Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Net-speak czy ts3bahu ?

mkr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, muchomor321 napisał:

Ani to ani to.

Jedynie oryginalny Hosteam, te dwie podfirmy stoją na hosteam i jedynie co potrafią to wysłać tcpdumpa do hosteamu. :)

grubo się mylisz net -speak robi odpisuje na tickiet żeby klient zrobił  damp A na ts3bahu Nowe charakterystyka jest wycinana od razu A nie jak net-speak.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
13 godzin temu, Qmis napisał:

grubo się mylisz net -speak robi odpisuje na tickiet żeby klient zrobił  damp A na ts3bahu Nowe charakterystyka jest wycinana od razu A nie jak net-speak.

Co to za pierdoły?

Od kiedy to klient voice vps ma robić tcpdumpy? niby jak? Więc skończcie pisać bzdury jak  banda nawiedzonych idiotów,  wymyślone przez bahu serwery dedykowane ts3 to to samo co voice vps tylko bardziej gówniane, bo bez panelu, botów, bez systemu kopii , można by dalej wymieniać.

Jak Masz typowy vps openvz lub vps kvm to naturalne jest że klient powinien dostarczyć dumpy gdyż do kosnoli ssh ma tylko klient dostęp.

Pokaż mi chociaż jeden hosting który w przypadku vps (nie voice vps ani śmiesznych dedykowanych serwerów ts3) wykonuje dumpy za klienta! Jak wykonuje to znaczy że ma dostęp do jego konsoli a mieć nie powinien.

Więc skończcie te naprawdę głupie  wypowiedzi bo tego się czytać nie da objawiają one wyłącznie totalny brak wiedzy osób które piszą takie bzdury.

Może na slotówkach też klient ma sobie robić dompy co?

A żeby było śmieszniej, czemu nie ma oferty serwerów dedykowanych teamspeak3 na stronie ts3bahu.com? prawo tego zabrania, musi być wyraźna oferta i ceny usług.

Z regulaminu ts3bah.com:

3. Zamówienie.

3.1. Zamówienia należy dokonywać za pomocą odpowiedniego formularza znajdującego się w zakładce ‘Złóż zamówienie’.

3.2. Podczas realizacji zamówienia dochodzi do zawarcia umowy najmu między www.ts3bahu.com, a klientem.

3.3. Zlecenie zostaje zrealizowane po zaksięgowaniu kwoty podanej w formularzu zamówieniowym.

3.4. Wraz z nabytą usługą klient otrzymuje dowód zakupu na adres E-mail przypisany do konta.

3.5. Kontrahent ma prawo w każdej chwili zrezygnować z nabytych dóbr.

Czyli że ci co kupują te dziwne serwery dedykowane ts3 co ich nie ma w ofercie nie zawierają umów? więc bahu może im co chwile podnosić ceny bo nie ma klient podstawy prawnej żeby się odwołać?

No litości co to za oszustwo jest? kogo się tu tak naprawdę oszukuje? klienta? skarbówkę? 

Na net-speak.pl jest wyraźna oferta bo prawo tego nakazuje (nie tylko Polskie) , są podane ceny, nazwa i parametry, co za wałki kręci bahu nie wnikam ale ludzie powinni  być mądrzejsi, jak czegoś nie ma w ofercie nie można tego sprzedawać, wygląda to po prostu jak handel z pod lady.

Może pora skończyć ten śmieszny temat bo tu nie ma co porównywać, jak wybrać to tylko net-speak a nie jakieś bahu  i wymyślone oferty usług których nie widać.

Opublikowano
12 godzin temu, osobnik napisał:

Co to za pierdoły?

Od kiedy to klient voice vps ma robić tcpdumpy? niby jak? Więc skończcie pisać bzdury jak  banda nawiedzonych idiotów,  wymyślone przez bahu serwery dedykowane ts3 to to samo co voice vps tylko bardziej gówniane, bo bez panelu, botów, bez systemu kopii , można by dalej wymieniać.

Jak Masz typowy vps openvz lub vps kvm to naturalne jest że klient powinien dostarczyć dumpy gdyż do kosnoli ssh ma tylko klient dostęp.

