Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O MPCforum słów kilka, elita, stara gwardia.

daronia.n

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wchodze tu od czasu do czasu kiedys wchodzilem bardziej ale szkoda czasu .Wszystko sie zmienilo pare lat temu wchodziles poszukac buga na seafigta albo na darkorbit czy tam metinka server jakis a teraz pusto ludzie maja lepsze strony i tyle trzeba sie z tym pogodzic teraz wchodzisz na dzial metina patrzysz a tam jakas jebana cebula prosi sie o nazwy youtuberow co nagrywa metina aby ich reportowac xD. Jeszcze swietna administracja emo ktora rozdaje warny za byle co 

Opublikowano

w sumie taki sam przykry los spotkal gamecenter albo mu.xp.pl jak jeszcze ktos pamieta :) to i taki samo los spotka mpc, a na jej miejsce przyjdzie nowe...

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Konto od 2k9 natomiast czytałem już jakoś rok wcześniej, krótko mówiąc długo już tu jestem. Forum upadło nie przez bany, nie przez zmianę silnika a przez ludzi którzy teraz nim zarządzają. Od odejścia kokosza,Seldka i innych to forum zmierza na cmentarzysko a zmiana nazwy multiplayer cheats na to obecne to przysłowiowy krzyżyk;)

Obecnie na forum wchodzę jak mi się o nim przypomni jednak jeszcze 3 4 lata temu wchodziłem na nie równie często co na fejsa a to dużo świadczy o tym jak to forum było popularne;) 

Opublikowano

Zgłaszam sie jako stara elita od 2008 ;D Exmoderator Warrock , programista cheatów do Warrocka, Combat Arms, Cube World i innych... Niestety gry które kiedyś były kultowe były kiedyś. Forum żyło, ludzie się udzielali, mielismy super programistów, hackerów, grafików, moderów... Brakuje mi tych czasów gdzie siedzialem na mpc w każdej wolnej chwili, miałem tu wielu przyjaciół i wiele osób dla których programowalem bo czułem się dla nich potrzebny i uśmiechałem się widząc ciekawe posty. 

Muszę przyznać że mpc umiera od czasu gdy zmieniło nazwe, ale ja zawsze będę uważał że to MULTI PLAYER CHEATS ;) Pozdrawiam 

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

dawno mialem rozkmine jak bedzie wygladal koniec tego guwna

jak zwykle chujowo

makin jeszcze zarzadza? xD

tylko ja jako jedyny przegladam ten dzial w tej chwili, no to jest niepojete zanim zrobilem sobie przerwe od tego forum to jeszcze z przynajmniej 30 osob przesiadywalo na samych pogaduszkach

forum strasznie stracil na klimacie reszty nie chce juz komentowac

cos sie konczy cos sie zaczyna

Opublikowano

user 531 here, konto nawet mialem przed ze tak powiem resetem. juz nawet nie pamietam czym byl spowodowany, ale do 2k12 gdzies moze ciut wczesniej forum przegladalem regularnie.

teraz wejde raz na jakis czas zobaczyc czy Mateq jeszcze zyje xD

.

Opublikowano

Z jednej strony słabo, ze na forum mało co się dzieje, jest mniej użytkowników, ale powiem wam, ze z drugiej osobiście dla mnie to nawet troche lepiej, kiedys jak byłem młody i głupi to byłem wręcz od niego uzalezniony, łącznie na nim chyba z 15-20 kont zrobiłem, wszystkie były banowane. Wchodziłem wtedy codziennie, teraz - raz na tydzień? Ale jednak troche mi szkoda tego ze juz nie ujrzę tematów o homoseksualizmie czy bogu na 30 stron,  sam chyba nawet kilka takich założyłem XD

A co do przyczyn niskiej popularności to raczej juz wszystkie wymieniliscie, mysle ze to ze strona ladowala się tak długo i było duzo problemow tego typu bylo ostatnim gwoździem do trumny i uzytkownikom juz sie znudzilo wchodzenie tutaj, stracili ten nawyk. Zresztą juz nawet nie ma po co

Opublikowano
23 minuty temu, royal333 napisał:

Z jednej strony słabo, ze na forum mało co się dzieje, jest mniej użytkowników, ale powiem wam, ze z drugiej osobiście dla mnie to nawet troche lepiej, kiedys jak byłem młody i głupi to byłem wręcz od niego uzalezniony, łącznie na nim chyba z 15-20 kont zrobiłem, wszystkie były banowane. Wchodziłem wtedy codziennie, teraz - raz na tydzień? Ale jednak troche mi szkoda tego ze juz nie ujrzę tematów o homoseksualizmie czy bogu na 30 stron,  sam chyba nawet kilka takich założyłem XD

A co do przyczyn niskiej popularności to raczej juz wszystkie wymieniliscie, mysle ze to ze strona ladowala się tak długo i było duzo problemow tego typu bylo ostatnim gwoździem do trumny i uzytkownikom juz sie znudzilo wchodzenie tutaj, stracili ten nawyk. Zresztą juz nawet nie ma po co

To, to, sam wchodze raz na 2 tygodnie i to raczej z przyzywczajenia.

Opublikowano
Dnia 17.12.2017 o 09:40, Rogosline † napisał:

pamietacie jak 13 letni typ dostal gm? xD

GMów z gimnazjum było dużo, dużo więcej niż 1

Dnia 17.12.2017 o 14:13, royal333 napisał:

Z jednej strony fajnie, że nie ma potrzeby tu wbijać z drugiej szkoda patrzeć co tu się dzieje jak przypomni się czasy do 2013/14 roku. 

Dnia 17.12.2017 o 14:13, royal333 napisał:

Nikt nie bedzie korzystal ze strony ktora sie laduje 30 sekund + nie otrzyma na niej zadnego odzewu bo baza stalych uzytkownikow jest mala. Wiekszosc wbija z przyzwyczajnia lub dla nostalgii. Fajnie minęło 10 lat ale chyba czas już się pakować.

­

Opublikowano

"multiplayer community" forum to już nie to samo. To fakt, klimatu już nie ma, takiego, jak był dawniej. Co jakiś dział ktoś tam napisze wątek z problemem - temat ma 3 dni 2 odpowiedzi. W niektórych działach ostatni temat w listopadzie. Myślicie, że nastąpi koniec czy administracja będzie próbowała to ciągnąć? 

#LenovoLegion Team

Opublikowano
Cytat

Myślicie, że nastąpi koniec czy administracja będzie próbowała to ciągnąć? 

Pomijając sprawy dotyczące działania forum po aktualizacji, bo podobno winny jest support IPS to tyle zrobili: współpraca z GH, potrojenie ilości reklam.

Ty no ja nie wiem czy w taki sposób można to jeszcze długo ciągnąć xD

Opublikowano

No fakt. Nie ma co rozpaczać już nad forumkiem, było, minęło, sława znikła. Szkoda tylko, że zepsuli tak fajny projekt.. a współpraca z GH to chyba jakieś nieporozumienie xD 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Nie no ja mysle ze kurwa zmiana nazwy nie ma wcale takiego znaczenia xD przeciez nic to nie zmienilo poza nazwą, nadal dzieciaki mogą tu sie bawic w te cheaty ktorych swoją drogą nie popieram bo to niemoralne zachowanie

Opublikowano

To konto od 2011, przeglądałem od około 2009.
Nie spodziewałem się że niegdyś forum tak oblegane, że padały serwery, teraz jest niemal puste. Trochę szkoda, ale jakoś z tego "wyrosłem" - nie gram ani w sumie nie uznaję już za bardzo cheatów, a i samo pisanie i przeglądanie znudziło mi się. Pozdro

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 12.04.2017 o 01:33, daronia.n napisał:

Cześć, witajcie,

Naszło mnie trochę przemyśleń co do MPCforum, gdy widzę 4000 osób online w godzinie szczytu, z czego tylko 500 osób to użytkownicy, a resztę stanowią goście z Google. Zastanawiam się nad przyszłością tej "domeny" i chciałbym się zapytać, a raczej sprawdzić, czy jest tu ktoś kto na tym forum jest 'od zawsze'. Mówiąc 'od zawsze' mam na myśli użytkowników, którzy brali udział w najciekawszych akcjach w historii MPCforum, którzy pamiętają przeróżne dramy, butthurty itp i aktywnie się udzielali w latach powiedzmy 2007-2012?

