Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mertial - odkrywamy karty

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start do wakacji, nie chcemy ruszać bez pełnego przygotowania. ~

Opublikowano

Serwer zapowiada się naprawdę przyzwoicie, jednak jestem ciekawa pełnego składu administracji - nawet najciekawszy serwer może okazać się niewypałem głównie ze względu na załogę. Jeśli w teamie będą same kompetentne osoby to myślę, że zawitam. ;>

Opublikowano

Start przewidywany do wakacji, a beta odbędzie się najprawdopodobniej w połowie czerwca i będzie trwać około 2 tygodni.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Spodziewałam się po was czegoś więcej ze strony forum, a tu cusz.

Oby serwer wypadł lepiej, bo mi się nudzi.

wykończę cię jak podatki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro o godzinie 19 planowany start bety. 

Zapraszamy do rejestrowania się na forum. 

Przypominam również o trwającej rekrutacji na moderatora forum. :-)

Opublikowano
47 minut temu, Ironia. napisał:

Jutro o godzinie 19 planowany start bety. 

Zapraszamy do rejestrowania się na forum. 

Przypominam również o trwającej rekrutacji na moderatora forum. :-)

A beta nie miała być wczoraj? 

Opublikowano
4 godziny temu, Evil Smile napisał:

A beta nie miała być wczoraj? 

Miała być ale została przełożona. Jest temat na forum wstawiony od wczoraj. 

Opublikowano
5 godzin temu, Ironia. napisał:

Miała być ale została przełożona. Jest temat na forum wstawiony od wczoraj. 

A, okej. Nie wchodzę na forum. : D

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć jaki to przede wszystkim będzie typ serwera Easy, Hard, 4 fun? Ponieważ preferuję głównie grę na typu EASY.

Następnym problemem jest to, że zarówno strona jak i forum obecnie nie działają, przez co wiadomo, nie idzie się połączyć a zarazem dowiedzieć czegoś więcej o ekipie i serwerze.

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano
4 godziny temu, NPPr napisał:

Chciałbym się dowiedzieć jaki to przede wszystkim będzie typ serwera Easy, Hard, 4 fun? Ponieważ preferuję głównie grę na typu EASY.

Następnym problemem jest to, że zarówno strona jak i forum obecnie nie działają, przez co wiadomo, nie idzie się połączyć a zarazem dowiedzieć czegoś więcej o ekipie i serwerze.

Forum działa cały czas, a strone mamy zabezpieczoną hasłem do bety, czyli do jutra godzina 19.00 (ewentualnie wcześniej odpalimy)

nlUSIa9.png

Opublikowano
4 godziny temu, Evil Smile napisał:

A, okej. Nie wchodzę na forum. : D

Wczoraj byłaś. 

4 godziny temu, NPPr napisał:

Typ serwera medium. Forum powinno działać normalnie, wpisz www.forum.mertial.pl razem z tym www. Jeżeli nie będzie Ci działać to spróbuj wyczyścić ciasteczka i dane witryny lub odpalić inna przeglądarka. :-) 

Opublikowano
Dnia 30.05.2017 o 00:39, Evil Smile napisał:

Spodziewałam się po was czegoś więcej ze strony forum, a tu cusz.

Oby serwer wypadł lepiej, bo mi się nudzi.

Akurat w tym względzie masz najmniej do gadania, tym komentarzem tylko przedstawiasz swoje "doświadczenie" i możliwości, które wiele nawet nie musiały być poddawane pod wątpliwość, bo w ogóle ich nie ma.

Co do serwera... Po prezentacji przeczytanej na forum bardzo wiele pracy zostało włożone i nie dość, że jest tak bardzo rozbudowany, to również przyjazny dla każdego gracza.

Widzimy się na becie i mam nadzieję, że na udanym, stabilnym starcie!

Opublikowano
15 godzin temu, Ironia. napisał:

Wczoraj byłaś. 

Typ serwera medium. Forum powinno działać normalnie, wpisz www.forum.mertial.pl razem z tym www. Jeżeli nie będzie Ci działać to spróbuj wyczyścić ciasteczka i dane witryny lub odpalić inna przeglądarka. :-) 

forum.mertial.pl powinno im działać.Źle zrobili dnsy.

Opublikowano
Dnia 21.06.2017 o 12:16, Philosophe napisał:

Akurat w tym względzie masz najmniej do gadania, tym komentarzem tylko przedstawiasz swoje "doświadczenie" i możliwości, które wiele nawet nie musiały być poddawane pod wątpliwość, bo w ogóle ich nie ma.

Co do serwera... Po prezentacji przeczytanej na forum bardzo wiele pracy zostało włożone i nie dość, że jest tak bardzo rozbudowany, to również przyjazny dla każdego gracza.

Widzimy się na becie i mam nadzieję, że na udanym, stabilnym starcie!

Niby dlaczego? Nigdzie nie napisałam, że ja zrobiłabym to lepiej, więc sobie daruj i nie szukaj spiny.

I jak pierwszy raz weszłam na forum to napisałam im to dokładnie to samo, więc nie rozumiem o co się prujesz. 

Co do mojego doświadczenia i możliwości - możemy o tym podyskutować na pw, nie będę sobie pod czyjąś prezką flaków wypruwać.

Na serwerze zawitam, warto zobaczyć jakie są wyniki końcowe. :')

GL!

Opublikowano
8 godzin temu, taxi2286 napisał:

boty jak na Tasmani ?  beda xD ????

Nasi administratorzy nie mają życia prywatnego, więc raczej wiele nie będzie :)

nlUSIa9.png

Opublikowano
17 godzin temu, wojtek123422 napisał:

Nie moge sie doczytać to jest easy medium czy hard?

Typowy medium :)

LutUbw5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...