Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie tego się obawiałem, wprowdzanie takich aktualizacji w 90% zabija serwery. Easy to easy, hard to hard. Chcieliście żeby ludzie wrócili, ale wyszło Wam dokładnie na odwrót. 

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie tego się obawiałem, wprowdzanie takich aktualizacji w 90% zabija serwery. Easy to easy, hard to hard. Chcieliście żeby ludzie wrócili, ale wyszło Wam dokładnie na odwrót. 

Pod jaki względem stwierdzasz, że hard ? po tym że trzeba dropić ulepszacze? Po to chyba się gra ? eq do v7 było banalne do ulepszenia pora żeby było trudniej poza tym nie trzeba dropić można kupić od graczy . 

Opublikowano

Pod jaki względem stwierdzasz, że hard ? po tym że trzeba dropić ulepszacze? Po to chyba się gra ? eq do v7 było banalne do ulepszenia pora żeby było trudniej poza tym nie trzeba dropić można kupić od graczy . 

Myslisz ze tylko Ty pomyslales aby kupic ulepki ? 500 chi na zrobienie bizu i 50 % ulepszenia ... to jest nudne takie dropienie ciagle dropienie nawet nie ma kogo bic zbytnio ;p tak bylo na malygosie kiedys na gladorze to bylo o wiele lepiej bylo i drop i exp a tutaj uja to jest chyba revork malygosa bo z gladora to tu nie ma nic 

Opublikowano

Myslisz ze tylko Ty pomyslales aby kupic ulepki ? 500 chi na zrobienie bizu i 50 % ulepszenia ... to jest nudne takie dropienie ciagle dropienie nawet nie ma kogo bic zbytnio ;p tak bylo na malygosie kiedys na gladorze to bylo o wiele lepiej bylo i drop i exp a tutaj uja to jest chyba revork malygosa bo z gladora to tu nie ma nic 

Zrobiliśmy ciężki update do zdobycia aby gracze mieli co robić przez dłuższy czas gdyż mamy zamiar wprowadzić kilka ciekawych nowości między czasie.

Opublikowano

ale zrozum ze to jest juz nudne takie dropienie tu nie ma nic przyjemnego dropic przez 40 min ulepki 500 chi i tylko 50% ulepszenie to jest hard a nie easy ;p 

Opublikowano

Witajcie

Przygotowałem dla was dokładny opis Systemów oraz Poprawek wchodzących w dzisiejszym patchu:

Poprawki:

-Poprawiono EXP na mapie Samalai

-Zablokowano Otwieranie Małż z Pełnym Ekwipunkiem

-Poprawiono Informacje Dotyczące Transmutacji 

-Poprawiono Wyświetlanie Broni na 220 Poziom +0

Nowości:

-Crafting Mikstur Silny na Potwory, Bossy, Metiny dostępny u Seona

-Dodano Kupony Smoczych Monet do Item Shopu

-Wprowadzono 2 Nowe Misja Biologa

-Dodaliśmy Level Gracza na Handlu

-Wyświetlanie Szansy podczas Wytwarzania Przedmiotów

System Transmutacji:

fc40326adafafb8a9856c8e0d6e08251.png

1.Na Slot po Lewej Stronie wkładamy Przedmiot który chcemy transmutować do innego wyglądu.

2.Na Slot Po Prawej Stronie umieszczamy przedmiot o mniejszym wymogu poziomu założenia przedmiotu od przedmiotu założonego na slot pierwszy.

3.Potrzebujemy Jeden Ulepszacz Kulel Lodowy dropiący z Bossa Samalai.

Przedmiot z Slotu Drugiego używany do transmutacji zostaje zniszczony !

Mamy 100% Szanse na Pomyślną Transmutacje Przedmiotu.

