Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ageria [Dedyk] [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadnych bonusów dla pierwszych graczy? LOL 

Nie, wazniejsi sa gracze z budzetem na IS, niz ci, ktorzy sie nie moga doczekac startu od zapowiedzi. ;)

A wiesz że is będzie dopiero 2h po starcie? :) Czowieku jesteś nienormalny idź komuś trawe skosić i zarób sobie na IS'a xD

Na c**j mu zagladasz w portfel, moze nie ma zyczenia inwestowac wlasnych pieniedzy w serwer, ktory ma opoznienia ze startem od wczoraj

a na ch*j on zagląda administracji w portfele?

gdzie on zaglada w portfel administracji? XDDD Po prostu napisal, ze powinien byc jakis bonus za te opoznienia, ja tez jestem tego samego zdania

MLODY I GNIEWNY

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, wazniejsi sa gracze z budzetem na IS, niz ci, ktorzy sie nie moga doczekac startu od zapowiedzi. ;)

A wiesz że is będzie dopiero 2h po starcie? :) Czowieku jesteś nienormalny idź komuś trawe skosić i zarób sobie na IS'a xD

Na c**j mu zagladasz w portfel, moze nie ma zyczenia inwestowac wlasnych pieniedzy w serwer, ktory ma opoznienia ze startem od wczoraj

gdzie on zaglada w portfel administracji? XDDD Po prostu napisal, ze powinien byc jakis bonus za te opoznienia, ja tez jestem tego samego zdania

Nie pisał o opóźnieniach, tylko o tym, że dla graczy obecnych na starcie powinny być bonusy, jeszcze do tego hejtując administrację, że gracze z IS są ważniejsi, chociaż IS i tak będzie 2h po starcie, niestety źle trafił, bo akurat tutaj administracja nie leci na hajs. Niech pójdzie hejtować jakieś dimari, czy inne gó*no.

Jaraj ciężko pracuje, żeby odpalić ten serwer, a tu jeszcze ludzie płaczą, że nie będzie żadnych bonusów na start, no pls.

tenor.gif

Opublikowano

Kolego wyżej przestań lizać! już dawno powinna pojawić się jakaś informacja jak są tacy naj naj  

Opublikowano

Nie pisał o opóźnieniach, tylko o tym, że dla graczy obecnych na starcie powinny być bonusy, jeszcze do tego hejtując administrację, że gracze z IS są ważniejsi, chociaż IS i tak będzie 2h po starcie, niestety źle trafił, bo akurat tutaj administracja nie leci na hajs. Niech pójdzie hejtować jakieś dimari, czy inne gó*no.

Jaraj ciężko pracuje, żeby odpalić ten serwer, a tu jeszcze ludzie płaczą, że nie będzie żadnych bonusów na start, no pls.

Kolega chyba liczy na darmowy is, że tak pucuje

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Kolego wyżej przestań lizać! już dawno powinna pojawić się jakaś informacja jak są tacy naj naj  

pisał rabbit na shoutboxie, że jeszcze chwila

ale wczoraj chwila trwała jakieś 1,5h, więc trzeba czekać cierpliwie xD

^napisała osoba, która narzeka, że nie ma żadnych bonusów na start :yay:

tenor.gif

Opublikowano

Chyba już nie wystartuje jak takie obsówy. Zabrakło tej bety jednak.

Chyba mamy wróżkę tutaj :P

Już niedługo będzie można spatchować clienta i grać.

Opublikowano

41 minut straconego czasu gry. Wyszedł brak profesjonalizmu. Nie mówcie mi tutaj, że to nie wasza wina. Tak to wasza.

Opublikowano

czemu nikt z administracji nie zejdzie na tsie do graczy? :v

tenor.gif

Opublikowano

Widze ze drugi antaris sie tworzy ;-

A ty skoro cos ta tworzysz to tworz i wylacz mpcforum bo potem wychodzi brak czasu

#antywarn

Na serwerze jak bedzie choc te 500 graczy to wejde bo szkoda czasu na pobieranie tracic

Powodzonka

Opublikowano

czemu nikt z administracji nie zejdzie na tsie do graczy? :v

Co chwilę ktoś schodzi.

Opublikowano

41 minut straconego czasu gry. Wyszedł brak profesjonalizmu. Nie mówcie mi tutaj, że to nie wasza wina. Tak to wasza.