Pokaż mi chociaż jeden hosting który w przypadku vps (nie voice vps ani śmiesznych dedykowanych serwerów ts3) wykonuje dumpy za klienta! Jak wykonuje to znaczy że ma dostęp do jego konsoli a mieć nie powinien.

Więc skończcie te naprawdę głupie  wypowiedzi bo tego się czytać nie da objawiają one wyłącznie totalny brak wiedzy osób które piszą takie bzdury.

A żeby było śmieszniej, czemu nie ma oferty serwerów dedykowanych teamspeak3 na stronie ts3bahu.com? prawo tego zabrania, musi być wyraźna oferta i ceny usług.

Z regulaminu ts3bah.com:

3. Zamówienie.

3.1. Zamówienia należy dokonywać za pomocą odpowiedniego formularza znajdującego się w zakładce ‘Złóż zamówienie’.

3.2. Podczas realizacji zamówienia dochodzi do zawarcia umowy najmu między www.ts3bahu.com, a klientem.

3.3. Zlecenie zostaje zrealizowane po zaksięgowaniu kwoty podanej w formularzu zamówieniowym.

3.4. Wraz z nabytą usługą klient otrzymuje dowód zakupu na adres E-mail przypisany do konta.

Czyli że ci co kupują te dziwne serwery dedykowane ts3 co ich nie ma w ofercie nie zawierają umów? więc bahu może im co chwile podnosić ceny bo nie ma klient podstawy prawnej żeby się odwołać?

No litości co to za oszustwo jest? kogo się tu tak naprawdę oszukuje? klienta? skarbówkę? 

Na net-speak.pl jest wyraźna oferta bo prawo tego nakazuje (nie tylko Polskie) , są podane ceny, nazwa i parametry, co za wałki kręci bahu nie wnikam ale ludzie powinni  być mądrzejsi, jak czegoś nie ma w ofercie nie można tego sprzedawać, wygląda to po prostu jak handel z pod lady.

Może pora skończyć ten śmieszny temat bo tu nie ma co porównywać, jak wybrać to tylko net-speak a nie jakieś bahu  i wymyślone oferty usług których nie widać.

Mam pytanie, oczywiście bez spin.

Dlaczego tak bronisz tego net-speaka? :) Większość poleca TS3Bahu ponieważ oni stawiają klienta na pierwszym miejscu oraz indywidualny kontakt z klientem nie to co net-speak. Powiedz mi co nam jakiś panel na ts3bahu skoro w zamian mamy najlepszą stabilność i przede wszystkim właściciel jest dostępny praktycznie ciągle na TS3 support. 

Dziękuję i do widzenia.

Opublikowano

Bo ludzie wypisują bzdury, a że jestem w net-speak od ponad dwóch lat to jak czytam takie pierdoły to się aż w człowieku krew gotuje.

Kto poleca bahu? tylko on sam i banda z jaką wszedł w układ.

Jaka stabilność? przecież w bahu co tydzień jest reebot z powodu jakiś aktualizacji, ciągłych aktualizacji i innych pierdół, indywidualny kontakt? to że łazi po serwerach to jest na plus? to tylko stawia go w świetle małej firemki gdzie szef łazi i namawia do przejścia, w net-speak masz system zgłoszeń i od ręki odpisują od ręki.

Mówisz że pp co panel? no sory kupuje się usługi bez panelu? auta bez kierownicy w salonach też sprzedają?

Opublikowano
8 godzin temu, !х5rnι napisał:

Mam pytanie, oczywiście bez spin.

Dlaczego tak bronisz tego net-speaka? :) Większość poleca TS3Bahu ponieważ oni stawiają klienta na pierwszym miejscu oraz indywidualny kontakt z klientem nie to co net-speak. Powiedz mi co nam jakiś panel na ts3bahu skoro w zamian mamy najlepszą stabilność i przede wszystkim właściciel jest dostępny praktycznie ciągle na TS3 support. 

Dziękuję i do widzenia.

nie chce nic mówić bo broni net speak bo jest właścicielem nie tak jak ts3bahu po prostu chce się ukryć ale coś mu nie pykło 

3 godziny temu, osobnik napisał:

Bo ludzie wypisują bzdury, a że jestem w net-speak od ponad dwóch lat to jak czytam takie pierdoły to się aż w człowieku krew gotuje.

