Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Suszara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://prntscr.com/fk89fr ech.

Ja to tu tylko zostawię i znikam do robienia serwerka bo mi nie płacicie za pisanie tutaj.

Btw. ja nie stawiam po 8 razy forum na veście :D

Jak coś to będę edytował bo mi nie płacisz. xD 

Zamknięty bo mogę i chcę.Mogłem trzymać bo dedyk niby na rok równy,ale po co?

ps. za 3dni lecę do grecji także nie będę mógł odpisywać, a raczej nie będzie mi się chciało więc jak chcesz się coś pultać to masz 3 dni xD

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, Calienciak napisał:

Nie wyjdę na rozkaz warhlaka.. sorka ale Twoje zdanie się nie liczy (bo jesteś nikim).

A smutne to Ty musisz mieć życie skoro spędzasz 90% swojego czasu na forach metina..

I NIE - ten serwer nie postoi dłużej niż tydzień, nie ma mnie o co dupsko boleć po prostu zobaczyłem Twój nick i mi się wczorajsze gówno co leżało na chodniku przypomniało.

@topic A jak tam z broniami 75?

a jak postoi to dajesz adres na pw i jade ci napluć w pysk pajacu

odzywają się tutaj widzę najwięcej osoby których wiedza kończy się na odpaleniu gotowych plików, no gratulacje bo chyba to jedyne co wam pozostało

Opublikowano
6 minut temu, Papyros napisał:

Czerwoni są od zajmowania się serwerem jak i forum. Do tego dochodzą wszystkie poboczne rzeczy jak np. fanpage i grupa. Od kontaktu z graczami na serwerze jest inna, wyznaczona do tego, osoba.  Odzywki stosowane przez założyciela tematu są pisane w taki sposób bo nikt sobie w kasze dmuchać nie da. Ludzie jak nie widzą innowacji - jest źle i kotlet ogółem.

Jeżeli tych innowacji jest dużo - to już nie metin i wszystko pase. Nie zapominajmy o serwerach  tzw. "perełkach" gdzie to było wszystko nowiutke a padały jak muchy po tygodniu. Nikomu nie dogodzisz. A reszta hejtuje bo hejtuje - zero profitu i strat.  

Także zanim coś będziecie chcieli napisać to przemyślcie to sobie z trzy razy. 

Jeżeli ty komuś chcesz podciąć skrzydła to pamiętaj, że za jakiś czas ktoś będzie miał takie nastawienie do Ciebie i sobie nie polatasz.

No bo wiesz, jeżeli czerwony napisz, to hurr durr, źle, bo pyskuje, degrad i w ogóle, bo niekompetentna osoba.

Nikomu nie dogodzisz, a jeżeli ktoś lubi klasykę w nowszy wydaniu to serwer idealnie się sprawdzi.

Nie zamkniemy z powodu błędów "niezależnych od nas", jak niektórzy, zwinęli hajs to i manatki.

Taki urok mpc, zlot raków, bóldupowców, a ludzie plotki łykają.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
45 minut temu, Fret12345 napisał:

harnas kiedy rework sawia.eu?

Ale po chuj spamisz tutaj, raz napisałem się wyżaliłeś jest  dobrze, ale po co być takim zawistnym? 

Opublikowano
2 minuty temu, Jacob S napisał:

Ale po chuj spamisz tutaj, raz napisałem się wyżaliłeś jest  dobrze, ale po co być takim zawistnym? 

Żebyś się pajacu pytał. Spierdalaj na setorie, a nie piszesz w temacie.

Opublikowano
1 minutę temu, Fret12345 napisał:

Żebyś się pajacu pytał.

Wbrew pozorom, MPC to jednak zlot pół-mózgów. 

Tyle w temacie.

#Ciekawa prezentacja.

Opublikowano
Przed chwilą, Jacob S napisał:

Wbrew pozorom, MPC to jednak zlot pół-mózgów. 

Tyle w temacie.

#Ciekawa prezentacja.

No ty jesteś liderem tych półmózgów cwelu

Opublikowano
6 minut temu, Fret12345 napisał:

No ty jesteś liderem tych półmózgów cwelu

Ale weź już sklej te wary i wypierdalaj grać w mario jak Ci sie nie podoba metin.

Fajnie ze zmianki są nieskonczone!! 

IS STALY?

obraz.png

Opublikowano
2 minuty temu, Emmanuels napisał:

Ale weź już sklej te wary i wypierdalaj grać w mario jak Ci sie nie podoba metin.

