Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Net-Speak.pl VPS Ochrona DDOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw kup a potem pisz.

bardzo dziwne jest to że najpierw piszesz że najlepsza a teraz że jej nie ma :D ogarnij się.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ts3bahu kolego ma standard ochronę bo ich nie stać na indywidualną jak net-speak :D co wy próbujecie ludziom za kit cisnąć, ts3bahu to chyba najgorzej chronione jest ;) bo ma zwykły standard i co chwilę gaśnie, może ktoś z administracji forum zrobi wkońcu porządek z tymi trolami?

Witaj osobnik

Nie wiedziałem że znasz nasz status portfela i to co oferujemy, a ja chciałem Cię tylko poinformować że pomówienie jest karalne i jeżeli nie przestaniesz mój prawnik wystosuję odpowiedni dokument.

Opublikowano

bardzo dziwne jest to że najpierw piszesz że najlepsza a teraz że jej nie ma :D ogarnij się.

Miałem kilka usług wiem co Mariuszek oferuję co robi więc troszkę cię tu zaskocze wchodzą dzieci z botnetami i gaszą te śmieszne wasze serwerki więc Pozdro tym bardziej polecam ts3bahu wiem bardzo dużo na ich temat ;).

Opublikowano

Ts3bahu kolego ma standard ochronę bo ich nie stać na indywidualną jak net-speak :D co wy próbujecie ludziom za kit cisnąć, ts3bahu to chyba najgorzej chronione jest ;) bo ma zwykły standard i co chwilę gaśnie, może ktoś z administracji forum zrobi wkońcu porządek z tymi trolami?

Witaj osobnik

Nie wiedziałem że znasz nasz status portfela i to co oferujemy, a ja chciałem Cię tylko poinformować że pomówienie jest karalne i jeżeli nie przestaniesz mój prawnik wystosuję odpowiedni dokument.

To nie pomówienie tylko realna rozmowa z szefem hosteam.pl, sugeruję skontaktować się z nim. Ciebie informuję że raczej okłamywanie klientów jest karalne bo ciśniecie ludziom kit o zajebistej ochronie a jej nie macie.

Miałem kilka usług wiem co Mariuszek oferuję co robi więc troszkę cię tu zaskocze wchodzą dzieci z botnetami i gaszą te śmieszne wasze serwerki więc Pozdro tym bardziej polecam ts3bahu wiem bardzo dużo na ich temat ;).

Odkąd jestem w net-speak nikt go nie zgasił więc ... opanuj się i wyjdź z forum.

Opublikowano

Witaj osobnik

To już nie można wyrazić własnej opinii o hostingu?

Rozumiem twoje zdenerwowanie.. Ale po co te  grożenie prawnikiem?

Co do samego hostingu net-speak jest to hosting spośród topowych hostingów jeżeli chodzi o bezpieczeństwo oraz stabilność.

Opublikowano

Witaj osobnik

Co do samego hostingu net-speak jest to hosting spośród topowych hostingów jeżeli chodzi o bezpieczeństwo oraz stabilność.

Co do bezpieczeństwa i stabilności to troszkę byś się zdziwił gdybyś miał tam serwery kiedyś prawie 4 lata i padają jak muchy z nowych charakterystyk ataków a , także ze starych nawet typu ts3fuck ;).

Opublikowano

Nie wiem kto ci ile płaci za pisanie takich ściem i kłamstw, net-speak nie pada tylko te wasze ts3bahu.

Opublikowano

Witaj osobnik

Co do bezpieczeństwa i stabilności to troszkę byś się zdziwił gdybyś miał tam serwery kiedyś prawie 4 lata i padają jak muchy z nowych charakterystyk ataków a , także ze starych nawet typu ts3fuck ;).

Mam znajomych, którzy posiadają tam serwery i polecają go.

Nie pisałbym opinii o hostingu bez przetestowania oraz informacji jakich mi udzielili profesjonalni informatycy..

Ps. Fajny nick i avatar.. Szkoda, że reklamujesz tym piractwo na MPC.

Opublikowano

Witaj osobnik

Rozumiem twoje zdenerwowanie.. Ale po co te grożenie prawnikiem?

Mam znajomych, którzy posiadają tam serwery i polecają go.

Nie pisałbym opinii o hostingu bez przetestowania oraz informacji jakich mi udzielili profesjonalni informatycy..

Ps. Fajny nick i avatar.. Szkoda, że reklamujesz tym piractwo na MPC.

Również polecilbym Net-speak tak jak i inni.

Widocznie @@anty R4P3 BAHU płaci za słowa (nie twierdzę, że on posiada słaba ochronę bo nawet nie testowałem i nie miałem żadnej styczności z tym serwerem.

