Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOTALSPEAK-24.PL - Idealne miejsce dla Ciebie i twoich znajomych!

Kalambur99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chce tu sobie człowiek wbić na automatyczną rejestrację a tu

<20:30:26> niewystarczające pozwolenia klienckie (nie powiodło się na i_channel_join_power)

x

Opublikowano
59 minut temu, OnlyShot napisał:

Chce tu sobie człowiek wbić na automatyczną rejestrację a tu

<20:30:26> niewystarczające pozwolenia klienckie (nie powiodło się na i_channel_join_power)

Pod tymi kanałami jest widoczny spacer o nazwie "Rejestracja po 2 dniach!".

EEXz9CN.png

Opublikowano

Przebywam od czasu do czasu z gildią na tym serwerze teamspeak3.I myślę, że trochę mogę napisać o administracji.

- Właściciel Freeway - ogarnia praktycznie wszystko i wie jak trzeba się zajmować serwerem.

Jeżeli chodzi o pozostałą administracje jest to TRAGEDIA.

- Nie pojawiają się na centrum pomocy,

- brak podstawowej wiedzy,

Jeżeli mam ocenić całościowo w skali 1-10 hmm? Myślę, że 5/6.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam administracja to kompletni idioci którzy nie umią pomóc w byle gównie. Właściciele ddosują z free stresserki kozaki -.-. A wspomnę o problemach na serwerze które zdarzają się dość często bo Freewayek nie umie sobię poradzić ;). Wspomnę o największym numerze tego osobnika który przekierował domenę na którą była oryginalna licencja NPL na serwer na którym była black lista i się przez takie zachowanie pozbyli licencji i przezto nie jest totalspeak24.pl tylko totalspeak-24.pl hahha to pokazuje najbardziej jak administracja na tym serwerze myśli ;) pozdrawiam.

Opublikowano
Dnia 6.07.2017 o 14:16, _Robak napisał:

Nie polecam administracja to kompletni idioci którzy nie umią pomóc w byle gównie. Właściciele ddosują z free stresserki kozaki -.-. A wspomnę o problemach na serwerze które zdarzają się dość często bo Freewayek nie umie sobię poradzić ;). Wspomnę o największym numerze tego osobnika który przekierował domenę na którą była oryginalna licencja NPL na serwer na którym była black lista i się przez takie zachowanie pozbyli licencji i przezto nie jest totalspeak24.pl tylko totalspeak-24.pl hahha to pokazuje najbardziej jak administracja na tym serwerze myśli ;) pozdrawiam.

Akurat twoja opinia nic nie wnosi.

Nie wiem czy wiesz, ale ja dostępu do domeny, na którą była brana licencja NPL nie miałem. I chyba nie odróżniasz GreyListy od BlackListy.

Co do ddosowania, może pokażesz jakieś dowody, bo bezpodstawnie oskarżać to każdy może (a no tak, masz ból dupy, hehe).

Piszesz, że ja nie umiem sobie poradzić? Jakoś serwer od paru miesięcy stoi bez żadnego problemu. Jak stworzysz lepszy serwer to możemy pogadać.

Nie polecasz administracji, tak? Kogo nie polecasz, mnie, Obiektywnego? Nie wiem czy wiesz, ale jest parę osób nowych, z którymi nie miałeś przyjemności rozmawiać.

Pozdrawiam, "Techniku Teamspeak".

Opublikowano
1 godzinę temu, Kalambur99 napisał:

Akurat twoja opinia nic nie wnosi.

Nie wiem czy wiesz, ale ja dostępu do domeny, na którą była brana licencja NPL nie miałem. I chyba nie odróżniasz GreyListy od BlackListy.

Co do ddosowania, może pokażesz jakieś dowody, bo bezpodstawnie oskarżać to każdy może (a no tak, masz ból dupy, hehe).

Piszesz, że ja nie umiem sobie poradzić? Jakoś serwer od paru miesięcy stoi bez żadnego problemu. Jak stworzysz lepszy serwer to możemy pogadać.

