Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Suszara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Evil Smile napisał:

No ale to jak to tak? Najpierw piszesz czy chcemy od ciebie reklamę, a jak ci odmawiamy to wylewasz tutaj swoje żale, że nic ciekawego nie ma?

W takim razie jesteś parszywy na hajs, skoro byłbyś w stanie zaprezentować "największe g*wno" jeśli tylko Ci za to zapłacą.

Nowy element prezentacji

Oh4Efxb.png

Podczas łowienia możemy zdobyć aktualnie tylko 1 rodzaj ryb = karasie.

Gdy zdobędziemy określoną ich ilość, możemy wymienić je na różne przedmioty u Rybaka.

Dodatkowo Karasie można sprzedać za dość sporą ilość yang. 

ME71fEu.pngadc6c069291b12c05cf3afa03e0baa1a.png

No i nie zapominajcie na trwającym konkursie na FP/Forum

Forum chyba póki co nie działa ;v

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
35 minut temu, Jacob S napisał:

Forum chyba póki co nie działa ;v

Działa, lul.

Forum.cidaris.eu

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Czytam tu wasze komentarze i mam dla was wszystkich propozycje pierdo****cie się w łeb a co do Autorki szybko dajesz się sprowokować więc jak i tu tak pewnie na serwie powodzenia... nie zagram.

Opublikowano
10 godzin temu, Kamilek321 napisał:

Sety kopiuj wklej,kolejny kotlecik na patelnie ;)

w końcu za coś trzeba jeść, no nie?

na avelisa tak nie psioczyliście. :v:zaczepka:

7 minut temu, Maximilians napisał:

Czytam tu wasze komentarze i mam dla was wszystkich propozycje pierdo****cie się w łeb a co do Autorki szybko dajesz się sprowokować więc jak i tu tak pewnie na serwie powodzenia... nie zagram.

Ja po prostu lubię się wyzywać tam gdzie mogę.

Na forum i serwerze pełna kulturka. B) 

A szkoda, bo co 100 użytkowników na forum losujemy osóbkę, która otrzyma SM.

Opublikowano
2 godziny temu, Evil Smile napisał:

w końcu za coś trzeba jeść, no nie?

na avelisa tak nie psioczyliście. :v:zaczepka:

Ja po prostu lubię się wyzywać tam gdzie mogę.

Na forum i serwerze pełna kulturka. B) 

A szkoda, bo co 100 użytkowników na forum losujemy osóbkę, która otrzyma SM.

Nie za duże wymagania te 100 osób? 5 miejsc to jest AŻ 500 użytkowników.. ;x 

obraz.png

Opublikowano
Dnia 16.06.2017 o 08:43, Emmanuels napisał:

Chcesz adres czy sam sobie załatwisz? Każdy tak pierdoli że mi coś zrobi a ja dalej sie wożę na forach i wyjebka na ludzi ;/. To mówisz że już na takich stronach szukasz ziomków? Ciekawe musisz mieć wakacje, pełne kurestwa. 

Czyli mam rozumieć że jak Algade albo Ironia mają gdzieś rangi, bo nie ma w tych czasach dobrych techników for to też na nie lecą? A no tak... Bo przecież im za to płacą lub robią to z własnej woli, bo lubią to robic to muszą... Jebnij się łeb. 

@topic. Do kiedy trwa konkurs? 

Co ma tu Algade czy Ironia do Sushi człowieku ? xd. Widzę że jakiś kolega od niej aż szkoda komentować. Może i im płacą. Ich interes :P Ja tu mówię o tej jednej osobie i mam prawo wypowiedzi. :P  

Dnia 16.06.2017 o 07:07, Evil Smile napisał:

Tak, dupą im place. Cidaris to nie avelis, że tydzień postoi i jebnie 

Owszem, jest tego więcej. I co, dupcia boli? W czym problem, że zajmę się więcej niż jednym forum? 

Walić, że Azentis był hoho przed Cidarisem. Pcham się po range, tak. 

Dupcia boli, że mi proponują, ba, a nawet za to płacą? Bo nie wiem co tymi ss chciałeś pokazać. W przeciwieństwie do Ciebie - każde moje forum wygląda profesjonalnie. A nie, że user się wyróżnia bardziej niż admin, ale co ja tam wiem. Mam jeszcze gdzieś ss z disoctusa i tam jest wystarczająco pokazane jak liżesz dupy. Jesteś fałszywym dzieciakiem, którego boli dupa, że ktoś więcej umie od Ciebie i jeszcze na tym zarabia.

