Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Limit sklepów? Powaga? Gdzie mam wystawiać sklep?

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten serw upada xD coraz wiecej graczy odchodzi bo widza co to za gowno a myslalem ze fajny serw ;p ale dark sie nie zmienil niestety [*]

Opublikowano

u Darka wystaw w domu sklep lub ewentualnie pod domem skoro limit dał na sklepy. A  co do serwera to tak jak @up pisał serwer upada a ludzie konta sprzedają bo to gówno jak wszystko inne jego serwery . Pograłem od początku i odszedłem z kolegami ponieważ te ulepki i ta szansa na ulepszenie to kpina :D Pozdrawiam :yay:  :yay:

Opublikowano

u Darka wystaw w domu sklep lub ewentualnie pod domem skoro limit dał na sklepy. A  co do serwera to tak jak @up pisał serwer upada a ludzie konta sprzedają bo to gówno jak wszystko inne jego serwery . Pograłem od początku i odszedłem z kolegami ponieważ te ulepki i ta szansa na ulepszenie to kpina :D Pozdrawiam :yay:  :yay:

Szansa na dropniecie kuleli zostanie dziś zwiększona w przerwie technicznej, na serwerze gra cały czas spora liczba graczy,a limity na sklepy zostana wyłączone.

Opublikowano

Szansa na dropniecie kuleli zostanie dziś zwiększona w przerwie technicznej, na serwerze gra cały czas spora liczba graczy,a limity na sklepy zostana wyłączone.

Owszem gra spora ilość graczy gdzie w tym większość sklepów offline  :yay:  :yay:  :yay:  , a tak to gra dużo ludzi ale też bardzo dużo osób konta sprzedaje ponieważ jak pisałem wcześniej i inni gracze żałosne jest tyle ulepek i dodatkowo jeszcze ta szansa na ulepszenie to jest kpina i tyle. Zobaczymy jak długo to pociągnie . Pozdrawiam :yay:

Opublikowano

Pojebalo was chyba. spoty sa tak mizerne, ze o kant dupy rozbic. Dropic trzeba miliony lat zeby cokolwiek wbic na jakis plus. Is gowno daje i nie oplaca sie go kupowac bo za chwile znow dodadza cos z lepszymi bonusami. Dodatkowo kazdemu itemowi czas spada nawet gdy jestesmy wylogowani. Czuje sie jakbym placil abonament.

Naciagane 2/10

Czuc strasznie, ze tworca plikow robil to chaotycznie

2i6eukk.jpg

Opublikowano

w ogole ja bym na waszym miejscu zrobil chociaz zeby pierscienei czas nie lecial gdy nie jestes zalogowany bo troche zenada wystarczajaco ze is jest na czas i leci jak cie nie ma poza tym duzo osob kupilo kostiumy na potwory itp a teraz dupa bo pojawily sie lepsze na bossy i metiny i co teraz kazdy ma czekac az mu czas przeleci i w miedzy czasie kupowac nowe xD twoje dark serwery sa dobre ale tylko na poczatku i do czasu az czegos nie spi3rdolisz jakim update ;) gralem bardzo dlugo na twoich serwerach wiec no zacznij od tych 500 chi i zwieksz ulepszenie na chociaz 70% a konczac na kulelach i zwieksz ich ilosc i zwieksz % bo te 30 % jakos mnie nie zadowala na ulepszenie xD i jeszcze 2 dni dropic by chociaz miec szanse to ulepszyc 

PS. Czytaj ze zrozumieniem może  coś wejdzie do tego pustego łba :D 

Opublikowano

Zrobili z serwera easy harda to teraz mają. Połowa już odeszła, a druga połowa próbuje sprzedać konto. Za późno teraz na zmiany.. :yay:

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Zrobili z serwera easy harda to teraz mają. Połowa już odeszła, a druga połowa próbuje sprzedać konto. Za późno teraz na zmiany.. :yay:

No dokładnie tyle ulepek a jeszcze te procentowe szanse na ulepszenie owszem połowa odeszła a reszta konta sprzedają a zostaną tylko ci co nie mają gdzie grać w desperacji .Szkoda bo serwer był fajny ale te jego update zniszczyło serwa i teraz ma harda i gracze odchodzą pozdrawiam  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

na zmiany nigdy nie jest za pózno. 

No dokładnie tyle ulepek a jeszcze te procentowe szanse na ulepszenie owszem połowa odeszła a reszta konta sprzedają a zostaną tylko ci co nie mają gdzie grać w desperacji .Szkoda bo serwer był fajny ale te jego update zniszczyło serwa i teraz ma harda i gracze odchodzą pozdrawiam  :yay:  :yay:  :yay:

Z depresji? jest milion gier gdzie naprawdę trzeba by mięć bez guście by nie znaleść czegoś dla siebie. Metin sie chowa przy tym wszystkim a btw Kulele zwiększył jeszcze tylko %

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

To wyszukiwanie dodajcie w końcu

U nas będzie to rozbudowane coś 'ala' Do aukcyjny więc jest przy tym masa pracy. Dopiero odebraliśmy grafikę.