Wiec grzecznie wyp*** z tematu zamiast siać g****o.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Ludzie może ogarniecie się i przestaniecie się zachowywać jak banda bachorów którzy spinają się o to co lepsze w  INTERNECIE ? :)

Net-Speak ma zabezpieczenia i filtrację więc proszę nie p******** głupot (Czekam na warna za szczerość), a co do TS3Bahu to wiem na pewno że coraz bardziej chamsko wbijają wszędzie i reklamują się :) Net-Speak jest topowym hostingiem w polsce :) Nie pozdrawiam, i k***a nie nikt mi nie płaci za polecenie żadnego hostingu bo nie ma takiej potrzeby, normalnie jak banda małp. :) Polecam zamknąć ten temat bo coraz gorzej tu jest. Cześć.

Nie widziałem, żeby gdziekolwiek ts3bahu się reklamował.

Co do net-speak'a - dzieci z jakiegoś gówno booterka za 5 euro mi wywalały serwer.

Co do ts3bahu, przenieśliśmy się tam i jakoś nikt przed tym od nich nie wchodził do nas na ts'a nas namawiać do przejścia (inny ts nam polecił owy hosting).

Jeszcze raz polecam ze względu chociażby na sam support - wchodzisz na ts'a i zawsze otrzymasz pomoc.

Opublikowano

A tu tydzień temu: http://www.mpcforum.pl/topic/1614281-szukam-opinii-vps-net-speakpl/#entry13588606

Kalambur99, 28 Kwi 2017 - 21:53, napisał:

Net-speak - jeden z lepszych hostingów w Polsce.

Posiadają stabilne maszyny, lecz teamspeak z crackowaną licencją u nich nie przejdzie.

Jak najbardziej polecam! [ ;)]

Nie kompromituj się już bardziej.

Opublikowano

Osobnik, ty już nie raz się kompromitowałeś.

Zmieniłem swoje zdanie z prostych przyczyn - przychodzili do mnie "mafiozi" teamspeak'owi i jakoś nie mogli serwera ruszyć, lecz jeśli potem dzieci mi wywalały serwer jakimś gówno booterkiem, to się nie dziw że zmieniłem zdanie.

Opublikowano

Może czasami racji nie miałem ale nigdy nie byłem dwu licowym dup....

Wiesz może najpierw zgłoś sie do supportu ... albo najpierw kup jakąś usługę ... nie komentuje.

Pewnie za tydzień  będziesz polecał kolejny hosting że najlepszy  :D

Opublikowano

@osobnik

Hahah, za przeproszeniem "W dupie byłeś - gówno widziałeś".

Posiadałem usługę na net-speak'u i wiem co piszę. Tydzień temu jeszcze wszystko stało stabilnie, lecz do czasu.

Z resztą, nie będę się jakiemuś "kozakowi" z internetu tłumaczyć, jeśli masz jeszcze coś do powiedzenia to zapraszam do napisania wiadomości prywatnej, bądź też do wejścia na teamspeak'a.

EDIT:

"Zgłoś się do supportu" - Szkoda, że jeśli chodzi o ataki to tak szybko nie odpisują jak chociażby o jakiś problem z płatnością.

Opublikowano

Nie wiesz gdzie byłem i co widziałem więc się nie wypowiadaj i zachowaj  jakiś poziom wypowiedzi bo ja tak nisko nie schodzę.

A na PW chętnie napiszę.

Opublikowano

Nie wiesz gdzie byłem i co widziałem więc się nie wypowiadaj i zachowaj  jakiś poziom wypowiedzi bo ja tak nisko nie schodzę.

A na PW chętnie napiszę.

Chyba nie zrozumiałeś :)

Nie wiesz gdzie miałem zakupione usługi, więc się na ten temat nie wypowiadaj :)

Opublikowano

Wyjaśnimy to sobie na PW.

Net-Speak i tak górą B)

Net-Speak zawsze jest dołem słabe zabezpieczenia. 

Opublikowano

W takim razie inni w hosteam też , dziecinne gadania.

@osobnik Witaj , nie każdy z hosteam ma wykupioną Filtrację , a może byś osobnik skoro tak bronisz szanownego hostingu net-speak to podaj mi parametry Filtracji , a nie tylko Ochrona Anty-DDoS.

Opublikowano

Panowie temat robi się żenujący, dwóch wypierdków którzy tworzą szambo z tematów próbuje usilnie wypromować pewien hosting, byle by osrać, byle by w jakimś stopniu pozyskać klientów na rzecz swojego płacodawcy.

Ale fakty są jedne  - topowe serwery w Polsce są w net-speak, dziękuję za uwagę.

Opublikowano

Panowie temat robi się żenujący, dwóch wypierdków którzy tworzą szambo z tematów próbuje usilnie wypromować pewien hosting, byle by osrać, byle by w jakimś stopniu pozyskać klientów na rzecz swojego płacodawcy.

Ale fakty są jedne  - topowe serwery w Polsce są w net-speak, dziękuję za uwagę.

Podaj może te "topowe" serwery.

W prywatnej wiadomości się już o to pytałem, lecz jakoś szybko zmieniłeś temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...