Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ageria [Dedyk] [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Odpisałem na wiadomość wyżej i dostałem 5 punktów, co do serwera ładnie wygląda ;* Jak coś pisz GG :P Mam sprawę :D

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

Dlatego nie warto czekać na ostatnia chwile z rejestracja :D Ja zrobiłem konto ranooo :D

Opublikowano

Dlatego nie warto czekać na ostatnia chwile z rejestracja :D Ja zrobiłem konto ranooo :D

Rejestracja od ponad godziny jest dostępna :P Start chwilę po 14, bo pliki na patchera się wrzucają.

Opublikowano

Będzie podania liczba graczy na starcie ? Płatność PSC będzie dostępna już od początku serwera ?

Opublikowano

Myślałem, że będzie trochę większe zainteresowanie na starcie ;/

400+ kont bez żadnej reklamy :P Będzie reklama, będzie więcej osób. Na samym TS jest 60+

Opublikowano

Cos na start bedziemy dostawac jako pierwsi gracze?

ta, ekwipunek startowy

He, he, he.

Zazwyczaj na starcie serwera pierwsi gracze dostaja jakies specjalne "nagrody".

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

ta, ekwipunek startowy

He, he, he.

Uścisk dłoni :)

Opublikowano

ta, ekwipunek startowy

He, he, he.

wcześniejszy dostęp do serwera, niż ci co wbiją potem jest wystarczający :yay:

tenor.gif

Opublikowano

ta, ekwipunek startowy

He, he, he.

He, he, he

Chyba na Hamachi...

Coś start się przesuwa...

Opublikowano

Żadnych bonusów dla pierwszych graczy? LOL 

Nie, wazniejsi sa gracze z budzetem na IS, niz ci, ktorzy sie nie moga doczekac startu od zapowiedzi. ;)

Opublikowano

de4ca613d4d1681af64e362642703738.png

no to niezle skrypty xD

btw, o ktorej ten start? Troszke smieszny jest sam fakt, ze start zostal przelozony z wczoraj na dziś i przez noc nie zdazyliscie wjebac nawet plikow na host z patcherem xD

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Nie, wazniejsi sa gracze z budzetem na IS, niz ci, ktorzy sie nie moga doczekac startu od zapowiedzi. ;)

Pff, jak zwykle to samo... Tylko kasa i kasa

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Pff, jak zwykle to samo... Tylko kasa i kasa

Nie wiem cz się śmiać czy płakać :P

Opublikowano

A wiesz że is będzie dopiero 2h po starcie? :) Człowieku jesteś nienormalny idź komuś trawe skosić i zarób sobie na IS'a xD

Opublikowano

A wiesz że is będzie dopiero 2h po starcie? :) Czowieku jesteś nienormalny idź komuś trawe skosić i zarób sobie na IS'a xD

Start trochę się opóźni. Wystarczy cierpliwie poczekać :)

Opublikowano

A wiesz że is będzie dopiero 2h po starcie? :) Czowieku jesteś nienormalny idź komuś trawe skosić i zarób sobie na IS'a xD

Na c**j mu zagladasz w portfel, moze nie ma zyczenia inwestowac wlasnych pieniedzy w serwer, ktory ma opoznienia ze startem od wczoraj

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Na c**j mu zagladasz w portfel, moze nie ma zyczenia inwestowac wlasnych pieniedzy w serwer, ktory ma opoznienia ze startem od wczoraj

a na ch*j on zagląda administracji w portfele?

tenor.gif

Opublikowano

A wiesz że is będzie dopiero 2h po starcie? :) Człowieku jesteś nienormalny idź komuś trawe skosić i zarób sobie na IS'a xD

Pozdrowienia, jak Ty jestes normalny i lubisz wkladac chociaz troche pieniedzy w wirtualne przedmioty a zwlaszcza do metina. Nie wiesz, kiedy serwer moze upasc a ich nie odzyskasz. Nie jestem typem gracza p2w. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...