Opublikowano

Zrobicie coś z ilością ulepszaczy? Bo to jest troszkę śmieszne :/

@Wachuql do 1k może więcej.

O Których ulepszaczach mówisz ? 210 + ?

Ile ludzi gra ?

800-900 online w tygodniu, w weekendy lekko ponad 1k.

Opublikowano

Ile ludzi gra ?

Chodzi mi o CHI i nie tylko mi, wystarczy poczytać kilka stron wstecz jest za mała szansa na ulepszenie a za dużo wymaganych ulepszaczy nie jest za fajnie biegać cały dzień po dungach żeby zrobić 1 item który może zostać nie ulepszony.

image.png

Opublikowano

Ile ludzi gra ?

Chodzi mi o CHI i nie tylko mi, wystarczy poczytać kilka stron wstecz jest za mała szansa na ulepszenie a za dużo wymaganych ulepszaczy nie jest za fajnie biegać cały dzień po dungach żeby zrobić 1 item który może zostać nie ulepszony.

Nie ma co temu dzieciakowi Darkowi tłumaczyć on nawet nie czytał postów tutaj na forum graczy po prostu serwer już upada po mału a z nim maleje liczba graczy którzy codziennie sprzedają konta bo mają w tyłku biegać cały dzień na Dungi by ulepszyć  1 item w szczególności że jeszcze może zostać spalony. Chodzi Dark o ilość tych ulepszaczy i o te szanse na ulepszenie i głupku nie pytaj czy o te 210+ tylko cioto ogólnie bo jesteś żałosny Pozdro 600  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Ile ludzi gra ?

Ilość ulepszaczy nie zostanie zmniejszona, gdyby to było takie proste to na ten moment serwer nie miałby graczy, a przez to że jest co robić nadal utrzymujemy 800-900 online w tygodniu co jest świetnym wynikiem na dzisiejsza scene mt2.

Ile ludzi gra ?

Nie ma co temu dzieciakowi Darkowi tłumaczyć on nawet nie czytał postów tutaj na forum graczy po prostu serwer już upada po mału a z nim maleje liczba graczy którzy codziennie sprzedają konta bo mają w tyłku biegać cały dzień na Dungi by ulepszyć  1 item w szczególności że jeszcze może zostać spalony. Chodzi Dark o ilość tych ulepszaczy i o te szanse na ulepszenie i głupku nie pytaj czy o te 210+ tylko cioto ogólnie bo jesteś żałosny Pozdro 600  :yay:  :yay:  :yay:

Cioto to mów to swoich ziomków z podwórka o ile ich masz. Jeśli zamierzasz wyzywać przez neta bo jesteś kozakiem w necie,a pizdą w świecie to powiedz mi to w twarz zobaczymy czy będziesz taki mocny. Bajo 

Opublikowano

Ile ludzi gra ?

Ilość ulepszaczy nie zostanie zmniejszona, gdyby to było takie proste to na ten moment serwer nie miałby graczy, a przez to że jest co robić nadal utrzymujemy 800-900 online w tygodniu co jest świetnym wynikiem na dzisiejsza scene mt2.

Ile ludzi gra ?

Cioto to mów to swoich ziomków z podwórka o ile ich masz. Jeśli zamierzasz wyzywać przez neta bo jesteś kozakiem w necie,a pizdą w świecie to powiedz mi to w twarz zobaczymy czy będziesz taki mocny. Bajo 

Oczywiście jest dużo graczy ale miałeś na myśli full sklepików na każdym ch to się zgodzę że dużo osób a takich fizycznych znacznie mało i każdy pisze na czacie że sprzedają konta zobaczymy jak długo serwer postoi a szkoda że to spiepszyłeś ale na własne życzenie. Pozdro :lenny:

Opublikowano

Ile ludzi gra ?

Ile ludzi gra ?

Oczywiście jest dużo graczy ale miałeś na myśli full sklepików na każdym ch to się zgodzę że dużo osób a takich fizycznych znacznie mało i każdy pisze na czacie że sprzedają konta zobaczymy jak długo serwer postoi a szkoda że to spiepszyłeś ale na własne życzenie. Pozdro :lenny:

Pisząc ile jest online nie miałem na myśli sklepów, sklepów jest 1.2-1.4k, możesz to sprawdzić w oknie statystyk, serwer się trzyma, dbamy o niego i dbać będziemy.

