Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz ja nie wiem gdzie ty widziales te 800-900-1k graczy bo po 24 w m1 jinno czy shinso albo ja jestem czasem sam a tam gdzie sa dungi nie ma nikogo albo jest ze mna 1-2 osoby zeby mi dotrzymac towarzystwa :D a Te wyzywanie od ciot to wez wbij to sobie do glowy a nie graczy wyzywac bo juz inni serio nie wiedza jak do ciebie pisac zebys zrozumial ze to juz nie jest ciezko tylko kurfa nudno i ty napisales ze ty dbales dbasz i bedziesz dbac o graczy to tobie sie chyba cos poyebalo bo aprilis juz byl od 1 odslony gladora miales w dupie graczy 2 lata gralem ponad 2 lata na nim a jeszcze cie nigdy nie widzialem :D potem druga odslona gladora rowniez miales w dupie graczy wchodziles nie wiem raz na miesiac moze raz na trzy juz nie pamietam malygos nie wiem dlugo nie gralem bo to byl twoj to juz darowalem sobie xD na divine tez uja robiles wiec nie pisz prosze ze dbasz o graczy bo robisz ciezkie update by potem ich olewac kazdy ci pisze na suport ty masz ich w dupie ty nawet propozycji nie czytasz a przeciez to one sa dla graczy ;p znajomy zrobil temat Wytargowany napisales ze je przejzysz i dupa nadal tego nie zrobiles a pisales to jakies tydzien temu wiec te pieprzenie glupot wez skoncz ze ty o nich dbasz, dbasz bardziej o kase przez co dodales nowe kostiumy i fryzy do item shopu po czym gracie musieli miec wyebane na te co mieli bo te na potwory a ten na metki czy bossy jest bez porownania lepszy ;p zeby nie klamac gra 500 ludzi i tyle i nie pi3rdol prosze ze tutaj gra 800 bo tu juz nawet nie ma co przyciagac graczy moze te 2 dni chodzenia na dungi by ulepszyc jeden item po czym go spalic xD

Gdybyś przeczytał uważnie moja wiadomość to gracz wyzywa mnie od ciot,a nie ja jego to po pierwsze.

W pierwszym miesiącu od startu było 14 aktualizacji w ciągu 1 miesiąca jeśli nie traktujesz tego jako dbanie o serwer to żegnam Cię i nie chce mieć na serwerze ludzi którzy nie doceniają czyjejś pracy.

A czy dropienie na globalu ulepków czy innych pierdół nie było nudne ? Chciałbyś zrobić wszystko w mig i bajo. Ten serwer do takich nie należy !

Co Ty wykopujesz serwery z przed kilku lat, to że nie ma mnie w grze nie znaczy że o serwer nie dbam bo robimy cały czas aktualizacje i odpisujemy na biężąco support. 

Na facebooku na fanpage dałem jasno informacje że pracujemy nad rozbudowanym system wyszukiwania przedmiotów których szczegółowo tam opisałem, myślisz że taki systemik robi się kilka godzin ? Dla twojej jasności trzeba zaprogramować: Pythona oraz c++ . Robimy więcej i częściej aktualizacje niż którykolwiek inny serwer,a Ty nadal spinasz dupe.

Co do propozycji wytarganego była ona do mnie wysłana 2-3 dni temu i odpisałem mu że zanotowałem ją u siebie w notatniku, a że nie zrealizowałem tej listy to chyba jasne że nie zrobię tego od tak bo to co on napisał to jest lista prac na co najmniej tydzień/dwa.

