Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlteriaMT2 [Medium/Hard]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
23 minuty temu, Puciek napisał:

Jak już zaje*ałeś kilka rzeczy to mogłeś je chociaż wizualnie zmienić :) Nie pozdrawiam złodziejaszku :)

O co Ci się rozchodzi? Mogę wiedzieć?

Serwer wystartował, blisko 500 osób online.

Opublikowano

@Endymion Jesteś inspiracją XDDDDDD

Co do samego serwera. Według mnie robisz ciągle te same serwery jedynie dodajesz nowości, które pojawią się na scenie metina.

Ładna grafika, twórca to Damian?

Najlepsze jest to, że kilka razy już tak było jak w przypadku tego serwera "Pliki zostały sprzedane, nie mam nic wspólnego z tym serwerem" po czym po starcie ujawniasz się a ludzie jak debile zawsze zostają, choć tym razem to samo będzie. Kilka miesięcy i out. Ponadto na 1 stronie tematu napisałeś "Ostatni raz chce wrócić na właściwe tory" Przecież Ty już miałeś skończyć karierę metinową. Nie rób ludzi w chuja.

Opublikowano
23 minuty temu, Hya. napisał:

@Endymion Jesteś inspiracją XDDDDDD

Co do samego serwera. Według mnie robisz ciągle te same serwery jedynie dodajesz nowości, które pojawią się na scenie metina.

Ładna grafika, twórca to Damian?

Najlepsze jest to, że kilka razy już tak było jak w przypadku tego serwera "Pliki zostały sprzedane, nie mam nic wspólnego z tym serwerem" po czym po starcie ujawniasz się a ludzie jak debile zawsze zostają, choć tym razem to samo będzie. Kilka miesięcy i out. Ponadto na 1 stronie tematu napisałeś "Ostatni raz chce wrócić na właściwe tory" Przecież Ty już miałeś skończyć karierę metinową. Nie rób ludzi w chuja.

Twórca to Darwor.

Czy Endymion był inspiracją? Nie. Inspiracją był Bambusek i Balmora - tak samo jak dla Pana Mikołaja.

Pliki sprzedane zostały, chłopaki robią sobie inny projekt a ja ruszyłem z nową Alterią, pod nową nazwą. Nie chce mi się tego tłumaczyć ;)

Opublikowano
4 godziny temu, SpokoAdi :) napisał:

Nie polecam ponieważ znowu będzie olewka na serwer i graczy jak na jego poprzednim vestios. Rozpuszczony dzieciak stawia kolejny serwer dla kasy aby zarobić i olać serwer a głupie naiwne dzieciaki kupią IS i Shaggy zwinie interes tak jak na poprzednim serwerze Vestios i oleje wszystko i przestanie wchodzić a jego laska 16-letni psajdak tak samo. Z całego serduszka odrazdzam gry tutaj bo to serwer na tydzień jak poprzedni może stał miesiąc i olewka. Tak samo zero szacunku do graczy i wyzwiska ze strony Dominika Shaggy . NIE POLECAM TEGO SYFU !!!!  :sex:

Opublikowano

Dobrze że ludzie kogoś oceniają bez dowodów.

To tylko pokazuje zawiść w drugą stronę bez podstaw. Serwer jak serwer ale widać że na razie jako właściciel dobrze się sprawuje. Nie można oceniać serwer bo dopiero wystartował. Można dopiero ocenić po miesiącu lub po tygodniach. ;) Zazdrość kogoś korci bo ktoś stawia sobie serwer i ma chęci aby prowadzić dany serwer. Nawet że na własną rękę. Czy z małą ilością pomocników czy w klasycznym stylu. Bo dużo nie jest nawalone. :) 

Można życzyć jak najlepiej i oby serwer się rozwijał! Bo ma potencjał. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Nie polecam serwera bo stworzył go "Shaggy". Serwer upadnie tak samo jak Vestios ;) 

https://www.youtube.com/watch?v=Uf8XnpLWxQM

Nie ma sygnatury, bo była brzydka :c

Opublikowano

Gram , Kupiłem SMY i czuje się oszukany serwer jest easy/medium :)

Nie ma ani jednego gma. Ludzie piszą, że są boty. Trochę jestem zawiedziony mam nadzieje, że to się zmieni.

