Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonMu | Start Nowej Edycji 26.05.2018 godz. 18.00! | Sezon 6ep3 | exp: 600x, drop:30%

Dragonmu24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbilem ponad 200 lvl RFem i DW. rf ma dramatycznie slabe obrazenia, rf na 200 lvlu bil po jakies 200 w lt1, dw na 120 bil tam po 400

flame i tf polecialy dosc szybko, ES nie polecial mi nigdzie, ani w lt1, ani w lt3, ani w lt7, za to nadzialem sie na soul barrier w lt3 (??)

co do wypadajek sa tylko firacrackery ktore dropia w party, zlapalem ich z 10, polecial mi miedzy innymi leather helm +11, double axe +15 i demonic helmet +14. ten demonic to nie przesada ? itemki do 15 to nie przesada ?

jesli chodzi o kameinie to polecialy mi 4 jole i 1 bless, niestety zadnego chaosa co na poczatku jest zbawienne :D

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
8 godzin temu, Dogma napisał:

Ten serv to dno nie polecam szkoda czasu spec jest tylko do donate zgarnia kase i samowolka na serv porarzka 

I pisze to ktoś, kto nawet nie potrafi skleić 1 zdania poprawnie, bez błędów ortograficznych xD

Serwer ma potencjał ale fakt, spec mógłby się zainteresować też w trakcie, a nie tylko na start.

Z tego co wiadomo:

- NAPRAWIONY BALANS (się okaże :>)

- NAPRAWIONY STUN U BK

Zobaczymy, do zobaczenia wieczorem!

Opublikowano

Metody które stosujecie powoli już przekraczają granice. Wiecie w ogóle co to jest zdrowa konkurencja?
Może zacznę od początku tak aby wszyscy wiedzieli o co właściwie chodzi :-)

Od ostatniej edycji do grona adminów na dragon mu dołączył TONY czyli Wojtek - Tak dokładnie ten sam który był na GreatMu i zrobił interes życia na sprzedawaniu przedmiotów za moimi plecami. Oczywiście po tym incydencie pożegnał się z funkcją admina i zabrał swoją gildie - Vendette. (specu uwazaj z kim wspólpracujesz jezeli chcesz odezwij sie na nasz fanpage udostępnie Ci dowody i obszerne logi) Nic osobiście nie mam do nikogo z Vendetty ale to jak dajecie się zmanipulować przez Wojtka, to po prostu jest aż niemożliwe . Graliście na GMO pomagaliście go współtworzyć na pierwszych edycjach a teraz wielce piszecie takie hejty, no bądźmy poważni. Sami zobaczcie jak to wygląda.. Macie kogoś w AT to dmuchacie i chucacię na serwerek i jest fajny i najlepszy.. Doskonale wiecie co Wojtek zrobił i do czego jest zdolny lecz i tak dalej mu ufacie i wierzycie w wszystko co mówi a to jedna wielka manipulacja. Odnośnie jeszcze tych oskarżeń co do konta Justyny - Nie miałem z tym nic wspólnego i jeśli jesteś łaskaw specu udostępnij IP z którego zostało to zrobione bo jak to Wojtek stwierdził włam został dokonany dokładnie z takiego samego IP jakie ma serwer GreatMuOnline. Każdy kto ma choć odrobine pojęcia doskonale wie że na serwerze nie ma opcji na odpalenie klienta MU. No ale są ludzie mądrzy i mądrzejsi.
Jeszcze te przechwałki Wojtka o dostępie do bazy GreatMuOnline, powiedz mi Wojtku kto normalny chwali się czymś takim? Mamy nową maszynę wygenerowane nowe hasła a ty śmiesz twierdzić że masz dostęp do naszej bazy. Naprawdę zabawne.

Na koniec tylko jeszcze dodam że to co robicie bardziej was pogrąza niż wam pomaga ludzie widzą co się dzieje i mają swój rozum.
Specu zastanów się naprawdę i koniecznie się odezwij. Polska scena MuOnline nie ma zbyt dużo do zaoferowania i mysle ze miedzy ludzmi ktorzy tworza te serwery powinny istniec zdrowe relacje i przede wszystkim zdrowa konkurencja.

