Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]DZIAŁ "YOUTUBE"?

Character

youtube  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. CHCIAŁBYŚ ZOBACZYĆ TAKI DZIAŁ NA MPCFORUM?

• TAK
      2
    • NIE
      7
    • NIE MAM ZDANIA
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć kochani!

Codziennie YouTube ogląda parę milionów ludzi, codziennie ktoś dodaje filmy, i jest to najpopularniejszy serwis wideo.

Na forum mamy zapewne dosyć sporą ilość YouTuberów, więc może i tak dodać dział przeznaczony dla YouTube?

Ale po co? Co w takim dziale ma być umieszczane?

- INFORMACJE O YOUTUBE (CZYLI DRAMY, NEWSY, ITP)

- FILMY (UŻYTKOWNIKÓW MPCFORUM, JAK I FILMY KTÓRE POLECAJĄ FORUMOWI UŻYTKOWNICY)

- PORADNIKI (CZYLI PORADY DLA YOUTUBERÓW, BY OSIĄGNĄĆ SUKCES)

Myślę by taki osobny dział się przydał, co wy na to?

.

Opublikowano

Istnieje dział "Filmy użytkowników forum" a do dram na YT wystarczą same Pogaduszki.

Nie :v

@Yaboku 

No dział istnieje, ale Poradniki też by się przydały, wiele osób robi podstawowe błędy :P

.

Opublikowano

Istnieje dział "Filmy użytkowników forum" a do dram na YT wystarczą same Pogaduszki.

Nie :v

@Yaboku 

No dział istnieje, ale Poradniki też by się przydały, wiele osób robi podstawowe błędy :P

Dlatego mówię, że można by co najwyżej rozszerzyć dział Filmów ale oddzielny dział to jak dla mnie zły pomysł.

Były by 2 możliwości gdyby taki dział powstał:

- nie było by tam aktywności lub

- aktywność by była ale 0 wartościowego contentu

Opublikowano

Dlatego mówię, że można by co najwyżej rozszerzyć dział Filmów ale oddzielny dział to jak dla mnie zły pomysł.

Były by 2 możliwości gdyby taki dział powstał:

- nie było by tam aktywności lub

- aktywność by była ale 0 wartościowego contentu

Tak samo myślę, nie ma sensu wprowadzać osobnego działu.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Tych poradników raczej nie pojawi się dużo, więc nie ma sensu robić dla nich specjalnego działu.

I z tego co zauważyłem, takie poradniki raczej niewiele dadzą. Sporo osób nie zmienia pewnych rzeczy w swoich filmikach mimo wielu rad. Niektórzy odrzucają wszystkie sugestie, bo uważają, że sami wiedzą wszystko najlepiej, a do tego dziwią się, że nie mają jeszcze 100k widzów. Myślę też, że żaden z najpopularniejszych youtuberów nie odniósł sukcesu, bo przeczytał jakiś poradnik w internecie.

A do tych wszystkich dram na razie wystarcza dział "Pogaduszki".

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tych poradników raczej nie pojawi się dużo, więc nie ma sensu robić dla nich specjalnego działu.

I z tego co zauważyłem, takie poradniki raczej niewiele dadzą. Sporo osób nie zmienia pewnych rzeczy w swoich filmikach mimo wielu rad. Niektórzy odrzucają wszystkie sugestie, bo uważają, że sami wiedzą wszystko najlepiej, a do tego dziwią się, że nie mają jeszcze 100k widzów. Myślę też, że żaden z najpopularniejszych youtuberów nie odniósł sukcesu, bo przeczytał jakiś poradnik w internecie.

A do tych wszystkich dram na razie wystarcza dział "Pogaduszki".

Ja sam nawet bym napisał parę poradników, bo dorabiam sobie jako "technik" kanałów na YouTubie, więc podstawową wiedzą mógłbym się podzielić :P

Co do tego że wiele osób i tak robi po swojemu, to masz rację, ale niektórzy naprawdę potrzebują tej pomocy, bo nie wiedzą co z czym się je :D

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...