Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Argium.pl | Hero Zero

Matix8981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już zajmuję się waszymi sprawami, będę ten post edytował, chyba że ktoś napisze nowy.

@Jeszcze na boku dodam, że zakończyłem testy serwera napisanego w innym języku/środowisku, i wyniki są zachwycające.

Przykład, logowanie teraz w PHP trwa nawet po 2sek (~2000ms), i inne rzeczy które serwer musi przetworzyć.

Stworzyłem dla testu serwer w innym środowisku/języku, wyniki po prostu mnie zaskoczyły.

Serwer zwrócił dane logowania w ~20ms, czyli prosta matematyka, serwer napisany (testowy) w innym środowisku działa 100x szybciej niż teraźniejszy.

Będę dalej próbował testował, ale jeżeli dalej serwer (testowy) będzie zwracał tak szybko odpowiedzi to na 99% przepiszę go na to inne środowiko.

Sami widziecie co się teraz na argium dzieje nieraz to i nawet "Nieoczekiwany błąd" wyskoczy ponieważ odpowiedz idą za długo, lub zamula serwer.

A teraz idę naprawiać wam konta. Pierwsze sprawdzę: @No PProblem

Opublikowano

Zaraz givnę.

@No PProblem

Jutro jeszcze zobaczę bo nwm co powoduje ten błąd :/ Niby klient się crashuje, a nie ma powodu do takiego crasha :/ Tak wiec jeszcze jutro popatrzę.

Opublikowano

Wszystko spoczko, ale po ponownym logowaniu kręci się te kółko przez ok. 30 sekund i wyskakuje błąd ;/ A szkoda bo już fajne staty mam :D

Opublikowano

Nwm dlaczego to logowanie tak laguje jestem we wczesnych testach nowego silnika serwera, jak na razie zapowiada sie obiecujaco.

@Edit

Nwm co z tym czatem jutro usune wszystkie wiadomosci gildyjne i chyba zrobie zd sie bd cp 3 dni usuwaly.

Pasjonat
Opublikowano

Ale masz zamiar zrobić coś z tym, żebyśmy mogli się logować, czy dopiero na nowym silniku gry przywiążesz do tego jakąkolwiek uwagę?

Opublikowano

Co moge zrobic... nic, po prostu serwer nie wydala, a my funduszy nie mamy na zakup lepszej maszyny.

Chyba ze robimy reset kont, wtedy bedzie smigal serwer.

Opublikowano

Co moge zrobic... nic, po prostu serwer nie wydala, a my funduszy nie mamy na zakup lepszej maszyny.

No to zrób reset bo wgl nie mogę się zalogować xD

@Edit:

Najs po kilku próbach jestem :D

Opublikowano

jakie parametry ma obecna maszyna? Gdzie hostujecie? Może uda się coś ogarnąć :D

Ciekawi mnie jak oni bugują ten honor, nie masz nic w logach? :D

Ps. może serwer odmuli jak mu powywalasz te 2 poziomy? xD

Opublikowano

Zrobisz reset i co to da ? Skoro moment i znów 600 lvl się wbije a w tedy serwer znów będzie mulił :)

Opublikowano

Czyżby to było takie środowisko? :D

17310358_1006385502795967_77251372461457

Przecież to jest screen z fanpage MAXgame o.e.

Nie, to nie jest "środowisko".

Opublikowano

Czyżby to było takie środowisko? :D

17310358_1006385502795967_77251372461457

To jest tylko zmieniona grafika gry. Środowisko to co innego

@Edit

Nie podoba mi się ta nowa grafika :( Wolałem starszą ale każdy ma swoje zdanie :D

Opublikowano

Nie.

1.To był projekt SuperHeroes gry, napisanej w HTML'u po zamknięciu mojego MaxGame, aby playata sie nie przyczepiła i to nie jest inne środowisko.

2. Środowisko rozchodzi mi się o napisanym serwerze w Javie.

Nie spamujcie już więcej tymi grafikami. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...