Bez nazwy-5.png

Opublikowano
17 godzin temu, shogo napisał:

wbilem ponad 200 lvl RFem i DW. rf ma dramatycznie slabe obrazenia, rf na 200 lvlu bil po jakies 200 w lt1, dw na 120 bil tam po 400

Nie wiem kiedy wbiłeś na serwer ale od poniedziałku trwają testy i były różne ustawienia w tym czasie, testowaliśmy wszystkie klasy w pvp na statach 1k, 10k, 20k i 32k a takze z buffami, skillami i mocnymi itemami.

1 godzinę temu, GreatMu napisał:

Metody które stosujecie powoli już przekraczają granice. Wiecie w ogóle co to jest zdrowa konkurencja?
Może zacznę od początku tak aby wszyscy wiedzieli o co właściwie chodzi :-)

Od ostatniej edycji do grona adminów na dragon mu dołączył TONY czyli Wojtek - Tak dokładnie ten sam który był na GreatMu i zrobił interes życia na sprzedawaniu przedmiotów za moimi plecami. Oczywiście po tym incydencie pożegnał się z funkcją admina i zabrał swoją gildie - Vendette. (specu uwazaj z kim wspólpracujesz jezeli chcesz odezwij sie na nasz fanpage udostępnie Ci dowody i obszerne logi) Nic osobiście nie mam do nikogo z Vendetty ale to jak dajecie się zmanipulować przez Wojtka, to po prostu jest aż niemożliwe . Graliście na GMO pomagaliście go współtworzyć na pierwszych edycjach a teraz wielce piszecie takie hejty, no bądźmy poważni. Sami zobaczcie jak to wygląda.. Macie kogoś w AT to dmuchacie i chucacię na serwerek i jest fajny i najlepszy.. Doskonale wiecie co Wojtek zrobił i do czego jest zdolny lecz i tak dalej mu ufacie i wierzycie w wszystko co mówi a to jedna wielka manipulacja. Odnośnie jeszcze tych oskarżeń co do konta Justyny - Nie miałem z tym nic wspólnego i jeśli jesteś łaskaw specu udostępnij IP z którego zostało to zrobione bo jak to Wojtek stwierdził włam został dokonany dokładnie z takiego samego IP jakie ma serwer GreatMuOnline. Każdy kto ma choć odrobine pojęcia doskonale wie że na serwerze nie ma opcji na odpalenie klienta MU. No ale są ludzie mądrzy i mądrzejsi.
Jeszcze te przechwałki Wojtka o dostępie do bazy GreatMuOnline, powiedz mi Wojtku kto normalny chwali się czymś takim? Mamy nową maszynę wygenerowane nowe hasła a ty śmiesz twierdzić że masz dostęp do naszej bazy. Naprawdę zabawne.

Na koniec tylko jeszcze dodam że to co robicie bardziej was pogrąza niż wam pomaga ludzie widzą co się dzieje i mają swój rozum.
Specu zastanów się naprawdę i koniecznie się odezwij. Polska scena MuOnline nie ma zbyt dużo do zaoferowania i mysle ze miedzy ludzmi ktorzy tworza te serwery powinny istniec zdrowe relacje i przede wszystkim zdrowa konkurencja.

Jak najbardziej jestem za zdrowymi relacjami i zdrową konkurencją, czy się to tyczy serwerów Mu czy każdej innej dziedziny. Ale nie do końca rozumiem co mi zarzucasz? Nigdy nie oczerniałem żadnego innego serwera ani nie działałem na niczyją szkodę. Z resztą nawet z Twojego postu to wynika. A to, jakie masz/miałeś relacje ze swoimi GMami naprawdę mnie mało interesuje. Tony jest GMem bo sam się zgłosił, zna się na plikach i konfigach, dużo pomagał i dobrze nam się współpracuje. Jeżeli Wy macie między sobą jakieś niewyjaśnione kwestie, żale itp polecam wziąć telefon i zadzwonić, forum MPC jest średnim miejscem do załatwiania tego typu spraw. Co do @ Vendetty to jest ich wybór gdzie grają, nie moja wina że odeszli z GMO, z tego co wiem grają na kilku serwerach. 