Zanim zapytacie, byłem tutaj dość długo, swojej historii nie będę pisał, ani przytaczał, bo nie oto chodzi (jest za długa i nie ma czym się chwalić), ale gdy w tym momencie patrzę na cały zespół czy na aktywnych użytkowników, to nie widzę tamtych 'elit'. Z kilkoma osobami z tamtych czasów utrzymuję kontakt, z kilkoma osobami odnowiłem kontakt poprzez PM, ale znacząca większość wyparowała... jeżeli jesteście, pokażcie się! :D

Dodatkowo, fajnie by było poznać Waszą opinię na temat aktualnego stanu rzeczy. Wiadomo - ludzie przychodzą, ludzie odchodzą. Większość odeszła ze względu na lecący czas, na wchodzenie na dalsze drogi życia, co wiązało się z większą ilością obowiązków i brakiem czasu i temu podobne. Jak Wy to widzicie?

P.S. Osobom, które są tutaj "od niedawna" muszę powiedzieć, że przegapiliście naprawdę dość spory kawałek lat świetności MPC, gdzie tzw. "dymy" były codziennie i gdzie aż w pewnym okresie zniknęła opcja statusów ^^

no ja jestem, ale gardzę już tym forum. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Hej ludziska, nie wiem czy ktoś mnie kojarzy, ale jestem jednym z takich ludzi "starej gwardii", mam konto tutaj od 2010 r. Pamiętam "stare, dobre czasy" :D. Przestałem się udzielać gdzieś od 2013 r. jako że przestałem grać w Metina, i w ogóle skończyłem z grami MMORPG jako takimi, za dużo czasu to zabiera jak dla mnie. Ale za forum trochę zatęskniłem :10_wink:. Więc sobie przyszedłem, żeby sobie czasem pogadać na różne tematy. Szkoda że forum tak oklapło. Ale przez sentyment będę tu zaglądał na pewno. 

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Brakuje trochę tego forum. Pamiętam, gdy ciągle się tu coś działo. Trochę nostalgia za tymi wszystkimi układami, dramami, sukcesami itd. Szkoda, że to już nie to samo.

Jest tu ktoś jeszcze ze starego crew, kto by chciał kontakt odnowić? :D

Opublikowano

Najlepsze czasy były w 2012-2014. Ta piękna karuzela trollingu, kilka permów i tematy typu czy Bóg istnieje i czy warto zostać świadkiem Jehowy. Najgorzej, że jak ostatnio wszedłem zobaczyć co się dzieje na forum, okazało się, że mpc stało się bez duszy. Tęsknię za zadymami w pogaduszkach :(. Pamiętam jak jeszcze pod nickiem El Piloto byłem naczelnym trollem mpc (Co prawda jakieś pół roku, bo dostałem perma...) A i btw. co się stało z moim gold memberem, jeszcze rok temu go miałem

graphic.png

Opublikowano
11 godzin temu, Sence ° napisał:

Najlepsze czasy były w 2012-2014. Ta piękna karuzela trollingu, kilka permów i tematy typu czy Bóg istnieje i czy warto zostać świadkiem Jehowy. Najgorzej, że jak ostatnio wszedłem zobaczyć co się dzieje na forum, okazało się, że mpc stało się bez duszy. Tęsknię za zadymami w pogaduszkach :(. Pamiętam jak jeszcze pod nickiem El Piloto byłem naczelnym trollem mpc (Co prawda jakieś pół roku, bo dostałem perma...) A i btw. co się stało z moim gold memberem, jeszcze rok temu go miałem

Oooo też to właśnie pamiętam. Te kłótnie o religii albo o tym czy marycha powinna być legalna, w pogaduszkach zawsze było jak w ulu. I Ciebie jako El Piloto też pamiętam :). Te Twoje troll tematy, o kotku co chciał zrobić rosół albo o fapowaniu na plaży :D 

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...