Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlteriaMT2 [Medium/Hard]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, ŚlimaG napisał:

Tylko, że ktoś te sklepy wystawia. Licznik graczy online znajduje się nad czatem i jest w 100% prawdziwy.

Ludzie... Jak mówicie, że sklepów jest dużo, a nie ma graczy to coś mi się dzieje :/

33fcild.jpg

Zapraszam, na serwerze w szczycie ponad 500 graczy online.

Sklepów miliony ale graczy brak i  gdzie tu rozgrywka w m1 ?? zero luda praktycznie . Tak jak wspomniałem jak by to był easy to lajt ale jak Hard to powodzenia że to się utrzyma :)

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Ktoś te sklepy musi wystawiać i tłumaczyłem Ci to już.

Graczy coraz więcej, zaczęły ożywać inne królestwa :D

Dzisiaj w ItemShop promocja +50% więcej SM od 15:00 do 20:00.

Opublikowano

Pograłem i nie polecam nudny serwer mało osób a to że jest tyle sklepów to oki wystawiają gracze ale nie ma żadnej rozgrywki pomiędzy graczami i pustki w m1. Twój poprzedni serwer to było coś wojny gidli wojenki i pvp między graczami ale sam sobie dzieciaku strzeliłeś w kolanko że straciłeś graczy przez swoją głupotę i nie dojrzałość emocjonalną bo co twój tatuś dał na serwerek więc dawaj postawimy a gdzie odpowiedzialność i szacunek do graczy?? Właśnie tego ci zabrakło i dlatego stało co się stało. Ciągle tylko coś obiecywałeś i obiecujesz a w życiu nie wydajesz reszty Dominiku szanowny. Jak byś nie olewał graczy i miał szacunek do nich i przede wszystkim ich nie wyzywał to by z pewnością do dzisiaj stał vestios ale zachowałeś się jak gówniarz i już sobie reputacje wyrobiłeś niestety, Także nie polecam tego serwera brak graczy i padnie szybko jak jego poprzedni serwer przez własną głupotę. Jak ktoś chce tracić czas to proszę bardzo na ten serwer :). Pozdrawiam Andy Larkin :sex:

Opublikowano

Odcinek od Etnicznego:

https://www.youtube.com/watch?v=A0oSSCbLP6A

Na serwerze z dnia na dzień przybywa osób :D

Oto kilka screenów z M1:

35ceosw.jpg

wlzz9w.jpg

11btfl3.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, ŚlimaG napisał:

Odcinek od Etnicznego:

Oto kilka screenów z M1:

35ceosw.jpg

wlzz9w.jpg

11btfl3.jpg

co z tego jak po tygodniu czy po 2 go w ogole nie bedzie ? bo ludzi craz mniej jak na vestiosie tez sie tak podniecales ze duzo ludzi a gowno po miesiacu padl ;p 

Opublikowano
4 godziny temu, ŚlimaG napisał:

Odcinek od Etnicznego:

Oto kilka screenów z M1:

35ceosw.jpg

wlzz9w.jpg

11btfl3.jpg

Więcej osób ale gdzie one są? W m1 pustki tylko pełno sklepów jak wspomniałem zero rozrywki :D. Nie Poilecam 

Pograłem i nie polecam nudny serwer mało osób a to że jest tyle sklepów to oki wystawiają gracze ale nie ma żadnej rozgrywki pomiędzy graczami i pustki w m1. Twój poprzedni serwer to było coś wojny gidli wojenki i pvp między graczami ale sam sobie dzieciaku strzeliłeś w kolanko że straciłeś graczy przez swoją głupotę i nie dojrzałość emocjonalną bo co twój tatuś dał na serwerek więc dawaj postawimy a gdzie odpowiedzialność i szacunek do graczy?? Właśnie tego ci zabrakło i dlatego stało co się stało. Ciągle tylko coś obiecywałeś i obiecujesz a w życiu nie wydajesz reszty Dominiku szanowny. Jak byś nie olewał graczy i miał szacunek do nich i przede wszystkim ich nie wyzywał to by z pewnością do dzisiaj stał vestios ale zachowałeś się jak gówniarz i już sobie reputacje wyrobiłeś niestety, Także nie polecam tego serwera brak graczy i padnie szybko jak jego poprzedni serwer przez własną głupotę. Jak ktoś chce tracić czas to proszę bardzo na ten serwer :). Pozdrawiam Andy Larkin :sex:

Opublikowano
22 godziny temu, AchTenAndy :) napisał:

Więcej osób ale gdzie one są? W m1 pustki tylko pełno sklepów jak wspomniałem zero rozrywki :D. Nie Poilecam 

Pograłem i nie polecam nudny serwer mało osób a to że jest tyle sklepów to oki wystawiają gracze ale nie ma żadnej rozgrywki pomiędzy graczami i pustki w m1. Twój poprzedni serwer to było coś wojny gidli wojenki i pvp między graczami ale sam sobie dzieciaku strzeliłeś w kolanko że straciłeś graczy przez swoją głupotę i nie dojrzałość emocjonalną bo co twój tatuś dał na serwerek więc dawaj postawimy a gdzie odpowiedzialność i szacunek do graczy?? Właśnie tego ci zabrakło i dlatego stało co się stało. Ciągle tylko coś obiecywałeś i obiecujesz a w życiu nie wydajesz reszty Dominiku szanowny. Jak byś nie olewał graczy i miał szacunek do nich i przede wszystkim ich nie wyzywał to by z pewnością do dzisiaj stał vestios ale zachowałeś się jak gówniarz i już sobie reputacje wyrobiłeś niestety, Także nie polecam tego serwera brak graczy i padnie szybko jak jego poprzedni serwer przez własną głupotę. Jak ktoś chce tracić czas to proszę bardzo na ten serwer :). Pozdrawiam Andy Larkin :sex:

No ile jeszcze zrobisz tych multikont?

Moja dojrzałość emocjonalna w stosunku do twojego bólu dupy to nic. Z tego serwera mam już 25.000 chcesz jeszcze coś wiedzieć biedaku?

Zapraszam na serwer, jutro Cruzer zaczyna serię :D

Opublikowano
1 godzinę temu, ŚlimaG napisał:

No ile jeszcze zrobisz tych multikont?

Moja dojrzałość emocjonalna w stosunku do twojego bólu dupy to nic. Z tego serwera mam już 25.000 chcesz jeszcze coś wiedzieć biedaku?

Zapraszam na serwer, jutro Cruzer zaczyna serię :D

Ja biedakiem ? coś ci się chłopcze pomyliło ja przynajmniej mam własną działalność i nie muszę być na utrzymaniu tatusia jak ty potrafię sam się dorobić a nie być na garnuszku i co z tego że masz 18 lat? ja w twoim wieku już dzieciaku pracowałem i też dodatkowo chodziłem do szkoły. A wracając do serwera jak sobie namalujesz to będziesz miał tyle zer z serwera . P,S Jakie multikonta? To jest moje pierwsze konto a jak nie wierzysz to zgłoś mnie do moderatora i ci potwierdzi synku i nie pier dol że multikonta robię :) Serwera  oczywiście nie polecam bo brak graczy a pełno sklepów i nie ma rozgrywki żadnej :(. Pozdrawiam Andy Larkin:sex:

Opublikowano

Jedynie czym zachęcasz graczy to : WEJDZ DOSTANIESZ SMY , DAWAJ WBIJAJ 20 SM ZA REJESTRACJE, WBIJAJCIE NA FANPAGE DARMOWE KODY, KONKURS LIKE ZA SMY I SMY NA PW ? A TAKIEGO CHUJA NIE MAM CZASU NA TO ROZDAM WAM KODY, BUGI ? KIEDYŚ TO NAPRAWIE XDDD YANG BUG ? NIE MA ŻADNEGO YANG BUGA DAM PERMA KAŻDEMU KTO BĘDZIE SZECZYŁ PLOTKI, AP BUG ? WSZYSCY ZBANOWANI KTÓRZY KORZYSTALI ZAP BUGA, KRYTYKA Z LINKIEM DO MPC FORUM? A CHUJ USUWAM POSTA Z GRUPY DO ZAPROSZENIA NA SERWER, BUGI Z ISEM? A CHUJ NIE WIEM O CO CHODZI POWINNO DZIAŁAĆ XXDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Polecam serwer,miło się gra, niech nie przeraża kogoś hard,bo % na ulepszenie fms +9 to 55% + jakiś zwój 5 czy 10%. O broń na 30 dość łatwo, misji nie za dużo,nagrody spoko, jedyne co brakuje to trochę wiecej graczy,na serwerze 350-450 osób,więc da się grać :)

Opublikowano

To fajne duzo osob

Nie wiem

Moze ty tez nie wiesz wiec ci powiem

Mozna wystawic sklep i skonczyc gre na serwerze.

