Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOTALSPEAK-24.PL - Idealne miejsce dla Ciebie i twoich znajomych!

Kalambur99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, badkiller685 napisał:

ojoj drętwy ile razy to słyszałem i od kogo :) , powiadasz że nie potrafimy się zabezpieczyć to ci tłumaczę dziecko, dostaliśmy massbana bo Cloud pozwolił mieć dostęp do ASQ czaisz?

połowę to z naszej winy a połowę to z waszej że tak się zachowujecie, i czemu teraz wtrącasz Clouda do tematu?

wy jesteście naprawdę za przeproszeniem popierdoleni i kończę z wami tą badziewną dyskusję.

Do ciebie nadal Szamanie nie dociera ze nie mam nic wspólnego z totalspeakiem ? czemu piszesz w liczbie mnogiej. Gościu Między nami sciana, Na blokach mamy plemię.

Pozdrawiam KindKiller.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robak nie ma nic wspólnego z naszym serwerem. :)

A x5rni taki lizodup tylko przytakuje swojemu panu >D

Odpal sobie grama na uspokojenie badkiller!

Opublikowano
5 godzin temu, Kalambur99 napisał:

Robak nie ma nic wspólnego z naszym serwerem. :)

A x5rni taki lizodup tylko przytakuje swojemu panu >D

Odpal sobie grama na uspokojenie badkiller!

Lizodup? Sam nie lubię Badkillera ale jednak z jego zdaniem się zgodzę mój drogi ;) jk

Opublikowano
2 minuty temu, !х5rnι napisał:

Lizodup? Sam nie lubię Badkillera ale jednak z jego zdaniem się zgodzę mój drogi ;) jk

Opuść już ten temat gwiazdo facebooka, bo jak się czyta twoje wypowiedzi to płakać się chce.

Opublikowano
18 minut temu, Kalambur99 napisał:

Opuść już ten temat gwiazdo facebooka, bo jak się czyta twoje wypowiedzi to płakać się chce.

Płakać się chce bo mówię prawdę i nie jestem fałszywy jak połowa gówno adminków z serwerków? :) Ojoj.

Opublikowano
2 godziny temu, !х5rnι napisał:

Płakać się chce bo mówię prawdę i nie jestem fałszywy jak połowa gówno adminków z serwerków? :) Ojoj.

Nie zaliczaj swojego serwera do ,,serwerków'' bo jesteś zwykłym pionkiem z 20osobami na serwerze od 3 miesięcy XD.

Opublikowano

Witam informuję że to zostało zgłoszone na policję czekam na odzew od nich ;) prawdopodobnie w środę będziecie ściągnięci do naszego miasta po 1 . attaki ddos poprzez puffing ;) druga sprawa mass ban ;) plus wlam na hosting multi gaming ;) oni też już biorą się do roboty ;) odpisali własnie że będą zgłaszać to do sądu w Wrocławiu ktoś z was ma blisko ? 

aBBJCq0.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Cloud156 napisał:

Witam informuję że to zostało zgłoszone na policję czekam na odzew od nich ;) prawdopodobnie w środę będziecie ściągnięci do naszego miasta po 1 . attaki ddos poprzez puffing ;) druga sprawa mass ban ;) plus wlam na hosting multi gaming ;) oni też już biorą się do roboty ;) odpisali własnie że będą zgłaszać to do sądu w Wrocławiu ktoś z was ma blisko ? 

Witam, informuję że czekam aż zostanę "wycięty z ts3 bahu".
Co do temaciku to polecam teamspeak'a stabilny bardziej niż 13 latki podczas okresu, jeżeli ktoś szuka tsa pod gildie to dobrze trafił.
Generalnie aktualnie temat podsumuję 2 memami.
54f64bb8682ea.jpg Zamiast "Fejsbuka" proszę wstawić MPC ale jestem zbyt leniwy.

tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Cloud156 napisał:

Nie wiedziałem, że na tej twojej wsi jest komenda policji.

Ja osobiście walizki już spakowałem, mam nadzieję że jakąś limuzynę podstawisz mi pod dom.

Opublikowano
4 godziny temu, _Robak napisał:

Nie zaliczaj swojego serwera do ,,serwerków'' bo jesteś zwykłym pionkiem z 20osobami na serwerze od 3 miesięcy XD.

Jeśli chodzi tu o mój serwer to mamy się dobrze. Bez reklam, bez massbanów jak wy, powolutku idzie w górę ;) Każdy kiedyś na nowo zaczynał i sam powinieneś wiedzieć że nie jest łatwo o stałych użytkowników ;)

W jeden dzień 56 osób u nas to jest dobry wynik bez reklam i massbanów mój drogi.

Co do serwera to miałem neutral, ale od kiedy Robat sie pojawił to normalnie totalne dno lizodup. Serwer 0/10 :)

Opublikowano
1 godzinę temu, !х5rnι napisał:

Jeśli chodzi tu o mój serwer to mamy się dobrze. Bez reklam, bez massbanów jak wy, powolutku idzie w górę ;) Każdy kiedyś na nowo zaczynał i sam powinieneś wiedzieć że nie jest łatwo o stałych użytkowników ;)

W jeden dzień 56 osób u nas to jest dobry wynik bez reklam i massbanów mój drogi.

Co do serwera to miałem neutral, ale od kiedy Robat sie pojawił to normalnie totalne dno lizodup. Serwer 0/10 :)

Kolejna osoba która nie rozumie ze nie mam nic wspólnego z totalspeak XDDD udzielam się ponieważ został tu poruszony mój temat i polubiłem się tu wypowiadać zawsze zasiadam pod ten temat z popcornem w ręce :D.

Opublikowano
17 godzin temu, _Robak napisał:

Kolejna osoba która nie rozumie ze nie mam nic wspólnego z totalspeak XDDD udzielam się ponieważ został tu poruszony mój temat i polubiłem się tu wypowiadać zawsze zasiadam pod ten temat z popcornem w ręce :D.

Mnie to w sumie nie interesuje ;) pociągnięta zostanie jedynie administracja masz tam technika masz ;) nawet mam screen'a administracji która jest ;) mam dosyć waszych zagrywek to co wy robicię przeroslo normę wszystkich ts'ow ;) atakujecie moją administrację jak i stronę ;)  a ja na to nie mogę pozwolić pozdrawiam zostawiam po sobie tylko ślad sądowy !

aBBJCq0.png

• Maja.. zablokował(a) ten temat
  • Maja.. odblokował(a) ten temat
Opublikowano
Dnia 26.08.2017 o 10:29, Cloud156 napisał:

Mnie to w sumie nie interesuje ;) pociągnięta zostanie jedynie administracja masz tam technika masz ;) nawet mam screen'a administracji która jest ;) mam dosyć waszych zagrywek to co wy robicię przeroslo normę wszystkich ts'ow ;) atakujecie moją administrację jak i stronę ;)  a ja na to nie mogę pozwolić pozdrawiam zostawiam po sobie tylko ślad sądowy !

Możesz pozostawić ślad przed moim domem bo z tego co wiem od 7 do 18 wykładasz kostkę mogę ci dobrze zapłacić za wyłożenie mi przed domem ;).

Opublikowano
20 godzin temu, Kalambur99 napisał:

refrefrefrerfe

Co Ci jest? :( 

Ps. Polecam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwer jak i właściciela Freewaya, wiadomo były kiedyś zgryty ale było minęło :D

Jeśli ktoś szuka miejsca dla klanu bądź gildii to cieplutko polecam <3

• tripipi odblokował(a) ten temat
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...