MinecraftMiasto Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam, chciałbym wam udostępnić IP do serwera Ts3, na który możecie wejść z kumplami i pogadać Nie jest to serwer który się wyróżna czymś wielkim, ale można spokojnie wejść dostać kanał i korzystać z niego Zapraszam! fr1.ts-3.cx:15280 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros_PL Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Server 0/10 Ogólnie nie polecam. Server stoi na darmowym hostingu. Administracja jest okropna... Prezentacja to nie jest :P Ogólnie servera nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbonx Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Okej ja rozumiem że możecie mieć chęć stworzenia ts'a dla ludzi aby tylko wejść pogadać. Ale gwarantuje wam że nikt do was nie zawita z 2 powodów: - jak już sam napisałeś niczym się nie wyróżniacie - macie darmowego ts'a co mówi wszystko o was, poza tym ludzie szukają teraz stabilności a u was na pewno nie znajdą. To tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinecraftMiasto Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 hoho Najs Wbiłeś poczekałeś chwilę wyszedłeś Nie no, nie będe mówił że nie mówisz dobrze ale chodzi mi tylko o to żeby ktoś miał gdzie wbić jak coś nie chce nic za to nie chce kasy czy coś Chcę zapewnić dobrą rozrywkę jak będzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros_PL Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 hoho Najs Wbiłeś poczekałeś chwilę wyszedłeś Nie no, nie będe mówił że nie mówisz dobrze ale chodzi mi tylko o to żeby ktoś miał gdzie wbić jak coś nie chce nic za to nie chce kasy czy coś Chcę zapewnić dobrą rozrywkę jak będzie trzeba Dobra rozgrywka jest na dobrych stabilnych serverach a twój niestety się nie zalicza ambicje masz więc możesz coś pokombinować byle nie na darmówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinecraftMiasto Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 @Eros, rozumiem Dzięki za wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 10. Użytkownik ma obowiązek umieścić w temacie podstawowe dane takie jak: nazwa, IP/domena, typ licencji, ilość slotów. @MinecraftMiasto Masz czas do końca tego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grenus Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Nie wiem jak wy, ja tu nic nie widze. 0/10 osób... Na dodatek darmowy hosting. Zapór też raczej żadnych a o zabezpieczeniu serwera nie wspomne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonoace Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Tak jak powyżej 0/10 i ten darmowy hosting... Ten Ts wygląda jakby dziesięciolatek po prostu narobił sobie kanałów i już. Jeśli ludzie tutaj udostępniają takie coś to ja raczej nie mam się czego bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalambur99 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Nie polecam: - darmowy hosting - zero zabezpieczeń serwera jak i DDoS - wygląd tragiczny Ogólnie patrząc na tą prezentację - 0/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 10. Użytkownik ma obowiązek umieścić w temacie podstawowe dane takie jak: nazwa, IP/domena, typ licencji, ilość slotów. @MinecraftMiasto Masz czas do końca tego dnia. czas minął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.