wiesz on nazwal Cie od ciot a Ty sie dales sprowokowac to chyba jasne ze nie panujesz nad soba. Co z tego ze bylo 14 aktualizacji jak jednym update spi3rdoliles wszystko? i dlatego teraz sa aktualizacje z tego powodu ... robisz aktualizacje i myslisz ze Ty dbasz o serwer? robisz aktualizacje na odpi3rdol bo jak cos robisz to druga rzecz przestaje dzialac i robisz je po to by ci gracze nie marudzili a i tak nie tego co powinienes...A ja bym nie chcial grac na serwerze co odrazu ci spinaja gdy gracz napisze swoja opinie ;p i nie wiem czemu Ty porownujesz globala do privow bo to troche bez sensu global wiadomo jaki jest a twoj serwer ma w tytule "easy/medium" wiec no jakby ludzie chcieli harda z pewnoscia by poszli na tego typu serwer albo na globala. Nie o to chodzi by zrobic w mig ale nie chodzi o to by robic eq kilka miesiecy a jedynie co mozna bic to moby na dungach;p to miala byc reaktywacja gladora on byl wlasnie akurat szybko w miare sie robilo a jak sie juz to mialo to nadal sie chcialo dropic bo to bylo przyjemne a tutaj zap3irdalasz ciagle i bez skutku jak Ci spali. Ty nawet nie bierzesz pod uwage   i nie czytasz tego co czasami gracze pisza... A jakbys odpisywal na support to z pewnoscia nie bylo by tyle bledow czy bugow zgloszonych na forum bo na support zero odezwu no nie? Wiesz ja tam nic do Ciebie nie mam tylko przestawilem jak sprawa wyglada a ze Ty nie potrafisz sie z moim zdaniem pogodzic to juz twoj problem to widac ze najwidoczniej mam troche racje i nie wiem gdzie "spinam dupe" ale okej. Nie wiem ile to sie czasu robi i nie obchodzi mnie to robiac serwer powinienes wiedziec jak bedzie ja po prostu napisalem cos jest nie tak i jak to wyglada. A teraz mi nie odpisuj na ten komentarz i sie nie kloc tylko po prostu zaakceptuj to ze ktos ma wlasne zdanie co nie znaczy ze spina dupe wiec no i po drugie nie daj sie sprowokowac a nie pokazujesz taki sam poziom jak ta osoba wyzej to Tyle ode mnie :)

Dobrze akceptuje i dziękuje za wyrażenie opinii.

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako iż pogrywałem dosyć sporo na starym gladorze, to tutaj też szczerze gra mi się bardzo dobrze, cenowo na rynku jest okej, da się ulepki na dungeonach bez problemu zebrać no może troszkę pancerzy za mało ale to nic. Czekam na wyszukiwarkę przedmiotów która będzie mega przydatna i mam nadzieję, że nie będzie żadnych bugów, co by ten projekt zabiły. Ogólnie serwer oceniam pozytywnie z między innymi samego sentymentu do tego projektu, trochę brakuję mi tych starych map z pierwszej odsłony i starych bugów które umilały grę. Mam nadzieję, że serwer postoi jeszcze długo!

edit. dodajcie starego questa quizz, przydatny był! :D

Opublikowano

Jako iż pogrywałem dosyć sporo na starym gladorze, to tutaj też szczerze gra mi się bardzo dobrze, cenowo na rynku jest okej, da się ulepki na dungeonach bez problemu zebrać no może troszkę pancerzy za mało ale to nic. Czekam na wyszukiwarkę przedmiotów która będzie mega przydatna i mam nadzieję, że nie będzie żadnych bugów, co by ten projekt zabiły. Ogólnie serwer oceniam pozytywnie z między innymi samego sentymentu do tego projektu, trochę brakuję mi tych starych map z pierwszej odsłony i starych bugów które umilały grę. Mam nadzieję, że serwer postoi jeszcze długo!

Jest prosty patent na duza ilość pancerzy. Wchodzi na WW robisz tylko metka i generala i logasz i tak ciągle.

Opublikowano

Jest prosty patent na duza ilość pancerzy. Wchodzi na WW robisz tylko metka i generala i logasz i tak ciągle.

Szczerze? Łatwiej robić dungi na 200, więcej leci i szybko sie robi :D

Opublikowano

Nie no serwer spoko, tylko wydaje mi się że nie jest "mocno" urozmaicony serwer :? Jakby administracja dodała kostium na zawsze, peta albo szarfy to już by było "cos" :)

Opublikowano

Po co są małże skoro nie opłaca się ich otwierać? może zwiększyć szanse na perły albo wymiana kawałków kamienia na perły 

Opublikowano

Zrobicie coś z ilością ulepszaczy? Bo to jest troszkę śmieszne :/

@Wachuql do 1k może więcej.

O Których ulepszaczach mówisz ? 210 + ?

Ile ludzi gra ?

800-900 online w tygodniu, w weekendy lekko ponad 1k.

