Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

! TS-ESTRIKE.PL - OD ZERA DO PROGAMERA !

ZbyszeekMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zapraszam serdecznie na mój serwer TeamSpeak 3 : Ts-eStrike.pl - Od zera do progamera !

Nie chcę mówić, że jesteśmy najlepsi - wejdź i zobacz sam!

Chętnie także nawiązujemy współprace z YouTube'rami i Stream'erami.

Przekonaj się sam ! Nie czekaj i wejdź!

\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ 

CWCl8u1.png

Ps. Przyjmujemy każdą krytykę :D Wszystkie błędy jakie zostaną zgłoszone naprawimy :D Pozdrawiamy, Administracja Ts-eStrike.pl

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Po wejściu na ts3 odpowiada mi stylistyka i układ kanałów oraz szybka pomoc ze strony administratora głównego, zwróciłem parę uwag i jestem w szoku bo zostało wszystko przyjete bez problemu, serwer ts3 ma przyszłość oraz pomysły tylko nie zmarnować panowie ;) będę często zaglądał i sprawdzał jak wam idzie. Powodzenia.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Po wejściu na ts3 odpowiada mi stylistyka i układ kanałów oraz szybka pomoc ze strony administratora głównego, zwróciłem parę uwag i jestem w szoku bo zostało wszystko przyjete bez problemu, serwer ts3 ma przyszłość oraz pomysły tylko nie zmarnować panowie ;) będę często zaglądał i sprawdzał jak wam idzie. Powodzenia.

Dziękuję bardzo za opinie :D Już za nie długo najprawdopodobniej będziemy mieli mBota lecz jeszcze nic nie gwarantujemy :D

Opublikowano

"Wieloletnie doświadczenie"...

Wchodzisz w ts-estrike.pl w przeglądarce:

https://scr.hu/eL885a

ta....

Ogólnie ładne ikonki używacie, to wam przyznam, ale nie podobają mi się spacery. Możliwe że to kwestia gustu ale jak dla mnie sa trochę za bardzo oczo..... :D

BOT na Poczekalni to mój osobisty znienawidzony trend na serwerach, ale już pal go sześć. Bardziej wkurza ten cholerny spam w postaci:

<21:56:28> "Witaj na Ts-eStrike.pl": ♪ Teraz gramy: Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno, Zion & Lennox - Subeme La Radio w Fun!

Generalnie, przemyślał bym takie drobnostki ;)

Serwer ciekawy, zobaczymy co i jak w przyszłości - narazie neutral. Powodzenia.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Sądząc po poście wyżej crack licencja. Kolejna sprawa to spacery mi również nie przypadły do gustu, oraz ikonki powieszane style. Serwera nie polecę ze względu tego samego co w poprzedniej reklamie, niby pozbyliście się tego ale niesmak pozostaje no i te wątpliwości co do legalności licencji. 

sygnatura.png

Opublikowano

Stawiasz serwer TeamSpeak3 nie wiedząc jaką będzie miał przyszłość ponieważ szukasz sponsora.

NPL z 900 slotami??

hhhhpng_asssqwr.png

Wiem jaką przyszłość będzie mieć serwer TeamSpeak 3 :D 

I ten xD

8JeXPKv.png

Opublikowano

"Wieloletnie doświadczenie"...

Wchodzisz w ts-estrike.pl w przeglądarce:

https://scr.hu/eL885a

ta....

Ogólnie ładne ikonki używacie, to wam przyznam, ale nie podobają mi się spacery. Możliwe że to kwestia gustu ale jak dla mnie sa trochę za bardzo oczo..... :D

BOT na Poczekalni to mój osobisty znienawidzony trend na serwerach, ale już pal go sześć. Bardziej wkurza ten cholerny spam w postaci:

<21:56:28> "Witaj na Ts-eStrike.pl": ♪ Teraz gramy: Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno, Zion & Lennox - Subeme La Radio w Fun!

Generalnie, przemyślał bym takie drobnostki ;)

Serwer ciekawy, zobaczymy co i jak w przyszłości - narazie neutral. Powodzenia.

Co to pokazywania muzyki jaka gra to prawda, troszkę to wkurza ale nie którzy jak mieliśmy to wyłączone, pytali się np. Jaki tytuł muzyki na poczekalni ? | W każdym razie usuneliśmy :D

Opublikowano

Stawiasz serwer TeamSpeak3 nie wiedząc jaką będzie miał przyszłość ponieważ szukasz sponsora.

NPL z 900 slotami??

hhhhpng_asssqwr.png

Wiem jaką przyszłość będzie mieć serwer TeamSpeak 3 :D

I ten xD

8JeXPKv.png

Nie próbuj nam wmówić że masz legalną NPL'ke jak nie masz nawet strony internetowej.

Poza tym @Pantoflarzek zwrócił Ci już uwagę na katalog z banerem a ty nadal tego nie poprawiłeś.

Serwer ogólnie okej, może trochę za dużo znaczków w spacerach ale naprawdę legalność tej licencji jest bardzo wątpliwa, a więc jeżeli jakimś cudem masz NPL to czekamy na SS jeżeli nie no to chyba jest oczywiste że crack.

Opublikowano

Już poprawiłem z tym bannerem :D A dowód licki mogę wysłać na pw :D Jeśli ktoś chce proszę napisać do mnie wiadomość !

A po drugie to mamy forum : estrike.pl

1. Dlaczego forum nie jest pod tym samym adresem co teamspeak (i vice versa)?

2. To co krytykuje u wszystkich:

<10:11:13> "eStrike @ Administrator": 
Witaj carbonx na Ts-eStrtike.pl!
Informacje serwerowe:
Aktualnie jest 13/512 uzytkownikow online

Informacje o Tobie:
Twoje pierwsze polaczenie z serwerem: 26-03-2017
Twoje ostatnie polaczenie z serwerem: 26-03-2017
Twoja ilosc polaczen z serwerem: 2

Po co mi wiedzieć które to jest połączenie, albo kiedy pierwszy raz byłem na serwerze? Jest to niepotrzebne i tylko wkurza.

3. Układ stref trochę dziwny, dlaczego ViP jest prawie na samym dole?

4. To co już mówiłem: tona niepotzrebnych znaków specjalnych na kanałach.

Opublikowano

Już poprawiłem z tym bannerem :D A dowód licki mogę wysłać na pw :D Jeśli ktoś chce proszę napisać do mnie wiadomość !

A po drugie to mamy forum : estrike.pl

1. Dlaczego forum nie jest pod tym samym adresem co teamspeak (i vice versa)?

2. To co krytykuje u wszystkich:

<10:11:13> "eStrike @ Administrator": 
Witaj carbonx na Ts-eStrtike.pl!
Informacje serwerowe:
Aktualnie jest 13/512 uzytkownikow online

Informacje o Tobie:
Twoje pierwsze polaczenie z serwerem: 26-03-2017
Twoje ostatnie polaczenie z serwerem: 26-03-2017
Twoja ilosc polaczen z serwerem: 2

Po co mi wiedzieć które to jest połączenie, albo kiedy pierwszy raz byłem na serwerze? Jest to niepotrzebne i tylko wkurza.

3. Układ stref trochę dziwny, dlaczego ViP jest prawie na samym dole?

4. To co już mówiłem: tona niepotzrebnych znaków specjalnych na kanałach.

Dziękuje za opinie :D Zaraz te informacje zostaną wyłączone :D Postaramy się usunąć znaki specjalne :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...