Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z hasłem

trojanek1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam kogoś kto mógłby mi pomóc, mianowicie nie mogę zmienić hasła w skilu, wgl rubryczki są nie widoczne nie ma ich, ani resetowanie hasła też nie działa. Może znacie kogoś z supportu kto moglby mi pomoc

Opublikowano

Nie są widoczne? Nie ma ich? 

7936414914882631503168.jpeg

Tak jak na obrazku, tam powinny być. Jeśli ich nie widzisz, to poprostu spróbuj z innych przeglądarek, wyłącz AdBlocka na stronie skilla (bo może jednak blokować) czy spróbuj na innych pc. Jeśli nie masz innego sprzętu, to poprostu spróbuj ze smartfona. Na którymś musi działaś. Po co odrazu pisać do supportu

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Witam szukam kogoś kto mógłby mi pomóc, mianowicie nie mogę zmienić hasła w skilu, wgl rubryczki są nie widoczne nie ma ich, ani resetowanie hasła też nie działa. Może znacie kogoś z supportu kto moglby mi pomoc

Zmień przeglądarkę i po problemie.

Opublikowano

Ludzie ale to nie pomaga. Po prostu tego nie ma tych okienek czy to chrome, opera, firefox, safari. Wtyczki nie pomagaja bo widoczne sa na innych kontach tylko jedno konto nie ma, reset hasła też nie działa xD SSy mam powstawiać?

Opublikowano

Ludzie ale to nie pomaga. Po prostu tego nie ma tych okienek czy to chrome, opera, firefox, safari. Wtyczki nie pomagaja bo widoczne sa na innych kontach tylko jedno konto nie ma, reset hasła też nie działa xD SSy mam powstawiać?

W takim razie skontaktuj się z supportem: http://support.skill.gameforge.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...