Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonMu | Start Nowej Edycji 26.05.2018 godz. 18.00! | Sezon 6ep3 | exp: 600x, drop:30%

Dragonmu24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanie, czy dalej tutaj jest webshop?
Czyli wydasz 150 zl i masz full set i wingi 3rd? 

Nie lepiej byloby zrobic webshop bez itemow fo, i najlepszych setow, a dodac sety pokroju spirit, dragon, legendary +13 i wingi 2 +13?

Tez byscie zarobili, a gra nie bylaby taka jednostronna z podzialem na tych co wydali 100+ zl i ci co nie wydali nic, albo mniej.

Pewnie dacie argument, ze do 1 csa gra sie bez webshopu, ale to nic nie zmieni, bo po  tym csie polowa osob odejdzie z serwera zapewne. 

Dobre systemy na serwerach mu teraz to:

- vip z expem za powiedzmy 30 zł
- webshop bez najlepszych setow i wingow

Prosilbym o odpowiedz, czy jest tak jak napisalem, dzieki.

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
57 minut temu, grzesiu145 napisał:

Startujemy zgodnie z planem o 18? 

Zapraszam, będę EE - enerGis - zapraszam do pt ;);)

Tak jest, za minutę odpalamy :D

Opublikowano
52 minuty temu, matias475 napisał:

Nie lepiej byloby zrobic webshop bez itemow fo, i najlepszych setow, a dodac sety pokroju spirit, dragon, legendary +13 i wingi 2 +13?

Tez byscie zarobili, a gra nie bylaby taka jednostronna z podzialem na tych co wydali 100+ zl i ci co nie wydali nic, albo mniej.

Pewnie dacie argument, ze do 1 csa gra sie bez webshopu, ale to nic nie zmieni, bo po  tym csie polowa osob odejdzie z serwera zapewne. 

Raczej o czymś takim możesz zapomnieć ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, matias475 napisał:

Pisaliśmy już o tym wiele razy, możliwości na zdobycie PC jest mnóstwo, nie tylko za donate. Są naliczane za czas w grze, za udostępnianie postów na fb, za werbowanie graczy, za głosowanie w topkach, za udział w BC/DS/CC, za resety, za Grand Resety (az po 1000 za kazdy), jako nagrody w eventach, za gry wbite na poprzedniej edycji, za system achievements na stronie, nawet za pomoc w testach. Dodatkowo mamy tez GR bonus system, mozna zgarnac Wingi fo, set fo lub fenka zlotego. WS jest dużym urozmaiceniem gry i nie jest jak sam widzisz tylko dla tych co wpłacają. W WS nie ma wcale najlepszysch setow i wingow, itemy socketowe maja puste sloty itp. Pewnie ze mozna zrobic serwer bez WS ale pokaz mi taki, ktory jest stabilny i jest na nim sporo online...

Opublikowano
1 godzinę temu, Zakamarek napisał:

200 pc za każdy GR na poprzedniej edycji - w H... zachęcające dla nowych graczy. Głowa chyba została w szafie.

W dodatku zgapiają z innego serwera :D

Opublikowano
7 godzin temu, HeaveN93 napisał:

mam poblem  :)

Main sie odpala ale nie mam subserwerow ;/ pustoo i tak caly czas

Najprawdopodobniej to windows defender blokuje polaczenie clienta, musisz dodac clienta do wyjatkow w zaporze. Jak to nie pomoże to odezwij się w priv.

Opublikowano

hahaha co to w ogóle było (jakaś hołota przejęła czat i wyzywali się, że ten jest gejem a ten nie umie grać i ma obsraną gildie ^_^) patola

spotow na pierwszy rzut oka brak (gracz chodzi po całej mapie i nie wie, że na www jest ukryta* informacja o lokalizacji znikomej ilości spotów) 

10rr (donate) / 2rr (zwykły)- wiem, że jest facebook event za ktory dostaniesz kilka kredytow (chyba starczy na seala czy pande) ale jak widać ludzie sie boja udostepniac prywatne dane (ktore mogą byc uzyte dalej.../ powinieneś wiedzieć o co mi chodzi .!.)

zamontowany fajny system w plikach root./ nawet chrome to wykrywa, a kaspersky od razu usuwa ;/  (teraz ja ci coś wyśle ^^)

ps. admin jak odpalił serw to zniknął. / a na czacie rozpętała się gufnowurza xD

Opublikowano
1 godzinę temu, KlLLER napisał:

hahaha co to w ogóle było (jakaś hołota przejęła czat i wyzywali się, że ten jest gejem a ten nie umie grać i ma obsraną gildie ^_^) patola

Kilka osób dostało chatbany i po sprawie. 

spotow na pierwszy rzut oka brak (gracz chodzi po całej mapie i nie wie, że na www jest ukryta* informacja o lokalizacji znikomej ilości spotów) 

Ukryta? Ty tak na serio?