Opublikowano

a ja wszedlem na chwile i wyszedlem bo te kupowanie zmianek co chwile u handlary to meczarnia ;d jak dodasz jedna nieskonczona to bedzie ok

Opublikowano

wiesz ja nie wiem gdzie ty widziales te 800-900-1k graczy bo po 24 w m1 jinno czy shinso albo ja jestem czasem sam a tam gdzie sa dungi nie ma nikogo albo jest ze mna 1-2 osoby zeby mi dotrzymac towarzystwa :D a Te wyzywanie od ciot to wez wbij to sobie do glowy a nie graczy wyzywac bo juz inni serio nie wiedza jak do ciebie pisac zebys zrozumial ze to juz nie jest ciezko tylko kurfa nudno i ty napisales ze ty dbales dbasz i bedziesz dbac o graczy to tobie sie chyba cos poyebalo bo aprilis juz byl od 1 odslony gladora miales w dupie graczy 2 lata gralem ponad 2 lata na nim a jeszcze cie nigdy nie widzialem :D potem druga odslona gladora rowniez miales w dupie graczy wchodziles nie wiem raz na miesiac moze raz na trzy juz nie pamietam malygos nie wiem dlugo nie gralem bo to byl twoj to juz darowalem sobie xD na divine tez uja robiles wiec nie pisz prosze ze dbasz o graczy bo robisz ciezkie update by potem ich olewac kazdy ci pisze na suport ty masz ich w dupie ty nawet propozycji nie czytasz a przeciez to one sa dla graczy ;p znajomy zrobil temat Wytargowany napisales ze je przejzysz i dupa nadal tego nie zrobiles a pisales to jakies tydzien temu wiec te pieprzenie glupot wez skoncz ze ty o nich dbasz, dbasz bardziej o kase przez co dodales nowe kostiumy i fryzy do item shopu po czym gracie musieli miec wyebane na te co mieli bo te na potwory a ten na metki czy bossy jest bez porownania lepszy ;p zeby nie klamac gra 500 ludzi i tyle i nie pi3rdol prosze ze tutaj gra 800 bo tu juz nawet nie ma co przyciagac graczy moze te 2 dni chodzenia na dungi by ulepszyc jeden item po czym go spalic xD

Opublikowano

wiesz ja nie wiem gdzie ty widziales te 800-900-1k graczy bo po 24 w m1 jinno czy shinso albo ja jestem czasem sam a tam gdzie sa dungi nie ma nikogo albo jest ze mna 1-2 osoby zeby mi dotrzymac towarzystwa :D a Te wyzywanie od ciot to wez wbij to sobie do glowy a nie graczy wyzywac bo juz inni serio nie wiedza jak do ciebie pisac zebys zrozumial ze to juz nie jest ciezko tylko kurfa nudno i ty napisales ze ty dbales dbasz i bedziesz dbac o graczy to tobie sie chyba cos poyebalo bo aprilis juz byl od 1 odslony gladora miales w dupie graczy 2 lata gralem ponad 2 lata na nim a jeszcze cie nigdy nie widzialem :D potem druga odslona gladora rowniez miales w dupie graczy wchodziles nie wiem raz na miesiac moze raz na trzy juz nie pamietam malygos nie wiem dlugo nie gralem bo to byl twoj to juz darowalem sobie xD na divine tez uja robiles wiec nie pisz prosze ze dbasz o graczy bo robisz ciezkie update by potem ich olewac kazdy ci pisze na suport ty masz ich w dupie ty nawet propozycji nie czytasz a przeciez to one sa dla graczy ;p znajomy zrobil temat Wytargowany napisales ze je przejzysz i dupa nadal tego nie zrobiles a pisales to jakies tydzien temu wiec te pieprzenie glupot wez skoncz ze ty o nich dbasz, dbasz bardziej o kase przez co dodales nowe kostiumy i fryzy do item shopu po czym gracie musieli miec wyebane na te co mieli bo te na potwory a ten na metki czy bossy jest bez porownania lepszy ;p zeby nie klamac gra 500 ludzi i tyle i nie pi3rdol prosze ze tutaj gra 800 bo tu juz nawet nie ma co przyciagac graczy moze te 2 dni chodzenia na dungi by ulepszyc jeden item po czym go spalic xD

Gdybyś przeczytał uważnie moja wiadomość to gracz wyzywa mnie od ciot,a nie ja jego to po pierwsze.

W pierwszym miesiącu od startu było 14 aktualizacji w ciągu 1 miesiąca jeśli nie traktujesz tego jako dbanie o serwer to żegnam Cię i nie chce mieć na serwerze ludzi którzy nie doceniają czyjejś pracy.

A czy dropienie na globalu ulepków czy innych pierdół nie było nudne ? Chciałbyś zrobić wszystko w mig i bajo. Ten serwer do takich nie należy !