Ranking:

Ranking Dostępny pod przyciskiem F8

3f01f869ca28f4094dba10f958861485.png

Level Postaci na Handlu:

d0abe2c8ad9708bc8990e234b7e27d29.png

Crafting Mikstur u Seona:

b275a78f0b8a18d79c08de2d9f9c6aac.png

Opublikowano

Kilka pytań ode mnie zanim być może pobiorę klienta i zacznę grę tutaj.

1. Ile jest osób online w godzinach popołudniowych?

2. Jak wygląda tutaj balans pvp? Wygrywają tylko te najsilniejsze klasy postaci czy też np. taki heler, archer lub body dają radę w zupełności?

3. Wyczytałem opinię o tym serwerze, że jest to "symulator dungeonów" czy to prawda? 

4. Jak wygląda bonowanie? Czekać trzeba godzinami czy też po paru chwilach wbiją wymarzone bonusy?

5. Co z ulepszaniem? Jest trudno zdobyć przedmiot potrzebny na ulepszenie czy może ulepszacze są łatwo dostępne a problemem jest tylko "niski" poziom ulepszania? 

6. Ostatnie pytanko czy mając np. 180 poziom mogę dropić ulepszacze z map i dugeonów na poziomie np. 120?

Opublikowano

Przerobienie przerobieniem, ale..

ahaJPG_asahsqx.jpg

Na każdy + trzeba tyle tego, na każdy item trzeba tyle tego, do tego jest 60%. Rozumiem, że ma być ciężej zrobić nowe eq, ale bez przesady - "easy/medium".. ; /

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

trzeba sobie czegos nowego poszukac i tyle bo z tego sie robi malygos tylko dungeony,  0 pvp wojen xD juz powoli odchodza ludzie 

Opublikowano

Warto zaczynać grę?

Ile online?

Za ile kupie full isa?

Ja zacząłem grę 3 dni temu, polecam.

Kiedy bym nie włączył serwer zawsze jest ponad 500 typa sądze że nawet do 1k dobić można.

Full IS kupiłem za 50 zł PayPalem (full IS exp a pozostałe SM sprzedałem za 6kkk)

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Ile online?  :D

W tygodniu 800-900 w weekend dobija do tysiąca :).

co z tego jak kazdy dropi jak poyebany i nie ma nawet pvp ani wojen ? i tak bedzie coraz mniej ;p 

Opublikowano

no jakies postepy widze :D cos tam lepiej dropi przepustki w miare tez pancerze i nawte leca te chi brawo

gdzie najlepiej dropić te ulepki ?

/

Opublikowano

Już wkrótce kolejne usprawnienia/modyfikacje oraz nowości zagoszczą na serwerze.

Jakaś poprawa z ulepszaniem może?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Już wkrótce kolejne usprawnienia/modyfikacje oraz nowości zagoszczą na serwerze.

dalej gowno caly dzien na ulepszenie jednego itemka ;p i jezcze 50% a potem 40 xD

Opublikowano

dalej gowno caly dzien na ulepszenie jednego itemka ;p i jezcze 50% a potem 40 xD

Najlepsze dopiero przed tobą :> da się jeszcze niżej . Dark zamiast dodawać zoptymalizuj jeśli nie chcesz by kolejny serwer twój się rozpadł. 

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Ludzie opamiętajcie się Dark nic sie nie zmienil od czasów Gladora s1. Oni nadal mają wyjebane na ten server myśla ze jak coś dodadza to będzie stało? Dawniej glador tez nikogo nie bylo ale ludzie nie dropili calymi dniami wiekszosc stalo w m1 i sie bili wojny zadymy i inne bajery i nikomu sie nie nudzilo. A dzis dzieci nollajfy wola chyba siedziec na "NoLifeDungeonMT2" bo ja taz to widze. I radzilbym tez wlasnie zmienic nazwe servera bo tylko psujecie dobre wspomniebnia gladora.

Opublikowano

dungi sa za łatwe ,,, to racja - szkoda kasy zeby robic eq na bossy jak kazdy pada po 10/15 sekundach nie zadając żadnych obrażeń naszej postaci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...