Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Setoria [Dedyk] [Easy/Medium]

Jacob S

Gildie  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gildie robimy między Królestwami czy tylko Jinno-Jinno Shinsoo-Shinsoo

• Każde królestw swoje
      65
    • Łączone Jinno-Shinsoo
      59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona rip więc nic się zrobić nie da ani pobrać klienta ani zarejestrować 

Przenosimy na nową maszynę, zaraz będzie działać, klient będzie do 16 na 3 hostach. :)

Strona już działa.

Nie działa.

Ponieważ są ataki, lecz OVH już działa. :)

http://prntscr.com/ewbxk5

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stronę robimy cały czas, także do 15 powinno być okej, odświeżajcie co jakiś czas i się rejestrujcie!

Klient będzie do 16 udostępniony na MPC!

Wyniki konkursów z FanPage o 16/17.

Zapraszamy na TeamSpeak: ts-pol.pl Strefa wyżej serwera!

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie - będę na starcie. Mogę prosić o clienta na google drive? :)

Client będzie dostępny na google drive oraz mega.

Zapraszamy!

@Character 

Client powinien się pojawić do 13.

Musimy go nieco dopracować, wgrać poprawki oraz wrzucić na hostingi

Opublikowano

Tak szczerze bardziej easy czy medium ? bo ostatnio wbiłem na taki easy/medium na literkę V i ledwo co 30 dobiłem.. bo leciało jak krew z nosa.

Ps . Czemu tak późno ten start ? ;o

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak szczerze bardziej easy czy medium ? bo ostatnio wbiłem na taki easy/medium na literkę V i ledwo co 30 dobiłem.. bo leciało jak krew z nosa.

@darofigts

Byłem na becie i wbiłem 100lvl w parę godzin, także exp jest łatwy, ale po setce już nie :D

.

Opublikowano

Ps . Czemu tak późno ten start ? ;o

Myślę, że godzina alternatywna jest do Dnia dzisiejszego ^^

Exp jest dość przyjemny, nieco będzie zwiększony - ale to minimalnie.

Nieco więcej problemów jest z eq, trzeba się troszkę namęczyć.

Opublikowano

488 kont - tyle widnieje w statystykach na naszej stronie, www.setoria.pl - pierwsze 500 osób, które się zarejestrują dostają na start bonus w postaci 50 SM!

Opublikowano

Okej ostatnie pytanie Buffy trwają po 2/4 minuty jak zawsze czy ich czas jest np wydłużony do 30 minut / 1h ? Chodzi Mi o buffy szamanów.

Są podstawowe, ale myśleliśmy nad dodaniem Buffu dla całego PT - Szaman daje buffa sobie i otrzymuje cała grupa. 

W razie potrzeby, zwiększymy czas trwania buffów, szaman musi mieć coś do roboty!

Opublikowano

Strona nie działa?

Wciąż mamy ataki. Będziemy informować na bieżąco. Proszę o cierpliwość. 

Jeszcze chwilkę to potrwa.

Opublikowano

Zagram, ostatni raz w metka grałem z 3 lata temu.

Szukam osób do gry z Teamspeakiem.

Mój nick Heniek

Postaramy się jak najszybciej wskrzesić forum, iż znajdują się na nim prezentacje gildii, być może znajdziesz coś dla siebie!

Do godziny 20:30 będzie trwał konkurs gildyjny. Także zapraszamy! 

Opublikowano

i jak? klasy zbalansowane? czy magiczne mają coś do powiedzenia?

Do zmiany został jeszcze Heallerek, wiadomo - leczenie i zwiększenie ataku nieco do podkręcenia. 

Za sekcję pvp będziemy się zaraz dokładnie zabierać, nieco zmienimy bonusy aby trwało trochę krócej. 

Balans jest myślę dobrze dopasowany - w razie komplikacji będziemy szybko działać. 

Opublikowano

i jak? klasy zbalansowane? czy magiczne mają coś do powiedzenia?

Do zmiany został jeszcze Heallerek, wiadomo - leczenie i zwiększenie ataku nieco do podkręcenia. 

Za sekcję pvp będziemy się zaraz dokładnie zabierać, nieco zmienimy bonusy aby trwało trochę krócej. 

Balans jest myślę dobrze dopasowany - w razie komplikacji będziemy szybko działać. 

ok, super :)

edit

a jak sprawa z archerem? kobieta bije szybciej od faceta?

Opublikowano

XXX

Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursach na SM:

https://www.facebook.com/setoriapl/?fref=ts

https://www.facebook.com/Typowymetinczyk/?fref=ts

https://www.youtube.com/watch?v=f2Hbe9hS36U&t=5s

Można brać udział nawet w 3 konkursach.

Do tego dochodzi wydarzenie na naszym fp!

Do tego dojdzie dziś:

Reklama na YT u Małysza

oraz post na

Spizgane Ziomki!

Opublikowano

Coś czuję, że jednak start tego serwera nie będzie takim "boom", jakie było zapowiadane i o jakim myślałem. Tak czy siak, trzymam kciuki i powodzenia! :)

Opublikowano

Halo Halo! Co się dzieję?!

Coś czuję, że jednak start tego serwera nie będzie takim "boom", jakie było zapowiadane i o jakim myślałem. Tak czy siak, trzymam kciuki i powodzenia! :)

Problemów z rozgrywką nie ma. Borykamy się po prostu z atakami, godzina startu oraz dzień się nie zmieni. Będzie wszystko dobrze. :)

K***a czlowieku, opamietaj sie. Chcesz placic za ANTYREKLAME dla tej lajzy malysza? W dodatku teraz kiedy filmy o privach sa kasowane?

Ale czy zapowiedź musi się opierać na pokazywaniu serwera? Można opowiedzieć, co nie koliduje z owymi zasadami ;)

Opublikowano

Bedzie kolidowac na 99%. Sab.alowi zdjeli wszystkie filmy, a wiekszosc jego filmow to audiologi z dodatkiem screenów.

Wbic wejde zobaczyc co i jak. Z tym, ze szkoda, ze tak pozno startuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...