Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy globalny serwer Metin2 Gameforge!

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czytac nie umiesz czy co jacob s wlasnie to napisalem????????? oni nie umieja zdania po ang sklecic z trzema prostymi slowami z malymi wyjatkami wiec jak maja sobie poradzic z komunikacja ?????????? co siedze na rubinum to jebane wegry rumuny i turki pisza na wolacz po swoim jezyku a osoby z kazdego innego kraju nawet tego zacofanego polskiego potrafia cos skleic i mozna z nimi sie dogadac po ang tak samo z graczami z niemiec itp

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oni często nie, że nie potrafią, a nie chcą. To taka ich mentalność tak samo jak Greków itp.

Ja bota ustawilem na noc na Negrosie, a tu okazuje się, że jest nowy serwer.. Już wbijam xD

Opublikowano

No M2Bob śmiga i było to raczej oczywiste, że zaśmiga :D  Jak wybierasz miejsce metin2client.bin to musisz podać metin2client.exe, bo binki nie ma w steamowej wersji :P

Opublikowano

exe to też binka, taa już sobie poradziłem :P tylko wystarczy się logować danymi z metin2.co.uk

dzięki

Opublikowano

Jakby co jest przerwa techniczna. Pisali, że coś tam z bazami muszą porobić. Przerwa potrwa od 10:00 do koło godziny - tak przynajmniej pisał GM w grze jak go pytali.

Dla osób, które chcą pobocić jak ja -  nie polecam zostawiać bota z włączonymi pelerynkami. Masa osób skarży na cheaterów, a GM ich obserwuje i ban wlatuje. A jak ustawicie bez pelerynek, to nikt sie nie przyczepi, bo jest przecież wbudowany expbot, więc nie musicie być przy kompie :D

A no i jak ktoś używa M2Boba, to expiąc wyłączcie też speedhacka, bo to strasznie widać. Niektórzy tak bocą, że moby padają zanim typ do nich dobiegnie xD

Opublikowano

Na m2bobie wystarczy załączyć żeby bot zachowywał się normalnie jak ktoś jest w pobliżu, wtedy nikt Cie nie zgłosi,  gracz odejdzie a bot wznowi bocenie, ogólnie GM'i maja gdzieś po jakim języku ludzie rozmawiają. Jesli ktoś ma problem z uruchomieniem m2boba+metin2moda to chętnie odpowiem na PW.

Opublikowano

GMow jest sporo wystarczy napisać na czacie że się jakiegoś widzi i od razu jest reakcja ! Mam nadzieje że was wyplenią. Co do ludnosci jest masa ludzi może coś z tego będzie ^^

76561198013232167.png

Opublikowano

Nie wyplenią póki nie będą mieli zabezpieczeń pokroju Metin2.SG, bo za jednego zbanowanego bota przyjdą dwa po prostu.. Na SG jak odpalisz M2boba, pobiegasz chwile i z automata masz bana xD Tak przynajmniej było jak grałem tam. 

Co do zabezpieczeń antyban, o których piszesz to masz racje, ale chyba są one tylko dla premium, a ja używam biedackiej wersji :D No ale po przerwie zobacze czy tak na pewno jest.

Co do ilości graczy to nie powala tak mega. Kiedyś jak np Syriusz startował, to nie mogłeś psa ruszyć przez pierwsze dni, a teraz spokojnie coś sobie znajdziesz. Chyba, że teraz to kwestia tych nowych mieczy i ludzie już na niskich lvlach poszli expić w grupkach w m2.

Opublikowano

Ta opcja jest tez na biedackiej wersji. Premium maja loganie na inne CH zamiast stopowania bota i takie różne bajery.

Opublikowano

Co do zabezpieczeń antyban, o których piszesz to masz racje, ale chyba są one tylko dla premium, a ja używam biedackiej wersji :D No ale po przerwie zobacze czy tak na pewno jest.

O jakim antyban mówisz? Mam tę /pełną wersję/ i chętnie sprawdzę, chociaż kupiłem ja tylko do bocenia metków na Fenekrze na wysokich lvl mapkach. Dawno z niej, do dzisiaj, nie korzystałem. Gdzie na tym globalu warto postawić bociki, może na żółcie czy coś? :P

Opublikowano

No ja myśle, że niedźwiadki są dobrą opcją jak serwer wystartował. Tak samo jak i ornamenty i wstęgi na zaprzysiężonych. Wszyscy teraz potrzebują ulepszaczy na zbroje 18lvl itp.

Ja myślę, że postawie na noc na zaprzysiężonych, a po nocce powinien tam wbić minimum 25 (zakładam, że będą ksuli). A potem myślę, że warto pójść dropić na grubasach kawałki klejnotów, zardzewiałe ostrza, kawałki zbrojki i ebonki.

Co do tego antybana, to są to po prostu te opcje w zakładce bezpieczeństwo. Czyli np zmiana channelu w przypadku jak kogoś bot zobaczy w pobliżu itp. Ale to takie słabe jezeli chcesz szybko lvle powbijać czy podropić. Już lepiej po prostu wyłaczyć pelerynki i niech bot bije sobie po grupce.

Opublikowano

Da sie w m2bob ustawic zasieg bota? Ze bedzie chodzil tylko w podanym kole i nigdzie wiecej? Bo dawniej bylo tak ze bot smigal po calej mapie, wiec bylo to nie zbyt dobre jesli chcialo sie naprzyklad dropic tylko ornamenty na zaprzysiezonych przy teleporcie do Jinno.

Opublikowano

jak wbiłem po 07:00 dzisiaj to nikogo praktycznie nie było, rozwalałem metin za metinem (w m1). ja gram w shinsoo, więc to też może być z tego powodu.

fb.com/myrodj

Opublikowano

E tam anglicy nie potrafia w metina grać ilość ludzi też nie powala, ja tam czekam na nowy polski serwer, a tymczasem zapraszam Negros. :D

Opublikowano

jak tu jednego tylko brita spotkalem i powyzywalem z nim jebane szczury tureckie xD same turasy polecam wbijac bo nie umieja grac mozna ich kosic

Opublikowano

E tam anglicy nie potrafia w metina grać ilość ludzi też nie powala, ja tam czekam na nowy polski serwer, a tymczasem zapraszam Negros. :D

Też nie polecam wbiłem, obczaiłem, ale mega się zawiodłem coś jak odgrzewany kotlet tyle, że nie w ojczystym języku... Będzie tam ludzi, ale max przez 1 miesiąc potem będzie to samo co na każdym globalu z tym, że ludzie pouciekają na swoje rodowite serwery a ten będzie pusty lub wypchany turasami ;p

Opublikowano

Jest to globalny serwer ,a nie ,że tylko się tak nazywa gamoniu UP . Ktoś napisał ,ze odgrzewany kotlet <lol2> ,a co Ty chcesz na globalnym serwerze? Latac na nietoperzach? won na privy

Też nie polecam wbiłem, obczaiłem, ale mega się zawiodłem coś jak odgrzewany kotlet tyle, że nie w ojczystym języku... Będzie tam ludzi, ale max przez 1 miesiąc potem będzie to samo co na każdym globalu z tym, że ludzie pouciekają na swoje rodowite serwery a ten będzie pusty lub wypchany turasami ;p

Nowy Polski serwer niestety nie wystartuje .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...