Fajnie ze zmianki są nieskonczone!! 

IS STALY?

Kurwo jebana zamknij pizde, bo ci zrobie ją pod okiem. Wary to skleja twoja matka na roksie i spierdalaj stąd, bo śmierdzisz kałem pachniesz kakałem

Opublikowano

Ona Wam płaci za reklamowanie tego serwera? Chłopaki zamiast siedzieć i pisać bezsensowne komentarze zróbcie coś ze swoim życiem. Zaróbcie jakiś hajs i będzie fajnie. No sorki napisałem drugiego posta bo musiałem.

Opublikowano
19 minut temu, Novacci napisał:

Ona Wam płaci za reklamowanie tego serwera? Chłopaki zamiast siedzieć i pisać bezsensowne komentarze zróbcie coś ze swoim życiem. Zaróbcie jakiś hajs i będzie fajnie. No sorki napisałem drugiego posta bo musiałem.

Nom płaci nagimi zdjęciami, chcesz linka na pw?

Opublikowano
3 godziny temu, Papyros napisał:

Czerwoni są od zajmowania się serwerem jak i forum. Do tego dochodzą wszystkie poboczne rzeczy jak np. fanpage i grupa. Od kontaktu z graczami na serwerze jest inna, wyznaczona do tego, osoba.  Odzywki stosowane przez założyciela tematu są pisane w taki sposób bo nikt sobie w kasze dmuchać nie da. Ludzie jak nie widzą innowacji - jest źle i kotlet ogółem.

Jeżeli tych innowacji jest dużo - to już nie metin i wszystko pase. Nie zapominajmy o serwerach  tzw. "perełkach" gdzie to było wszystko nowiutke a padały jak muchy po tygodniu. Nikomu nie dogodzisz. A reszta hejtuje bo hejtuje - zero profitu i strat.  

Także zanim coś będziecie chcieli napisać to przemyślcie to sobie z trzy razy. 

Jeżeli ty komuś chcesz podciąć skrzydła to pamiętaj, że za jakiś czas ktoś będzie miał takie nastawienie do Ciebie i sobie nie polatasz.

Dokładnie to samo robię tej jednej osobie. Serwer nawet ok. Ale taka osoba w team z przeszłością i tym samym myśleniem nic nie zdziała... heh. Z resztą mam już daleko te wojny w internecie. Swoje powiedziałem z byciem w jakiejkolwiek administracji skończyłem. Żyje i cieszę się z życia! :) A Sushi niech sobie próbuje jako GM i Admin dalej... Jedynie fałszerstwo i bezsensowne komentarze w wielu tematach oraz lizanie dupy mi w jej nie podoba. Ale to tylko moja opinia. Bo w porównaniu do niej nie lizałem dupci ale też jej nie atakowałem. Zaatakowała. To piszę co o niej sądzę. Powodzenia dla reszty tej ekipy! I piątek bez bugów. Wiadomo :D hehe 

Aaaa tutaj dowód jak to się pcha wszędzie po rangę hahaha:

Ru*ria >

RoZI2zN.jpg

Aze*tis >

dMakMmN.jpg

Z tego co widać nie zmienia się i ciągle pod kolorek. :) Ale z resztą. Pewnie jest tego więcej xD Nie toleruje po prostu takich osób. Bo wiadomo że mogą mieć wyje*ane jednym słowem w graczy. 

837341413742376668518.png

• Kubek zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] Cidaris.eu
Opublikowano
9 godzin temu, Novacci napisał:

Tak, dupą im place. Cidaris to nie avelis, że tydzień postoi i jebnie 

8 godzin temu, Smiguss napisał:

Dokładnie to samo robię tej jednej osobie. Serwer nawet ok. Ale taka osoba w team z przeszłością i tym samym myśleniem nic nie zdziała... heh. Z resztą mam już daleko te wojny w internecie. Swoje powiedziałem z byciem w jakiejkolwiek administracji skończyłem. Żyje i cieszę się z życia! :) A Sushi niech sobie próbuje jako GM i Admin dalej... Jedynie fałszerstwo i bezsensowne komentarze w wielu tematach oraz lizanie dupy mi w jej nie podoba. Ale to tylko moja opinia. Bo w porównaniu do niej nie lizałem dupci ale też jej nie atakowałem. Zaatakowała. To piszę co o niej sądzę. Powodzenia dla reszty tej ekipy! I piątek bez bugów. Wiadomo :D hehe 

Ru*ria >

Odkryj ukrytą treść

RoZI2zN.jpg

Aze*tis >

Odkryj ukrytą treść

dMakMmN.jpg

Z tego co widać nie zmienia się i ciągle pod kolorek. :) Ale z resztą. Pewnie jest tego więcej xD Nie toleruje po prostu takich osób. Bo wiadomo że mogą mieć wyje*ane jednym słowem w graczy. 

