Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WebMetin [VPS] [PvP]

WebRadek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

k***a co ja widzę, serwer easy pvp 99lv max bronie 65/75 i stalka max ? k***a chyba wbijam jeszcze nie grałem ale mogę śmiało powiedzieć najlepszy serwer na mpc w 2017r , no chłopaki to jest prawdziwy serwer a nie jakieś gówna z mieczem pizdy na 200000lv który napierdala miliard miliardów dmg a hp masz k***a triliard triliardów, tymi innymi serwerkami na mpc możecie sobie co najwyżej dupe podetrzeć.

U mirin?

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe, dzięki za pozytywne opinie. Liczyłem na same hejty, a tu miłe zaskoczenie ;)

Co do serwera - nie mam zamiaru przenosić go na żadnego dedyka, bo jest to serwer dla zabawy - wchodzisz pobijesz się wychodzisz. Na dedyku musiałbym dodać is i inne duperele, żebym chociaż mógł go utrzymywać.

Serwer może mieć 5 osób dziennie online, ale nadal będzie stabilnie stał. Zapraszam na gierki :D

image.png

Opublikowano

w żadnym stopniu nie mogę odpalić klienta gry, co prawda patcher działa ale po uruchomieniu gry nic się nie dzieje, probowałem firewall, tryby zgodności itd ale nic się nie dzieje, w dodatku po odpaleniu drugiego pliku odpowiedzialnego za włączenie się gry on po prostu wyrzuca z siebie error i sam z siebie się usuwa.

#edit

nawet nie mam zamiaru próbować

Yq1xFCA.png

#edit2.

i nawet wypraszam sobie pisanie że avast jest c*****y, albo mam sam zawirusowanego kompa - dzisiaj doszedł mi nowy, którego poskładałem i zainstalowałem na nim win7, jest czysty.

Opublikowano

w żadnym stopniu nie mogę odpalić klienta gry, co prawda patcher działa ale po uruchomieniu gry nic się nie dzieje, probowałem firewall, tryby zgodności itd ale nic się nie dzieje, w dodatku po odpaleniu drugiego pliku odpowiedzialnego za włączenie się gry on po prostu wyrzuca z siebie error i sam z siebie się usuwa.

#edit

nawet nie mam zamiaru próbować

Yq1xFCA.png

#edit2.

i nawet wypraszam sobie pisanie że avast jest c*****y, albo mam sam zawirusowanego kompa - dzisiaj doszedł mi nowy, którego poskładałem i zainstalowałem na nim win7, jest czysty.

Niektórym coś wyskakuje przez antywirus, nie wiem. Co do odpalania klienta, włączasz go poprzez WebMetin.exe, a nie Patcher - nim tylko patchujesz pliki.

image.png

Opublikowano

Coś Ty Radzilla zmajstrował?

Ładnie ładnie, ale szalon prezentacji już gdzieś widziałam

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Ile gra tutaj ludzi w godzinach szczytu?

Co możecie o nim powiedzieć od siebie?

Klient z wirusem?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Bo jest z działu download.

ile ludzi online?

Różnie, choć nie ukrywam, że coraz mniej.

Ile gra tutaj ludzi w godzinach szczytu?

Co możecie o nim powiedzieć od siebie?

Klient z wirusem?

Zawsze ktoś na serwerze jest, także pobić się można.

Od siebie mogę tylko zaprosić na serwer, aby poczuć klimat i albo zostać albo usunąć klienta.

Co do wirusa w kliencie nie wiem - mi na dwóch komputerach nic nie wykrywa.

image.png

Opublikowano

w takim razie zwracam honor.

ale mogłeś się szarpnąć na grafike ;v

Opublikowano

Jakbym miał zamiar inwestować pieniądze w serwer to bym go zrobił zupełnie inaczej, na dedyku + wykupił porządną reklamę ;P

image.png

Opublikowano

Jakbym miał zamiar inwestować pieniądze w serwer to bym go zrobił zupełnie inaczej, na dedyku + wykupił porządną reklamę ;P

A ja Ci wyjdzie to kupuj dedyka i gramy na pełnej.

Można polecić Radzille, dobra morducha

Opublikowano

IS, dedyk, mała reklama i najlepszy serwer pvp w Polsce :D Ja bym Radek nad tym pomyślał :)

A bez IS i na VPS nie może być najlepszym serwerem pvp w Polsce?  ._.  T_T

image.png

Opublikowano

IS, dedyk, mała reklama i najlepszy serwer pvp w Polsce :D Ja bym Radek nad tym pomyślał :)

A bez IS i na VPS nie może być najlepszym serwerem pvp w Polsce?  ._.  T_T

Serwer sam w sobie jest bardzo dobry. Tyle tylko, że nie ma się z kim tłuc. Zero wojen, mało pvp. Oczywiście zrobisz jak uważasz, jednak według mnie mała inwestycja w ten serwer mogłaby się opłacić :)

Opublikowano

Czołem.

W dniu dzisiejszym (tj. 14.05.2017) o godzinie 18:30 odbyła się przerwa techniczna (malutki update) oczywiście tylko i wyłącznie na prośbę graczy.

Została w niej dodana mapa, na której respią się BOSSY, z których wydropić możemy:

- Tarczę Tytanów +0

- Ulepszacze na jej ulepszenie

- Magiczny Metal

Jest ustawione 16 respów bossów, które respią się co 3 minuty. Celowo nie dałem dungeona aby choć trochę urozmaicić grę i wzbudzić rywalizację między graczami.

Tarcza Tytanów +9 daje 10% odp na umiejętności - wojenna. Klasowe nadal są lepsze.

Na mapę możemy się dostać przez Pierścień Teleportacji.

OBOWIĄZKOWO TRZEBA URUCHOMIĆ PATCHER.

image.png

Opublikowano

W dniu 19.05.2017 na serwerze odbyła się aktualizacja, w której:

- została dodana mapa do expa do 105lv,

- został dodany drop pereł, magicznych metali na mapie,

- został dodany nowy set biżuterii,

- nie musisz wbijać 105 poziomu, bo set jest na 99lv jednak musisz dropić ulepy,

- zostały dodane peleryny męstwa do npc,

Misje? Na razie darujemy.

Wymagane jest spatchowanie klienta.

image.png

Opublikowano

"Jest to typowy Old-School dla zabicia czasu" ale z biegiem czasu może się przekształcić na New-School z Hwandami na 250lv sry za krytyke ^^

Opublikowano

Super serwer, czasu na gre brak a moge komuś przywalić z duchowego bez expienia :D

Szkoda że tak mało ludzi, mi po 10 latach gry się znudziło expienie, wam nie? :p

UppeD/dyk papu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 21.05.2017 o 22:47, AMBOSS napisał:

"Jest to typowy Old-School dla zabicia czasu" ale z biegiem czasu może się przekształcić na New-School z Hwandami na 250lv sry za krytyke ^^

Zgadzam się z Tobą. Starałem się słuchać i reagować na prośby graczy, przez co wyszło jak wyszło. Wiem co powinno na takim serwerze się znajdować i będzie się na S2, czyli wMetin.eu. Jutro pojawi się prezentacja.

image.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...