Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOTALSPEAK-24.PL - Idealne miejsce dla Ciebie i twoich znajomych!

Kalambur99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AZKXROh.gif

Ostatnio eventy planują, zawsze pomocna administracja, dużo botów, które ułatwiają pewne rzeczy.

Miło się tam siedzi i spędza czas z gildią/znajomymi. :1301_clap_tone2:

Polecam i zapraszam! AbuDhabi TOP1 :D

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Również nie polecam serwera, nie umieją uczciwie zdobyć użytkowników to chodzą spamować po innych serwerach :D

Mam nadzieję, że szybko zamkniecie to gówno, nie pozdrawiam. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 12.08.2017 o 12:25, Sevence ™ napisał:

Witam,

To co się dzieje na moim serwerze teamspeak'a z ich udziałem to jakaś kpina. Notorycznie dostajemy od 09.08 spam z reklamą owego serwera. 

Przykładowa wiadomość wyglądała tak: 

"Unknow from 188.147.132.49:45540": OD TEJ PORY PROSIMY SIĘ ŁĄCZYĆ POPRZE DOMENE: totakspeak24.pl"

Niestety administratorzy są o tyle głupi że nawet nie zmienili identyfikatorów i po sprawdzeniu rzeczywiście to był spamy od administracji tego ts'a

client://25/tIq+EbSfR/Qd5w1uCSIo+1VZGyk=~Właściciel Obiektywny

client://30/q4q9SFXvGPV9PCI67lhze/klXGQ=~ZaseR

client://104/Brkd1dFPZ10vx2GNENSNu6MauKU=~Pawe%C5%82]Paweł

client://59/eAp7f4TyGU5P5V2NHTP7BtA1mKU=~Szymon]Szymon

Na moim serwerze spamowali takimi nickami:

https://zapodaj.net/4ae6dc5bff864.png.html

https://zapodaj.net/acce4370c47f1.png.html

https://zapodaj.net/6e5e36120da9c.png.html

Oczywiście po próbie nawiązania z nimi kontaktu i wyjaśnienia sytuacji dostałem odpowiedź:

""Ja nic nie spamuje i prosze mnie nie wkurwiac bo gram w lola""

Po czym zostałem zablokowany 

Zatem nie polecam serwera który tak chamsko się promuje widzę że nie tylko ja miałem taki problem.

Napisałem tą wiadomość żeby przestrzec do jakiego stopnia zniża się administracja tego serwera. 

Witaj,

nie było takiej sytuacji, że gdziekolwiek się reklamowaliśmy.

Z jakim administratorem rozmawiałeś? Blokada zostanie usunięta, możemy porozmawiać na ten temat.

@edit

Niestety nie mogę Cię odnaleźć w naszej liście blokad, podaj nick pod jakim wtedy wszedłeś.

Dnia 12.08.2017 o 12:49, xomod napisał:

Również nie polecam serwera, nie umieją uczciwie zdobyć użytkowników to chodzą spamować po innych serwerach :D

Mam nadzieję, że szybko zamkniecie to gówno, nie pozdrawiam. 

Zobaczyłeś, że Sevence napisał o jakimś spamowaniu, to przyszedłeś sobie post nabić bezpodstawną opinią?

Poproszę jakiekolwiek dowody, wtedy będziemy rozmawiać. Reklamujemy się tylko na mpc i jeszcze jednym forum, nigdzie indziej.

O zamknięciu naszego serwera możesz tylko marzyć, nazywasz nasz serwer gównem, lecz swojego zapewne nie masz.

@ref

Opublikowano
20 godzin temu, Kalambur99 napisał:

Zobaczyłeś, że Sevence napisał o jakimś spamowaniu, to przyszedłeś sobie post nabić bezpodstawną opinią?

Poproszę jakiekolwiek dowody, wtedy będziemy rozmawiać. Reklamujemy się tylko na mpc i jeszcze jednym forum, nigdzie indziej.