Co Ty wykopujesz serwery z przed kilku lat, to że nie ma mnie w grze nie znaczy że o serwer nie dbam bo robimy cały czas aktualizacje i odpisujemy na biężąco support. 

Na facebooku na fanpage dałem jasno informacje że pracujemy nad rozbudowanym system wyszukiwania przedmiotów których szczegółowo tam opisałem, myślisz że taki systemik robi się kilka godzin ? Dla twojej jasności trzeba zaprogramować: Pythona oraz c++ . Robimy więcej i częściej aktualizacje niż którykolwiek inny serwer,a Ty nadal spinasz dupe.

Co do propozycji wytarganego rozpisał drop jak to według niego powinno wyglądać , przejrzałem to ale nie zmieni całego systemu dropu według rozpiski poszczególnego gracza.

Opublikowano

Gdybyś przeczytał uważnie moja wiadomość to gracz wyzywa mnie od ciot,a nie ja jego to po pierwsze.

W pierwszym miesiącu od startu było 14 aktualizacji w ciągu 1 miesiąca jeśli nie traktujesz tego jako dbanie o serwer to żegnam Cię i nie chce mieć na serwerze ludzi którzy nie doceniają czyjejś pracy.

A czy dropienie na globalu ulepków czy innych pierdół nie było nudne ? Chciałbyś zrobić wszystko w mig i bajo. Ten serwer do takich nie należy !

Co Ty wykopujesz serwery z przed kilku lat, to że nie ma mnie w grze nie znaczy że o serwer nie dbam bo robimy cały czas aktualizacje i odpisujemy na biężąco support. 

Na facebooku na fanpage dałem jasno informacje że pracujemy nad rozbudowanym system wyszukiwania przedmiotów których szczegółowo tam opisałem, myślisz że taki systemik robi się kilka godzin ? Dla twojej jasności trzeba zaprogramować: Pythona oraz c++ . Robimy więcej i częściej aktualizacje niż którykolwiek inny serwer,a Ty nadal spinasz dupe.

Co do propozycji wytarganego była ona do mnie wysłana 2-3 dni temu i odpisałem mu że zanotowałem ją u siebie w notatniku, a że nie zrealizowałem tej listy to chyba jasne że nie zrobię tego od tak bo to co on napisał to jest lista prac na co najmniej tydzień/dwa.

wiesz on nazwal Cie od ciot a Ty sie dales sprowokowac to chyba jasne ze nie panujesz nad soba. Co z tego ze bylo 14 aktualizacji jak jednym update spi3rdoliles wszystko? i dlatego teraz sa aktualizacje z tego powodu ... robisz aktualizacje i myslisz ze Ty dbasz o serwer? robisz aktualizacje na odpi3rdol bo jak cos robisz to druga rzecz przestaje dzialac i robisz je po to by ci gracze nie marudzili a i tak nie tego co powinienes...A ja bym nie chcial grac na serwerze co odrazu ci spinaja gdy gracz napisze swoja opinie ;p i nie wiem czemu Ty porownujesz globala do privow bo to troche bez sensu global wiadomo jaki jest a twoj serwer ma w tytule "easy/medium" wiec no jakby ludzie chcieli harda z pewnoscia by poszli na tego typu serwer albo na globala. Nie o to chodzi by zrobic w mig ale nie chodzi o to by robic eq kilka miesiecy a jedynie co mozna bic to moby na dungach;p to miala byc reaktywacja gladora on byl wlasnie akurat szybko w miare sie robilo a jak sie juz to mialo to nadal sie chcialo dropic bo to bylo przyjemne a tutaj zap3irdalasz ciagle i bez skutku jak Ci spali. Ty nawet nie bierzesz pod uwage   i nie czytasz tego co czasami gracze pisza... A jakbys odpisywal na support to z pewnoscia nie bylo by tyle bledow czy bugow zgloszonych na forum bo na support zero odezwu no nie? Wiesz ja tam nic do Ciebie nie mam tylko przestawilem jak sprawa wyglada a ze Ty nie potrafisz sie z moim zdaniem pogodzic to juz twoj problem to widac ze najwidoczniej mam troche racje i nie wiem gdzie "spinam dupe" ale okej. Nie wiem ile to sie czasu robi i nie obchodzi mnie to robiac serwer powinienes wiedziec jak bedzie ja po prostu napisalem cos jest nie tak i jak to wyglada. A teraz mi nie odpisuj na ten komentarz i sie nie kloc tylko po prostu zaakceptuj to ze ktos ma wlasne zdanie co nie znaczy ze spina dupe wiec no i po drugie nie daj sie sprowokowac a nie pokazujesz taki sam poziom jak ta osoba wyzej to Tyle ode mnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...