Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ageria [Dedyk] [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta administracja jest jakas po*ebana. Nawet zadnego info nie dadza co i jak.

Idzie info co chwile. Ale ile można mówić? Jak wystartuje to powiemy.

Gdzie niby to info. Na forum piszesz zlewajace informacje, napisz co sie dzieje bo nikt nic nie wie. Napisales ze zaraz wystartujecie a tu dalej nic. Ludzie czekaja i sie denerwuja

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakie info idzie? co ty w ogóle piszesz nie potraficie powiedzieć gdzie leży problem gdzie daliście du** tylko napisałeś, że niedługo mozna spatchować klienta ! a teraz przez 3 strony spamujemy jak idioci 

Opublikowano

Pierdolenie od 2h że zaraz start to c***a warte info 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

I własnie przez takie zagrywki przed startem macie połowe graczy mniej :) Nie mówcie, ze to nie wasza wina. Jak najbardziej wasza, mogliscie troszke wiecej zainwestować w zabezpieczenia, przeciez w tej administracji was z 10 jest, trudno było sie złozyć?

UggNk9.gif

Opublikowano

I własnie przez takie zagrywki przed startem macie połowe graczy mniej :) Nie mówcie, ze to nie wasza wina. Jak najbardziej wasza, mogliscie troszke wiecej zainwestować w zabezpieczenia, przeciez w tej administracji was z 10 jest, trudno było sie złozyć?

Robimy ściepke jak na cheetosy... Ludzie, błagam Was...

Tyle co wiem, tyle mówię. Dostaję info "zaraz będą pliki na patcherze" to takie podaję.

Opublikowano

O co robicie taką gównoburze? Twierdzisz, że połowa graczy przez to odchodzi, każdy pierdoli że server c*****y jak i administracja, a i tak potem fapiecie na server że jest miodzik.

Nikt Was nie nauczył cierpliwości?, palpitacji serca nie dostaniecie.

Elo

Opublikowano

z tego co widze oni tego nie rozumieja

Opublikowano

Proponuje niecierpliwcom wyjście na dwór na spacerek , jak wrócicie serwer będzie już Online , a jeśli nie skasujcie Clienta , i żyjcie dalej .

Opublikowano

Nie rozumiem czegoś takiego. Kurcze wiem, że się czeka na serwer itd, ale nie można właśnie odejść od kompa i na spokojnie potem wejść zobaczyć czy działa?

Opublikowano

U mnie to nawet nie ma gdzie wyjść na ten spacer bo taka Wiocha :D. A co do serwera to czekam do 18.00 jeżeli nie wystartuje to 

client = delete

Opublikowano

Nie rozumiem czegoś takiego. Kurcze wiem, że się czeka na serwer itd, ale nie można właśnie odejść od kompa i na spokojnie potem wejść zobaczyć czy działa?

Ale jak mówisz ludziom że zaraz start to czekają, żeby być na starcie :O

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Ale jak mówisz ludziom że zaraz start to czekają, żeby być na starcie :O

Hhahah ale ciężki skład tam siedzi :)  Jak tyko takie info masz to gratuluje i klepcie tą stronę dalej bo dziurawa 

Opublikowano

Twoje infa :

Chwilka i startujemy

Nie bójcie sie zaraz wystartuje

Juz pliki zaraz na patcherze bedą

Jak tu sie nie wku*wić ?

Opublikowano

Ja nie rozumiem dlaczego nie zapytasz sie technika co sie dzieje

Opublikowano

zaraz sie okaze ze technikowi internet wyjebalo, czy tam prad mu w wiaderku wyniesli jak na slynnym polskim serwerze

takie pierdolenie przez administracje jest irytujace, zamiast powiedziec jasno co sie dzieje to nawijacie jedna i tą samą spiewke xD 

myslalem ze chociaz dotrzymacie slowa, a walicie w c***a od samego poczatku

to tyle, 

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Ktoś powie co się dzieje bo nie chce mi się czytać tego spamu...Btw Link na mega chyba nie działa :O

Opublikowano

Ktoś powie co się dzieje bo nie chce mi się czytać tego spamu...Btw Link na mega chyba nie działa :O

Nawet osoby w teamie nie wiedzą co się dzieje xD

sa jeszcze 2 inne linki do pobrania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...