Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mertial - odkrywamy karty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa jakość? Cokolwiek to ma znaczyć ale to określenie mi do niczego nie pasuje. Nie wiem czemu mnie to właśnie teraz to zauważyłem. Może dla tego, że ten serw taki oczojebny.

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa jakość? Cokolwiek to ma znaczyć ale to określenie mi do niczego nie pasuje. Nie wiem czemu mnie to właśnie teraz to zauważyłem. Może dla tego, że ten serw taki oczojebny.

Naucz się pisać

Opublikowano

Mogliście jednak zaczekać do prezentacji, niż to wszystko teraz pokazywać :P

Ale zachęciliście mnie :P

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Powiem tak zapowiada się naprawdę fajnie, nie wiem czy już myśleliście nad tym żeby dodać "wyszukiwarkę shopow" jest taka na samii i powiem tak jak zagrałem na serwerze gdzie jej nie było to aż mi się nie chciało latać po shopach xD. Człowiek szybko się przyzwyczaja do dobrego :D. Czekam na pełną prezentacje i oczywiście życzę powodzenia w dalszym tworzeniu serwera ;)

967b98008e89d.gif

Opublikowano

Mogliście jednak zaczekać do prezentacji, niż to wszystko teraz pokazywać :P

Ale zachęciliście mnie :P

Właśnie o to chodziło.

Chcieli wzbudzić przedwstępne zainteresowanie i zapoznać ludzi z projektem.

Teraz w fazie przygotowań lepiej jest poznać zdanie ludzi na dany temat i ewentualnie przemyśleć zmiany. 

Opublikowano

Fajnie się to wszystko prezentuje, nie chcę mi się cofać i patrzeć jaki był to typ serwera, ale z każdą kolejną kartą wygląda to co najmniej ciekawie.

Opublikowano

Fajnie się to wszystko prezentuje, nie chcę mi się cofać i patrzeć jaki był to typ serwera, ale z każdą kolejną kartą wygląda to co najmniej ciekawie.

Jest to serwer medium, 125 level max.

Powiem tak zapowiada się naprawdę fajnie, nie wiem czy już myśleliście nad tym żeby dodać "wyszukiwarkę shopow" jest taka na samii i powiem tak jak zagrałem na serwerze gdzie jej nie było to aż mi się nie chciało latać po shopach xD. Człowiek szybko się przyzwyczaja do dobrego :D. Czekam na pełną prezentacje i oczywiście życzę powodzenia w dalszym tworzeniu serwera ;)

Nie będziesz musiał się odzwyczajać :)

LutUbw5.png

Opublikowano

Nowa jakość? Cokolwiek to ma znaczyć ale to określenie mi do niczego nie pasuje. Nie wiem czemu to właśnie teraz  zauważyłem. Może dla tego, że ten serw taki oczojebny.

Naucz się pisać

Masz teraz poprawie skonstruowane zdanie i nie narzekaj :D

Opublikowano

No i to się nazywa prezentacja, no i to się nazywa serwer, a nie jak większość tych podrabiańców z mpc forum :)

Opublikowano

Niee... ja pasuje szkoda mi patrzeć na metina który staje się na siłe inna grą.

Nie odpowiadaj na ten post nie zaglądne tu już.

Opublikowano

Beta zbliża się wielkimi krokami, a specjalnie dla Was przygotowujemy kolejny pokaz nowości.

"Zbliża się wielkimi krokami", czyli kiedy? Do końca maja wystartujecie?

Opublikowano

Zapraszamy do zapoznania się z małą zapowiedzią serwera i dziękujemy @KizuThalia za kawał dobrej roboty!

Zapraszamy także na nasz fanpage na którym będziemy organizować różne konkursy jak i informować o postępach serwera!

MEGA! Teraz tylko mam dylemat grać na @Someya czy u was :( 

Opublikowano

Zapraszamy do zapoznania się z małą zapowiedzią serwera i dziękujemy @KizuThalia za kawał dobrej roboty!

Zapraszamy także na nasz fanpage na którym będziemy organizować różne konkursy jak i informować o postępach serwera!

MEGA! Teraz tylko mam dylemat grać na @Someya czy u was :(

Jak chcesz jeszcze poczuć klimat metina to tutaj.. Tamten serwer to ja nie wiem co oni odwalają z tymi nowymi klasami. 

Powodzenia w tworzeniu serwera i starcie. 

obraz.png

Opublikowano

Zapraszamy na FAQ w wykonaniu @KizuThalia.

Na jej kanale będą udostępniane filmiki odnośnie większości rzeczy, które znajdują się na serwerze.

Jak niektórzy byli w stanie już wcześniej nadmienić, że to już jest Metin 3, więc dajemy Wam do tego małe poradniki.

Jeśli macie pytania o jakieś systemy, dungi, mapy czy inne sprawy piszcie śmiało w komentarzach,

a na pewno wszystkie FAQ nagrane przez Kizu dadzą Wam na nie odpowiedzi.

Zapraszamy także na fanpage serwera jak i samej youtuber'ki (linki w opisie filmiku).

nlUSIa9.png

Opublikowano

League of Metin2? :D nie no systemy wyglądają ciekawie jak cały serwer, tylko pytanie czy uda wam się uniknąć błędów, tych zwykłych jak i krytycznych? Jeśli mogę Wam dać radę porządnie przyłóżcie się do beta testów inaczej MOŻECIE skończyć jak pewien niesławny serwer na A :p 

Opublikowano

Tak informacje o becie miały być po świętach, ale jeszcze nie wszystko jest przez nas dopieszczone by klient trafił w ręce Betowiczów.

Fanpage ruszył i będziemy dodawać tam na bieżąco screen'y jak i konkursy przed startem serwera (po też).

Oficjalne forum serwera też jest już przez nas powoli kończone i trafi w Wasze ręce.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Tak informacje o becie miały być po świętach, ale jeszcze nie wszystko jest przez nas dopieszczone by klient trafił w ręce Betowiczów.

Fanpage ruszył i będziemy dodawać tam na bieżąco screen'y jak i konkursy przed startem serwera (po też).

Oficjalne forum serwera też jest już przez nas powoli kończone i trafi w Wasze ręce.

(y) czekam z niecierpliwością ! 

Opublikowano

hmmm !!!!    Someya czy wy  ????????? 

zagram jak wielu ale czy potraficie utrzymać graczy bo poki co to 95% serwerow jest tylko na 2 miesiące póki IS WPŁYWA NA KONTO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...