Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam hostingu] Vps pod TeamSpeak 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Poszukuje vps pod TeamSpeak 3 bo na serwerowni co korzystałem długo i dobrą ochronę mają zamykają już https://corevps.pl 

szukam w podobnej cenie z dobrym Anty-ddos ale vps a nie jakieś net-speak czy podobne 

chodzi by miał dobre parametry serwer do 35zł najlepiej max 50zł 

coś podobnego do serwerów w https://corevps.pl/main/oferta

VPS M

Dziękuje i Pozdrawiam +++ 

Opublikowano
9 minut temu, gosc123123 napisał:

@AKUKU597, @Lukass

Czy wy upadliście na ... yy głowę?

Polecam Ci Net-Speaka. LvLUP obecnie lata jak chce, nie polecam go do stawiania teamspeka, ale polecam do muzycznych botów.

Jak się nie potrafi zabezpieczyć serwera i dodać filtrowanie na port 9987 to już nie moja wina. 

Opublikowano

Również polecam LVLUP KVM.

Tak jak przedmówca mówi, wystarczy dodać filtrowanie UDP.

Codziennie mam ataki, które nie ruszają serwera.

Pozdrawiam.

Opublikowano

10 minut temu, xomod napisał:

Również polecam LVLUP KVM.

Tak jak przedmówca mówi, wystarczy dodać filtrowanie UDP.

Codziennie mam ataki, które nie ruszają serwera.

Pozdrawiam.

Filtrowanie UDP Hahahah, dobre prawie się zaśmiałem :D Jak walą w ciebie z darmówki jakieś 12-latki z Minecrafta to się nie dziwie, że tsa Ci nie wywala. Ciekawe, jak Ci z płatnej maszyny walnie to masz przejebane na lvlup, a na net-speaka ci nie wywalą tak łatwo. Kończę tą dyskusje bo jest nie na temat.

PS: Zobaczymy jak będzie dawać radę lvlup przy 200 osobach xDD

Opublikowano
1 godzinę temu, gosc123123 napisał:

Filtrowanie UDP Hahahah, dobre prawie się zaśmiałem :D Jak walą w ciebie z darmówki jakieś 12-latki z Minecrafta to się nie dziwie, że tsa Ci nie wywala. Ciekawe, jak Ci z płatnej maszyny walnie to masz przejebane na lvlup, a na net-speaka ci nie wywalą tak łatwo. Kończę tą dyskusje bo jest nie na temat.

PS: Zobaczymy jak będzie dawać radę lvlup przy 200 osobach xDD

Przejebane? No nie wiem, ludzie walili z botnetów i z płatnych stresserów i raz tylko pakiety minimalnie podskoczyły, a na serwerze nieraz bywało 130+ osób. 

Jeśli masz maszynę i chcesz sprawdzić to pisz śmiało PW, zgadamy się :D

Opublikowano

Powiem ci tyle, serwer z dobrymi parametrami i anty ddosem nie znajdziesz. Jedynie można to podzielić na połowę 512 ramu bez botów starczy ci na 150+ osób

lvl up kvm haha uśmiałem się

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
56 minut temu, muchomor321 napisał:

Powiem ci tyle, serwer z dobrymi parametrami i anty ddosem nie znajdziesz. Jedynie można to podzielić na połowę 512 ramu bez botów starczy ci na 150+ osób

lvl up kvm haha uśmiałem się

Zgadzam się, lvlup pod ts3 to coś śmiesznego...

1 godzinę temu, xomod napisał:

Przejebane? No nie wiem, ludzie walili z botnetów i z płatnych stresserów i raz tylko pakiety minimalnie podskoczyły, a na serwerze nieraz bywało 130+ osób. 

Jeśli masz maszynę i chcesz sprawdzić to pisz śmiało PW, zgadamy się :D

Napisz mi na PW IP tsa to zobaczę co i jak.

Opublikowano

Szkoda słów miałem temu typkowi na pw wysłać co ma serwer na lvl up a napisałem w dziale + do tego nie można usunąć w edycji haha ja już zupełnie nie ogarniam tego forum

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

• PGS zmienił(a) tytuł na [Szukam hostingu] Vps pod TeamSpeak 3
  • 4 miesiące temu...
  • PGS zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...