Owszem, jest tego więcej. I co, dupcia boli? W czym problem, że zajmę się więcej niż jednym forum? 

Walić, że Azentis był hoho przed Cidarisem. Pcham się po range, tak. 

Dupcia boli, że mi proponują, ba, a nawet za to płacą? Bo nie wiem co tymi ss chciałeś pokazać. W przeciwieństwie do Ciebie - każde moje forum wygląda profesjonalnie. A nie, że user się wyróżnia bardziej niż admin, ale co ja tam wiem. Mam jeszcze gdzieś ss z disoctusa i tam jest wystarczająco pokazane jak liżesz dupy. Jesteś fałszywym dzieciakiem, którego boli dupa, że ktoś więcej umie od Ciebie i jeszcze na tym zarabia.

Jestem wredna, chamska i niekulturalna, ale co z tego? Najwidoczniej ludzie nie biorą pod uwagi mojej osobowości tylko moje doświadczenie na tym stanowisku. Najwidoczniej mam jakiś atut, że mnie biorą. Więc jeżeli masz zamiar płakać dalej to sobie daruj i uciekaj do noresty na kolejny projekt. 

Na dniach pojawią się konkursy z SM, także wyczekujcie, bo warto. B)

Dodatkowo - niedługo dodamy nowy kawałek prezentacji. 

9 godzin temu, Fret12345 napisał:

Nom płaci nagimi zdjęciami, chcesz linka na pw?

Ja też chcę. 

Opublikowano
11 godzin temu, Novacci napisał:

http://prntscr.com/fk89fr ech.

Ja to tu tylko zostawię i znikam do robienia serwerka bo mi nie płacicie za pisanie tutaj.

Btw. ja nie stawiam po 8 razy forum na veście :D

Jak coś to będę edytował bo mi nie płacisz. xD 

Zamknięty bo mogę i chcę.Mogłem trzymać bo dedyk niby na rok równy,ale po co?

ps. za 3dni lecę do grecji także nie będę mógł odpisywać, a raczej nie będzie mi się chciało więc jak chcesz się coś pultać to masz 3 dni xD

jestes ostatnią osoba która powinna miec czelność kogokolwiek pouczać ;d 

26 minut temu, EddiGaming napisał:

Nic ciekawego. Nie zawitam.

to nieźle,  a reklamowac chciałeś tylko odmówiliśmy

e1f3386c1c3f853547807d1fc1fa3c0a.png

Opublikowano
10 godzin temu, Fret12345 napisał:

Kurwo jebana zamknij pizde, bo ci zrobie ją pod okiem. Wary to skleja twoja matka na roksie i spierdalaj stąd, bo śmierdzisz kałem pachniesz kakałem

Chcesz adres czy sam sobie załatwisz? Każdy tak pierdoli że mi coś zrobi a ja dalej sie wożę na forach i wyjebka na ludzi ;/. To mówisz że już na takich stronach szukasz ziomków? Ciekawe musisz mieć wakacje, pełne kurestwa. 

10 godzin temu, Smiguss napisał:

Ru*ria >

Odkryj ukrytą treść

RoZI2zN.jpg

Aze*tis >

Odkryj ukrytą treść

dMakMmN.jpg

Czyli mam rozumieć że jak Algade albo Ironia mają gdzieś rangi, bo nie ma w tych czasach dobrych techników for to też na nie lecą? A no tak... Bo przecież im za to płacą lub robią to z własnej woli, bo lubią to robic to muszą... Jebnij się łeb. 

@topic. Do kiedy trwa konkurs? 

obraz.png

Opublikowano
2 godziny temu, Emmanuels napisał:

Chcesz adres czy sam sobie załatwisz? Każdy tak pierdoli że mi coś zrobi a ja dalej sie wożę na forach i wyjebka na ludzi ;/. To mówisz że już na takich stronach szukasz ziomków? Ciekawe musisz mieć wakacje, pełne kurestwa. 