Jaka stabilność? przecież w bahu co tydzień jest reebot z powodu jakiś aktualizacji, ciągłych aktualizacji i innych pierdół, indywidualny kontakt? to że łazi po serwerach to jest na plus? to tylko stawia go w świetle małej firemki gdzie szef łazi i namawia do przejścia, w net-speak masz system zgłoszeń i od ręki odpisują od ręki.

Mówisz że pp co panel? no sory kupuje się usługi bez panelu? auta bez kierownicy w salonach też sprzedają?

ze co tydzień rebooty są widać jak właściciel dba o bezpieczeństwo nie jak twój cały net speak  uptime nic nie znaczy że stabilne ale aktualizacja debiana itp mariadb to są zabezpieczenia nie jak twoja strona z starym apache 

Opublikowano
43 minuty temu, Qmis napisał:

nie chce nic mówić bo broni net speak bo jest właścicielem nie tak jak ts3bahu po prostu chce się ukryć ale coś mu nie pykło 

ze co tydzień rebooty są widać jak właściciel dba o bezpieczeństwo nie jak twój cały net speak  uptime nic nie znaczy że stabilne ale aktualizacja debiana itp mariadb to są zabezpieczenia nie jak twoja strona z starym apache 

Po co ci apache na maszynie gdzie masz serwer teamspeaka? 

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, Qmis napisał:

bardziej chodzi mi o stronę www

Net-speak nie bahu, strona www jest nie zależna co do usług bo stoi na osobnej maszynie więc nie płaczcie że mają stary apache.

TS3bahu narazie ma jeden serwer dedykowany i wszystko tam wpycha, przy czym jesteście narażani nie tylko na ataki w aplikacje Ts3 ,jestem ciekawy co będzie kiedy zabraknie miejsca, jeżeli w ogóle do tego dojdzie ^^ Będzie w stanie zakupić drugi serwer czy zacznie odsyłać swoich klientów gdzie indziej, a może będzie udawał że wcale nie ma przeciążenia :v

Opublikowano
2 minuty temu, mkr. napisał:

Net-speak nie bahu, strona www jest nie zależna co do usług bo stoi na osobnej maszynie więc nie płaczcie że mają stary apache.

TS3bahu narazie ma jeden serwer dedykowany i wszystko tam wpycha, przy czym jesteście narażani nie tylko na ataki w aplikacje Ts3 ,jestem ciekawy co będzie kiedy zabraknie miejsca, jeżeli w ogóle do tego dojdzie ^^ Będzie w stanie zakupić drugi serwer czy zacznie odsyłać swoich klientów gdzie indziej, a może będzie udawał że wcale nie ma przeciążenia :v

jako hosting ts3bahu na 1 miejscu jest bezpieczeństwo zawsze są wycinane Nowe charakterystyki więc co do przeciążenia serwera to serwer jest na podzespołach xeon serwerowych 

Opublikowano
Przed chwilą, Qmis napisał:

jako hosting ts3bahu na 1 miejscu jest bezpieczeństwo zawsze są wycinane Nowe charakterystyki więc co do przeciążenia serwera to serwer jest na podzespołach xeon serwerowych 

Chodzi mi bardziej o to że strach wybierać hosting który na swoim zapleczu jest cały oparty o jeden serwer dedykowany a na nim WWW, slotówki, i te dedykowane. Zresztą tak piszecie o tym jego bezpieczeństwie a nikt jeszcze nie udowodnił że jest bardziej zabezpieczony niż hosting konkurencyjny więc słowa są rzucone na wiatr.

Opublikowano
1 godzinę temu, mkr. napisał:

Chodzi mi bardziej o to że strach wybierać hosting który na swoim zapleczu jest cały oparty o jeden serwer dedykowany a na nim WWW, slotówki, i te dedykowane. Zresztą tak piszecie o tym jego bezpieczeństwie a nikt jeszcze nie udowodnił że jest bardziej zabezpieczony niż hosting konkurencyjny więc słowa są rzucone na wiatr.