Chłopie nie powinieneś marudzić tylko szykować hajs na is i dziękować administracji że masz gdzie grać

@edit: być może będziesz miał gdzie   :D

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Chłopie nie powinieneś marudzić tylko szykować hajs na is i dziękować administracji że masz gdzie grać

@edit: być może będziesz miał gdzie  :D

XDDDDD, to prowo tak?

ofc, nadal czekam z niecierpliwoscia na start

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

No to widzę nic mnie nie opuściło :D, a już się bałem że się spóźniłem bo grałem w Mount & Blade Warband xD.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nie, wazniejsi sa gracze z budzetem na IS, niz ci, ktorzy sie nie moga doczekac startu od zapowiedzi.  ;)

A wiesz że is będzie dopiero 2h po starcie?  :) Czowieku jesteś nienormalny idź komuś trawe skosić i zarób sobie na IS'a  xD

IS bedzie 2h po starcie, bo maja opoznienia ze wszystkim, jakby nie mieli to jak sam widziales, mial byc wczesniej, niz mial wystartowac serwer.

Udowodnij, ze nie leci. Jakby chcieli to by bardziej dopracowali start serwera normalnie, jak to planowano, a nie godzine po zaplanowanym terminie. Bardziej chcieli, zeby IS dodac wczesniej, niz start serwera zamiast spiac du*e i dopracowac start. Strona glowna rowniez nie powala, mogli tez wczesniej jakos to dopatrzyc, zeby nie wyskakiwal jakis 404.

Tak jak wyzej. Nie martw sie, nie dostaniesz darmowych SM za lizusy. 

Mimo wszystko wbije i zobacze, jak sie rozkreci. Co do serwera mam pozytywne mysli, co do graczy jak widac, 50/50. 

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Nie, wazniejsi sa gracze z budzetem na IS, niz ci, ktorzy sie nie moga doczekac startu od zapowiedzi.  ;)

A wiesz że is będzie dopiero 2h po starcie?  :) Czowieku jesteś nienormalny idź komuś trawe skosić i zarób sobie na IS'a  xD

IS bedzie 2h po starcie, bo maja opoznienia ze wszystkim, jakby nie mieli to jak sam widziales, mial byc wczesniej, niz mial wystartowac serwer.

Udowodnij, ze nie leci. Jakby chcieli to by bardziej dopracowali start serwera normalnie, jak to planowano, a nie godzine po zaplanowanym terminie. Bardziej chcieli, zeby IS dodac wczesniej, niz start serwera zamiast spiac du*e i dopracowac start. Strona glowna rowniez nie powala, mogli tez wczesniej jakos to dopatrzyc, zeby nie wyskakiwal jakis 404.

Tak jak wyzej. Nie martw sie, nie dostaniesz darmowych SM za lizusy. 

Mimo wszystko wbije i zobacze, jak sie rozkreci. Co do serwera mam pozytywne mysli, co do graczy jak widac, 50/50. 

jakie to śmieszne, że ci co szczekają najwięcej o darmowe przedmioty/raty/cokolwiek dodatkowego na start wyzywają innych, że chcą darmowego isa xD

hipokryzja poziom mpc

tenor.gif

Opublikowano

Ja nie rozumiem tego polskiego rynku....

Tylko 5% serwerów potrafi wystartować dokładnie o tej godzinie, o której napiszą?

Zawsze przesuwacie te starty, obiecujecie "jutro o xx:xx oficjalny start, bez przekładania" - a robicie i tak swoje...

Jak można przesuwać start bo skrypty strony były złe - absurd totalny, strona powinna być sprawna i zrobiona co najmniej przed samą betą - której tu nawet nie było.

Chciałem polecić, ale nie mogę.

Pozdrawiam - Asd.

Opublikowano

spokojnie ludzie na południu jest burza jak burza sie skonczy to technik odpali 

co do serwa oby byli ludzie ;p

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Coraz gorsze przeczucia mam... start za tydzień bez bugów :D

Jeśli byłby taki scenariusz to z automatu serwer dla mnie do pieca :) Bo czekałem w sobotę czekam dziś i u mnie nie ma takiego czegoś do trzech razy sztuka, trzeci raz wiąże się z tym że odpuszczam sobie przygodę z tym serwerem :).

Ps. Forum ma takie lagi, a strona to już zupełnie nie działa - Mowa o serwerze ;p.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ta administracja jest jakas po*ebana. Nawet zadnego info nie dadza co i jak.

Idzie info co chwile. Ale ile można mówić? Jak wystartuje to powiemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...