Jestem wredna, chamska i niekulturalna, ale co z tego? Najwidoczniej ludzie nie biorą pod uwagi mojej osobowości tylko moje doświadczenie na tym stanowisku. Najwidoczniej mam jakiś atut, że mnie biorą. Więc jeżeli masz zamiar płakać dalej to sobie daruj i uciekaj do noresty na kolejny projekt. 

Na dniach pojawią się konkursy z SM, także wyczekujcie, bo warto. B)

Dodatkowo - niedługo dodamy nowy kawałek prezentacji. 

Ja też chcę. 

Haha lizanie dupy to tylko u ciebie. I jeszcze wchodzenie w bazę i sprawdzanie innych. Widać jak sprawdzasz wszystkie wiadomości na forum aby nikt cię nie podpierdzielał. xD Szkoda już marnować na ciebie słów. Zarabiasz w internecie hahahah xD. Powodzenia niezłe masz życie. Ja to robię z własnej woli i nie proszę o hajs. Nie muszę dodawać z dupy milion nowości na forum i jakieś ulepszenia bo jest to gówno warte. W tym wszystkim jest ważne pomaganie ale u ciebie takiego słowa nie ma. :P Ostatni raz powodzenia z serwerem i już widać jak Sushi szpieguje w prywatnych wiadomościach haha. A screeny pewnie w paincie masz przerobione. Bo ja mam jeszcze prezentacje i jak piszesz że masz dowody o lizaniu dupy na gg. A nawet twojego nie posiadałem hahahah. To samo na ts3. Nigdy z tobą nie rozmawiałem i się cieszę z tego powodu. 

Pozdrawiam,

Smiguss

837341413742376668518.png

Opublikowano
4 minuty temu, Smiguss napisał:

Co ma tu Algade czy Ironia do Sushi człowieku ? xd. Widzę że jakiś kolega od niej aż szkoda komentować. Może i im płacą. Ich interes :P Ja tu mówię o tej jednej osobie i mam prawo wypowiedzi. :P  

Haha lizanie dupy to tylko u ciebie. I jeszcze wchodzenie w bazę i sprawdzanie innych. Widać jak sprawdzasz wszystkie wiadomości na forum aby nikt cię nie podpierdzielał. xD Szkoda już marnować na ciebie słów. Zarabiasz w internecie hahahah xD. Powodzenia niezłe masz życie. Ja to robię z własnej woli i nie proszę o hajs. Nie muszę dodawać z dupy milion nowości na forum i jakieś ulepszenia bo jest to gówno warte. W tym wszystkim jest ważne pomaganie ale u ciebie takiego słowa nie ma. :P Ostatni raz powodzenia z serwerem i już widać jak Sushi szpieguje w prywatnych wiadomościach haha. A screeny pewnie w paincie masz przerobione. Bo ja mam jeszcze prezentacje i jak piszesz że masz dowody o lizaniu dupy na gg. A nawet twojego nie posiadałem hahahah. To samo na ts3. Nigdy z tobą nie rozmawiałem i się cieszę z tego powodu. 

Pozdrawiam,

Smiguss

Jak Ty chyba nie zrozumiałes co napisałem. Bez kappy.

obraz.png

Opublikowano

No to tak, nigdy się nie udzielam w prezentacjach żadnych serwerów, ale tutaj już na prawdę przesadzacie.

Ok, serwer nie jest zrobiony jakoś najlepiej, nie jest bogaty w przeróżne ciekawe rozwiązania.

Ale to nie znaczy, że może być nieciekawy, ja po prezentacji oceniam, że może być w miarę spoko,

ale bez dalszej edycji serwera nawet po starcie, daleko to nie zajdzie.

Także chciałem się tutaj wypowiedzieć głównie w mierze tym, że jeżeli ktoś raz popełnił błąd na tym forum to ciągle jest hejtowany, 

przecież każdy może dostać drugą szansę, nie ważne ile ma rang na serwerach, ważne żeby to ogarniał. Ja mam pod sobą 10 serwerów, 

którymi się zajmuje i to nie tylko w Polsce, a jakoś jeszcze się nie zdarzyło, żeby jakiś serwer był zaniedbany technicznie. Jeżeli ktoś ogarnia

to może mieć i 20 rang, a innych to powinno gówno obchodzić, skoro ma do tego podejście i dobrze to robi.

