzinę temu, ŚlimaG napisał:

Tylko, że ktoś te sklepy wystawia. Licznik graczy online znajduje się nad czatem i jest w 100% prawdziwy.

Ludzie... Jak mówicie, że sklepów jest dużo, a nie ma graczy to coś mi się dzieje :/

33fcild.jpg

Zapraszam, na serwerze w szczycie ponad 500 graczy online.

Patrząc na to odrazu przypomina się Tastria, ta sama sytuacja..

Sklepów miliony a po m1 biega 3 graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...