Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O MPCforum słów kilka, elita, stara gwardia.

daronia.n

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 16.04.2017 o 12:47, Mateusz# napisał:

Nie bede ukrywal ze to nie jest moje pierwsze konto xD

Najlepsze czasy mpc to okres 2009-2012 (wedlug mnie oczywiscie)

Wiekszosc autorytetow forum juz odeszla, wchodzi raz na pol roku badz zostala wywalona na zbity pysk przez drobne przewinienia

Teraz nie mozna juz spokojnie pogadac na jakis temat bo leci report za offtop. Oprocz corocznego mikolaja i naborow na kidmoderatorow dzialow nic szczegolnego sie nie dzieje.

Metin2 juz upada wiec ludzie odchodza (bo dzieki tej grze mpcforum stalo sie slawne)

A ci, ktorzy zostali z ta gra przeszli na konkurencyjne, angielskie fora

edit

Porownajcie sobie tematy z np. 2k10, gdzie kazdy gadal ze soba jak brat z bratem i wygladalo to jakby znali sie kilka lat

@Mateusz#To nie wina upadającego metina tylko wina administracji i ich projektow (Antaris etc.). Zagraniczne fora jak i te polskie nawet świeżo stworzone z tematyka tylko do metina maja ponad 1000 online.

Opublikowano

Mpc forum już umarło. Po zmianie silnika forum, koloru zaczęło działać jakby samo chciało umrzeć. Na odpowiedź do byle jakiego tematu trzeba czekać 1 dzień, a poczucie pustki aż wali w ekran. Jak wspominam chociaż 3-4 lata wstecz to forum jeszcze żyło. Minecraft co chwilę wyrzucał ciekawe serwery, csgo kwitło, a w pogaduszkach ludzie dyskutowali na wszystkie tematy. Teraz to cmentarz który wkrótce się zapadnie i zostaną tylko zgliszcza

Opublikowano

Było źle przed aktualizacją, teraz na dodatek forum laguje, więc nie ma co się dziwić, że ludzie nie chcą tutaj wchodzić, a co więcej pisać posty/dodawać tematy ;p

Opublikowano

mpc się już dawno, skonczyło jak dla mnie, nie dość że forum muli to administracja jest poniżej krytyki, co jak co ale jestem tu od początku, te konto mam chyba z 10 lat, przestałem tu chętnie zaglądać w związku ze zmiana profilu forum.

albo poprostu się zestarzałem i jak wchodze w pogaduszki to jestem zażenowany xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano
Dnia 21.10.2017 o 22:51, Paweu. napisał:

daro to ty hakowałeś te lodówki? bo teraz nie pamietam xD

tak, to on

6 godzin temu, paxonzzzz napisał:

mpc się już dawno, skonczyło jak dla mnie, nie dość że forum muli to administracja jest poniżej krytyki, co jak co ale jestem tu od początku, te konto mam chyba z 10 lat, przestałem tu chętnie zaglądać w związku ze zmiana profilu forum.

albo poprostu się zestarzałem i jak wchodze w pogaduszki to jestem zażenowany xD

forum zaczelo sie toczyc w dol kiedy zmieniono mpc ze multiplayer cheats na multiplayer community. przejscie na nowy silnik w zasadzie dobilo forum, bo nikt nie bedzie korzystal ze strony ktora sie laduje 30 sekund i nie jest to zalezne od ciebie

zreszta, w twoim przypadku po 10 latach rzeczywiscie mozna z tego wyrosnac czy tam sie znudzic, podobnie u mnie, tylko ze 7 lat. ludzie ida do przodu i zapominaja 

­

Opublikowano

zdechnie od tylu miesięcy forum chodzi tak, że odpalasz główną stronę i wychodzisz bo szkoda czasu tracić na tak długie ładowanie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano
15 godzin temu, Pies Zbigniew napisał:

Dopóki metin żyje, forum nie zdechnie

przeciez dzial metina i publikacje serwerow nie sa jakos zbytnio popularne, teraz sa inne, lepsze miejsca reklamy

­

Opublikowano

z uzależnieniem faktycznej racji bytu forum od działów Metina i Minecrafta bym się niejako zgodził - w dużej mierze to one zapewniają forum jeszcze jakąś aktywność 

jeśli sytuacja się nie poprawi, a mam na myśli tutaj działanie forum i prawa poszczególnych grup, to będzie coraz gorzej

forum po aktualizacji z pewnością stało się trochę bardziej funkcjonalne, ale jego prędkość od pół roku nie pozwala na komfortowe używanie, w końcu faktycznie ludziom odechce się dyskutować tutaj i publikować prezentacje, co będzie moim zdaniem oznaczało upadek 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

MPC skonczylo sie przez wiele rzeczy xD Nie ma co nawet wymieniac. Umarlo i tyle

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

a dla mnie to forum może paść. wymówka, że forum laguje, bo przeprowadzana jest konwersja baz danych jest co najmniej śmieszna. takich rzeczy nie robi się na serwerze, na którym stoi jakaś usługa, do tego jest odrębna maszyna. nawet ustawienie odpowiedniej ilości zasobów dla procesów odpowiedzialnych za funkcjonowanie forum by poprawiło wczytywanie i może jeszcze by coś z tego było. jak owa sytuacja ma wyglądać tak cały czas to po prostu powiem: żegnam i skasuję konto

Opublikowano
22 godziny temu, areq94pl napisał:

MPC forum skonczylo sie jak kokosz odszedl ;) po za tym teraz mpc forum to bylo multi player cheats a nie to gowno co jest teraz ;)

mowienie, ze gdyby kokosz byl do konca to by bylo lepiej tez nie jest prawda. czlowiek nie mial czasu na rozwoj forum i sprzedal swoj dorobek innej firmie po czym zaczal narzekac, ze firma ktorej sprzedal forum zniszczyla to co on stworzyl. gdyby mu zalezalo to by zostal i by zostawil forum w punkcie zero, a tak oddal komus i forum zaczelo isc do tylu. nie wiesz jakby forum wygladalo gdyby dalej sie nazywalo multiplayer cheats, nie wiesz tego. czy zmiana cheats na community zabilo forum? nie do konca, chodz pewnie to bylo jendym z krokow

­

Opublikowano

Pamiętacie jak dostałem bana 14 dni za  "Ty chuju" do klausa? xD nadal jak wchodze w bany i sortowanie wyświetleniami to moj ban jest pod koncem pierwszej czy tam  na poczatku drugiej strony xD (jakim08 dla tych którzy nie pamietaja)

3t6EGVz.png

Opublikowano

A pamiętam jak War Rock był bodajże trzecim czy tam czwartym działem pod względem aktywności na forum. Teraz wchodzę na to forum właśnie raz na rok powiedzmy i pustka, nic się nie dzieje, jednak trochę szkoda.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Wszystko pierdolnie kiedyś. Zobaczcie sobie nawet na głupie publikacje serwerów metina, już tak nikt chętnie nie komentuje i dodaje. Teraz forum to nawet nie tętni życiem jak wcześniej, sam osobiście wchodze jedynie na pogaduszki by coś się dowiedzieć a reszta.forum mnie nie interesuje.

Opublikowano

Ten filmik w sumie tu pasuje xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...