Chodzi mi o CHI i nie tylko mi, wystarczy poczytać kilka stron wstecz jest za mała szansa na ulepszenie a za dużo wymaganych ulepszaczy nie jest za fajnie biegać cały dzień po dungach żeby zrobić 1 item który może zostać nie ulepszony.

Ilość ulepszaczy nie zostanie zmniejszona, gdyby to było takie proste to na ten moment serwer nie miałby graczy, a przez to że jest co robić nadal utrzymujemy 800-900 online w tygodniu co jest świetnym wynikiem na dzisiejsza scene mt2.

Zrobicie coś z ilością ulepszaczy? Bo to jest troszkę śmieszne :/

@Wachuql do 1k może więcej.

O Których ulepszaczach mówisz ? 210 + ?

Ile ludzi gra ?

800-900 online w tygodniu, w weekendy lekko ponad 1k.

Chodzi mi o CHI i nie tylko mi, wystarczy poczytać kilka stron wstecz jest za mała szansa na ulepszenie a za dużo wymaganych ulepszaczy nie jest za fajnie biegać cały dzień po dungach żeby zrobić 1 item który może zostać nie ulepszony.

Nie ma co temu dzieciakowi Darkowi tłumaczyć on nawet nie czytał postów tutaj na forum graczy po prostu serwer już upada po mału a z nim maleje liczba graczy którzy codziennie sprzedają konta bo mają w tyłku biegać cały dzień na Dungi by ulepszyć  1 item w szczególności że jeszcze może zostać spalony. Chodzi Dark o ilość tych ulepszaczy i o te szanse na ulepszenie i głupku nie pytaj czy o te 210+ tylko cioto ogólnie bo jesteś żałosny Pozdro 600  :yay:  :yay:  :yay:

Cioto to mów to swoich ziomków z podwórka o ile ich masz. Jeśli zamierzasz wyzywać przez neta bo jesteś kozakiem w necie,a pizdą w świecie to powiedz mi to w twarz zobaczymy czy będziesz taki mocny. Bajo 

To jest śmieszne ludzie odchodzą z serwera przez to że za dużo ulep a Ty mówisz że wszystko jest okej. To nie jest global żeby całymi dniami się siedziało i dropiło na 1 item choć w sumie to już nawet nie wiem czy na globalu to nie jest łatwiejsze. Masz w prezce easy/medium a to do czegoś zobowiązuje ja nie wiem skąd na tych wszystkich serwerach pobrało się że żeby zrobić eq to jedyne co się robi to siedzi na dungach tak nie wyglądają serwery easy przynajmniej Twój ani trochę go nie przypomina. Jesteś założycielem tego serwera i tak naprawdę nie wiesz co się na tym serwerze dzieje gracze piszą że jest źle ty totalna olewka. Skoro jesteś taki cwany to proponuję Ci żebyś sam zaczął grę na swoim serwerze bez żadnego itemshopu bez nadawania sobie itemów komendami i bez nadawania itemów przez NaVi pewien jestem że maksymalnego eq to Ty byś nie zrobił do końca trwania tego serwera. 

Opublikowano

Po co są małże skoro nie opłaca się ich otwierać? może zwiększyć szanse na perły albo wymiana kawałków kamienia na perły 

Malze sa do ulepszania ;]

Serwer ogolnie jest bardzo fajny. Gram prawie od poczatku serwera i nadal sie fajnie gracz lecz te ulepszanie jest nieraz irytujace ;)

Opublikowano
Witajcie

Raty Serwerowe zostały aktywowane na 24 godziny:

+50% Szansy na Yang Bombę

+50% Zwiększone Yang

+50% Szansy na Drop

+50% Doświadczenia

Jutro zaczyna się Event Wielkanocny !

Opublikowano

Jaka liczba graczy aktualnie na serwerze? 

Aktualnie 760 online.

Kiedy wyniki konkursu?

Opublikowano

A na czym ten event wielkanocny polega? nigdzie nie mogę znaleźć informacji na jego temat. 

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Witajcie, oto co znajdziecie w trwającym od dzisiaj wydarzeniu wielkanocnym.

Wydarzenie będzie trwało do wtorku do godziny 23:59!

Na wszystkich dostępnych expowiskach (do poziomu 180) możecie znaleźć Elitarnego Wodza Orków:

ynftNZm.png

8VwMCVm.png

Natomiast na expowiskach od 180 poziomu w górę spotkacie Czerwonego Smoka!

