Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam hostingu] Serwer VPS dla 200 os.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, domino120392 napisał:

Witam.

Pytanie jaka firma była by lepsza dos erwera ts3 do około 200 slotów:

https://lvlup.pro

www.ovh.pl

sldc.eu

hitme.pl

http://ultimahost.pl/vps

Który z nich lepszy ?

Serwer LVLUP mają ochrone anty-ddos tylko w ofercie VPS KVM Pro

Odraza korzystać z oferty serwerów sldc.eu,hitme.pl oraz ultimahost ponieważ brak ochrony anty-ddos

Jak potrzebujesz jeszcze jakiś porad to pisz w temacie lub na pw

• PGS zmienił(a) tytuł na [Szukam hostingu] Serwer VPS dla 200 os.
Opublikowano
20 minut temu, domino120392 napisał:

A ovh lub biznes host?

Biznes host nigdy
ovh może być
Pomyśl nad hosteamem bądź net-speakiem

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Stoje na soyoustart game a lvlup kvm to ich relleser, polecam. Ale po zakupie upewnij się ze masz dodany port do firewalla, napisz ticket z zapytaniem.

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Opublikowano
31 minut temu, domino120392 napisał:

To ostatecznie co było by lepsze: Pod wzgledem suppportu,wydajności:

OVH czy lvl up

LVL UP

Opublikowano

Jak hosteam nie radzi sobie z atakami ? Od miesiąca żadnego ataku a te firmy co podałeś to z darmowej stresserki lecą ovh też bynajmniej z głównej strony, inni co handlują ovh game nie lecą często ale lecą i tak bardzo dużo

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
4 minuty temu, muchomor321 napisał:

Jak hosteam nie radzi sobie z atakami ? Od miesiąca żadnego ataku a te firmy co podałeś to z darmowej stresserki lecą ovh też bynajmniej z głównej strony, inni co handlują ovh game nie lecą często ale lecą i tak bardzo dużo

Ostatnio cały hosteam wywaliło ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Kalambur99 napisał:

Ostatnio cały hosteam wywaliło ;)

Chyba OVH, jak ludzie kupują na ovh vpsy odblokowywują flood i ddosują sami swoje maszyny. Hosteam nie padało mi jakoś, ts stoi bez przerwy od miesiąca.

Opublikowano
1 minutę temu, gosc123123 napisał:

Chyba OVH, jak ludzie kupują na ovh vpsy odblokowywują flood i ddosują sami swoje maszyny. Hosteam nie padało mi jakoś, ts stoi bez przerwy od miesiąca.

Dziwne, ostatnio wszystkie serwery z bahu i net-speak'a wywaliło ;)

Opublikowano

Wiesz że hosteam to też oddzielna firma ? Nie trzeba kupować u bahu czy net-speak by posiadać hosteam

openvz stoi stabilnie od 9 dni u mnie a na pol-speak 26 coś, zbadałem temat tak pol speak stoi na openvz możecie wierzyć lub nie

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
2 minuty temu, muchomor321 napisał:

Wiesz że hosteam to też oddzielna firma ? Nie trzeba kupować u bahu czy net-speak by posiadać hosteam

openvz stoi stabilnie od 9 dni u mnie a na pol-speak 26 coś, zbadałem temat tak pol speak stoi na openvz możecie wierzyć lub nie

Nie wiem czy wiesz, ale bahu, net-speak jak i wiele innych hostingów wynajmuje maszyny z hosteam'a.

Opublikowano

hosteam to najlepsza lokalizacja pod serwer ts3, a dlaczego? bo hosteam ma największa liczbę klientów pod te usługi więc starają się aby działało to najlepiej jak to możliwe. Logiczne że czym lepszy klient tym ochrona jest lepsza więc co warto i gdzie brać wysuwa się samo.

Co do ochrony game w ovh - niestety leci na pysk, no ale to ovh i ich dość specyficzne wynalazki i podejście do  "stałego" dostępu do usługi.

Co wybrać? zdecyduj sam, jak jesteś narażony na ataki (a kto nie jest?) to  wybierz co chcesz, ale jednak gdy ktoś ci lubi zepsuć humor to wybierz net-speak.

Opublikowano

Powiem ci tak, po co masz kupować VPS czy Serwer Dedykowany skoro są hosterzy którzy ci wynajmą ten serwer za mniejszą cenę ale za to z lepszą ochroną oraz supportem? :) Wykup na ts3bahu.com bądź net-speak :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...