Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WebMetin [VPS] [PvP]

WebRadek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dobry, o ile ktoś chce robić TYLKO PvP.

Mi osobiście bardzo szybko się znudził, praktycznie jedyne 2 rzeczy jakie można na nim robić to PvP i bonowanie.

Szkoda że nie ma chociaż trochę do poexpienia i ani jednego dungeonu, ale cóż, takie są uroki serwer PvP.

Opublikowano

Serwer off. Przerwa techniczna czy jakieś problemy? :)

Coś z hostingiem nie tak bo wyłącza się sam serwer :vvv 

Nie ma za co radziu ^_^ 

Opublikowano

A jutro update broni zgadza się? :D

Zgadza się.

Jutro w nocy (z 30 kwietnia na 1 maja) odbędzie się chwilowa przerwa techniczna wprowadzająca nowe sety broni i zbroi na 90lv.

Nie będzie potrzeba ulepszaczy, a przerabianie z itemów 65lv.

Zapraszam na serwer ;)

image.png

Opublikowano

Witam chcialem pograć ale po patchu jak i przed wgl zero reakcji nic sie nie włącza ?? pomoże ktoś ?? 

Za chwilkę pojawi się patch, który rozwiąże problem.

Uruchom patcher za kilka minut.

image.png

Opublikowano

Serwer, jak najbardziej mogę polecić. 

Ale przydałoby się kilka poprawek : 

- bronie 75 mają większe dmg od 65 ( powinien być jeden set do przerobienia)

- brak tarczy wojennej ..

- wbijcie średnich 50+ to jakieś 5-6 godzin ( jeżeli to serwer pvp powinno to szybciej wbijać)

- dodać nowy set (najlepiej z pandory ostatnie bronie, a z Elite ostatnie zbroje ^^)

- dodać dung, aby przerobić eq ( żeby nie było tak nudno)

EDIT ! Radek często online :) Pomocny/ humorystyczny 

Opublikowano

Jak chcesz się bawić w dungi i inne takie to sobie idź na inny serwer robić dungi, a tutaj przychodź na pvp i nie psuj koncepcji serwera na którym nie bawi się w symulator farmy

Opublikowano

Witam chcialem pograć ale po patchu jak i przed wgl zero reakcji nic sie nie włącza ?? pomoże ktoś ?? 

Za chwilkę pojawi się patch, który rozwiąże problem.

Uruchom patcher za kilka minut.

Jakbym mogl cie poprosic wyslij mi Link do patcha na priv  ;)  z gory dzieki 

Opublikowano

Nie przewiduje raczej dungów.

Na serwerze odbyła się aktualizacja wprowadzająca sety na 90 poziom. Przerabiamy z aktualnych itemów na 65 poziom, nie potrzebując ulepszaczy.

image.png

Opublikowano

Chętnych rywalizacji zapraszam na serwer.

Na serwerze grywa dziennie ok. 50 osób także jest z kim się bić - powstają także gildie, które starają się zapanować nad miastami! :D

Znudzonych zapraszam ;)

image.png

Opublikowano

No serwer fajny  ale wykrywa mi wirusa więc troche lipa :/ no ale nic 

jebaj wirusy ;> graj u radka 

P0l3am 

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Polecam serwerek jest się z kim pobić, dużo eventow (Radek, 11 kont ;3)

Opublikowano

Zrobcie tylko cos z WH, bo jezeli je podkrecisz to widac ale na mniejszych wartosciach raczej nie ;)

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

k***a co ja widzę, serwer easy pvp 99lv max bronie 65/75 i stalka max ? k***a chyba wbijam jeszcze nie grałem ale mogę śmiało powiedzieć najlepszy serwer na mpc w 2017r , no chłopaki to jest prawdziwy serwer a nie jakieś gówna z mieczem pizdy na 200000lv który napierdala miliard miliardów dmg a hp masz k***a triliard triliardów, tymi innymi serwerkami na mpc możecie sobie co najwyżej dupe podetrzeć.

Opublikowano

wlasnie pobieram :) wbijam, na taki serwer czekałem :)

wlasnie pobieram :) wbijam, na taki serwer czekałem :) wkoncu nie trzeba latać 200 razy 1 dunga zeby zrobic pierwszy miecz.. oby wiecej graczy, bo naprawdę nie ma gdzie grac ;d

wlasnie pobieram :) wbijam, na taki serwer czekałem :) wkoncu nie trzeba latać 200 razy 1 dunga zeby zrobic pierwszy miecz.. oby wiecej graczy, bo naprawdę nie ma gdzie grac ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...