Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje SinusBoty na serwer TS3

Keczupekek1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam tego Pana, jeżeli w dobrej cenie to myślę, że jak ktoś się nie zna na sinusach to może wydać te pare złotych żeby mieć bociki na ts3 :) 

Opublikowano

Według mnie jest to bez sensu sprzedawanie sinusbotów ponieważ taniej wyjdzie kupując jakiegoś VPS'a np. na ovh za 15 zł brutto i można wtedy tam postawic hmm tak na oko z 5 sinusbotów (10 instancji) 

No chyba że ktos nie ogarnia totalnie tematu (jest to banalnie proste) to wtedy jak najbardziej może skorzystać :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Dokladnie @Hackstalkzgadzam sie z toba, jezeli komus nie zalezy na "zasobach" swoje vpsa ew kupnie dodatkowej maszyny to moze kupic z jakiegos hostingu lecz to mija sie z celem bo tam (jeden) bot kosztuje 17 zl W gore samym sms'em takze jezeli ktos cos to zapraszam pw chetnie udziele odpowiedzi na pytania, oraz zapraszam do skorzystania z okresu probnego jak by ktos mial jakies watpliwosci :)

#odswieżam temacik 

Zostały TYLKO 3 wolne instancje !! Dziekuje za zaufanie kupującym osobą, obecnie maszyna jest migrowana do wielkiej brytani, takze prosze o cierpliwosc

Opublikowano

# ref 

Zostały ostanie dwie wolne instancje zapraszam chętnych do kupna

# dodatkowe infoooo

Zakupiłem nową maszynkę także limit botw wzrósł ;) teraz wolne jest 8 instancji zapraszam do kupowania lokalizacja vps (Czechy ) także niskie pingi ^^

Opublikowano

No to urząd skarbowy = Start

Lepiej jest kupić VPS na arubacloud za jedyne 4 PLN i postawić sobie nieograniczona ilość botów xD

Pozdrawiam serdecznie tych naiwnych ludzi, którzy kupowali to od Ciebie xD

Opublikowano

Niestety jestem osobą prywatną ;) i nic nie mogę pokazać ;D a ludzie którzy kupowali po prostu mówili że nie chcą się bawić w to więc zgłaszania się do mnie, ale chyba kogoś dupka boli ^^

Również pozdrawiam :)

Opublikowano
22 godziny temu, Keczupekek1212 napisał:

Niestety jestem osobą prywatną ;) i nic nie mogę pokazać ;D a ludzie którzy kupowali po prostu mówili że nie chcą się bawić w to więc zgłaszania się do mnie, ale chyba kogoś dupka boli ^^

Również pozdrawiam :)

Każda osoba czy to prywatna czy publiczna jest zobowiązana do przestrzegania prawa oraz rozliczania się z urzędem skarbowym :)

O co mam być zazdrosny? O to że masz crack bota oraz nie płacisz podatków i osoby które cokolwiek od ciebie kupują nawet nie otrzymują faktury na swój zakup. 

Temat został zgłoszony za łamanie praw oraz łamanie zasad tego forum które niby nie wspiera takiego działania jak twoje.....

Opublikowano
10 godzin temu, RobertUnder napisał:

Każda osoba czy to prywatna czy publiczna jest zobowiązana do przestrzegania prawa oraz rozliczania się z urzędem skarbowym :)

O co mam być zazdrosny? O to że masz crack bota oraz nie płacisz podatków i osoby które cokolwiek od ciebie kupują nawet nie otrzymują faktury na swój zakup. 

Temat został zgłoszony za łamanie praw oraz łamanie zasad tego forum które niby nie wspiera takiego działania jak twoje.....

Powiedz mi od kiedy stawianie botów na innych portach to jest crack?