Także tutaj Novacci aka Flourine powinien się nie odzywać, bo ty niezłą klasę na Arianerze pokazałeś, że potem chłopaki musieli ją po tobie 

poprawiać. Rozumiem, że są tutaj typowe zjebusy, które tylko potrafią hejcić, ale zastanówcie się wcześniej dwa razy czy wam było by miło jakby

ktoś tak na was napierdalał, a na pewno też nie macie czystej kartoteki z przygody z Metinem.

Pozdrawiam

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano
2 godziny temu, Legolas. napisał:

No to tak, nigdy się nie udzielam w prezentacjach żadnych serwerów, ale tutaj już na prawdę przesadzacie.

Ok, serwer nie jest zrobiony jakoś najlepiej, nie jest bogaty w przeróżne ciekawe rozwiązania.

Ale to nie znaczy, że może być nieciekawy, ja po prezentacji oceniam, że może być w miarę spoko,

Także chciałem się tutaj wypowiedzieć głównie w mierze tym, że jeżeli ktoś raz popełnił błąd na tym forum to ciągle jest hejtowany, 

przecież każdy może dostać drugą szansę, nie ważne ile ma rang na serwerach, ważne żeby to ogarniał. Ja mam pod sobą 10 serwerów, 

którymi się zajmuje i to nie tylko w Polsce, a jakoś jeszcze się nie zdarzyło, żeby jakiś serwer był zaniedbany technicznie. Jeżeli ktoś ogarnia

to może mieć i 20 rang, a innych to powinno gówno obchodzić, skoro ma do tego podejście i dobrze to robi.

Także tutaj Novacci aka Flourine powinien się nie odzywać, bo ty niezłą klasę na Arianerze pokazałeś, że potem chłopaki musieli ją po tobie 

poprawiać. Rozumiem, że są tutaj typowe zjebusy, które tylko potrafią hejcić, ale zastanówcie się wcześniej dwa razy czy wam było by miło jakby

ktoś tak na was napierdalał, a na pewno też nie macie czystej kartoteki z przygody z Metinem.

Pozdrawiam

Co do serwera to nie zamierzamy zaprzestać na tym schemacie, serwer będzie aktualizowany żeby się nie nudziło. Nie chcieliśmy napchać nowości, bajerów i bóg wie czego na start, a potem tylko wciskać ludziom kit, że niedługo się coś pojawi, a tymczasem jaki uj jak słonia nos.

Co do drugiej części to powiem tak - ludzie mnie nie lubią, bo:

a) pokazałam publicznie jak szanowny Dekador kręci ludzi na hajs;

b) nie wchodzę ludziom w odbyt i nie trzymam tam palca dla posady;

c) jestem po prostu niemiła, bo nie dam sobie w kaszę dmuchać i nie będę tańczyć jak ktoś mi zagra;

d) pomimo mojej chamskości ludzie mnie a projekty biorą i nawet mi za to płacą, a profesjonalni admini forum aka @Smigusskłapią tylko na mój temat, bo boli ich dupcia, że dostaję zlecenia a on tylko siedzi na kolejnych kotletach od Noresty.

3 godziny temu, Smiguss napisał:

Pozdrawiam,

Smiguss

ziomuś, ale ty jesteś ograniczony umysłowo. Na gg nie znajdę, bo już nie mam tego numeru, ale za to znalazły się z forum jak do mnie inaczej pisałeś, a jak Ci arknes kazał poprawiać moje regulaminy to merdałeś ogonkiem. Pokazać Ci moje przychody na koncie bankowym i kwoty? To byś się chłopczyku za głowę złapał. Ja też się nie prosze o hajs, ja po prostu tego nie robię za darmo. Jeżeli dla kogoś moje usługi są za drogie to po prostu albo szuka taniej albo bierze takiego frajera jak ty, który fora w życiu nie postawił i wygląda ono tak: http://scr.hu/0e04n/fjlmj i kolor użytkownika odznacza się bardziej niż kolor admina, ale co ja tam wiem o moderowaniu for, przecież mnie wyrzuciliście z disoctusa po tym jak wa naprawiłam 80% błędów, które były na Evenorze, a potem Asune i Sayi i wielu innych kotletach noresty i KamilaIT.

Nie wspominając o tym, że to NULLED. hihi.

Screeny, te podrobione w paincie oczywiście, bo innych nie mam, mogę ci zarzucić na PW. Wiem o tobie więcej niż myślisz, więc cichutko, panie Rurkowy.

Przypominamy o trwającym konkursie na FP oraz Forum.