ERrHeI7.png

Dh4gvKm.png

Bossy posiadają ponad 100 przedmiotów w dropie, dla każdego znajdzie się coś dobrego.

Legendarne bossy respią się co 6 godzin, nie radzimy rzucać się na nie solo smile.png

Oprócz masy przedmiotów macie także szansę zdobyć kostium i fryzurę wielkanocną na 3 dni.

fZMs98p.png

Dodatkowo oprócz bossów, z wszystkich potworów w grze możecie zdobyć wielkanocne jajka!

Jajka możecie otworzyć, lub wymienić u niżej opisanego zajączka.

Zajączek Wielkanocny znajduje się w pierwszym mieście.

kcxhJ0B.png

U zajączka możecie wymienić 30 sztuk Magicznych Wielkanocnych Jajek na:

Jeden z bonusów:

- 10.000 Punktów Życia

- 20% Silny przeciwko ludziom

- 20% Silny przeciwko potworom

Lub na kostium/fryzurę wielkanocną.

Bonusy oraz kostiumy mają 1-dniowy czas trwania.

Podwójny Drop zwiększa szanse na zdobycie Magicznego Jaja.

Mamy nadzieję, że event się wam spodoba.

Dodatkowo wprowadziliśmy do zdobycia Darmowy Pakiet VIP:

Pakiet VIP do odebrania u Wojownika Slaresa znajdującego się w mieście pierwszym. Wymagany Poziom postaci: minimum 90.

-Fryzura Czerwonego Smoka -> +2000 PŻ, +10% Silny na Potwory
-Kostium Czerwonego Smoka -> +2000 PŻ, +10% Silny na Potwory
-Pieczęć Pogromcy Smoków (Mount) -> +3000 PŻ, +15% Silny na Potwory, +5% Odpoości na Potwory

Nie zwlekaj zacznij swoją przygodę już dziś :) !

8acfdc29cd57a6d077c563d92542d30a.jpg

Do zobaczenia na serwerze! smile.png

• Usługi webmasterskie (front & back)
  • Administracja systemami baz danych (SQL & noSQL)
  • Administracja serwerami Unix/BSD
  • Administracja & konfiguracja CMS (Wordpress itp)
  • Administracja & konfiguracja silników for (IPBoard / MyBB itp)

< Klik >

Opublikowano

Jak wygląda rozrywka na serwerze, ludzie są? Warto wbić na kolejny serwer Darka?

Liczę na odpowiedzi od graczy, nie administracji. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

no gra te 500 chyba osob xD a ulepszanie wyglada tak ze chodzisz 2 dni na dungi bo potrzeba 80razy na dunga by ulepszyc jeden item na kolejny+ i jest 20% ze ulepszy

Opublikowano

no gra te 500 chyba osob xD a ulepszanie wyglada tak ze chodzisz 2 dni na dungi bo potrzeba 80razy na dunga by ulepszyc jeden item na kolejny+ i jest 20% ze ulepszy

Potwierdzam zdanie kolegi a schody zaczynają się już na 120lvl.. muszę iść 6-10 razy na dunga którego robię z 10 minut z IS dropi mi 10 piórek a 60 potrzeba na przerobienie miecza/tarczy/zbroi i mam 70% dropie piórka cały dzień

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Potwierdzam zdanie kolegi a schody zaczynają się już na 120lvl.. muszę iść 6-10 razy na dunga którego robię z 10 minut z IS dropi mi 10 piórek a 60 potrzeba na przerobienie miecza/tarczy/zbroi i mam 70% dropie piórka cały dzień

Jak ty masz już schody na 120 lvlu to radzę ci zakończyć przygode tutaj na tym etapie bo potem możesz jedynie zapaści dostać 

Opublikowano

Jedyne co potrzeba serwerowi to zwiększenie szansy z 40% do 60% na ulepszenie i o połowę mniej ulepszaczy na eq od 180+ i byłoby idealnie.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Serwer ogólnie spoko. Trochę za dużo ulepkow i to powinno zostać zmienione. Mi osobiście zjaralo 3x tarcze na v7. czyli poszlo mi 1.2 Chi, 1.2 skrzynek, 12k malzy.. I 300 pancerzy.. Trochę szkoda tych ukepkow.

Liczę na ten kod sm w ramach rekompensaty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...