Hmmm powiadasz że słowa rzucane na wiatr? Nie sądzę. Powiedz mi jaki większy ts3 (gdzie siedzi po 300/400osób) stoi na net-speaku? :)

Na ts3bahu głównie chodzi bezpieczeństwo oraz stabilność.

Edit:

Nie udowodniono? A popatrz :)

https://observatory.mozilla.org/analyze.html?host=www.ts3bahu.com - TS3Bahu
https://observatory.mozilla.org/analyze.html?host=www.net-speak.pl - Net-Speak

Opublikowano

Czy wy macie jakiś uraz mózgu? a co to ma do usług? net-speak nie bahu nie ma www i usług na tej samej maszynie, żałosne że aż śmieszne :D, sprytne też unikacie tematu tego że bahu swoje usługi dedykowane ts3 sprzedaje nielegalnie, gdzie oferta? przed kim unika odpowiedzialności?

Pytasz o większe serwery?prosty przykład: grywamtu.pl, pompaspeak .. mam dalej? czy sam se użyjesz GT i sprawdzisz?

na chwilę obecną piszecie bzdury o dumpach i do www, chcecie porównywać bahu do net-speak? niech najpierw urośnie i zainwestuje, potem możecie porównywać.

Opublikowano
1 godzinę temu, !х5rnι napisał:

Hmmm powiadasz że słowa rzucane na wiatr? Nie sądzę. Powiedz mi jaki większy ts3 (gdzie siedzi po 300/400osób) stoi na net-speaku? :)

Na ts3bahu głównie chodzi bezpieczeństwo oraz stabilność.

Edit:

Nie udowodniono? A popatrz :)

https://observatory.mozilla.org/analyze.html?host=www.ts3bahu.com - TS3Bahu
https://observatory.mozilla.org/analyze.html?host=www.net-speak.pl - Net-Speak

Kolega wyżej napisał odpowiedź, net-speak nie jest pseudo hostingiem jak bahu i stronę trzyma gdzie indziej. Ts3bahu to nie stabilność bo są ciągłe restarty usług, stabilność nie oznacza zrobienia TCPDUMP przez Huntera.

Link do gt, możesz sobie sprawdzić :D

http://www.gametracker.com/search/ts3/PL/?

Opublikowano
1 godzinę temu, mkr. napisał:

Kolega wyżej napisał odpowiedź, net-speak nie jest pseudo hostingiem jak bahu i stronę trzyma gdzie indziej. Ts3bahu to nie stabilność bo są ciągłe restarty usług, stabilność nie oznacza zrobienia TCPDUMP przez Huntera.

Link do gt, możesz sobie sprawdzić :D

http://www.gametracker.com/search/ts3/PL/?

Gametracker, gametracker gościu. Restarty? Powiedz mi dlaczego mamy 23dni uptime i ani razu nas jeszcze nie wywaliło? :)

Dopóki nie skorzystasz z usługi to się może nie wypowiadaj najlepiej na temat tej firmy. Żegnam.

Opublikowano
2 godziny temu, !х5rnι napisał:

Gametracker, gametracker gościu. Restarty? Powiedz mi dlaczego mamy 23dni uptime i ani razu nas jeszcze nie wywaliło? :)

Dopóki nie skorzystasz z usługi to się może nie wypowiadaj najlepiej na temat tej firmy. Żegnam.

Skąd masz pewność że nie korzystałem z oby dwóch firm, z jednej nawet korzystam aktualnie i mam dobre porównanie jakości usług.

Zobaczymy kiedy hunter zrobi kolejną globalną aktualizacje.

Opublikowano
14 godzin temu, osobnik napisał:

Korzystałem długi czas z net-speak ale gdy na nasz serwer przyszli YouTuberzy po 1 milion widzów serwer był cały czas atakowany i net-speak sobie z tym nie radził.

Szukaliśmy inny hosting i każdy nam odradzał ts3bahu ale no innego hostingu nie znaliśmy a serwer był atakowany więc zaryzykowałem i przeszliśmy bo serwer i tak i tak stał wyłączony więc jeśli na bahu dalej byłby atakowany to duża krzywda by nie była a ku mojemu zaskoczeniu serwer stoi stabilnie od dnia zakupu do dnia dzisiejszego bez żadnego restartu tak jak to napisałeś. 

