Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Setoria [Dedyk] [Easy/Medium]

Jacob S

Gildie  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gildie robimy między Królestwami czy tylko Jinno-Jinno Shinsoo-Shinsoo

• Każde królestw swoje
      65
    • Łączone Jinno-Shinsoo
      59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To bylo do przewidzenia ;D

Asfen - na przyszłość -> http://www.mpcforum.pl/topic/1610634-zapowied%C5%BA-elitemt2/ przeczytaj sobie swoje wszystkie posty w tym temacie, przeanalizuj je, wejdź w prezentację swojego serwera, wyciągnij wnioski...

To nie jego , wina leży po stronie Hostingu BlazingFast gdzie mamy domenę, serwer był sprawny, gotowy do odpalenia także nie wina serwera.

Lecz strony i crashowania MYSQL, jutro chłopaki ogarną przez noc wszystko będzie działało.

Nic dziwnego w końcu to CMS BOMBWORKA, WYKRESY ZUŻYCIA WYCHODZĄ POZA WSZELAKĄ SKALE xD

5206314859733321403620.gif

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale po co były te jego zaczepki w prezentacjach innych serwerów jak skoro był, jest i zawsze będzie zerem.. A nawet mniej.

Naucz się czegoś w końcu - w tym momencie zrobiłeś z siebie największego pajaca... Nawet gorzej od tego "Ślimag" czy jak mu tam  <.<

Nie polecam serwera ze względu na administratora - hej.

Opublikowano

Ja jednak nie zagram serwery które przekładały start zazwyczaj szybko padały   :(

Jesteśmy tego świadomi, jeżeli jutro dalej będą problemy, to niestety. Kreska,

Ale po co były te jego zaczepki w prezentacjach innych serwerów jak skoro był, jest i zawsze będzie zerem.. A nawet mniej.

Naucz się czegoś w końcu - w tym momencie zrobiłeś z siebie największego pajaca... Nawet gorzej od tego "Ślimag" czy jak mu tam  <.<

Nie polecam serwera ze względu na administratora - hej.

Wiemy, jaki jest Asfen. Zaczepki zaczepkami ale zawiść ludzi też jest na wysokim poziomie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

wyjebcie to do kosza jak to nie startuje dzisiaj... cała nocka świąteczna do kosza jak ten temat. 

Wystarczy zamknąć i poczekać do jutra, zapowiedzi są zazwyczaj dzień lub w dniu startu,także w czym widzi Pan problem?  :((  :((  :((

Opublikowano

Tak jak wybraliście, przełożony start odbędzie się o godzinie 15:00!

Póki co, zapraszamy na forum - forum.setoria.pl po więcej informacji 

Opublikowano

No czyli standardzik.. Mi to wisi, bo mam inne zajęcia niż wchodzenie na serwer o równej godzinie i hejtowanie jeśli nie wystartuje tak jak te grube nerdy siedzące 24/7 przed kompem m.in. na MPC, ale serwer na tym ucierpi z powodu mniejszej ilości ludzi dzięki czemu będzie mniej grywalny.. No cóż, zawiodłem się z tego powodu trochę, bo wy*ebka już przed startem.

btw. znowu forum leży...

Opublikowano

No czyli standardzik.. Mi to wisi, bo mam inne zajęcia niż wchodzenie na serwer o równej godzinie i hejtowanie jeśli nie wystartuje tak jak te grube nerdy siedzące 24/7 przed kompem m.in. na MPC, ale serwer na tym ucierpi z powodu mniejszej ilości ludzi dzięki czemu będzie mniej grywalny.. No cóż, zawiodłem się z tego powodu trochę, bo wy*ebka już przed startem.

btw. znowu forum leży...

Robimy co możemy, ale od strony technicznej działają inne osoby, ja z @xModek jesteśmy z wami w stałym kontakcie. 

Opublikowano

A co w końcu z tym forum? Pomógłbym wam tam trochę z koniecznymi tematami póki nie ma startu, a wy jesteście zajęci.

Opublikowano

A co w końcu z tym forum? Pomógłbym wam tam trochę z koniecznymi tematami póki nie ma startu, a wy jesteście zajęci.

Chyba dawno Cię nie było na naszym forum, przed tym ostatnim ddosem. 

Ale czeka tam coś na Ciebie...

Wciąż pracujemy nad forum. Tymczasem to wszystko ode mnie, cały dzień prawie na nogach. 

Miłej nocy.

Opublikowano

Chyba dawno Cię nie było na naszym forum, przed tym ostatnim ddosem. 

