Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FreeTs3 Free kanały

MinecraftMiasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wam udostępnić IP do serwera Ts3,

na który możecie wejść z kumplami i pogadać :)
Nie jest to serwer który się wyróżna czymś wielkim,

ale można spokojnie wejść dostać kanał i korzystać z niego :)

Zapraszam!

fr1.ts-3.cx:15280

Opublikowano

Server 0/10 Ogólnie nie polecam. Server stoi na darmowym hostingu. Administracja jest okropna... Prezentacja to nie jest :P Ogólnie servera nie polecam.

Opublikowano

Okej ja rozumiem że możecie mieć chęć stworzenia ts'a dla ludzi aby tylko wejść pogadać. Ale gwarantuje wam że nikt do was nie zawita z 2 powodów:

- jak już sam napisałeś niczym się nie wyróżniacie

- macie darmowego ts'a co mówi wszystko o was, poza tym ludzie szukają teraz stabilności a u was na pewno nie znajdą.

To tyle.

Opublikowano

hoho :D Najs :D Wbiłeś poczekałeś chwilę wyszedłeś :) Nie no, nie będe mówił że nie mówisz dobrze :D ale chodzi mi tylko o to żeby ktoś miał gdzie wbić jak coś ;) nie chce nic za to ;) nie chce kasy czy coś :) Chcę zapewnić dobrą rozrywkę jak będzie trzeba :) 

Opublikowano

hoho :D Najs :D Wbiłeś poczekałeś chwilę wyszedłeś :) Nie no, nie będe mówił że nie mówisz dobrze :D ale chodzi mi tylko o to żeby ktoś miał gdzie wbić jak coś ;) nie chce nic za to ;) nie chce kasy czy coś :) Chcę zapewnić dobrą rozrywkę jak będzie trzeba :)

Dobra rozgrywka jest na dobrych stabilnych serverach a twój niestety się nie zalicza ambicje masz więc możesz coś pokombinować byle nie na darmówce

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ja tu nic nie widze.

0/10 osób... Na dodatek darmowy hosting.

Zapór też raczej żadnych a o zabezpieczeniu serwera nie wspomne...

Opublikowano

Tak jak powyżej 0/10 i ten darmowy hosting... Ten Ts wygląda jakby dziesięciolatek po prostu narobił  sobie kanałów i już. Jeśli ludzie tutaj udostępniają takie coś to ja raczej nie mam się czego bać xD

sygnatura.png

Specjalista
Opublikowano

10. Użytkownik ma obowiązek umieścić w temacie podstawowe dane takie jak:

• nazwa,
  • IP/domena,
  • typ licencji,
  • ilość slotów.

@MinecraftMiasto

Masz czas do końca tego dnia.

czas minął

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...