10rr (donate) / 2rr (zwykły)- wiem, że jest facebook event za ktory dostaniesz kilka kredytow (chyba starczy na seala czy pande) ale jak widać ludzie sie boja udostepniac prywatne dane (ktore mogą byc uzyte dalej.../ powinieneś wiedzieć o co mi chodzi .!.)

Jakie niby prywatne dane trzeba udostępnić? Swój login do otrzymania PC gracze wysyłają w priv. 

zamontowany fajny system w plikach root./ nawet chrome to wykrywa, a kaspersky od razu usuwa ;/  (teraz ja ci coś wyśle ^^)

To żaden wirus ani malware, po prostu niektóre antywirusy i chrome zaostrzyli kryteria blokowania modyfikowanych .dll.

Opublikowano

kiedyś zrobiłem donate na 105zł i nie dostalem kredytow/ na ktorejs edycji byla akcja z GMami co pomagali expic kolegow i dawali im itemy LOL / a ty podales moje prywatne dane do wiadomosci publicznej ( zachowales sie jak dziecko) nie wiesz co to odpowiedzialnosc prawna. z tego wynika ze powinienes sie nazywac FRAJER.

Opublikowano

W niedzielę 18 marca o 19.00 odbędzie się licytacja! Do wygrania będą 3 x Jewel of Kundun. Walutą w licytacji są Impy, także zachęcamy je zbierać :D

aukcja_kwadrat.jpg

Opublikowano

boost_witch_www_2.jpg

W okazji Świąt Wielkanocnych odbędzie się kolejny Event z serii Witch Hunt. Na kilku mapach (Atlans, Tarkan, Lost Tower, Aida and Kanturu) pojawią sie nowe moby (Witch Queen) i ich zabijanie będzie naliczane (licznik znajduję się na stronie). Dla 5 najlepszych łowców czekają nagrody :)

Ponadto exp będzie 2x większy. Platinum Coinsy (za paypal i przelew) będą także przyznawane także podwójnie. CZas trwania eventu: 31.03-02.04

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W najbliższy weekend kolejny raz odbędzie sie Witch Hunt Boost Event! 2x wiekszy exp dla wszystkich! Do wygrania Golden Fenrir i wiele cennych nagród! 21.04-22.04

Opublikowano

Obecna edycja na DragonMu dobiega już końca, dziękujemy wszystkim za wspólną rozgrywkę. Za każdy wbity GR dostaniecie na nowej edycji 200 Platinum Coins! Zapraszamy na testy w przerwie miedzy edycjami (22-25 maj). Pracujemy nadal nad poprawkami w balansie oraz nad nowym specjalnym eventem! Start Nowej Edycji już w sobotę, 26 maja o 18.00! Przez pierwsze 3 dni exp 900x ! Możesz udostępnić na FB nasz post o starcie i zgarnąć 300 PC! Widzimy się już wkrótce na Nowej Edycji!

Opublikowano
13 godzin temu, GoSu1944 napisał:

Co vip daje? Jest to gdzieś rozpisane? Webshop i donate działa odrazu po starcie? Czy jest x shop w grze?

VIP daje 20% wiekszy exp dla kazdej postaci na koncie oraz o 10% wiekszy drop. Jest to rozpisane na stronie. WS odpalamy dopiero po ok 9 dniach od startu, po pierwszym CS. XShop jest w grze, mozna w nim nabyc pety ktore m.in. zwiekszaja exp lub klucze do sealed boxow.

Opublikowano
Dnia 25.05.2018 o 12:58, Dragonmu24 napisał:

VIP daje 20% wiekszy exp dla kazdej postaci na koncie oraz o 10% wiekszy drop. Jest to rozpisane na stronie. WS odpalamy dopiero po ok 9 dniach od startu, po pierwszym CS. XShop jest w grze, mozna w nim nabyc pety ktore m.in. zwiekszaja exp lub klucze do sealed boxow.

No chyba coś nie tak z tym ws jak już niektórzy biegają w full setach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...