Nie polecasz administracji, tak? Kogo nie polecasz, mnie, Obiektywnego? Nie wiem czy wiesz, ale jest parę osób nowych, z którymi nie miałeś przyjemności rozmawiać.

Pozdrawiam, "Techniku Teamspeak".

To już użytkownicy zdecydują czy moja opinia coś wnosi a nie ty ;) Co do ddosów nie muszę nic udowadniać to raczej ty powinienneś się starać o dobre imię serwera a to czy są ddosy czy nie zdecydują użytkownicy którzy po pewnym czasie zobaczą jak jest. I takie pytanko ,,Jak stworzysz lepszy serwer to możemy pogadać'' Teamspeaki są takie same kanały,spacery,rangi,ikonki,banery itp to powiedz mi co mam zrobić zeby mój ts którego nie mam ma być lepszy hmm ?. A co do administracji piszesz ze nie miałem z niektórymi styczności tylko wiesz ze jest coś takiego ze mogę wbić na serwer i porozmawiać z adminami lel ;).

Nie pozdrawiam ''Robaczku'' ;).

Opublikowano
14 godzin temu, _Robak napisał:

To już użytkownicy zdecydują czy moja opinia coś wnosi a nie ty ;) Co do ddosów nie muszę nic udowadniać to raczej ty powinienneś się starać o dobre imię serwera a to czy są ddosy czy nie zdecydują użytkownicy którzy po pewnym czasie zobaczą jak jest. I takie pytanko ,,Jak stworzysz lepszy serwer to możemy pogadać'' Teamspeaki są takie same kanały,spacery,rangi,ikonki,banery itp to powiedz mi co mam zrobić zeby mój ts którego nie mam ma być lepszy hmm ?. A co do administracji piszesz ze nie miałem z niektórymi styczności tylko wiesz ze jest coś takiego ze mogę wbić na serwer i porozmawiać z adminami lel ;).

Nie pozdrawiam ''Robaczku'' ;).

Nie pozdrawiasz samego siebie, nieźle.

Staram się o dobre imię serwera, lecz nikt nie będzie wierzył jakiemuś przychlastowi, który bezpodstawnie oskarża o ataki na kogoś.

Lepszy serwer, chociażby pod względem administracji (podobno u nas są sami idioci) i ilością użytkowników online.

Robisz z siebie idiotę celowo, czy jak? Masz u nas bana permanentnego, więc jak wejdziesz? Wiem, są sposoby na ominięcie blokady, lecz wiem również że ty takowej rzeczy zrobić nie potrafisz. A jeżeli jest inaczej, to zapraszam - porozmawiamy.

A co do tych ddosów, serwer stoi stabilnie od paru miesięcy, z resztą powinieneś to wiedzieć, ponieważ serwer na którym masz administratora również stoi u ts3bahu ;)

Zapraszam na serwer, pogadamy.

Opublikowano

Co do serwer'a jest prowadzonych przez doświadczonych właścicieli, freeway bardzo dobrze wykonuje swoją robotę wiem ponieważ współpracowaliśmy razem i po mimo sprzeczek jakie czasem się zdarzały i jakie jeszcze są xD to i tak serwer polecam w 100 % 

jedynie mam 1 zastrzeżenie jakim jest ta prezentacja bo wygląda naprawdę kiepsko jednak po wejściu na serwer widać dużą różnice . :) 

Polecam w 100% i życzę coraz to większych sukcesów 

a co do użytkownika @_Robak

Cytat

- Zmieniłeś się bardzo na początku wydawałeś się spoko ale w raz z przyrostem graczy na serwerze ( kiedy prowadziliśmy ts'a razem ) stawałaś się dziwny w szędzie problem widziałeś i na każdego winę zganiałeś możesz mnie obrażać i wyzywać i mówić jaki to ja zły nie jestem chociaż sam robię błędy ;) no nic tylko nw czemu nie dajesz freeway'owi i obiektywnemu iść na przód z ts sam odszedłeś z tego co wiem i teraz mówisz jacy to oni źli nie są 

jeszcze raz polecam i zapraszam gorąco na serwer

Opublikowano
7 godzin temu, Emos76 napisał:

Co do serwer'a jest prowadzonych przez doświadczonych właścicieli, freeway bardzo dobrze wykonuje swoją robotę wiem ponieważ współpracowaliśmy razem i po mimo sprzeczek jakie czasem się zdarzały i jakie jeszcze są xD to i tak serwer polecam w 100 % 

jedynie mam 1 zastrzeżenie jakim jest ta prezentacja bo wygląda naprawdę kiepsko jednak po wejściu na serwer widać dużą różnice . :) 

Polecam w 100% i życzę coraz to większych sukcesów 

a co do użytkownika @_Robak

jeszcze raz polecam i zapraszam gorąco na serwer

Nigdy nie miałem problemów co do twojej pracy na serwerze była bardzo dobra starałeś się urozmaicać cały czas serwer i jesteś naprawdę dobrym technikiem jedyny minus o który zawsze miałem problem to twój częsty brak obecności ;). I trochę mnie to boli ze piszesz ze nie pozwalam im iść do przodu bo nie wiesz jak było na koncu :/ odszedłem sam a mogłem równie dobrze rozwalić im serwer na koniec i nie odsprzedać a ja odszedłem w spokoju a oni mnie banują i na każdym kroku gadają o mnie złe rzeczy.

19 godzin temu, Kalambur99 napisał:

Nie pozdrawiasz samego siebie, nieźle.

Staram się o dobre imię serwera, lecz nikt nie będzie wierzył jakiemuś przychlastowi, który bezpodstawnie oskarża o ataki na kogoś.

Lepszy serwer, chociażby pod względem administracji (podobno u nas są sami idioci) i ilością użytkowników online.

Robisz z siebie idiotę celowo, czy jak? Masz u nas bana permanentnego, więc jak wejdziesz? Wiem, są sposoby na ominięcie blokady, lecz wiem również że ty takowej rzeczy zrobić nie potrafisz. A jeżeli jest inaczej, to zapraszam - porozmawiamy.

A co do tych ddosów, serwer stoi stabilnie od paru miesięcy, z resztą powinieneś to wiedzieć, ponieważ serwer na którym masz administratora również stoi u ts3bahu ;)

Zapraszam na serwer, pogadamy.

No właśnie pokazujesz swój poziom jak i serwera ;) wyzywając a to raczej użytkownicy zdecydują komu będą wierzyć a nie ty ;).

Jest to moja ostatnia wypowiedz, nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu.

Opublikowano
3 godziny temu, _Robak napisał:

Nigdy nie miałem problemów co do twojej pracy na serwerze była bardzo dobra starałeś się urozmaicać cały czas serwer i jesteś naprawdę dobrym technikiem jedyny minus o który zawsze miałem problem to twój częsty brak obecności ;). I trochę mnie to boli ze piszesz ze nie pozwalam im iść do przodu bo nie wiesz jak było na koncu :/ odszedłem sam a mogłem równie dobrze rozwalić im serwer na koniec i nie odsprzedać a ja odszedłem w spokoju a oni mnie banują i na każdym kroku gadają o mnie złe rzeczy.

No właśnie pokazujesz swój poziom jak i serwera ;) wyzywając a to raczej użytkownicy zdecydują komu będą wierzyć a nie ty ;).

Jest to moja ostatnia wypowiedz, nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu.

Nie wiem, czy zauważyłeś, ale to ty wyzywałeś jako pierwszy naszą administrację od idiotów.

Pisałeś do Emosa, że my mówimy na każdym kroku o tobie złe rzeczy? To ty wmawiasz każdemu jakieś bzdury na mój temat. 

I tak na marginesie, domena totalspeak-24.pl została zakupiona szybciej niż teamspeak wyłączył nam domenę, sam wiesz dlaczego ona została zakupiona.

I skończ już się produkować, rozumiem że masz ból dupy, ale twoje posty nikogo nie interesują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...