Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Suszara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, pewi napisał:

To sobie tak zrób? Piszesz to jakby to była chwila roboty... następny który się gówno zna, a najwięcej ma do powiedzenia.

Zresztą widzisz abym gdziekolwiek ogłaszał się, lub cokolwiek wspominał, że sprzedaje modele 3d (lub cokolwiek)?

Jedyne co możesz ujrzeć w sieci z moich prac, to są to poprawiane modele eksportowane przez inne osoby, lub też poprawione ymirowskie modele (animacje, model). Tyle, że to wszystko (jak i biblioteka modeli) zostały przeze mnie udostępnione całkowicie za darmo.  

Kolejna sprawa jest taka, że jest to obecnie jedyny set w sieci, który posiada odbugowane wszystkie kości (jeśli jesteś takim ekspertem, to proszę zrób i to sam - nie, zmiana nazwy kości nie pomoże).

Jak sobie sam wyeksportujesz identyczne modele to nie mam nic do tego, ale jeśli korzystasz z plików gr2, gdzie sam szkielet postaci jest autorski, oraz sam model został zoptymalizowany/edytowany pod metina, to z tym mam już problem.

P.S zaznaczam, że pisząc to wszystko powoływałem się na politykę mpcforum, która rządziła się własnymi prawami w dziale tworzenia serwerów Metin2 (aby nie zrobił się burdel). Niestety, ale widzę, że cofamy się do polityki porównywalnej z rumunskimi forami, bo za epvp, czy za metin2zone jesteśmy obecnie w tyle.

Dobra nie sraj ogniem.

Podpinanie pod kości wyeksportowanych modeli nie jest nic trudnym jezeli siedzisz dluzje niz jeden dzien. ema gosciu

2i6eukk.jpg

• Suszara zmienił(a) tytuł na xyz
  • Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...