Sklep nie wie czy skonczyles grac i dalej stoi

Wiec porownywanie graczy online iloscia sklepow jest spierdolone jak admin tego serwera

Ten tez niedlugo padnie?

Opublikowano
7 minut temu, p4w6i napisał:

sklepy są bez limitu czasowego ?

maksymalnie na 3 dni mozna wystawic shopa

Opublikowano

I jak? Dalej licznik kręcony panowie i nikt nie gra :)? Sklepy już dawno powinny się zamknąć jeśli by tak było, a jest ich coraz więcej.

Wczoraj na serwerze bez żadnych eventów było ponad 600 osób online :)

Zapraszamy do gry :D

Opublikowano

Nie polecam !!. Ten serwer to jedna wielka faworyzacja nie dziwie się ze niektórzy youtuberzy nie chcą nagrywać z tego serwera. Dziś na serwerze zaistniała sytuacja gdzie gościu sprzedawał mi Żala za 100kk a na handlu zamiast dać żala dał trute. No niestety takie jest życie nie moja wina sprawdza się dwa razy zanim się zaakceptuje mi by nikt nie podarował. Po kilku godzinach napisałem do admina w pewnej sprawie odnośnie dropu itemów a on sam zaczął temat na temat truty i groził mi że mam oddać lecz nigdzie nie złamałem regulaminu serwera. Następnie loguje się za 2 godziny a moja postać stoi w innym miejscu odziwo bez truty hahahhha beeeeka a wspomnę tutaj o moich 100kk i 10 radach których nie ma w EQ. Już nie będę płakał na temat tej truty ale boli mnie to że człowiek gra na serwerze bo mu się podoba poświęca mu czas a administracja robi takie coś ;/. Niżej załączam SS rozmowy z Shaggim :)

0729_185245.jpg

Nie wiem shaggy czy twoi koledzy smieją się z twojej głupoty czy z czegoś innego :)

0729_212206.jpg

Och i ten perm na FORUM :(. Shaggy nawet niechce zemną porozmawiać na ten temat tak szanuje graczy brawo

666.png

Opublikowano
13 godzin temu, _Robak napisał:

Nie polecam !!. Ten serwer to jedna wielka faworyzacja nie dziwie się ze niektórzy youtuberzy nie chcą nagrywać z tego serwera. Dziś na serwerze zaistniała sytuacja gdzie gościu sprzedawał mi Żala za 100kk a na handlu zamiast dać żala dał trute. No niestety takie jest życie nie moja wina sprawdza się dwa razy zanim się zaakceptuje mi by nikt nie podarował. Po kilku godzinach napisałem do admina w pewnej sprawie odnośnie dropu itemów a on sam zaczął temat na temat truty i groził mi że mam oddać lecz nigdzie nie złamałem regulaminu serwera. Następnie loguje się za 2 godziny a moja postać stoi w innym miejscu odziwo bez truty hahahhha beeeeka a wspomnę tutaj o moich 100kk i 10 radach których nie ma w EQ. Już nie będę płakał na temat tej truty ale boli mnie to że człowiek gra na serwerze bo mu się podoba poświęca mu czas a administracja robi takie coś ;/. Niżej załączam SS rozmowy z Shaggim :)

0729_185245.jpg

Nie wiem shaggy czy twoi koledzy smieją się z twojej głupoty czy z czegoś innego :)

0729_212206.jpg

Jeśli to prawda to cieszę się, że nie zawitałem na tak gówniany serwer... Przecież jest to tak żałosne zachowanie, że aż szkoda to komentować. 

/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...