Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Net-speak czy ts3bahu ?

mkr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdzichu teraz wszędzie będziesz mnie cytował ? Ja już mam cie w środku du*y i ten twój klan minecraftowych hakierów bonzo którzy znają każdego nawet prezydenta :D

Fałszywa osoba podlizuje się potem jebie nie polecam :) w sumie od zawsze minecraftowcy tacy byli lecz po 3 latach myślałem że coś się zmieniło ale jednak nie, jednak grają w tą grę nadal ludzie z problemami psychicznymi

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, osobnik napisał:

net-speak poleciał od ataku? nowa bajka?

czy chociaż raz będziecie pisać prawdę? czy tylko oczernianie i z palca wyssane kłamstwa?

Net-speak nie zgasisz, bahu tak :) więc sugeruje zmaknąć temat bo teraz zacznie się głupia licytacja i temat zejdzie tradycyjnie na psy.

Skończ kurwa gadać głupoty panie Mariuszku z net speak bo ukrywanie to jest twoja zła droga myślisz że każdy nie wie że to ty twój cały hosting leci na strzała bahu jest stabilniejsze od ciebie 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qmis napisał:

Skończ kurwa gadać głupoty panie Mariuszku z net speak bo ukrywanie to jest twoja zła droga myślisz że każdy nie wie że to ty twój cały hosting leci na strzała bahu jest stabilniejsze od ciebie 

Ty *** najwięcej wiesz o wszystkim.

Weź już skończ te swoje wypowiedzi bo nawet nie mam siły się już śmiać z Twojej osoby.

Lecisz to zapewne Ty na strzała internetowy bandyto.

Opublikowano

Ja tam polecam zamknąć cały temat, bo zaczyna się obrzucanie gównem.

Wybór tutaj jest jeden, co ma myślnik w domenie.

Opublikowano
5 godzin temu, Qmis napisał:

Ty masz jakieś urojenia? śmiech na sali, weź bo teraz to mnie roznbawiłeś.

także jestem za zamknięciem tematu bo jak widać bahowcy nie znaja słowa "kultura wypowiedzi".

• PGS zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...