Ale czeka tam coś na Ciebie...

Wciąż pracujemy nad forum. Tymczasem to wszystko ode mnie, cały dzień prawie na nogach. 

Miłej nocy.

No cóż, ciekawy jestem w sumie o co chodzi.

I tak wykonujesz generalnie dobrą robotę bo ciągle tutaj siedzisz i pełnisz funkcję poniekąd community managera.

Jestem ciekaw jedynie na ile sprosta reszta zarządu.. Miejmy nadzieję, że jutro start odbędzie się pomyślnie.

Opublikowano

Nie usuneliście passów z clienta ;)

Tet
12321

to jest dopracowanie right ?

@Edit:

Nie wiem co to, ale może akurat coś "miłego"

scieżka: Setoria.pl - Offical\TwojeDane\eq\Asfen_1.eq

@edit2:
I tak zagram, szczególnie że aktualnie nic ciekawego nie ma, ale takie no niby małe nie dopatrzenia, a rażą troszkę ;<
Opublikowano

Strona już działa jak powinna!

Rejestracja również.

Jeżeli chodzi o konto zapisane, jest to Stare konto które jest dawno nie aktywne, wystarczy je usunąć i tyle. :)

Widzimy sie jutro o 15 na starcie!

Opublikowano

To do 15 czekamy i jedziemy! Mam nadzieję ze teraz wszystko wypali będzie można spokojnie pograć hehe

Dołożymy wszystkich starań, aby tym razem rozgrywka była przyjemna. 

Rejestracja jest włączona, wszystkie osoby, które chcą z nami pograć zapraszamy.

15:00!

Opublikowano

Próba rejestracji: Wystąpił problem z wysłaniem maila!

Skontaktuj się z administracją.

Na start wbiję, jak mi się spodoba to pozostanę. Mam nadzieję, że szamanowi smokowi się ten buff przyda.

edycja. po powyższym komunikacie jest kolejny, że konto zostało utworzone, także never mind.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Na start wbiję, jak mi się spodoba to pozostanę. Mam nadzieję, że szamanowi smokowi się ten buff przyda.

Tak się wyświetla, konto masz założone, poprawimy to. Zapraszamy. :)

Opublikowano

edycja. po powyższym komunikacie jest kolejny, że konto zostało utworzone, także never mind.

Tak, wyświetla się ta informacja, po czym pokazuje się kolejna " Twoje konto zostało założone", jest to tylko taki drobny, kosmetyczny błąd. 

Wciąż próbujemy naprawić forum, PW do liderów gildii zostało rozesłane w celu weryfikacji loginów graczy.

Opublikowano

Itemshop, smsy i przelewy są już tak ustawione jak będzie na starcie? Że mam 20 zł przelać, żeby pdka na 3 dni dostać? Przecież to jakaś kpina jest...

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Itemshop, smsy i przelewy są już tak ustawione jak będzie na starcie? Że mam 20 zł przelać, żeby pdka na 3 dni dostać? Przecież to jakaś kpina jest...

W IS nie masz rzeczy typowo do EXPA są to jedyne dopalacze przecież. - Cen nie ustalałem. Dodatkowo PD możesz nabyć w grze za SP.

Opublikowano

W IS nie masz rzeczy typowo do EXPA są to jedyne dopalacze przecież. - Cen nie ustalałem. Dodatkowo PD możesz nabyć w grze za SP.

Daj mi jakikolwiek serwer, gdzie PD w grze na 3 dni kosztuje tyle, że trzeba minimum 20zł wydać.

p.s

Te kostiumy czasowe na 5 dni, lecą tylko jak się jest w grze czy cały czas?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Daj mi jakikolwiek serwer, gdzie PD w grze na 3 dni kosztuje tyle, że trzeba minimum 20zł wydać.

p.s

Te kostiumy czasowe na 5 dni, lecą tylko jak się jest w grze czy cały czas?

W sumie to równie dobrze mógłbyś kupić set do expa za 3x tyle na innym serwerze, tutaj go po prostu nie ma w IS'ie i stąd też wyższa cena PD'ka.

Chociaż z drugiej strony jak już nie ma nic w IS i pozostały tylko PD'ki to mimo wszystko cena powinna zostać zmniejszona o połowę lub działanie PD powinno zostać znacznie wydłużone, ponieważ przy aktualnej cenie nieładnie to wygląda trochę. Sugeruje się tym, że ludziom może się nie spodobać taki widok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...