O zamknięciu naszego serwera możesz tylko marzyć, nazywasz nasz serwer gównem, lecz swojego zapewne nie masz.

Przesiaduję na serwerze Sevenca i byłem świadkiem sytuacji, kiedy się reklamowaliście, więc moja opinia nie jest bezpodstawna. :)

Co do dowodów, to nie zrobiłem screenów, lecz popytam użytkowników serwera czy ktoś wykonał takowe screeny, bo podczas Waszej chamskiej reklamy było ich dość sporo.

Co do nazywania Waszego serwera gównem, inaczej nie można nazwać serwera, który nie potrafi działać uczciwie i bawi się w chamskie latanie po serwerach i reklamę. 

@edit

totalspeak.PNG

Dostałem tego screena od znajomego, który również był wtedy na serwerze i dostał od Was wiadomość o zmianie IP.

Postaram się otrzymać więcej takowych screenów oraz je tu umieścić. :) 

Opublikowano
36 minut temu, xomod napisał:

Przesiaduję na serwerze Sevenca i byłem świadkiem sytuacji, kiedy się reklamowaliście, więc moja opinia nie jest bezpodstawna. :)

Co do dowodów, to nie zrobiłem screenów, lecz popytam użytkowników serwera czy ktoś wykonał takowe screeny, bo podczas Waszej chamskiej reklamy było ich dość sporo.

Co do nazywania Waszego serwera gównem, inaczej nie można nazwać serwera, który nie potrafi działać uczciwie i bawi się w chamskie latanie po serwerach i reklamę. 

@edit

totalspeak.PNG

Dostałem tego screena od znajomego, który również był wtedy na serwerze i dostał od Was wiadomość o zmianie IP.

Postaram się otrzymać więcej takowych screenów oraz je tu umieścić. :) 

Niestety taki jest pan Pawełek który sam nie potrafi nic osiągnąć tylko lata po serwerach i reklamuje. Ale to niestety nie jeden serwer TeamSpeak który tak robi i nic z tym nie zdziałasz, mnie dziwi że oni jeszcze ogólnie stoją.

Co do serwera to wygląd estetyczny i ładny, ikony nie mam zdania.

Ale serwera niestety nie polecam z względu na administratora Freeway'a. ;)

Opublikowano

Co ma screen do tego? Każdy mógł ustawić sobie taki nick i reklamować :)

Daj pełnego screena, a nie godzinę usunąłeś.

1 godzinę temu, !х5rnι napisał:

Niestety taki jest pan Pawełek który sam nie potrafi nic osiągnąć tylko lata po serwerach i reklamuje. Ale to niestety nie jeden serwer TeamSpeak który tak robi i nic z tym nie zdziałasz, mnie dziwi że oni jeszcze ogólnie stoją.

Co do serwera to wygląd estetyczny i ładny, ikony nie mam zdania.

Ale serwera niestety nie polecam z względu na administratora Freeway'a. ;)

Nie polecasz, ze względu na mnie? To, że się nie lubimy nie powinno wpływać na opinię.

Mniejsza o to, dziękujemy za ocenę serwera, pozdrawiam ;)

Opublikowano

Zmieniam zdanie. Polecam serwer freeway bardzo porządny technik kocham go mógłbym z nim konie kraść. Serwer dokładnie zrobiony przemiłe oraz podniecające dla oka ikonki oraz ta przyjemna dla ucha domena. Serwer Marzeń POLECAM!!. 3maj się freeway w przyszłości mam zamiar brać z ciebie przykład.

Pasjonat
Opublikowano

no to lecimy z tematem:

84101254479121449092.png a to to za co ban? że zbanowałeś serwer ts-fajny? jesteś idiotą

nie polecam tego serwera ze względu na robienie mass banów, a tym bardziej na innych serwerach, wybić się nie potraficie że banujecie inne serwery?

zachowanie właściciela to jedno wielkie dno.