Pojawiają się pierwsze lajwy z testów serwera. :) 

Opublikowano
15 godzin temu, Evil Smile napisał:

Co do serwera to nie zamierzamy zaprzestać na tym schemacie, serwer będzie aktualizowany żeby się nie nudziło. Nie chcieliśmy napchać nowości, bajerów i bóg wie czego na start, a potem tylko wciskać ludziom kit, że niedługo się coś pojawi, a tymczasem jaki uj jak słonia nos.

Co do drugiej części to powiem tak - ludzie mnie nie lubią, bo:

a) pokazałam publicznie jak szanowny Dekador kręci ludzi na hajs;

B) nie wchodzę ludziom w odbyt i nie trzymam tam palca dla posady;

c) jestem po prostu niemiła, bo nie dam sobie w kaszę dmuchać i nie będę tańczyć jak ktoś mi zagra;

d) pomimo mojej chamskości ludzie mnie a projekty biorą i nawet mi za to płacą, a profesjonalni admini forum aka @Smigusskłapią tylko na mój temat, bo boli ich dupcia, że dostaję zlecenia a on tylko siedzi na kolejnych kotletach od Noresty.

ziomuś, ale ty jesteś ograniczony umysłowo. Na gg nie znajdę, bo już nie mam tego numeru, ale za to znalazły się z forum jak do mnie inaczej pisałeś, a jak Ci arknes kazał poprawiać moje regulaminy to merdałeś ogonkiem. Pokazać Ci moje przychody na koncie bankowym i kwoty? To byś się chłopczyku za głowę złapał. Ja też się nie prosze o hajs, ja po prostu tego nie robię za darmo. Jeżeli dla kogoś moje usługi są za drogie to po prostu albo szuka taniej albo bierze takiego frajera jak ty, który fora w życiu nie postawił i wygląda ono tak: http://scr.hu/0e04n/fjlmj i kolor użytkownika odznacza się bardziej niż kolor admina, ale co ja tam wiem o moderowaniu for, przecież mnie wyrzuciliście z disoctusa po tym jak wa naprawiłam 80% błędów, które były na Evenorze, a potem Asune i Sayi i wielu innych kotletach noresty i KamilaIT.

Nie wspominając o tym, że to NULLED. hihi.

Screeny, te podrobione w paincie oczywiście, bo innych nie mam, mogę ci zarzucić na PW. Wiem o tobie więcej niż myślisz, więc cichutko, panie Rurkowy.

Przypominamy o trwającym konkursie na FP oraz Forum.

Pojawiają się pierwsze lajwy z testów serwera. :) 

Stare spiny i tyle. :)

Cofam wszystko i życzę powodzenia z serwerem! 

Emmanuels  Do ciebie nic nie mam. Także luzik ;)

837341413742376668518.png

Opublikowano
14 godzin temu, Legolas. napisał:

Pozdrawiam

2017 rok a prywatne servery metin2 dalej stoja na takim samym poziomie a mozna powiedziec ze nawet na gorszym ;v

Opublikowano
2 godziny temu, Novacci napisał:

Dalej nie zapłacili mi za arianeę ,a była 100% moja kupiona od bazyla w sylwestra 2015 elo.Złodzieje jebane deroxy,azentisy mariusze baranki

JD

JD

JD

JD

JD

JD

JD

JD

dojcza jak coś. :D

Podaj na pw do Ciebie jakiś szybszy kontakt mam parę pytań.

2 godziny temu, Kamilek321 napisał:

2017 rok a prywatne servery metin2 dalej stoja na takim samym poziomie a mozna powiedziec ze nawet na gorszym ;v

Oj nie wszystkie serwery kolego. Są i te dobre, a tego nie widzieliśmy więc nie ma co oceniać książki po okładce, bo czasem chujowa okładka skrywa fajną książkę ;)

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

Nic nowego... no może oprócz nazwy. Raczej nie zajrzę, choć może się to zmienić, gdyż na razie żadnego serwera godnego uwagi po prostu nie ma. : )

Opublikowano
5 godzin temu, Legolas. napisał:

Podaj na pw do Ciebie jakiś szybszy kontakt mam parę pytań.

Oj nie wszystkie serwery kolego. Są i te dobre, a tego nie widzieliśmy więc nie ma co oceniać książki po okładce, bo czasem chujowa okładka skrywa fajną książkę ;)

Tylko zagraniczne servery robia krok do przodu,polskie stoja

Opublikowano

Z reguły na serwerach, gdzie się robi wielki szum już rok wcześniej, bo wow, bomba, nowa era metin aka antaria jest jednym wielkim niewypałem aka antaris.