Po co Ci panel do serwera? Co chcesz tam robić? Start/Stop? To samo możesz zrobić w Yatce a tak jak rozmawiałem z Hunter'em to mają wprowadzić panel pod własnie usługi dedykowane tylko obecnie osoba która to tworzy ma inne zlecenia. Nie bronię go tylko mówię to czego sam się dowiedziałem.

A co do cen itp gdzie coś ukrywa? klikasz na stronie głównej serwery dedykowane i przekierowuje Cię tu:

https://www.ts3bahu.com/page/view/id/12

Nikt mi nie zapłacił za polecanie tylko robię to bo czuję się tu stabilnie i bezpiecznie i tak jak twierdzisz ciągłe restarty nie wiem ja ich nie odczuwam okej są prace serwisowe są update itp ale serwer TeamSpeak3 jest cały czas włączony może mam jakiś wyjątkowy czy coś ale cały czas działa od prawie miesiąca bez żadnych restartów. 

Opublikowano

na chwile obecną strona bahu pełna błędów, później wyślę screeny, śmiech na sali, dupa nie hosting z tego bahu od ponad 3h errory na ww i jakoś zlewa temat.

Opublikowano
Dnia 6/13/2017 o 13:27, osobnik napisał:

Co to za pierdoły?

Z regulaminu ts3bah.com:

3. Zamówienie.

" Jak wykonuje to znaczy że ma dostęp do jego konsoli a mieć nie powinien." 

Jak net-speak patrzy sobie po procesach openvz'tek i zabije je zdalnie to już jest ok i wcale nie ma dostępu do maszyny? ;)
Super fajnie. Kiedy wizyta u okulisty? https://www.ts3bahu.com/page/view/id/12

7 godzin temu, osobnik napisał:

Czy wy macie jakiś uraz mózgu? a co to ma do usług? net-speak nie bahu nie ma www i usług na tej samej maszynie, żałosne że aż śmieszne :D, sprytne też unikacie tematu tego że bahu swoje usługi dedykowane ts3 sprzedaje nielegalnie, gdzie oferta? przed kim unika odpowiedzialności?

Pytasz o większe serwery?prosty przykład: grywamtu.pl, pompaspeak .. mam dalej? czy sam se użyjesz GT i sprawdzisz?

na chwilę obecną piszecie bzdury o dumpach i do www, chcecie porównywać bahu do net-speak? niech najpierw urośnie i zainwestuje, potem możecie porównywać.

Ale czy rozumiesz, że bezpieczeństwo www na której opiera się dany hosting jest ważny? Zobacz ile masz exploitów na apache ile na nginx. Jak ktoś dostanie zdalny dostęp do bazy danych osobowych klientów to wtedy też będzie śmiech? Może się tego nie boją bo trzymają wszystko w plaintex'cie xD 
Jak jest dobrze zoptymalizowany to czemu ma nie stać na tym samym dedyku? Raczej strona hostingu nie jest stroną high loadu by wymagała kilku dedyków na backendzie xD

BTW. Skąd wiesz, że net-speak nie robi tak samo? Może ma www na innym adresie ip? :) 

Dobrze Panie Mariuszu może skończymy maskaradę i ładnie się przedstawisz kim tam jesteś w tym net-speaku? :v Jak to jest możliwe, że zawsze jak pojawia się temat net-speak'a to Ty się pojawiasz? Chyba, że nie jesteś Mariuszem i net-speak sponsoruje Ci serwer i dlatego tak ładnie dupkę liżesz :3 

Dnia 6/11/2017 o 22:26, Pantoflarzek napisał:

ts3bahu to jak dla firma nie warta uwagi. Dlaczego?