Opublikowano
1 godzinę temu, badkiller685 napisał:

no to lecimy z tematem:

84101254479121449092.png a to to za co ban? że zbanowałeś serwer ts-fajny? jesteś idiotą

nie polecam tego serwera ze względu na robienie mass banów, a tym bardziej na innych serwerach, wybić się nie potraficie że banujecie inne serwery?

zachowanie właściciela to jedno wielkie dno.

Przyszedłeś i zacząłeś wyzywać, to zostałeś zbanowany - proste. Jeżeli tego nie rozumiesz, to się zastanów kto tu jest idiotą.

Robienie mass banów? Nasz serwer w życiu nie zrobił ani jednego mass bana, a jeżeli żyje w błędzie to mnie z niego wyprowadź przedstawiając dowody, a nie próbujesz oczernić nasz bezpodstawnymi oskarżeniami.

Pozdrawiam

ps. spójrz jak ty się zachowujesz, potem oceniaj innych

Pasjonat
Opublikowano
1 godzinę temu, Kalambur99 napisał:

Przyszedłeś i zacząłeś wyzywać, to zostałeś zbanowany - proste. Jeżeli tego nie rozumiesz, to się zastanów kto tu jest idiotą.

Robienie mass banów? Nasz serwer w życiu nie zrobił ani jednego mass bana, a jeżeli żyje w błędzie to mnie z niego wyprowadź przedstawiając dowody, a nie próbujesz oczernić nasz bezpodstawnymi oskarżeniami.

Pozdrawiam

ps. spójrz jak ty się zachowujesz, potem oceniaj innych

ja wyzywać? jak już piszesz to z dowodami, powiadasz że żadnego mass banika nie użyłeś to potem ss wstawię tutaj jak tylko kolega będzie :) .

oraz że się wyrażę jak pedały siedzicie na jednym kanale i każecie użytkownikom zmieniać nick aby wchodzili na nasz teamspeak żeby coś zrobił ale to nie wszystko kolego bo zamiast wchodzić to coś kombinujecie ale już uświadamiam że nic już nie zrobicie :)

a tu screenshot:

07614499511643807044.png

a tu drugi jak zaczynacie banować:

33730533719974349466.jpg

Opublikowano
24 minuty temu, badkiller685 napisał:

ja wyzywać? jak już piszesz to z dowodami, powiadasz że żadnego mass banika nie użyłeś to potem ss wstawię tutaj jak tylko kolega będzie :) .

oraz że się wyrażę jak pedały siedzicie na jednym kanale i każecie użytkownikom zmieniać nick aby wchodzili na nasz teamspeak żeby coś zrobił ale to nie wszystko kolego bo zamiast wchodzić to coś kombinujecie ale już uświadamiam że nic już nie zrobicie :)

a tu screenshot:

07614499511643807044.png

a tu drugi jak zaczynacie banować:

33730533719974349466.jpg

No i co wynika z tego, że Robak zmienił nick?

ps. XDDDDDDD.png

Skończ już :)

Pasjonat
Opublikowano
4 minuty temu, Kalambur99 napisał:

No i co wynika z tego, że Robak zmienił nick?

ps. XDDDDDDD.png

Skończ już :)

Skończ już 4 osoby to nic, zobacz ile wy zbanowaliście osób ponad 128 i powiem że jesteście za przeproszeniem jebanymi pionkami którzy nie potrafią się wybić taka prawda, i zamknij już ten temat bo nie ma sensu tego ciągnąć, zobacz sobie jaką opinie sobie wyrobiłeś i co ludzie wypisują.

Nie Polecam.

Opublikowano
1 minutę temu, badkiller685 napisał:

Skończ już 4 osoby to nic, zobacz ile wy zbanowaliście osób ponad 128 i powiem że jesteście za przeproszeniem jebanymi pionkami którzy nie potrafią się wybić taka prawda, i zamknij już ten temat bo nie ma sensu tego ciągnąć, zobacz sobie jaką opinie sobie wyrobiłeś i co ludzie wypisują.

