Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy globalny serwer Metin2 Gameforge!

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sol to stary serwer i tak to powinno wyglądać 

oBoYuNR.jpg

Ale pikseloza, jak grafiki na mpcforum :D

Mogliby to jakoś naprawić, bo wygląda na grę z 2006/7 roku. xD

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

zeby dostac sie na ten serwer musze pobrac metina przez steama ?

Tak

zeby dostac sie na ten serwer musze pobrac metina przez steama ?

Tak.

Musisz pobrać steam i metina.  1.5 gb.

Opublikowano

Ciekawa sprawa, ale z tego co widzę, są mega kolejki :/ Chyba nie spodziewali się takiego odzewu, heh :D 

Pierwszy raz propsuje GF za taką akcje, posłuchali graczy, heh.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ja mam nick "Grzesiu".

Ogólnie ciekawie będzie z zarobkiem, na metki nie ma co liczyć, chyba że ktoś szybko bojowca "kupi". Jedyną opcją wydają się ulepszacze z m1/m2, ale dawno nie grałem i nie mam pojęcia jak gra się toczy. Na ryby zdecydowanie za wcześnie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ja to jestem ciekawy jak z cheatami będzie. Chodzi o to czy jest ryzyko wyłapania bana na konto steam i wpływ na inne gry m.in. CS:GO

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Ja to jestem ciekawy jak z cheatami będzie. Chodzi o to czy jest ryzyko wyłapania bana na konto steam i wpływ na inne gry m.in. CS:GO

Ja już kilku widziałem.

Bany nie wiążą się z innymi grami.

Opublikowano

A i jeszcze mam pytanko. Już podczas pobierania Metina ze steam kliknąłem prawym na właściwości i zmieniłem na angielski. To dobrze będzie ?

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

A i jeszcze mam pytanko. Już podczas pobierania Metina ze steam kliknąłem prawym na właściwości i zmieniłem na angielski. To dobrze będzie ?

Tak. Nie powinno być problemów.

Dla mnie aktulnie ciężko będzie robić misje, takie mini spolszczenie by się przydało xD

Opublikowano

Jak znasz metina od podstaw to nie będziesz miał z tym problemu :P. Dobry sposób by podszkolić angielski :P

Opublikowano

Jak znasz metina od podstaw to nie będziesz miał z tym problemu :P. Dobry sposób by podszkolić angielski :P

Staż mam spory, ale no. Już na 5 levelu dostałem chyba  9 questów.

Te podstawowe to wiadomo. Ale potem będzie pod górkę 

Opublikowano

@Twitchy.
Wystarczy, że pobierzesz i odpalisz metka ze steama, nie trzeba robić konta.

Opublikowano

da rade jakos odpalic dwa klienty przez steama zeby z buffem latac? skoro loguje kontem steam to wnioskuje, ze moze byc problem

// ok nvm, wystarczy wejsc przez pliki gry i wtedy sie normalnei mozna logowac bez steama

fb.com/myrodj

Opublikowano

Inb4 k***a serwer będzie pusty stał bo siła metina czyt Jebane turki i rununy nir umieją sklecić prostego zdania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...