Opublikowano
3 minuty temu, Dragonmu24 napisał:

Nie wiem kiedy wbiłeś na serwer ale od poniedziałku trwają testy i były różne ustawienia w tym czasie, testowaliśmy wszystkie klasy w pvp na statach 1k, 10k, 20k i 32k a takze z buffami, skillami i mocnymi itemami.

Jak najbardziej jestem za zdrowymi relacjami i zdrową konkurencją, czy się to tyczy serwerów Mu czy każdej innej dziedziny. Ale nie do końca rozumiem co mi zarzucasz? Nigdy nie oczerniałem żadnego innego serwera ani nie działałem na niczyją szkodę. Z resztą nawet z Twojego postu to wynika. A to, jakie masz/miałeś relacje ze swoimi GMami naprawdę mnie mało interesuje. Tony jest GMem bo sam się zgłosił, zna się na plikach i konfigach, dużo pomagał i dobrze nam się współpracuje. Jeżeli Wy macie między sobą jakieś niewyjaśnione kwestie, żale itp polecam wziąć telefon i zadzwonić, forum MPC jest średnim miejscem do załatwiania tego typu spraw. Co do @ Vendetty to jest ich wybór gdzie grają, nie moja wina że odeszli z GMO, z tego co wiem grają na kilku serwerach. 

Widzę że chyba nie do końca zrozumiałeś przekaz, tak czy inaczej to już wasza sprawa. Pamiętaj tylko że Tony (Wojtek) to człowiek nie wart zaufania i kwestią czasu jest jak wywinie jakiś numer.
I skoro jest w twoim zespole to tyczy się to całego waszego teamu. Mógłbym napisać tutaj dużo więcej lecz widzę że po prostu nie ma sensu. Powodzenia.

PS. Wojtek zakończ wkoncu te gierki bo to ty okazałeś się człowiekiem niegodnym zaufania i to co teraz robisz jest żałosne.

Bez nazwy-5.png

Opublikowano
4 godziny temu, GreatMu napisał:

Trochę to nielogiczne, że na temat zdrowej konkurencji wypowiada się admin serwera, którego nazwę można było ujrzeć kilka razy dziennie na dragonie przez ostatni tydzień :/ Co chwilę nowe nicki, co chwile reklama.. Mimo, że gracze kazali wam krótko mówiąc spiep. Tak samo te wiadomości..  Wysyłane PW do każdego kto tylko wypowie się w tutejszym temacie z zachętą na zmianę serwera na wasz

Więc przestań gadać o zdrowej konkurencji, nie bądź hipokrytą.

Masz sprawy do admina, pisz do niego, a nie wygłaszasz tutaj swoje żale pod publikę.

To była moja pierwsza edycja na tym serwerze i na pewno nie ostatnia. Serwer warty uwagi, choć jak każdy, swoje wady ma.

elo

Opublikowano
9 minut temu, Korkiszz napisał:

Trochę to nielogiczne, że na temat zdrowej konkurencji wypowiada się admin serwera, którego nazwę można było ujrzeć kilka razy dziennie na dragonie przez ostatni tydzień :/ Co chwilę nowe nicki, co chwile reklama.. Mimo, że gracze kazali wam krótko mówiąc spiep. Tak samo te wiadomości..  Wysyłane PW do każdego kto tylko wypowie się w tutejszym temacie z zachętą na zmianę serwera na wasz

Więc przestań gadać o zdrowej konkurencji, nie bądź hipokrytą.

Masz sprawy do admina, pisz do niego, a nie wygłaszasz tutaj swoje żale pod publikę.

To była moja pierwsza edycja na tym serwerze i na pewno nie ostatnia. Serwer warty uwagi, choć jak każdy, swoje wady ma.

elo

2 godziny temu

Nic więcej chyba dodawać nie muszę? Wysyłał Ci ktoś PW a konto masz od 2 godzin? Naprawdę proszę Cię ;-) Ja nie stosuje takich metod i wypraszam sobie takie insynuacje. 

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Pewnie, że nie musisz. Milczenie jest złotem, powiadają;))) Zapytaj swoich oddanych graczy, którzy jednak takie metody przyjęli za główną taktykę. Na zdrowie wam to nie wyjdzie bo jeszcze bardziej zniechęcacie ludzi do serwera takimi zagrywkami.....

Czy jakiś mod mógłby tu zerknąć?