Jedynym faktem jest to ,że narusza on licencję sinusbota https://wiki.sinusbot.com/en:info:licenses

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Keczupekek1212 napisał:

Nie ma sprawy :) Pozdrawiam tu gdzie mieszkam :) nie mam takiego czegos jak rozliczenie sie z urzedem skarbowym :* 

Ale sprzedajesz boty w Polsce i zapłacisz polski podatek za świadczenie usług i za każdą usługę powinieneś wystawić fakturę 

Kontakt

Serwer: TS3.YT

Email: [email protected]

Opublikowano

Ale ale to nielegalne!! 
Jeszcze wisi taki temat, a ja obrywałem % ostrzeżenia za posty............
Dobra a teraz tak, co do instalacji, konfigurowania itd.
Na początku pragnę Cie poinformować o mojej osobie, czyli czym się zajmuję i tak w skrócie dla odświeżenia.
Wejdź na goole wpisz mój nick, dowiesz się nieco.
Aktualnie zajmuje się od ponad wielu lat konfiguracjami VPS, dedyki i inne różne duperelki typu teamspeak i zabezpieczenia i edytowanie cokolwiek, tworzenie metina, system freebsd od 7 lat ponad i wymieniałbym tu więcej ale szkoda czasu bo i tak nie przeczytacie xD  ale ok przejdźmy do rzeczy:
Po 1 nie podałeś szybkość uploadu dedyka, co z tego, że masz download taki i taki, jak przecież liczy się upload na jednego klienta, obstawiam że dajesz max 20mb/s xD o ile dajesz.. 
Po 2 nie zgodne z prawem, jeśli nie odprowadzasz podatku VAT dla innych kupujących, owszem odprowadzasz za dedyka ale Ty udostępniasz usługi nie za free więc już masz przerąbane od ZUSu jak jakiś klient poda Cie, że takie coś robisz, nie nie ja nie martw się nie jestem od tych.
Po 3 niby oferujesz niskie pingi ale tutaj chyba nie wiesz co to jest niski ping, ping na bocie 21 to jest ogromny ping, to już koleżanka na każdym zagranicznym TSie ma ping do 20 max :D więc nie oferujesz niskich pingów ale wysokich, bo zwykle z moimi konfiguracjami jak bot muzyczny ma 10 pingu to jest jakiś cud.. czyli inaczej mówiąc nie dochodzi nawet do 10 pingu niezależnie od strefy geograficznej. 
Po 4 nie powiem Ci jak obniżyć pingi itd.
Po 5 zapewne słabo masz z zabezpieczeniami a oferujesz coś a nawet nie podałeś swojej strony.. 
Po 6 NAJWAŻNIEJSZE sinusbot na 2 instancje jest za darmo, również VPS z arubacloud na 2 miesiące jest za darmo a potem tylko 4zł netto! więc ja za swoje usługi mniej biorę a oferuję 20 razy lepszą konfigurację na słabym VPSie :D tak więc sorry ale to co robisz to niestety na tym nie zarobisz a się dziwię że Twój temat jeszcze istnieje.. 

Tak btw proszę udowodnij mi, że specyfikacje maszyny są prawdziwe i daj zrzut pare screenów oraz zdradź tutaj skąd masz te "dedyki"  ;) 

NIE POLECAM TEGO PANA, tak jak nie polecałem Pana pseudo technika xFatal i chyba wiecie o czym mowa, od samego początku nie polecałem aż w końcu wydało się to o czym pisałem w małym stopniu. 
Do modów, proszę nie róbcie sobie jaj i zdejmujcie takie tematy wyłudzające hajs od innych. Bo tutaj nie dość że skrycie to i jeszcze na 100% nie powie że zarabia na tym 5zł od każdego klienta, tylko zapewne 20-30zł ;) dlatego piszę że wyłudzanie, bo dałem 5 mocnych argumentów, co przebija istnienie tego tematu. 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

O bosz ile konfidentów i bólów dupy że typek sobie dorabia na czymś banalnym :D

pozdrawiam i miłego zarobku a i walić urząd skarbowy

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
Dnia 1.06.2017 o 00:31, Lukass napisał:

No to urząd skarbowy = Start

Lepiej jest kupić VPS na arubacloud za jedyne 4 PLN i postawić sobie nieograniczona ilość botów xD

Pozdrawiam serdecznie tych naiwnych ludzi, którzy kupowali to od Ciebie xD

na arubie za 4 zł max postawisz 2 bo zacznie ci lagować boty :P ^^

Kontakt

Serwer: TS3.YT

Email: [email protected]

Opublikowano
38 minut temu, zdzichu13221 napisał:

na arubie za 4 zł max postawisz 2 bo zacznie ci lagować boty :P ^^

Ja miesiąc temu przetestowałem to i osiągnąłem 20 i zero lagów. Może trafiłeś na jakiś ciulowy VPS. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...