Wymyślają jakieś TS Dedyki, sądząc że odkryli Amerykę. Co do ochrony, nie znam, nie testowałem. Dlaczego? Odstraszył mnie pan Hunter, gdy po założeniu konta w serwisie, podając faktyczne dane dostałem maila że moje dane są nie poprawne i że mi konto zablokuje. Umm, no chyba nie, a jeśli ochrona danych jest taka że mnie Właściciel będzie szpiegował, dziękuję za to bardzo, i podziękowałem. Nie wspomnę o praktykach gdzie łażą i proszą o przejście na ten śmieszny twór. Aha, no i po tym jak udostępnił w poście na FB listę klientów, co jest według prawa nie do końca legalne, powinien pójść pozew do prokuratury, ale ponieważ to nie moje dane, to mam to gdzieś.

Na Net-Speak'u mi dobrze, od prawie roku nie mam żadnych problemów - wcześniej byłem na blazingu i różnica jest bardzo duża na plus. Na pewno dobra ochrona i fajny support - reagują szybko, widać że wiedzą co robią, komunikacja z hosteam jest równie sprawna, weryfikują i u siebie i u hosteama aby nie było problemów.

Pozdrawiam

Czy dedyk czy vps jak zwał tak zwał. Działanie jedno. 

".Aha, no i po tym jak udostępnił w poście na FB listę klientów, co jest według prawa nie do końca legalne" Pokaż paragraf ;) Nie są to dane osobowe więc kto broni? Zwłaszcza, że z definicji domeny wynika, że jest dostępna publicznie xD Zawsze można to potrakować jako reklamę :3 Może przy zakupie w umowie jest punkt w którym wyrażasz zgodę na to? :) Nie znam się ale się wypowiem co? :3 

Opublikowano

@Matex.  

Udostępnianie danych klientów jest niepoważne, bo oznacza to pewna ingerencję w sferę która nie powinna obchodzić usługodawcę, dlatego wspomniałem o domenach na FB ;) 

Jeśli traktujesz to jako reklame, daj adres, wstawie w posta na FB i przykryje się tym że reklamuje osiedle na którym mieszkasz :) 

Opinię mam dalej taką jaką miałem, i widzę że poziom dyskusji się stacza a@Maja..skoro lubisz upominać to szkoda że nie rozpisałaś wielkiego posta o tym jak dyskusja sie stacza :D  

A jeszcze a propos, jedyne co mi się w netspeak'u nie podoba, to to że jak jest downtime to ciężko uzyskać informacje - ale tak rzadko się to zdarza, że to nie jest jakiś wielki problem - np. dzisiaj pierwszy raz od ponad pół roku była przerwa techniczna, co świadczy o pewnym poziomie i pewności hostingu co do sprzedawanych usług.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
22 godziny temu, Pantoflarzek napisał:

@Matex.  

Udostępnianie danych klientów jest niepoważne, bo oznacza to pewna ingerencję w sferę która nie powinna obchodzić usługodawcę, dlatego wspomniałem o domenach na FB ;) 

Jeśli traktujesz to jako reklame, daj adres, wstawie w posta na FB i przykryje się tym że reklamuje osiedle na którym mieszkasz :) 

Opinię mam dalej taką jaką miałem, i widzę że poziom dyskusji się stacza a@Maja..skoro lubisz upominać to szkoda że nie rozpisałaś wielkiego posta o tym jak dyskusja sie stacza :D  

A jeszcze a propos, jedyne co mi się w netspeak'u nie podoba, to to że jak jest downtime to ciężko uzyskać informacje - ale tak rzadko się to zdarza, że to nie jest jakiś wielki problem - np. dzisiaj pierwszy raz od ponad pół roku była przerwa techniczna, co świadczy o pewnym poziomie i pewności hostingu co do sprzedawanych usług.

Pozdrawiam

Masz rację. Stacza się bo szczekasz na temat na który nie masz pojęcia. Jakie to typowe. Jakim zerem trzeba być by porównywać domenę do osiedla? Domena w żaden sposób nie jest DANYMI OSOBOWYMI klienta. Każdy kto przetwarza dane osobowe ma obowiązek ich ochrony. Serwery podłączone do sieci globalnej muszą być chronione poziomem 3 czyli najwyższym. No ale "programista" powinien wiedzieć.. :)) Na tej materii nie dzieje się nic złego w bahu. Jakoś mój adres nie lata na stronie głównej hostingu czy tam na fb. 

