Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ageria [Dedyk] [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha, a jak miała być BETA to też były ataki xD?

Dokładnie ahahahhah :"D Zwijajcie interes bo teraz juz wam nikt nie zaufa.

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę, nie układaj mi życia :) Na inne serwery czekają ludzie i tygodniami ;)

Opublikowano

Czekają owszem ale nie z taką administracja która nie daje infa, i robi ludzi w konia.

Opublikowano

Czekają owszem ale nie z taką administracja która nie daje infa, i robi ludzi w konia.

Podałem info, że jak coś konkret będzie to powiem. Nie będe się sto razy powtarzać.

Opublikowano

Podałem info, że jak coś konkret będzie to powiem. Nie będe się sto razy powtarzać.

Coś Ty taki teraz poważny jesteś ? Idź sobie jaja rob na forum i się śmiej z ludzi którzy czekają.

Opublikowano

BARDZO PROSIMY O CIERPLIWOŚĆ. CIĄGLE WALCZYMY I NIE ODPUŚCIMY TEMATU. DAMY KONKRETNE INFO JAK UDA NAM SIĘ USTALIĆ WIĘCEJ.

Opublikowano

BARDZO PROSIMY O CIERPLIWOŚĆ. CIĄGLE WALCZYMY I NIE ODPUŚCIMY TEMATU. DAMY KONKRETNE INFO JAK UDA NAM SIĘ USTALIĆ WIĘCEJ.

Daj to ty sobie spokój z tym serwerem już leszczu, 17 marca lepszy serwerek startuje.

Opublikowano

Daj to ty sobie spokój z tym serwerem już leszczu, 17 marca lepszy serwerek startuje.

Nie nabijaj postów już. Dostałeś bana na forum i tyle. Skoro startuje to poczekaj na niego, a nie zaśmiecasz prezkę.

Opublikowano

K***a jaki ma sens startowania w niedziele i jeszcze pewnie PÓŹNYMI GODZINAMI? O ILE W OGÓLE TO WYSTARTUJE  xD

Opublikowano

Ale przyznać musicie, daliście dupy.

Jak w 2017 można mieć jeszcze problemy z atakami (każdy i tak wie, że ich nie macie...).

Napisz konkretnie graczom czy będzie dzisiaj serwer czy nie..

A jeśli napiszesz, że będzie - a nie będzie to wywal prezentację bo będziecie tak kłamać cały czas.

Opublikowano

Jak w 2017 można mieć jeszcze problemy z atakami (każdy i tak wie, że ich nie macie...).

A jeśli napiszesz, że będzie - a nie będzie to wywal prezentację bo będziecie tak kłamać cały czas.

Po co ma pisać skoro sam nie wie? Napisze że będzie dziś a nie będzie to zrobi się jeszcze gorzej jak teraz... Czekacie to czekajcie serio nie macie co robić tylko metinem żyjecie?

Opublikowano

Po co ma pisać skoro sam nie wie? Napisze że będzie dziś a nie będzie to zrobi się jeszcze gorzej jak teraz... Czekacie to czekajcie serio nie macie co robić tylko metinem żyjecie?

Ja oceniam obiektywnie jako w sumie "nowy" na polskim (trochę śmiesznym) rynku tej gry.

Jak można w 2017 roku zasłaniać się atakami bo nie zrobiło się czegoś dobrze...

Opublikowano

Ciekawe kiedy przestaną ludzie stawiać serwery bez nowości, takie standardowe mediumy. Taki mały suchar Co ma wspólnego deszcz a serwery metin2? Często padają hehe

W takim razie powiedz mi jakie Ty nowe systemy byś wprowadził jakbys robił swój serwer??

Opublikowano

Ciekawe kiedy przestaną ludzie stawiać serwery bez nowości, takie standardowe mediumy.

Wtedy bedzie spam i płacz że kotlet :)

Teraz nikomu nie dogodzisz, nowe rzeczy zle bo to juz nie metin! Po staremu zle bo kotlet.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

a serwer? xD 4h opóźnienia, nieźle :D, aż mi się Balmora przypomniała :D

Opublikowano

Chodziło mi już o pewny dzień w którym miała startować, a i tak były opóźnienia xD

Opublikowano

Strona już działa normalnie. Można się rejestrować/pobierać. 

Ty no dobra, a jakieś konkrety? Dziś będzie wgl ten start, oszczędźcie ludziom zbędnego czekania..

kmr3.gif

Opublikowano

wezcie wywalcie te prezke do kosza

wywalcie serwer i sie nie kompromitujcie go drugi antaris wychodzi

skoro nawet ze strona macie problemy to ja sie pytam na chuy w serwery metina startujecie?

Gość Lajk™
Opublikowano

wezcie wywalcie te prezke do kosza

wywalcie serwer i sie nie kompromitujcie go drugi antaris wychodzi

skoro nawet ze strona macie problemy to ja sie pytam na chuy w serwery metina startujecie?

Masz przejebane w życiu to czemu się nie zabijesz? Na c**j ci to?

Taka głupia mentalność, nie było serwerów tu wszyscy wszystkim pomagali zeby zrobić fajne miejsce do gry a teraz wypierdolic wszystkie serwery do kosza bo c**jowe i miliardy bugów! Administracje spalmy na stosie!

Opublikowano

Witam serdecznie, z racji że zrobiliście ostry syf zwracam się do Was z prośbą o zachowanie spokoju.

Serwer ma problemy i powinniście to sobie przyswoić.

Dalsze posty moglibyście pierw przemyśleć by nie otrzymać żadnych punktów ostrzeżeń.

Nie chcę dawać Wam warnów, ale łamiecie nagminnie regulamin i nie można tak długo przymykać na to oczu.

Prezentacji jeszcze nie zamknę, bo dzisiaj startuje, ale jeśli dalej będzie robiony tutaj syf, będę zmuszony do czasowego zamknięcia tematu, a otworzony zostanie dopiero wtedy, gdy serwer będzie stabilnie stał.

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...