Opublikowano
2 godziny temu, GreatMu napisał:

PS. Wojtek zakończ wkoncu te gierki bo to ty okazałeś się człowiekiem niegodnym zaufania i to co teraz robisz jest żałosne.

Cześć Damianku! <3
Widze , że popularność GMO traci , że musisz się angażować w tematy innych serwerów MuO.
"Zabrał guild vendette" I co hajs sie przestał zgadzać? Na święta wraz ze swoją kobietą bedziesz musiał zostać w Polsce? ^^ Tyle ile Vendetta waliła przelewów na twoje konto to głowa mała i dobrze o tym obydwoje wiemy.

Czuje się rewelacyjnie , że jeszcze o mnie pamiętasz :- )
Co do bazy Great nie muszę tam mieć żadnych dostępów , wystarczy że nadal jestes naiwny i rozdajesz posady GM osobą które są w @Vendetta , tym samym sam strzelasz sobie w kolano :- )
Mam jeszcze jedną prośbę zajmij się startem swojego kolejnego niewypału i przestań zawracać mi dupe pierdołami.
AAA ! Jeszcze jedno , mimo tego , iż zablokowałeś mnie na fb również mam wiele rozmów o donate o tym ile planujesz trwanie edycji o tym jak wiele osob jest naiwnych puszczając ci przelew i takie tam.

Była to pierwsza i ostatnia moja odpowiedź na twoje "dziwne" zaczepki - i pamiętaj to ty zacząłeś poruszać stare tematy :- )

Co do mojego GMowania , sam wiesz , że nikt tak jak ja nie trzyma zajebistej atmosfery na serwerze ^^ zresztą co ty możesz o tym wiedzieć... rzadko bywałeś.
Kiedy Damian jest na serwerze Great? W dzień startu i w dzień RESTARTU! xD BANG BANG

Na koniec gorące buziaczki w twoją stronę! :* :* :*

Opublikowano
5 minut temu, WojucH napisał:

Cześć Damianku! <3
Widze , że popularność GMO traci , że musisz się angażować w tematy innych serwerów MuO.
"Zabrał guild vendette" I co hajs sie przestał zgadzać? Na święta wraz ze swoją kobietą bedziesz musiał zostać w Polsce? ^^ Tyle ile Vendetta waliła przelewów na twoje konto to głowa mała i dobrze o tym obydwoje wiemy.

Czuje się rewelacyjnie , że jeszcze o mnie pamiętasz :- )
Co do bazy Great nie muszę tam mieć żadnych dostępów , wystarczy że nadal jestes naiwny i rozdajesz posady GM osobą które są w @Vendetta , tym samym sam strzelasz sobie w kolano :- )
Mam jeszcze jedną prośbę zajmij się startem swojego kolejnego niewypału i przestań zawracać mi dupe pierdołami.
AAA ! Jeszcze jedno , mimo tego , iż zablokowałeś mnie na fb również mam wiele rozmów o donate o tym ile planujesz trwanie edycji o tym jak wiele osob jest naiwnych puszczając ci przelew i takie tam.

Była to pierwsza i ostatnia moja odpowiedź na twoje "dziwne" zaczepki - i pamiętaj to ty zacząłeś poruszać stare tematy :- )

Co do mojego GMowania , sam wiesz , że nikt tak jak ja nie trzyma zajebistej atmosfery na serwerze ^^ zresztą co ty możesz o tym wiedzieć... rzadko bywałeś.
Kiedy Damian jest na serwerze Great? W dzień startu i w dzień RESTARTU! xD BANG BANG

Na koniec gorące buziaczki w twoją stronę! :* :* :*

A to już do tego się nie odniesiesz jak sprzedawałeś jewele na lewo? Bo ty i twoja panna mieliście krucho z kasą. Nigdy nie robiłem tego dla pieniędzy bo zarabiam ich wystarczająco dużo, dla mnie to pasja dla takiego materialisty jak ty który połasił się na 2tysiece złotych to tylko pieniądze. Angażuje się jak mogę społecznie i technicznie. A ty jesteś jednym wielkim oszustem jak chcesz mogę przedstawić niezbite dowody i wtedy dopiero się zacznie zabawa :-)
Ja nigdy nic takiego nie pisałem i wypraszam sobie.