Edit.

@Pantoflarzek

No twojej się widocznie nie da wyleczyć. Post wyżej prosiłem o paragraf "szczeniaku", który jest łamany. Kończę dyskusję z takim zerem bo sam się marginesie pogrążasz :v

Opublikowano
8 godzin temu, Matex. napisał:

Masz rację. Stacza się bo szczekasz na temat na który nie masz pojęcia. Jakie to typowe. Jakim zerem trzeba być by porównywać domenę do osiedla? Domena w żaden sposób nie jest DANYMI OSOBOWYMI klienta. Każdy kto przetwarza dane osobowe ma obowiązek ich ochrony. Serwery podłączone do sieci globalnej muszą być chronione poziomem 3 czyli najwyższym. No ale "programista" powinien wiedzieć.. :)) Na tej materii nie dzieje się nic złego w bahu. Jakoś mój adres nie lata na stronie głównej hostingu czy tam na fb. 

Szkoda że głupoty się nie wyleczy. Współczuję Tobie do końca życia, "programisto".

Jakie to "szczeniackie" udawać że coś nie jest ważne, a dopiero jak nas dotknie to uznawać ze to kwestia warta dyskusji - mówię tu o prywatności. 

Ehh co powiem, życie. 

Żegnaj cebulaczku, wychodzę z tematu żebyś miał scene do popisu :* 

A propos - nie wiem jak jest na bahu ale na NS mamy kody do rabatu przy odnowie, no i rabat stałego klienta, więc zawsze fajna opcja którą nie każdy hosting posiada. Choć oczywiscie nie wiem,  czy bahu również nie ma podobnego systemu :)

Pozdrawiam, życzę sukcesów <3 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
11 godzin temu, Pantoflarzek napisał:

Szkoda że głupoty się nie wyleczy. Współczuję Tobie do końca życia, "programisto".

Jakie to "szczeniackie" udawać że coś nie jest ważne, a dopiero jak nas dotknie to uznawać ze to kwestia warta dyskusji - mówię tu o prywatności. 

Ehh co powiem, życie. 

Żegnaj cebulaczku, wychodzę z tematu żebyś miał scene do popisu :* 

A propos - nie wiem jak jest na bahu ale na NS mamy kody do rabatu przy odnowie, no i rabat stałego klienta, więc zawsze fajna opcja którą nie każdy hosting posiada. Choć oczywiscie nie wiem,  czy bahu również nie ma podobnego systemu :)

Pozdrawiam, życzę sukcesów <3 

Tak ts3bahu posiada rabaty dla stałych klientów oraz system nagród za osiągnięte wyniki serwera, czyli za to ile osób przebywa na twoim serwerze.

Czegoś takiego nie posiada żaden hosting (przynajmniej jeszcze się z tym nie spotkałem): 

Cytat

1.1 Upust 5% - serwer publiczny właściciela, musi osiągnąć 150 aktywnych użytkowników
1.2 Upust 10% - serwer publiczny właściciela, musi osiągnąć 300 aktywnych użytkowników
1.3 Upust 15% - serwer publiczny właściciela, musi osiągnąć 512 aktywnych użytkowników
1.4 Upust 20% - serwer publiczny właściciela, musi osiągnąć 600 aktywnych użytkowników

Opublikowano
Dnia 12.06.2017 o 23:27, muchomor321 napisał:

Ani to ani to.

Jedynie oryginalny Hosteam, te dwie podfirmy stoją na hosteam i jedynie co potrafią to wysłać tcpdumpa do hosteamu. :)

Pokazałeś jak działa net-speak.pl 100 mb/s i nie było ts, polecam ts3bahu.com 

Kontakt

Serwer: TS3.YT

Email: [email protected]

Opublikowano

net-speak poleciał od ataku? nowa bajka?

czy chociaż raz będziecie pisać prawdę? czy tylko oczernianie i z palca wyssane kłamstwa?

Net-speak nie zgasisz, bahu tak :) więc sugeruje zmaknąć temat bo teraz zacznie się głupia licytacja i temat zejdzie tradycyjnie na psy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...