Nie Polecam.

Wspominasz coś o opinii? Chyba nie wiesz, jaką ty posiadasz.

Większość opinii na mpc, jak i innym forum są pozytywne.

Więc opuść już ten temat, ponieważ między nami jest ściana, szamanie.

Opublikowano

@badkiller685 Koleżko nie rozmieszaj mnie :D nie mam nic wspólnego z tym serwerem a ty się sadzisz ze ja nicki zmieniam. Nick sobię zmieniłem bo jest tam taki właściciel co ma Nick Zimny więc ustawiłem sobię Ciepły żeby było śmiesznie ale zapomniałem ze u ciebie na serwerze jest drętwo i nie wiecie co to zabawa bo nie umiecie zabezpieczyć serwera i co chwile musicie zaglądać na serwer czy nie dostajecie mass-ban'a ;). A co do twoich pomówień ze również zrobiłem wam mass-bana chciałem się wypowiedzieć ze nie miałem z tym nic współnego nie było mnie w ten dzień nawet na komputerze Szamanie ;) Ale co się nie robi zeby sie podlizać. Żeby było śmiesznie to od dziś jestem KindKiller wiem że u ciebie z angielskim słabo czy z jakąkolwiek nauką to wytłumacze ci że Kind znaczy uprzejmy :) a Killer to chyba powinieneś wiedzieć ;). Ps. Cloudowi wylizany rowek ? hahahhahahahhaha.

Pozdrawiam KindKiller.

Pasjonat
Opublikowano
12 godzin temu, _Robak napisał:

@badkiller685 Koleżko nie rozmieszaj mnie :D nie mam nic wspólnego z tym serwerem a ty się sadzisz ze ja nicki zmieniam. Nick sobię zmieniłem bo jest tam taki właściciel co ma Nick Zimny więc ustawiłem sobię Ciepły żeby było śmiesznie ale zapomniałem ze u ciebie na serwerze jest drętwo i nie wiecie co to zabawa bo nie umiecie zabezpieczyć serwera i co chwile musicie zaglądać na serwer czy nie dostajecie mass-ban'a ;). A co do twoich pomówień ze również zrobiłem wam mass-bana chciałem się wypowiedzieć ze nie miałem z tym nic współnego nie było mnie w ten dzień nawet na komputerze Szamanie ;) Ale co się nie robi zeby sie podlizać. Żeby było śmiesznie to od dziś jestem KindKiller wiem że u ciebie z angielskim słabo czy z jakąkolwiek nauką to wytłumacze ci że Kind znaczy uprzejmy :) a Killer to chyba powinieneś wiedzieć ;). Ps. Cloudowi wylizany rowek ? hahahhahahahhaha.

Pozdrawiam KindKiller.

ojoj drętwy ile razy to słyszałem i od kogo :) , powiadasz że nie potrafimy się zabezpieczyć to ci tłumaczę dziecko, dostaliśmy massbana bo Cloud pozwolił mieć dostęp do ASQ czaisz?

połowę to z naszej winy a połowę to z waszej że tak się zachowujecie, i czemu teraz wtrącasz Clouda do tematu?

wy jesteście naprawdę za przeproszeniem popierdoleni i kończę z wami tą badziewną dyskusję.

Opublikowano
2 godziny temu, badkiller685 napisał:

ojoj drętwy ile razy to słyszałem i od kogo :) , powiadasz że nie potrafimy się zabezpieczyć to ci tłumaczę dziecko, dostaliśmy massbana bo Cloud pozwolił mieć dostęp do ASQ czaisz?

połowę to z naszej winy a połowę to z waszej że tak się zachowujecie, i czemu teraz wtrącasz Clouda do tematu?

wy jesteście naprawdę za przeproszeniem popierdoleni i kończę z wami tą badziewną dyskusję.

Badkiller z nimi nie ma rady. Poprostu opuść temat i z głowy :v Ono są poprostu gównem i tyle.

Wybić się na czysto nie umieją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...