Moja propozycja jest taka nie wchodźmy sobie w drogę i obydwojgu będzie nam się lepiej żyło, po prostu przestań rozpowiadać te brednie.
Aaa jeszcze jedno post który napisałem nie pojawił by się tu gdybyś nie rozpowiadał tych bredni.

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Skoro już to rozgrzebujesz ja nie mam nic do ukrycia :)

Nigdy nie miałem krucho z kasą , potrzebowaliśmy różnych zastrzyków finansowych z racji tego , że walczyliśmy o życie OJCA mojej "panny" i jak wiesz nie udało się. Wyjebane mam w ciebie twój serwer w to że posunąłeś się do takiego kroku jak Zrobienie z partnerki życiowej Głownego GM SERWERA... 

Pierdoli mnie również fakt czy masz 5 online czy 250...

Na twój temat nic nie powiedzialem od czasu kiedy się "rozstaliśmy" 

Przy okazji...Bez tytułu.png

Jak wiesz mógłbym w tym momencie zrobić wszystko tylko po co? Nie sprawia mi to frajdy. Miłego :)

Opublikowano

ja tam do dragona po ostatnim nie jestem jakos przekonany :p pamietacie jak karamba i reszta sami pododawali sobie staty i robili rozpie... na arenie a gm/adm stali na warpie i sie z nas smiali :D!! ..no wlasnie ^^

Opublikowano
8 minut temu, WojucH napisał:

Skoro już to rozgrzebujesz ja nie mam nic do ukrycia :)

Nigdy nie miałem krucho z kasą , potrzebowaliśmy różnych zastrzyków finansowych z racji tego , że walczyliśmy o życie OJCA mojej "panny" i jak wiesz nie udało się. Wyjebane mam w ciebie twój serwer w to że posunąłeś się do takiego kroku jak Zrobienie z partnerki życiowej Głownego GM SERWERA... 

Pierdoli mnie również fakt czy masz 5 online czy 250...

Na twój temat nic nie powiedzialem od czasu kiedy się "rozstaliśmy" 

Przy okazji...Bez tytułu.png

Jak wiesz mógłbym w tym momencie zrobić wszystko tylko po co? Nie sprawia mi to frajdy. Miłego :)

Witam Wojtku,
miałam nadzieję,że nie będę musiała uczestniczyć w tej żałosnej konwersacji, jak widać nie pozostawiasz mi wyboru....
Miło wiedzieć,że znasz moje hasło :)
Co do tego czy jestem GM czy nie, raczej nie powinno Cie interesować :)
Nie mieszaj mnie w swoje sprawy :)

Pozdrawiam i powodzenia :)

Opublikowano
1 minutę temu, Melissa92 napisał:

Witam Wojtku,
miałam nadzieję,że nie będę musiała uczestniczyć w tej żałosnej konwersacji, jak widać nie pozostawiasz mi wyboru....
Miło wiedzieć,że znasz moje hasło :)
Co do tego czy jestem GM czy nie, raczej nie powinno Cie interesować :)
Nie mieszaj mnie w swoje sprawy :)

Pozdrawiam i powodzenia :)

Cześć. Jeźeli jakkolwiek cię uraziłem wybacz , nie miałem takiego zamiaru. Jak dla mnie również jest to bezsensu ale widzę , że rozgrzebywanie starych sytuacji Damianowi sprawia frajdę a ja niestety nie pozostanę dłużny. 

Jak dobrze wiecie moge mieć hasła wszystkich osób zarejestrowanych a może już je mam? Przecież mógłbym zrobić ze 100 kont z opcjami administratora w tej chwili i jedyne co by wam pozostało to czyścić bazę. Zadajcie sobie pytanie po co miałbym to robić i dlaczego nie zrobiłem tego wcześniej. Ta gra nie jest warta świeczki , pokazałem wam ten zrzut tylko po to aby skończyć to raz na zawsze.

Powodzenia w prowadzeniu serwera a odemnie proszę się odpierdolić :- )

Opublikowano

proponuje wam umowić spotkanie z kawą i dobrym ciastem, tutaj chcemy miec informacje na temat serwera a nie kto ma haslo do czyjego konta.

czy wykupienie opcji vip juz dzis ma sens ? czy boost expa przez pierwsze kilka dni traktowane jest jako vip i to sie nie naklada ?

