Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy globalny serwer Metin2 Gameforge!

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest różnica między globalem a globalem steam?

Różnica jest tylko w tym że chcąc na steam grać w metka na nowo trzeba pobrać Clienta (z steam) w steam założy ci nowe konto, lecz na ten moment nie można grać na starym koncie na steam i różnica jest tylko taka że nie będzie trzeba się logować bo wbije Cię odrazu do gry na Konto... ot cała różnica no i z IS będzie można korzystać robić zakupy z portfela steam w IS metina... oraz czego tu nie dopisałem a tak że serwery będą te same na normalu jak i na steam i to chyba tyle...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie jak kolega up pisze . Ja ściągnąłem metka z oficjalnej strony angielskojęzycznej ,bo nie chce grać przez steam :D . Zapraszam wszystkich ludzi jest na serio od zapindooolu

Opublikowano

moge oddac jelonka jak ktos potrzebuje, pisac ingame do R3PLAN albo tu na pm to sie zgadamy gdzies ;-) jakies ku slabsze tez oddam

Opublikowano

Dokładnie, free m2bot śmiga. Co 24h trzeba jedynie pobierać plik ~100mb z linka, który wyskoczy przy uruchamianiu M2Boba. Fishbot na free w nim też działa. Jedyny ból we free to brak range pick upa i fast pick upa. Reszta ważnych rzeczy śmiga.

W ogóle jaka masa ludzi w m2 się kłóci o spoty. Chciałem postawić się na zaprzysiężonych, ale jak zobaczyłem 2%/5minut, to poszedłem na grubasy bo free spota znalazłem.

Opublikowano

Ściągasz z linku PPD (czyli tworca mboba dostaje za to jakas kaske ze sciagasz i za to mozesz za frajer uzywac) plik 100mb i dajesz go do folderu z tego co pamietam tak bylo na poczatku...

Wbilem juz 35, powbijam noobcharom 30lvl i puszcze je na fishbota. GM sie dzis do mnie tepnal, ale zajalem go bugiem ktory wystepuje i spierdolil. A co do spotow w m2 to prawda, dobrze ze ta mala polanka obok jeziorka jest w Chunjo i tam jest pusto to mozna bylo spokojnie lvl wbic i teraz noobcharki tam expie

@Challenjour fast pickup nie dziala na tym serwerze, tak samo jak zmiana predkosci w range- podnosi powoli ale wszystko lapie wiec jest ok. 

Opublikowano

Powiem Ci, ze strasznia chujnia, bo czas zmarnowany. Dobrze, że to M2bob mi bocił, a nie ja sam, a w międzyczasie sobie oglądałem filmy.  Idę na PL'a, bo z tymi turasami nerwy :D

Opublikowano

Rozmawiałem z GM na sol czy tam CM i sam przyznał że Gameforge straciło tylu graczy że nie wiedzą co robić i dlatego otwierają nowe serwery xD 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Porażka, nie można sobie poexpić w m1 i m2 roi się od botów, które latają jak zombie. Nie można nawet itemów podbierać bo bot z odległości końca mapy je podnosi.. Spodziewałem się wyższych standardów po ogólnoświatowej wersji. 

Podobną opinie wystawiam na steam, mam nadzieję, że to ich ruszy do roboty.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

jak macie w m2bobie MobOnClick (f10) to pobawcie sie w innych krolestwach bijac ludzi, najlepiej jakis ninja bo luk ma dmg duze i wio na ludzzi :D

Opublikowano

jak macie w m2bobie MobOnClick (f10) to pobawcie sie w innych krolestwach bijac ludzi, najlepiej jakis ninja bo luk ma dmg duze i wio na ludzzi :D

Ale czitowanie nie jest fajne na dłuższą metę :< xD

Opublikowano

Ale czitowanie nie jest fajne na dłuższą metę :< xD

Pewnie, ze nie. Do wyrwania bana, czyli dosyc szybko w moim przypadku :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...