Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam hostingu] Serwer VPS dla 200 os.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrząc na sugestie innych odradzał bym ci wybór bahu, jest dużo powodów dlaczego:

- W supporcie jest jedna osoba, właściciel.

- Cały hosting składa się z jednego serwera dedykowanego.

- Właściciel przerabia bazy na mariadb.

- Brak jakiegokolwiek Panelu jak w innych hostingach.

itd. Wymieniłem istotne elementy co do tego "hostingu".

Jeżeli miałbym ci polecać coś z tego co wymieniłeś to OVH , serwer dedykowany z ochroną GAME bądź VPS KVM na lvlup.pro ale pamiętaj że ochrona nie jest porównywalna z tą co dostaniesz na Hosteam lub net-speak.

Opublikowano

Osobiście vps ovh ci odradzam bo ma standardową ochronę która pod sam serwer ts się nie nadaje. Hosteam ? miałem problemy przy 100 osobach , losowe dropy ludzi - często boty z ovh własnie dropało, dziwna ta ich ochrona , oferta kvm.

Teraz stoję na dedyku w soyoustart game 1 (marka ovh) , codziennie dostaje maile o atakach i dedyk nie drga , z poczatku miałem problemy z firewallem bo wariował. Z tego co widziałem to lvl.up korzysta właśnie z sysa game 2, mogę polecić ale napisz do boku o dodanie portu tsa do firewalla bo bez tego tak samo lata. A jedyna róznica miedzy ochroną w sysie a ovh to taka że ovh ma dodatkowe filtrowanie L3/L4/L7

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...