Opublikowano
8 minut temu, shogo napisał:

proponuje wam umowić spotkanie z kawą i dobrym ciastem, tutaj chcemy miec informacje na temat serwera a nie kto ma haslo do czyjego konta.

czy wykupienie opcji vip juz dzis ma sens ? czy boost expa przez pierwsze kilka dni traktowane jest jako vip i to sie nie naklada ?

Dokładnie to nie jest na to miejsce. Czy może tu zajrzeć jakiś Mod?

Na całym serwerze jest podniesiony exp, można dodatkowo aktywować VIPa na stronie.

Opublikowano
11 minut temu, WojucH napisał:

Cześć. Jeźeli jakkolwiek cię uraziłem wybacz , nie miałem takiego zamiaru. Jak dla mnie również jest to bezsensu ale widzę , że rozgrzebywanie starych sytuacji Damianowi sprawia frajdę a ja niestety nie pozostanę dłużny. 

Jak dobrze wiecie moge mieć hasła wszystkich osób zarejestrowanych a może już je mam? Przecież mógłbym zrobić ze 100 kont z opcjami administratora w tej chwili i jedyne co by wam pozostało to czyścić bazę. Zadajcie sobie pytanie po co miałbym to robić i dlaczego nie zrobiłem tego wcześniej. Ta gra nie jest warta świeczki , pokazałem wam ten zrzut tylko po to aby skończyć to raz na zawsze.

Powodzenia w prowadzeniu serwera a odemnie proszę się odpierdolić :- )

Tak jak wyżej Damian wspominał nie wzięło mu się to  znikąd.... Ludzie opowiadają różne historie związane z Damianem, Tobą i GMO, wiedzą to od Ciebie bo chyba Cie to bardzo bawi, zresztą pokazałeś na co Cie stać  ;-) Myślę, że to Ty powinieneś wkońcu zająć się czymś innym a nie ciągle rozpowiadać historie pogrążające Damiana i raz na zawsze pożegnać się z GMO ;-) Nie chciałabym już więcej usłyszeć o Tobie i Twoich historiach od innych graczy :)
Tak wiec nie będę już odpowiadać na Twoje wiadomości i zaśmiecać tematu.

Opublikowano
3 minuty temu, Melissa92 napisał:

Tak wiec nie będę już odpowiadać na Twoje wiadomości i zaśmiecać tematu.

I tu się w pełni zgadzam, nie zaśmiecaj tematu. Jest jakiś Mod na tym forum?

Opublikowano
7 godzin temu, banshee50 napisał:

ja tam do dragona po ostatnim nie jestem jakos przekonany :p pamietacie jak karamba i reszta sami pododawali sobie staty i robili rozpie... na arenie a gm/adm stali na warpie i sie z nas smiali :D!! ..no wlasnie ^^

ROZPIERDOLL MUSI BYC piona xD

Opublikowano

spec To gdzie te moje WC za Wesker Dogma  prostak jestes i tyle Palacu aa zal mi tylko tych co Grajo nie polecam bo spec to zlodziej  razem z @V nie bede wymienial

specu a widzisz jak pomaga sam zrobiles i sie podales za mnie ale FB czyni wszystko wiec jak za miesiac bedzziesz odpalal nastepny sezonto juz moze bez takich cyrkow ok PAJACU

04 12 2017 Bedzie Donate 15 12 2017 nie bedzie speca  buhaha Kto tam gra to z Polic.... nie skacze  Pozdro  

nie reklamujemy innego serwera w czyimś temacie :)

Opublikowano

Dogma, Dogma założe się ze jesteś tym pajacam co u Szewy miał GMa na serwerze. Pamiętasz Mnie? przypomnij sobie, i skończ pajacować.
Każdy serwer robiony jest pod PLNY taki mamy klimat. Nikt za darmo nie będzie się jeb## z tym całym syfem.
serwer dragonmu, póki co spoko. Grałem tu parę edycji temu i wróciłem.
Zapraszam stara Ekipe Husarii, drużyne Actimela, i chłopaków od Snoppa.
mhm, może wpadnie ta tWierdza panny? czy bez hack urbanek nie da rady? :>
                 Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...