Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Net-Speak.pl VPS Ochrona DDOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę nie odbiegać od tematu. Zaczynacie się kłócić i robi się syf. Jeśli dyskutujecie to dawajcie jasne dowody i odpowiedzi, a nie spamujecie bezsensownymi i prowokującymi odpowiedziami. :) Przypominam również o kulturze w dyskusji.

Następne posty mają dotyczyć tylko tematu inaczej będą karane warnami. 

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie temat robi się żenujący, dwóch wypierdków którzy tworzą szambo z tematów próbuje usilnie wypromować pewien hosting, byle by osrać, byle by w jakimś stopniu pozyskać klientów na rzecz swojego płacodawcy.

Ale fakty są jedne  - topowe serwery w Polsce są w net-speak, dziękuję za uwagę.

Witaj , osobnik proszę podaj mi parametry ochrony którą oferujecie klientom na serwerach OpenVZ a KVM chodzi tu wylacznie o adresacje z hosteamu bo jeśli piszesz Anty-Ddos to nie mam pewności czy na pewno proszę o parametry filtracji

Opublikowano

Nie wiem co ty sobie nawkręcałeś ale ja nic nie oferuję, jak masz pytania pisz sobie do hostingu a urojenia zacznij leczyć.

Opublikowano

Nie polecam zero zabezpieczeń a wciskają klientowi  że posiadają ochronę . 

Z tą osobą się zgodzę ;) a druga sprawa nie polecam ponieważ serwer chodzi jak chodzi jeżeli potrzebujesz pomocy support ma cię w dupie i jeszcze prosi o pieniądze ;) za pomoc 100 zł godzina .....

aBBJCq0.png

Opublikowano

@osobnik kolega ciebie się zapytał o parametry a ty odbiegasz od tematu 

A Ty to już w końcu mógłbyś zamknąć tą swoją małą pizd* i zacząć pisać coś sensownego.

No tego już się nie da czytać. Wez nie wiem skończ z internetem bo to Ci widocznie nie służy.

Liżesz dupę każdemu, wchodzisz głębiej niż paluszki Lusi na wizji w jej pusie.

Kim Ty jesteś, że masz prawo jeszcze do kogoś pisać, że ktoś o coś zapytał i cisza?

Jak Ty nie dorośniesz to będzie z Ciebie życiowa pizd*

Wróć już do szkoły, bo ten czas wolny Ci nie służy.

Pozdrawiam serdeczenie...

Net-speak korzystałem z usług jakiś rok/dwa lata temu. W tym okresie działo się bardzo dużo, wiele przeszedłem. Kiedy był to hosting nr 1 dla mnie i dla innych.

Mogę go polecić, ale support trzeba trochę poprawić.

Opublikowano

Hosting godny polecenia. Nie ma z nim większych problemów, support trochę taki, powiedzmy, specyficzny, ale jak klient przygotowany to wie jak pisać te zgłoszenia i też problemu nie ma.

Można polecić :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Nie polecam zero zabezpieczeń a wciskają klientowi  że posiadają ochronę . 

Z tą osobą się zgodzę ;) a druga sprawa nie polecam ponieważ serwer chodzi jak chodzi jeżeli potrzebujesz pomocy support ma cię w dupie i jeszcze prosi o pieniądze ;) za pomoc 100 zł godzina .....

Widzę nowe konto i nowy s**t , od kiedy to oni biorą choćby zeta za pomoc?  dalej kombinujcie a wykończycie ten wasz ts3bahu B)

Opublikowano

Panowie brak słów do was, kolega zapytał otwierając temat o net-speak a nie o ts3bahu czy multigaming, po za tym widząc takie posty dla mnie robicie anty reklamę ts3bahu/multigaming.

Na mpcforum nie warto kierować się opinią żadnego hostingu bo polska cebula nawija w każdym temacie o hostingu w którym mają układy i ich "opinia" nie równa się z jakością tego hostingu... 

@Maja.. wydaję mi się że wszyscy tutaj już przegięli co najmniej dwa razy i temat syf się zrobił, powinnaś zrobić z tym porządek  :)

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Nie wiem co wy macie do net-speak.pl to jest bardzo dobry hosting jaki znam.

Mam u nich VoiceVps od 9 miesięcy i ani raz nie pasł, nie bylo lagów itp

Polecam hosting mają bardzo dobry Anty DDoS.

Pozdrawiam

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Stworzyłem ten temat, żeby dowiedzieć się czy warto zakupić VPS z net-speak.pl a widzę, że robi się tu wojna, który hosting lepszy i dziękuje za wszystkie normalne opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...