My sobie po cichutku pracujemy nad serwerem, nie robimy z tego hitu, po prostu chcemy sobie uzbierać graczy, żeby mieć dla kogo to wszystko robić. :) 

Opublikowano

Z reguly to jak nie ma szumu o serwerze to nikt nie wbija

i z reguly jak nikt nie wbije w pierwszy dzien to w dalsze dni tez nikt nie wbija

podoba mi sie wasz tok myslenia

Opublikowano

Przepraszam, ale jaki jest to typ serwera? Ponieważ tak szukam na forum, FP, grupie i prezentacji, ale niestety znaleźć takiej informacji nigdzie nie mogę :( Chyba jestem ślepy :D 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano
10 godzin temu, RAvOO napisał:

i z reguly jak nikt nie wbije w pierwszy dzien to w dalsze dni tez nikt nie wbija

Z reguły. B) dobrze powiedziane. 

7 godzin temu, Jarexs™ napisał:

Przepraszam, ale jaki jest to typ serwera? Ponieważ tak szukam na forum, FP, grupie i prezentacji, ale niestety znaleźć takiej informacji nigdzie nie mogę :( Chyba jestem ślepy :D 

Osz kurde. Wstawiając temat miałam przedrostek [MEDIUM] o.O

Jak wrócę z egzaminów to uzupełnię. 

• Kubek odblokował(a) ten temat
Opublikowano
19 godzin temu, M@rtyna napisał:

kiedy start??

W poniedziałek;) 

Tutaj macie kolejny konkurs na SM:) 

https://www.facebook.com/Cidarispl/posts/1375157219187617

Dnia 19.06.2017 o 13:00, Jogye napisał:

Nic nowego... no może oprócz nazwy. Raczej nie zajrzę, choć może się to zmienić, gdyż na razie żadnego serwera godnego uwagi po prostu nie ma. : )

Dnia 19.06.2017 o 17:44, Kamilek321 napisał:

Tylko zagraniczne servery robia krok do przodu,polskie stoja

Wymyślcie coś nawego, świeżego i dajcie znać, postaram się wykonać i wprowadzić na serwer, bo sam aktualnie nie mam żadnych pomysłów na rozwinięcie tej gry w taki sposób, by nie zniechęcić graczy i by dalej był to metin:)

Dnia 19.06.2017 o 21:14, RAvOO napisał:

nawet jeżeli na start wpadnie 100 osób to nie będziemy z tego powodu odpuszczać;) 

Opublikowano

Rejestracja jest już otwarta, wieczorem pojawią się linki do klienta.

http://cidaris.eu 

Dnia 17.06.2017 o 23:35, Kamilek321 napisał:

Sety kopiuj wklej,kolejny kotlecik na patelnie ;)

z tego co widzę to ty w każdej prezentacji to samo pierdolisz, daruj sobie jak nie masz innego argumentu xD 

Opublikowano

Modele ostatniego setu zbrojek (https://www.youtube.com/watch?v=qj61Gzu-_Go) zostały wyciągnięte z klienta gry - gdzie był to jedyny serwer który miał do nich dostęp. Nie publikowałem nigdzie tych zbrojek, ani obecnie ich nie sprzedaję (ponieważ sam chcę je wykorzystać). Na epvp temat z zawartością został od razu zablokowany po tym jak ktoś udostępnił owe wyciągnięte pliki. 

Także nie wyrażam zgody na użycie moich plików gr2 na serwerach (wyjątkiem są serwery hamachi oraz użytek własny).

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano
6 minut temu, pewi napisał:

Modele ostatniego setu zbrojek (https://www.youtube.com/watch?v=qj61Gzu-_Go) zostały wyciągnięte z klienta gry - gdzie był to jedyny serwer który miał do nich dostęp. Nie publikowałem nigdzie tych zbrojek, ani obecnie ich nie sprzedaję (ponieważ sam chcę je wykorzystać). Na epvp temat z zawartością został od razu zablokowany po tym jak ktoś udostępnił owe wyciągnięte pliki. 

Także nie wyrażam zgody na użycie moich plików gr2 na serwerach (wyjątkiem są serwery hamachi oraz użytek własny).

no tak bo ja będę dochodził i sprawdzał każde sety które dodaje na serwer i które są udostępnione(DO DZIŚ) na kilku forach, nie mój problem, że nie potrafisz upilnować swoich setów(o ile są to twoje bo nawet dowodu zadnego nie dostałem, znajac "3d grafików" to set wyciagniety z innej gry xD) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...