Opublikowano

Dzisiaj odbyła się pierwsza aktualizacja i wszystko śmiga.

Nie musisz panie "Adi" pisać znowu na 200 multikont bo gracze są.

Chciałem mieć 200 osób, mam 400 i serio zajmuje się tym serwerem.

Obiecuję, że podbiję liczbę graczy do 700 tylko dajcie mi 3 dni :)

• Kubek zmienił(a) tytuł na AlteriaMT2 [Medium/Hard]
Opublikowano
32 minuty temu, papolak napisał:

Za 3 dni to on prędzej padnie :p

No to bardzo ciekawe informację mi tutaj głosisz.

Możesz już spokojnie wyjść.

A i jeszcze jeśli chodzi o twojego posta - serwer działał 10 miesięcy na tych plikach. To chyba najdłuższa beta w historii.

Nie działały 2 systemy i zostały dzisiaj poprawione. Gra ponad 400 osób, zapraszamy :)

Opublikowano
16 godzin temu, Smiguss napisał:

Dobrze że ludzie kogoś oceniają bez dowodów.

To tylko pokazuje zawiść w drugą stronę bez podstaw. Serwer jak serwer ale widać że na razie jako właściciel dobrze się sprawuje. Nie można oceniać serwer bo dopiero wystartował. Można dopiero ocenić po miesiącu lub po tygodniach. ;) Zazdrość kogoś korci bo ktoś stawia sobie serwer i ma chęci aby prowadzić dany serwer. Nawet że na własną rękę. Czy z małą ilością pomocników czy w klasycznym stylu. Bo dużo nie jest nawalone. :) 

Można życzyć jak najlepiej i oby serwer się rozwijał! Bo ma potencjał. 

Tylko ze dowodem sa jego serwery x D 

Jako wlasciciel sprawuje sie jak gowno. Sory

Opublikowano

Twoje serwery są nawet okej, ale kompletnie nie umiesz się nimi zajmować. Za każdym razem jest to samo że padają przez liczbę graczy i braku twojego zainteresowania. Na początku jedynie się udzielasz, starasz się coś robić a potem kompletna wyjebka i nowy serwer stawiasz

Opublikowano
36 minut temu, N'Skillz napisał:

Twoje serwery są nawet okej, ale kompletnie nie umiesz się nimi zajmować. Za każdym razem jest to samo że padają przez liczbę graczy i braku twojego zainteresowania. Na początku jedynie się udzielasz, starasz się coś robić a potem kompletna wyjebka i nowy serwer stawiasz

Dokładnie tak jak mówisz + jego zje bany szacunek do graczy i wyzwiska i olewka na graczy :)

Opublikowano

Więc tak jako gracze jesteśmy testerami.

1500zł i mówię Ci o Bugu przez który zamkniesz serwer jeśli nie dowiesz się szybko o nim :)

Same bugiiii buuugiiiii

Opublikowano
7 godzin temu, RAvOO napisał:

Tylko ze dowodem sa jego serwery x D 

Jako wlasciciel sprawuje sie jak gowno. Sory

Jego problemem jest brak organizacji. Z tego co widzę długo nie pociągnie sam. Bo w sumie on sam prowadzi serwer a ta większość administracji hehe. Nie istnieje. xD 

837341413742376668518.png

Opublikowano

"

Dodaliśmy także opcję zdobycia Darmowych Smoczych Monet.

Nie ma tego na innych serwerach co jest bardzo przykro"

No to dobre info, Ashia jest pierwszym serwerem który to wprowadził ^.^

8259114700795331298119.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...