Czyli mam rozumieć że jak Algade albo Ironia mają gdzieś rangi, bo nie ma w tych czasach dobrych techników for to też na nie lecą? A no tak... Bo przecież im za to płacą lub robią to z własnej woli, bo lubią to robic to muszą... Jebnij się łeb. 

@topic. Do kiedy trwa konkurs? 

We wtorek będą wyniki, zapewne wieczorem, więc do wtorku 

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to, nie polecacie dla zasady, albo bo ja w Teamie jestem, albo Piotrek, albo kotlet. Ale to, że każdy serwer który się dotychczas pojawił jest faktycznie kotletem to tego nie widzicie. Hejtujecie każda możliwą prezentacje, tak o, dla zasady. Prawda jest taka, że gdyby Piotrek chciał się ukryć to by nie reklamował serwera na Predorii, to 50% tych negatywnych komentarzy byłoby pozytywne bądź neutralne. To samo gdybym założyła konto na vpsie i wstawiła prezke. Dam sobie rękę uciąć. 

A mówił Piotrek - nie wstawiaj, bo się zleci rakowisko i najwięksi technicy ze świata MPC aka tygodniowe Avelisy. 

A co do mojego latania to forach za rangą - niektórzy zarabiają na tygodniowych serwerach i im w dupe wchodzicie, ale z racji, że ja to ja, to trzeba wyzywać, bo taki mamy klimat i dla zasady sobie napisać HURRDURR JEBAĆ SUSHI. Jeżeli ktoś mi proponuje opiekę nad forum to propozycję przyjmuje, bo raz - lubię się tym bawić, dwa - zarabiam na tym niemałe pieniądze, a trzy - lubię patrzeć jak Wam zwieracze puszczają, bo jestem w teamie i ktokolwiek mnie zechciał.

Jeżeli sądzicie, że mnie albo Piotrka ruszają opinie kogolwiek z Was to jesteście w błędzie. Panie, Panowie, nie zapominajmy, że jesteśmy w internecie. W życiu realnym 50% z Was by nie szczeknęło. 

Także to jest mój ostatni tego typu post, jeżeli ktoś ma jakieś zażalenia to proszę na gg, bądź PW na forum Cidarisa. 

Bez odbioru, ziomki.

Na dniach pokażemy Wam system łowienia, który zapewne Wam się spodoba. Można na tym całkiem nieźle zarobić B)

Nie zapominajcie o trwającym konkursie na FP oraz o odwiedzeniu naszego forum forum.cidaris.eu, na którym znajdziecie najwięcej informuje ze świata gry. Zapraszamy także na naszą grupę. 

Opublikowano
Dnia 16.06.2017 o 08:54, sajko harper napisał:

jestes ostatnią osoba która powinna miec czelność kogokolwiek pouczać ;d 

to nieźle,  a reklamowac chciałeś tylko odmówiliśmy

e1f3386c1c3f853547807d1fc1fa3c0a.png

Chciałem tylko zapytać xD

Zobaczymy harnaś czy wytrzyma dłużej niż tunga.

c9VpMeh.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, EddiGaming napisał:

Chciałem tylko zapytać xD

Zobaczymy harnaś czy wytrzyma dłużej niż tunga.

Chciałeś reklamować coś, co według ciebie jest słabe? Albo Cię w tyłek boli, że odmówiliśmy. 

Opublikowano
4 godziny temu, Evil Smile napisał:

Chciałeś reklamować coś, co według ciebie jest słabe? Albo Cię w tyłek boli, że odmówiliśmy. 

Nope, trzymam się swojej wersji ;* 

c9VpMeh.gif

Opublikowano
2 godziny temu, EddiGaming napisał:

Nope, trzymam się swojej wersji ;* 

No ale to jak to tak? Najpierw piszesz czy chcemy od ciebie reklamę, a jak ci odmawiamy to wylewasz tutaj swoje żale, że nic ciekawego nie ma?

W takim razie jesteś parszywy na hajs, skoro byłbyś w stanie zaprezentować "największe g*wno" jeśli tylko Ci za to zapłacą.

Nowy element prezentacji

Oh4Efxb.png

Podczas łowienia możemy zdobyć aktualnie tylko 1 rodzaj ryb = karasie.

Gdy zdobędziemy określoną ich ilość, możemy wymienić je na różne przedmioty u Rybaka.

Dodatkowo Karasie można sprzedać za dość sporą ilość yang. 

ME71fEu.pngadc6c069291b12c05cf3afa03e0baa1a.png

No i nie zapominajcie na trwającym konkursie na FP/Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...